Avadakedaver
21.08.2007 22:42
odezwał sie tej
juz nie mowi kto mial czarne wlosy
wypowiadam się czyli z pozycji eksperta :P
Avadakedaver
21.08.2007 23:12
hehe
sie o reputację bałeś a nie tam że Ci sie nie podobało xD
wiesz jak ciezko nabic exalted u magicznych forumowiczow? dementorek ma ledwo honored ;p
Avadakedaver
21.08.2007 23:48
a wiesz jak malo jest mobow i kazdy ks'uje obiego?? nikt frajdy nie ma.
QUOTE(Aylet @ 21.08.2007 22:25)
wiemy już jak wyglądasz od góry doskonale
to moze teraz jakies jedno chociaz zdjecie z pozycji normalnego człowieka, a nie wielkoluda?
Wszyscy na zdjeciu sa osobami pelnoletnimi, poza tym pijemy sobie wode mineralna - nic innego.Dzieci, alkohol jest zly i my rowniez z tym walczymy pijac mineralke. Mi-ne-ral-ke.
Mazurska ekipa przy ognisku - po tej scenie rozpetala sie wojna polsko ruska bo czesc rodziny zaopatrywala nas w w wode mineralna a 2ga czesc byla przerazona tym jak zgrabnie ja wyhylamy.
Edit: ja nie jestem taka gruba - po prostu sie bluza źle ulozyla XD
Ewo to jak to w koncu jest? Raz mowisz, ześ gruba, raz że nie... weź się dziewczyno zdecyduj xD
btw - kim jest ta osobka po prawej u dołu? :>
To jest moja pieknooka Marlenka ;)
Z tego oto miejsca chciałbym pozdrawić Marlenkę w imieniu całej społecznosci magicz... no w swoim imieniu xD
Avadakedaver
23.08.2007 16:47
QUOTE(Eva @ 22.08.2007 23:58)
To jest moja pieknooka Marlenka

to tak po europejsku, czytaj: pięknuka.
a zdjęcie fajoskie xD
a ja tego pana za Tobą
Avadakedaver
23.08.2007 16:59
owczarnia
23.08.2007 17:48
kot bez włosów
nie zimno mu?
owczarnia
23.08.2007 22:04
Jakie bez włosów, co bez włosów! Welurek kochana, karakułki!
no w każdym razie moje koty maja taki sam koszyk ;]
Pralina to kot przeslodki. W sumie ja jestem nieobiektywna bo kazdego kota kocham xD
PrZeMeK Z.
24.08.2007 13:18
Ja tam wolę tradycyjne dachowce, miękkie i niepozbawione futra.
takiego kotka widziałam wczoraj w Galerii Krakowskiej... ja chcę już mieszkać na swoim i móc takiego kotka utrzymywać
owczarnia
24.08.2007 16:10
Po pierwsze, Pralina nie jest pozbawiony futra

. Gdybym chciała pozbawionego futra, wzięłabym sobie Sphinxa. Reksy Kornwalijskie słyną z futerka, bo jest niezwykle jedwabiste i mięciutkie w dotyku (potwierdzam), a w dodatku nadaje się dla osób uczulonych na sierść, bo sierścią nie jest (brak podszerstka, czyli tej uczulającej części). Reksiki są niezwykle kochane, czułe, towarzyskie, przywiązują się jak psy (i czasem nawet psio się zachowują), a do tego nie gubią włosa
w ogóle. Nie masz kota nad Cornish Rexa

.
PrZeMeK Z.
24.08.2007 16:28
W porządku, zwracam honor. Po prostu wolę zwyczajne kotki.
owczarnia
24.08.2007 20:53
Zwyczajne kotki są superowskie, ale nie dla każdego, niestety

.
Edit:
dowód na futerko u Korniszy. Ja mam dwie lewe ręce do robienia zdjęć, więc g... widać na moich, ale tu proszę - profesjonalista robił i widać jak złoto. Mówi się, że jest karakułowe, i chyba nie bez kozery. Reksem jest oczywiście tylko ten pierwszy, biały kiziol. Tego ostatniego za mało widać, więc się nie wypowiem, a ten w środku teoretycznie wygląda na Persa, a praktycznie trochę dziwnie. Grunt, że biały jest trochę podobny do Praliny (aczkolwiek Pralina rzecz jasna sto razy ładniejszy

