Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Mili Panowie, Panie I Reszta Lolkow
Magiczne Forum > Talk Show > Talk Show
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133
Eva
Bo ty to jestes taki lizus.
Ludwisarz
Tak trochę smile.gif
Neonai
to ewa mi kazała
XP

lalala
lala
la
lalallalla
Luna Fletcher
Czy na tym pierwszym to napój alkoholowy ? smile.gif
Child
jedno pyfko na dwie osoby to nie napój alkoholowy. :}
[o! rymnęło mię się ;p]
Nadka
Taaa, mi to wygląda na nic innego jak żólciótki napój z 11% alkoholu... Neonai... byś się podzieliła! ;p [osobiście nie lubię piwa, ale myśle, że chętni się znajdą ;p]
Luna Fletcher

no fakt ... ale ja jako abstynentka mogłam palnąć głupstwo biggrin.gif
Eva
Kazala kazala.. Juz na mnie zwalasz :P
BlackOmen
QUOTE(Child of Bodom @ 11.08.2005 12:25)
[o! rymnęło mię się ;p]
*

Dobrze ze jeszcze nie bylo rozcienczane sokiem \m/
Neonai
to ty powiedziales, ze jedno
dementi.gif
Child
oddaję honor - trzy :}}}
MisieK
nie kantuj ;p, dwa to max;p
Neonai
jestescie dziwni dementi.gif
MisieK
nihil novi;P
Sayaka

3
2
1
Ta z lewej;)
i starsze tutaj
BlackOmen
Sayaka urodziwe z Ciebie dziewcze :]
I czemu mi sie tak Yebnięty rzuca na zdjęciach w oczy? Aaaa i btw. czy on schudl? Czy tylko an zdjeciach wyglada na chduszego? ;-)
Sayaka
Bejb, weź obczaj TO zdjęcie. No jest genialne:)
Czy jebi schudł... Nie wiem, możliwe. Tutaj nawet chodzą plotki, że Emtech ( 1 , 2 ) zrobił się grubszy od Yebiego. Jebi Diewczyne spboe znalazł i w ogóle zmienił się. Powiem Ci potem na gg badz kgs cus.
BlackOmen
Ludzie CI do stop padaja http://swwalenty.chce.pl/index.php?dz=gale.../&fotka=019.JPG

Yebi ponoc rzuca 'go' poswiecenie dla dziewczyny czy jak?
MisieK
nie mówcie tym swoim wioskowym slangiem no. bo nie pojmuje;p
BlackOmen
Mieszkasz w bardziej zapyzialej wiosze niz my he he
Sayaka
Cóż poradzićsmile.gif Niech padająwink.gif

Nie wiem czy dla dziewczyny czy nie dla dziewczyny. Jebi rzuca Go juz od dawna smile.gif Przezucil się na pokera ponoć;-) A poza tym przestało go to bawićsad.gif
MisieK
poczekaj black do 20 września;P

pozatym pało miałeś mnie uczyć w to graćtongue.gif
Sayaka
ja z checio poucze;] Wejdz tylko na kgs i voila!
MisieK
to już moge zrobić;P jaki nick?smile.gif
Sayaka
Fetkaa. Daj znac jak bedziesz.
Myśka
aaaaaa!!! ;))))
widzę, co masz na ręce!
[ciekawe, czy pamiętasz od kogo to ;p]
Sayaka
oczywista sprawa:}
od tych dwoch lat prawie nie zdejmuje;]
Myśka
no i bylo zlocicho w trojmiescie o ktorym wiedzialo tylko grono wtajemniczonych ;]
ajjj, zalowac, ze was nie bylo! morskie kapiele, rodzace sie romanse, wysmienite towarzystwo i cieply posilek w kfc. a przy tym obsmarowywanie wam dup B)

visala po grecji i emp probujacy byc sexi
vis, amanda, wiatr
w miedzyczasie spotkalismy syrenke arielke ;]
prezentacja wiecznie zamknietych oczu empa
a tą zabieram jeszcze do sopotu [zwroccie uwage na pieknym kolor wlosow;p]
hot summer romance
'nachalny romance', ulubione zajecie maczo-empajera ['żadna mi sie nie oprze' XP]
dementorek
a taka cicha woda.. dementi.gif
Myśka
a jak mowilam cos zabawnego, to straszyl, ze kaze dementorkowi mnie zbanowac... :(
dementorek
coz tongue.gif mozna to w latwy sposob zweryfikowac.
Myśka
:/
ha ha

