Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Mili Panowie, Panie I Reszta Lolkow
Magiczne Forum > Talk Show > Talk Show
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133
Eva
Child - mlask mlask.
Sihaja
QUOTE(Avadakedaver @ 08.04.2006 18:23)

Ej, czemu Ty masz mojego kota?

Ukradl, gangsta.

Tak myślałam. I tak go dorwę. Kto mi się wpisał, bo nie zdążyłam przyuważyć?;P

to nie byłem ja, mnie tu nie było
em
Avada, co muzyki: czyżby... TH? ;p
Child
jak dopisek jest w gustownym filoecie, to zapewne Eva ;P

West coast gangsta [amish? XD] paradise :P

kto odgadnie ze w czasie robienia zdjecia lecial sobie Testament, ten jest mastah \m/
Eva
a co mi tam. lubieznam.
Child
El slicznie wyrosl nam ten rocznik 89 ^__^

wersja dla ghotow - mroczne piękno gotyckiej sztuki user posted image

Mrok jak nic :d Pochlaniam swiatlo :d
Cat
elva, takie ładne zdjecie tak buciorami zepsute
Eva
No ale nie mam innych zimowek :d
Cat
to trzeba było zdjąąąć
Eva
Bym sie przeziebila.
BlackOmen
A czego to sie nei robi dla sztuki?
A wlasnie, MOAR !!
MisieK
zeby po polibudzie takie chodziły;p nawet w glanach;p
Ciami
Buty ładne czy nie zawsze można zmienić. Ważna reszta, która jest bardzo przyjazna dla oka. biggrin.gif
Eva
I tak sie powinno rozpoczynac bytowanie na forum! XD
MisieK
zaraz jeszcze w temacie o grach zamieści link do arkadii XD
Eva
Franek go pokocha i da mu moda :d
Child
I tak sie powinno rozpoczynac bytowanie na forum! XD
zaloze sobie drugie konto i pierwszy post bedzie wygladal mniej wiecej tak:

'och ach ech. Elvaralinde jakas Ty piekna na tym zdjeciu. i nie wazne te buty - wazne ze Ty i Twoj urok tak epatuja z tego zdjecia biggrin.gif'
Sumiko
zabawni jestescie.
Avadakedaver
QUOTE(Child @ 08.04.2006 23:22)
'och ach ech. Elvaralinde jakas Ty piekna na tym zdjeciu. i nie wazne te buty - wazne ze Ty i Twoj urok tak epatuja z tego zdjecia biggrin.gif'
*

nawet gdybyś nas nie uprzedził, poznalibyśmy w tym poście Ciebie, Child. Mimo tego, że to nie jest skomplikowane słowo, poznalibyśmy cie po "epatują".
tylko ty, Katom i Estiej używacie takich wyrażeń.
Estiej - odpada- ma dwie żony.
Katon- nieeeee...
Child- nie mówię, kto do Elvy zarywa...

^^
GrimmY
QUOTE(Elvaralinde @ 08.04.2006 17:25)

ponczoszki ^____^
Avadakedaver
QUOTE(emoticonka @ 08.04.2006 18:14)
Avada, co muzyki: czyżby... TH? ;p
*

nie, "come as you are", awykonawca...?
Child
nie wiem... moze Cattle Decapitation albo Virgin Snatch?
Avadakedaver
Nirvana.

Seeeeerio?

eee... nie czaję, o co Ci chodz, Child.

serio serio

i wszystko jasne, blodi jel.
BlackOmen
QUOTE(Avadakedaver @ 09.04.2006 11:58)
Nirvana.

*

Yeee! user posted image
Katon
Z najwyższą przyjemnością (mam nadzieję, że chociaż jej drobna cząstka udzieli się też wam) przedstawiam serię zdjęć pod roboczym tytułem "Cudowne lata". Wczoraj zobaczyłem te zdjęcia pierwszy raz od łoranyboskiekiedy i postanowiłem się moim szczęściem podzielić z wami. Stagnacja rocks forever!!!!!!!!

Wszystkie zdjęcia zostały wykonane przez człowieka, który jest synem fotografa. Czasem jest to ich zaleta, czasem wada. Tak czy inaczej dokumentują one najlepszych sesjidjęciowe' mojej kapeli. Wybór jest oczywiście skrajnie subiektywny. Zapraszam w świat małomiasteczkowego rock'n'rolla i siedemnastoletnich królów życia. Hehe.

