a mi wrecz przeciwnie. uwielbiam zarowno dlugie sukienki jak i spodnice. a kasina jest piekna, ale jej to juz mowilam
Ja jak przykladam do siebie dluga hippi kiece to lezy przede mna na podlodze wiec dziekuje bardzo :C
ej, fajna kieca.
ja ostatnio na ciuchach zakupiłam mega długą z elfimi rękawami za parę złotych.
jak będę w plenerze to się sfotografuję.
jej a ja chodze po ciuchach i wszyskie sukienki wykupione. znaczy zostaja modele "welurek z rekawem w ksztalcie bezy", ale jakos bez entuzjazmu do nich podchodze :F
znaczy no, mam jedna piekna dluga zielona, ale malo mi malo.
a to jeszcze dam zdjecia. a co tam. i postu nie zedytuje. anarchia.
wiedzma polnai adas, ktory wyglada jakby robil kupe
managarm
30.06.2008 20:09
QUOTE(Miranda @ 30.06.2008 20:07)
"sranko"
ha! ja z Martą jesteśmy królowymi lumpeksów

mamy kilka upatrzonych i zawsze jakieś Dorothy Perkins, Next, H&M, Marks&Spencer czy inne fajne marki za 6 zł można znaleźć

kiedyś nawet boską bluzkę z BCBGirls kupiłam
"sranko"
radośnie!
ewcia, ale ja tez jestem krolowa lumpeksow, ubrani z adasiem jestesmy od stop po glowy.
ale kurna jak chce sukienki teraz, to niestety nie ma NIGDZIE ;P
chyba przyjade do was na szmatki.
QUOTE(Miranda @ 30.06.2008 20:13)
chyba przyjade do was na szmatki.
o nie! nie zdradzę takich skarbnic nikomu
wlacze swoj ciuchradar i sama znajde!
Avadakedaver
30.06.2008 20:41
bosssssssko
to może jakiś ciuchowy temat załozymy?
no mozna! musialabym nowe baterie do aparatu sprawic
Temat o ciuchach, tak tak, bardzo chce! U mnie w szafie wszystko czarne ale co tam
Hmm... Mi jak trzeba wysłać zdjęcie jakieś czy coś jak proszę to nie, a tu pfff...
Bo Ty juz jestes polizany (jakkolwiek dwuznacznie by to nie brzmialo, nie mialam nic zlego na mysli!) i zaklepany, a nasz podziw jest cenniejszy niz zloto! :)
PrZeMeK Z.
01.07.2008 01:00
QUOTE(Miranda @ 30.06.2008 20:07)
a to jeszcze dam zdjecia. a co tam. i postu nie zedytuje. anarchia.
wiedzma polnai adas, ktory wyglada jakby robil kupeZboże depczą! A potem będziemy jeść chleb z odciskiem podeszwy!
Świetna spódnica. Śliczna wręcz.
QUOTE(Lilith @ 30.06.2008 20:39)
Haha, faaaajna
o kurcze, dasz mi numer do swojego dilera?
ja rozumiem, ze sie dawno nie widzielismy, ale sie nie spodziewalam, ze wyhodujesz garba w tym czasie :F
małego na brzuchu tylko, ale zamierzam to zmienić, he :>
musical 'fame' mi się przypomniał ;)
Kasia wygląda slicznie i ma fajową spodnice, a oczy po tacie =D
ps. musze kiedyś kopsnąć się i sprawdzić, czy nie ma go w Domu Książki, hyhy.
Ludwisarz
23.07.2008 22:16
weź, nawet nie widać, że to Kreta:P
To równie dobrze może być w McDonaldsie (sorry, w Burger Kingu) gdziekolwiek na świecie! Chcemy zobaczyć minotaura i skrzydła Dedala!!!
Avadakedaver
24.07.2008 18:16
i cycki Evy
QUOTE(Avadakedaver @ 24.07.2008 18:16)
Skasuj tego posta zanim Dany zauwazy
Avadakedaver
24.07.2008 19:26
to on nie wie o fanklubie cyckow evy?
Oj no ja Cie tu probuje przestrzec przed mozliwoscia wybicia Ci większości zęboli i zostawienia jednego, co byś mógł piwo otwierać, a Ty jeszcze zbędne pytania zadajesz.
Avadakedaver
24.07.2008 20:59
wiem ze to jego obowiązek jako mężczyzny ale myślisz że zaryzykuje konto na mf? xD
nie no, joke. dobra, cofam.
Miałem na mysli tej drugiej Ewy xD
z deszczu pod rynnę, znając katona zostawiłby mi tylko jedną rzęsę do otwierania piwa. ahahahha ale mi sie dzisiaj na żarty zebrało

chociaz kejtona to pewnie nie bawi.
a to on nie ma konta na mf?
Pewnie ze ma, ale Awadzia jest passed, ot co
Avada. Bo wiesz, ja bym takich żałosny podrywaczy cudzych dziewczyn zabijał na miejscu. Na zlecenie.
I jak wtedy, Awadzi zlecimy samobojstwo? O_-
ale zaplata dopiero po wykonaniu egzekucji
Avadakedaver
25.07.2008 07:44
Katon, co to znaczy "żałosny podrywaczy"? No i na miejscu na zlecenie to raczej trudno O_o
ale życzę powodzenia też bym chętnie ubił parę osób.
przy Katonie wychodzicie po prostu żałośnie, ot co ;]
niegodni my pisac na jednym forum z Nim
Nie no, spokojnie moi drodzy poddani, z laski swojej zgadzam się byście tu pozostali i dostarczali mi rozrywki, ale wara.od.mojej.dziewczyny.avada.i.nie.tylko.
QUOTE(Katon @ 25.07.2008 13:51)
Nie no, spokojnie moi drodzy poddani, z laski swojej zgadzam się byście tu pozostali i dostarczali mi rozrywki
pfff, gon sie wonsie.
A propos "emo' to czytałam, że bodajże w Niemczech mają zakać wszystkiego co związane z "emo' włącznie z koncertami zespołów "emo".
Dla mnie to trochę bez sensu.
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami
kliknij tutaj.
kulturystyka trening na masę