a juz jutro po godzinie 12 bedziecie mogli zobaczyc tu mnie i mellise, ogorkowe lodozerczynie!
MisieK
nie wiedziałem ze z empa taki żygolo... no no.
no. ale długo niepociągnie bo już niedługo ja zdobywam 3miasto ;C
Cat
podobno już się zaczęto z tej okazji ewakuować ;p
MisieK
ta wszyscy panowie z opuszczonymi głowami opuszczają GGS;>
kubik
Temat postu troszkę inny ale co tam :P
Kumpel wpadł do mnie z cyfrówką wbudowana w aparat sony-erikson. Skorzystałem więc z okazji by uwiecznić moje miejsce pracy
user posted image
Na fotce numer jeden widzimy tapczan marki IKEA wraz z narzutą kocopodobną ozdobioną ruda parszywą bestią moim psem Albertem.
Jak zdazyła już zapewne wycieczka zauważyć lezy on na moim łużku :P Na ścianach mam tapete koloru ciemny granat w żółte jakieskwiaty. Na szczęście nie widac ich na zdjątku.
Ścianę zdobi też plakat promujący film HP&CoS z tygodnika/miesięcznika* Viva.
* - niepotrzebne skreślić
Przechodzimy dalej.
Widoczne jest równierz krzesło które stanowi integralny element zestawu przykomputerowego: Stolik + krzesło. Ale o tym później.
Skupmy sie na szafie:
Parter
Od lewej: niebieska ksiazka pt: "Podstawy ekonomii". W głębi dwa opakowania po grach Age of Empires2 oraz HL: Blue Shift. Na nich też znajduja się trzy rzędy kaset magnetofonowych. Zbliżając się do środka mijamy lampkę nocną a w głębi czteropak VHS Alien Saga. Na samym końcu widoczny jest zeszyt notatnikowy do wymienionej wcześniej ekonomii oraz dwa kubki w których znajdują się próbówki :>
1 piętro -
Ahhh nice: Na przedzie od lewej cake box 10cd a na nim dwie poręczne torebki na przechowywanie cd. Nastepna jest moja skarbonka :P a nastepnie kolejne dwa cake boxy po 10 sztuk każdy. Nastepny przedmiot nie uwierzycie kolejny cake box a w zasadzie dwa tylko, że tym razem po 25 sztuk. Kolejnego przedmiotu nie muszę przedstawiać :P
W głębi stoja staaaare książki np. "Słynne procesy" czy "Koleją przez świat" Tytuły i tak nic wam nie mówią więc na tym poprzestanę.
2 piętro -
Na pierwszym planie widzimy starą radziecką konstrukcję pt. Lornetka :P Obok worek pełen pynędzy *_*
W głębi stoją moje stare zeszyty a po prawej płyty DVD. [m. in. HL2 :P]
3 piętro -
Mangi mangi mangi. Dragon Ball i dr Slump. NGE też trafił na to zaszczytne miejsce. Seriosly I dont know what kind of things lies deeper O_o

No to był opis 1 zdjęcia :P

user posted image

user posted image

Oh mój komputerku <3 XD
Myśka
no mloda
niezla dupke sobie wyrwalas!
Pawelord2
e, no co ty, murzyna? ;] nie zebym byl rasista, nie lubie zwiazkow mieszanych, a nastolatki z emerytami to juz wogole ;]
"...P..."
Potti
nie no... zupelnie jak moj tata ;p
Pawelord2
ha, niespodzianka córeczko ];->
"...P..."
GrimmY
QUOTE(Potti @ 28.08.2005 20:34)
Grecja i Brazylijczycy!
Tiago & Leo

^dobry boze :}
nie powiem - fajne zdjecia.
Potti
zebys wiedzial jaki ma talent w podrywaniu facetow. moze o czyms nie wiedzialam ;]
Pawelord -> jasne, bo moj tatus zawsze chcial zostac dentysta... ;p
Cat
Nie no Potti, ja się nie mogę przestać tobą zachwycać,jaka ty śliczna jesteś =)!
A facety urocze, aż sobie pluję w brodę, że w tym roku w Polsce ciągle siedziałam. Polacy to szarpidruty i obszczymury ;p

A w ogóle to się czepiają murzynów z czystej zazdrości, bo murzyni mają jak wiadomo bardzo duże... stopy, no.

;-)
Vilanda
tak, tak, stopy są ważne, nawet bardzo^^
nie mówiąc o tym, że Murzyni są ... szybcy, w dobrym tego słowa znaczeniu.
Potti
oh jasne, nawyzywaj ich jeszcze od zboczencow ;p
a w ogole to dzieki cat ;*
MisieK
QUOTE(Potti @ 28.08.2005 20:34)
Grecja i Brazylijczycy!
me, Tiago and dad

*

OKJP. jeszcze nie widziałem kieliszków pół litrowych:D

a wogóle mudżyni są kul.
grlouiee
jeszcze nie widziałem kieliszków pół litrowych:D

Zdjęcia zamieszczane na Magicznym Forum kształcą smile.gif

MisieK
-.-
Sayaka
Tresciwe.

Potti małpo zmieniłaś jak jasna cholera się! Nie poznaje kolezanki
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.