Zacznę może od mojego ulubionego. Pierwszy koncert na sali gimnastycznej. Pierwszy koncert wogóle. Uznaliśmy, że będzie superfajnie, jeśli poprzebieramy się jak kretyni. Basista, chociaż sam to wymyślił jakoś wyszedł z twarzą. Gitarzysta nawiązał do Feusciantego. Perkusisty nie widać. Wyglądał jak debil ale się nie eksponował. Ja zaś uznałem, że zielone spodnie od piżamy będą zajebiste. Kiedy mój ojciec obejrzał kasetę pierwszy raz wyglądał jakby chciał się mnie wyprzeć. Nie muszę dodawać, że praktycznie nie umieliśmy grać, ale i tak było w pytę.

wersja kolorowa

i czarno - biała

Teraz będzie poranna sesja w plenerze:

Katon frasobliwy

legendarne zdjęcie na wiszącym moście

i jego inny wariant

chyba jeszcze bardziej legendarne 'zdjęcie z pałkami' mojego kuzyna (i perkusisty)

i znowu on - młody i cierpiący

drugi gitarzysta w pozie 'na Berlin'

kuzyni

wyglądam tu jak wujek ciepły dotyk; pocieszające, że nie jestem jedynym idiotą na zdjęciu

fotograf bawi się w artystę

under the bridge

nawet nie wiem jak skomentować ten idiotyzm

No. A teraz sesja w 'profesjonalna'. Jej przedsmak już dałem kilka dni temu:

człowiek z liściem już z nami nie gra ale wtedy był basistą a basista był 'band friendem' - męski burdel - wstąp do nas

dekadencja i żel w mych włosach, który wygląda ja... który źle wygląda

ale tu widać, jaki jestem mądry - ha! i jeszcze w kontraście z gitarzystą to wychodzi wyraźniej =P

nie wiedziałem wtedy, że będzie ta sesja i się tak ubrałem jak do pola, przez co nie wygląda odpowiednio kuresko

Black Rebel Motorcycle Club (dobrze, że sobie tą skórę ubrałem)

fotograł znowu rżnie artystę

Teraz zdjęcia robocze.

wyklejanie kanciapy wytłoczkami po jajkach; rozkosz

chopoki! momy kanciapę!!!!!

pierwszy zestaw kuzyna; zły bardzo, ale miał kojący odcień zieleni

Koncerty znowu:

gitarzysta z fryzurą 'zapuszczam, ale jeszcze trochę' podczas żałosnej chałtury z okazji wstąpienia Polski do Unii; graliśmy też na Miss Szkoły i dniach kultury niemieckiej; tak - wstydzę się.

metalpublika w ekstazie - i to już na naszym saporcie. po to przyszli, prawdę mówiąc. średnio nas metale kochają

prawie jak zespół; prawie jak koncert

i podobne

najseksowniejszy gitarzysta świata

najseksowniejszy basista świata

seksowność skumulowana (zwracam uwagę na napis)

najseksowniejszy perkusista świata

także bardzo seksowny drugi gitarzysta oraz trębacz (tak, tak - mieliśmy przez jakiś czas sekcję dętą jednoosobową)

ha! najseksowniejszy wokalista świata w pełnej napięcia i symboliki pozie - tak, to żel; tak, też mi się podoba. wogóle lubię to zdjęcie - jakiś taki na nim jestem... hmmm... swój

KUNIEC.

P.S. Dodatkowy pakiet specjalnie dla Sumiko

1

2
Illusion
Fajne chłopaki. Przypominacie mi trochę zespół mojego brata - też takie lolki wink2.gif tyle że oni dalej się w to bawią, a stare chłopy już.

ten po lewej jak przypakował ;]
to mi się podoba najbardziej

To jak już tu jestem:
wakacje.
(po lewej, zielona bluzka)
Prawie nic nie widać, ale zawsze coś. Aparat mi oddadzą za jakieś dwa tygodnie, to może coś wkleję ;]
Katon
Oj, my też się dalej 'w to bawimy'... Przekażę kuzynowi.

Avada, nie rozumiem co masz na myśli pisząc "Katon - nieeeeee"
Ahmed
Ładne fotki, przesłałbyś coś "Waszego". Gracie jeszcze?
I kto by pomyślał, że Katon to taki trv rockman, (zapewne) podpisujący sie na nagich biustach dzikich fanek. Jestem mile zaskoczony. Sesji dla Sumiko nie oglądałem, bo się boję.

Btw, czy to jest część ekipy która ma plądrować cudze namioty na Open'erze?
Katon
W sesji dla Sumiko nic takiego nie ma. Wybacz Sumiko.

