Temat postu troszkę inny ale co tam :P
Kumpel wpadł do mnie z cyfrówką wbudowana w aparat sony-erikson. Skorzystałem więc z okazji by uwiecznić moje miejsce pracy

Na fotce numer jeden widzimy tapczan marki IKEA wraz z narzutą kocopodobną ozdobioną ruda parszywą bestią moim psem Albertem.
Jak zdazyła już zapewne wycieczka zauważyć lezy on na moim łużku :P Na ścianach mam tapete koloru ciemny granat w żółte jakieskwiaty. Na szczęście nie widac ich na zdjątku.
Ścianę zdobi też plakat promujący film HP&CoS z tygodnika/miesięcznika* Viva.
* - niepotrzebne skreślić
Przechodzimy dalej.
Widoczne jest równierz krzesło które stanowi integralny element zestawu przykomputerowego: Stolik + krzesło. Ale o tym później.
Skupmy sie na szafie:
Parter
Od lewej: niebieska ksiazka pt: "Podstawy ekonomii". W głębi dwa opakowania po grach Age of Empires2 oraz HL: Blue Shift. Na nich też znajduja się trzy rzędy kaset magnetofonowych. Zbliżając się do środka mijamy lampkę nocną a w głębi czteropak VHS Alien Saga. Na samym końcu widoczny jest zeszyt notatnikowy do wymienionej wcześniej ekonomii oraz dwa kubki w których znajdują się próbówki :>
1 piętro -
Ahhh nice: Na przedzie od lewej cake box 10cd a na nim dwie poręczne torebki na przechowywanie cd. Nastepna jest moja skarbonka :P a nastepnie kolejne dwa cake boxy po 10 sztuk każdy. Nastepny przedmiot nie uwierzycie kolejny cake box a w zasadzie dwa tylko, że tym razem po 25 sztuk. Kolejnego przedmiotu nie muszę przedstawiać :P
W głębi stoja staaaare książki np. "Słynne procesy" czy "Koleją przez świat" Tytuły i tak nic wam nie mówią więc na tym poprzestanę.
2 piętro -
Na pierwszym planie widzimy starą radziecką konstrukcję pt. Lornetka :P Obok worek pełen pynędzy *_*
W głębi stoją moje stare zeszyty a po prawej płyty DVD. [m. in. HL2 :P]
3 piętro -
Mangi mangi mangi. Dragon Ball i dr Slump. NGE też trafił na to zaszczytne miejsce. Seriosly I dont know what kind of things lies deeper O_o
No to był opis 1 zdjęcia :P

Oh mój komputerku <3 XD