).
Muuuaaa xD A ja w tym miesiącu wezmę kiciusia. Już wybrałam, imbirowy w prążki z białym śliniaczkiem i skarpetkami x3. Ale będzie rozpieszczony... już nawet wiem jak się będzie nazywać; Dante.
xD
PrZeMeK Z.
31.08.2007 12:21
A ja mam cztery psy, sześć kotów (w tym pięć małych), dwa chomiki, świnkę morską (samicę o imieniu Stefan) i rybkę w akwarium.
A do tego musisz to wszystko wykarmić;d
counting bodies like sheep to the rhythm of the war drums.
12345
Avadakedaver
03.09.2007 13:27
oó siet ja też tak chce!
ranyyy... ja bym sie bała. Lilith chciała mnie kiedyś namówić na paintballa ale nie byłabym w stanie strzelić do kogokolwiek nawet kiedy wiem ze to farba.
to nie była farba
oh, jesteś taka ładna. chyba zostanę lesbijką na Twoją cześć ;D
najka & hypacja. a little drunk, feeling tired, but cheerful.
o a tu robie dzióbek a'la katon
Dla tych, co wiedzą - zbieram puszki.
Tą niestety mogłem ze sobą zabrać tylko w formie zdjęcia

. No i - staaare zdjęcie...

. Trzymam tylko z sentymentu do puszki
PrZeMeK Z.
05.09.2007 17:25
Neonai, świetne jest to pierwsze zdjęcie! Jakby ktoś specjalnie Was tak ustawił. Dwa poziomy, różne tło, różne ułożenie ciała... Świetne.
QUOTE(PrZeMeK Z. @ 05.09.2007 18:25)
Neonai, świetne jest to pierwsze zdjęcie!
Ja robiłam ja robiłam!! Naika "tylko" nieco zmieniła w nim kolorki... ;]
Btw... my wtedy byłyśmy drunk? xD
skoro nie pamietasz, to tak ;p
BlackOmen
05.09.2007 22:03
QUOTE(Neonai @ 04.09.2007 22:17)
najka & hypacja. a little drunk, feeling tired, but cheerful.
o a tu robie dzióbek a'la katon 1 zdj evil i jeszcze ten canon 400d tez wyglada evil bo przypominal jakiegos 30d
a 2gie to jak Kasia zrobi dzióbek to nie ma.... bata
QUOTE(Hypacja @ 05.09.2007 20:22)
Btw... my wtedy byłyśmy drunk? xD
nie no skąd, to wino wypilo sie samo xD
edit: a Przemuś. nie Neonai. prosze. Nai albo Najka. Albo Kasia w ostatecznosci. no.
PrZeMeK Z.
06.09.2007 17:23
Ja robiłam ja robiłam!! Naika "tylko" nieco zmieniła w nim kolorki... ;]
Skoro tak, gratuluję

edit: a Przemuś. nie Neonai. prosze. Nai albo Najka. Albo Kasia w ostatecznosci. no.
Nie ma sprawy. Nie wiedziałem, czy mi wolno tak "pieszczotliwie".
Avadakedaver
06.09.2007 17:57
QUOTE(Neonai @ 05.09.2007 23:43)
ja mowie Najika i chu.
Avadakedaver
11.09.2007 00:20
ja ma jeden zeszyt do wszystkiego ;]
BlackOmen
11.09.2007 20:43
QUOTE(Avadakedaver @ 10.09.2007 23:20)
po ch... az tyle i w twardych okladkach?
Avadakedaver
11.09.2007 21:04
bo teraz nie będę ja wyrywać na sprawdziany tylko ktoś inny. i nie nie zrobi się w miesiąc z 80 k 20.
BlackOmen
11.09.2007 21:09
Ale chociaz liczbe zeszytow mozna bylo ograniczyc
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami
kliknij tutaj.
kulturystyka trening na masę