Tak, jak dopiszą okoliczności to większość tej ekipy się wybiera. I jeszcze inni. A na biuście się raz podpisywałem. Serio. Ale to był brzydki biust.
Ahmed
Ale to był brzydki biust.

A ty byłeś pijany? Mimo wszystko respekt. Nigdy czegoś takiego nie dokonam.
Katon
Nie no. Ona była pijana. I chciała, żeby się jej cały zespół podpisał. Traumatyczne to było.
Illusion
wygrzebane
ech. Ja chcę wakaaaacje...
Czternasta
ty, Katon, masz dość fanek ;P , a poza tym nie widziałem żebyś jakoś się do lasek rwal na forum <avada>.

Ilusion, to pierwsze zdjęcie wygląda jak screen ze Shek'a, gdzie uciekają przed farmerami z widłami.
Katon, gratuluję Ci wytrwałości, mój kuzyn ma zespół w którym jest gitarzystom, i mówi, że to naprawdę jest trudne zrobić coś tak, żeby mieć dla kogo grać i gdzie grać.
Podziwiam Cię.
Katon
Ja się do lasek nie rwę na forum? No bez kitu.

Ojciec kolegi był jakimś wytłoczkowym potentatem. Skupowaliśmy od niego za marne grosze. Poza tym kto by nie pomógł chłopcom z biednych rodzin którzy chcą zamiast pić wódkę na krawężniku tworzyć sztukę. Chlip.
Czternasta
Katon, uważam, że super pomysł z tymi wytłaczankami, jakby było zrobione przez fachowców (bez urazy), to nie możnaby było na pierwszy rzut oka odróżnić sciany od sufitu, sprawiałoby to wrażenie ciekawego trójwymiaru, innego świata, a najlepiej jakbyście w takich salach nagrywały clipy puszczane później w MTV na szczytach list przebojów.
prawie jak Green Day!

tak mi się nagle skojarzyło...
"-opel astra, sześć cylindrów. Tylko w jednym mu coś chyba stuka...
-<omdlenie>"
smile.gif
MisieK
QUOTE(czternasta poległa @ 12.04.2006 20:52)

jaki komplement XD

Ha! Zazdrościsz, że nas do takiej superfajnej kapeli porównano. Katon
Cat
Hm, taa xd
Child
jakos mię się to ujecie skojarzylo ze scenka z bwp ;P
Avadakedaver
ale oczy!
wink2.gif
WOW!
a'la Lilly.
vampirka
tylko co kto rozumie przez "OCZY"... :>

bo ze duze i ladne to widac:D
Avadakedaver
te oczy KTÓRYMI się patrzy, a nie te NA które się patrzy. smile.gif
o tych drugich się nie wypowiadam, bo temat przeniosą na "kwiat lotosu".
Eva
Cat, nie chce nic mowic, ale on Cie podrywa! ;d
Quizer
a jest co podrywac ;p
Katon
Podli jesteście. Najlepiej wyszydzić. Teraz się speszy i szansa na taki piękny związek zniknie zamordowana buciorami waszej zawiści.
Cat
a to ten podobny do billa z tokio hotel? kolejny książę przemknie mi koło nosa ;(
Katon
Wiesz komu dziękować...
Eva
Przepraszam ;C Ja wszystko odwoluje i juz przysiegam sie nie odzywac!
Katon
No. Bo wiesz. Możnaby pomyśleć, że to z zazdrości... Wszyscy doskonale wiemy jaki jest Twój stosunek do Avady...

A tak swoją drogą, czemu taka ładna dziewczyna ma taki mrrroczny i wogóle niefajny avatar, e?

Nie podoba Ci sie moje oko? Ranisz mnie ;C

A to Twoje własne oko? Cóż, wolę je w całościowym kontekście.../Katon

Chyba musze je wymienic, bo w takim powiekszeniu uwidacznia sie moja wada wzroku. :/

Wady to ja tam akurat żadnej nie widzę. Ale jakieś takie demoniczne. A przecież Ty jesteś taka słodziutka i delikatna...
Gem
<zagląda do środka>

Eeee... tak bym się miała ochotę nerwowo zaśmiać, ale jakoś ni dy rydy. pozwolicie, że "wkleję" swoje trzy knuty smile.gif

Fotka ze studniówki... a jak?! Jak szaleć to na całego!!! tongue.gif

http://img432.imageshack.us/my.php?image=stbbe317vn.jpg -> to to takie po prawej w loczkach i czarnej kiecuchnie tom ja.

<edit>

tak się zastanawiam, po co ja trzymam te kwiaty i skąd je właściwie mam, no cóż... :|
Sumiko
nie martw się, ja też jestem brzydka.
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.