Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Mili Panowie, Panie I Reszta Lolkow
Magiczne Forum > Talk Show > Talk Show
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133
Lilith
QUOTE(TimmY @ 23.05.2008 14:00)
a Dusia blefuje.

*

że kto proszę?
Katon
Taki żart odnośnie pewnego programu telewizyjnego. Pamięta kto poza nami?
harolcia
Taki teleturniej matematyczny? To to ?
em
ja pamiętam, ja! obejrzałabym sobie chętnie.
Ludwisarz
http://pl.wikipedia.org/wiki/Szalone_liczby
PrZeMeK Z.
Pamiętam, pamiętam!
Owczarnio - bardzo ładnie smile.gif
GrimmY
QUOTE(TimmY @ 23.05.2008 13:00)
Moim zdaniem Katon mowi prawde, a Dusia blefuje.
*

++
leżę. szalone liczby ftw.
Avadakedaver
wy przeginacie mówiąc do mnie po imieniu, wiedząc że tego nie lubię.
Pozatym nie sądzę że twój ziom, katonie, zacził o co chodzi, pewnie już nie pamięta.
Neonai
i had a great time today
Ludwisarz
Toz to dopiero przed polnoca. You're gonna have good time smile.gif
PrZeMeK Z.
Bardzo ładnie, Najko. Fajna bluzka :]
Eva
Pewnie, ze fajna bluzka. Przemek sie z tej fajnej bluzki tak ucieszyl, ze az w nocy nie spal czarodziej.gif

A Tobie Kasia brakuje jeszcze tylko takiego diademu, w ktorym biegamy na ekipowo-grupowych imprezach kiss.gif
PrZeMeK Z.
Spanie jest przereklamowane.
A poza tym widzę, że nie ja jeden nie mogłem spać :]
Ludwisarz
łojezusicku, ale z ciebie cepr, ino na hale weszło to już za te komorki sie łopie zamiost widocki podziwjoć!

byłem na majówke, też tyle śniegu na morskim było smile.gif
Miranda
kat jest in low. albo cos w tym stylu.
Neonai
pasujecie do siebie =D
PrZeMeK Z.
Cat na pierwszym wygląda jak Donna z Doctora Who!
Ładnie.
Neonai
mówisz o tej kobiecie?
PrZeMeK Z.
Tak, ale o innym ujęciu z nią smile.gif
To porównanie to miał być komplement, w razie gdyby ktoś źle zrozumiał.
Eva
A Adam to sie krzywi dokladnie jak Dany xD
Eva
from IFA with love 1 2
Ludwisarz
a pokaz tego niemca na plecach
Eva
Przeswietlenia w Gnieznie zostawilam ;)
Ludwisarz
Aaa, czyli kifoza.

Proces chorobowy trwa z reguły 2 – 3 lata i więcej.; nie leczona powoduje zeszpecenie i trwałe ograniczenie sprawności życiowej

Mi sie wydaje, ze Twoja klatka piersiowa ma za duzy ciezar, grawitacja dziala, Newtonow duzo.. i to stad.

Eva: Jakby co, mam niemca w ledzwiach a nie w piersiach ;>
PrZeMeK Z.
No właśnie.

Pierwsze zdjęcie tak ładnie, obiecująco wykadrowane... Ale drugie też fajne smile.gif
owczarnia
QUOTE(PrZeMeK Z. @ 27.05.2008 22:29)
Tak, ale o innym ujęciu z nią smile.gif
To porównanie to miał być komplement, w razie gdyby ktoś źle zrozumiał.
*

Przemek, w razie by Cat sobie nie życzyła, mnie możesz zawsze, wszędzie i o każdej porze porównywać do Catherine Tate wub.gif. Ubóstwiam tę babkę.
PrZeMeK Z.
Nie ma sprawy, Owczarnio :]
Miranda
alez ja sobie zycze! cheess.gif (ale owczarnie zezwalam porownywac)
Neonai
siostrzano-braterska miłość biggrin.gif
Lilith
podobni
Czternasta
Dużo ludzi nam to mówi, oglądając zdjęcia, ale na żywo nie jesteśmy do siebie wcale podobni (Avada, dziękuj Bogu biggrin.gif )
kObra.
Masz bardzo ładną siostrę, Avada.
Lilith
macie identyczne usta.
Czternasta
Tej, rzeczywiście podobne! Ale jaja, a ja przez 18 lat o tym nie wiedziałam, ale na ustach się kończy, Avada jest podobny do jednej strony rodziny, a ja do drugiej (napewno te wynurzenia są dla Was fascynujące biggrin.gif)
hazel
I oboje mówicie (piszecie) "tej".
Czternasta
U nas wszyscy tak mówią, nie potrafię sobie wyobrazić, że można nie mówić "tej", czym wy je zastępujecie?! blink.gif
em
mysle, ze w tym znaczeniu, w jakim wy go uzywacie, my mowimy "ej".
Czternasta
Niby tak, ale "ej" jest takie, no niegrzeczne troche, wiesz o co chodzi? A "tej" uchodzi każdemu i nikt się o nie nie burzy, bo to po prostu "tej", którego używają wszyscy, naprawdę sobie nie wyobrazam bez niego rozmowy, podobnie jak jakieś 70% poznaniaków i mieszkańców okolicznych wiosek
Ludwisarz
"jo" - odpowiedział Tymon po toruńsku.
Eva
Tej, ja tez czarodziej.gif
Lilith
u nas raczej to jest równoważne z 'ej', tzn nikt nie mówi tej, ale jak bys wyleciala z tym, do kogos starszego, to by sie obrazil.
Czternasta
Nie no, nie wale "tej" do każdego, to po prostu trzeba wyczuć klimat, trochę byś pomieszkała w Poznaniu i szybko byś wiedziała o co kaman, po czasie to jest jak odruch bezwarunkowy.

ha! zapomniałam, że Eva to ziomal z Poznania! pali ćmiki, siedzi na ryczce, wcina pyry i tejuje!
Eva
Ale szneki z glancem nie lubie :C

Coby nie bylo offtopowo - troche z juwenaliow :
mam wzrok szalenca i dziubek jak kaczuszka
Stefan otwiera swoje czakry i osiąga jednosc z kosmosem
dyktator!
Ludwisarz
mowi sie u Was "wuchta wiary" czy "buchta wiary"?
Lilith
przez moment myślałam, że Ty to ta dziewuszka po prawej i zastanawiałam się co Ci się stało.
Eva
Timmy: Wuchta.

Lilith: poznaj Asie ;>
Miranda
szneka z glancem to co? drozdzowka z lukrem? bo w bydgoszczy jak jeszcze mieszkalam to cos takiego tam stosowano ;p

odnosnie zdjec chcialam rzec, ze avadowa siostra ma fajne cycki, aczkolwiek fanka jestem evowych cheess.gif
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.