Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Mili Panowie, Panie I Reszta Lolkow
Magiczne Forum > Talk Show > Talk Show
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133
Lilith
nie napisałam, że źle ;]
rysy Ci się wyostrzyły, mam wrażenie, że zaraz ściagniesz usta i powiesz: nie garb się! hyhy biggrin.gif
Neonai
o kurde...to niedobrze, teraz to mnie nikt nie zechce ;]

PrZeMeK Z.
Mirando - fajne kolczyki!

Avado - koszula Ci wystaje ze spodni, łazęgo!

Najko - wyglądasz w okularach bardzo poważnie, ale może to kwestia miny. Ładnie.
Oh, and by the way... ale Ty masz oczy! wub.gif
Syriusz_Black
zwróćcie uwagę na trendy kaczuszki...
Zdjęcie sprzed 4 miesięcy...
Neonai
o, Tobie tez przybyły szkiełka ;]
Syriusz_Black
Już w liceum XD
Neonai
a chyba że tak...;p widzisz, takie rzeczy zaczyna się zauważać jak samemu się ma, i to świeżo ;]
Miranda
Bartku, zostałeś jednorożcem! ;p
em
takie z nas wielbłądy!
Miranda
1 czerwca z mojem dzieckiem ;p
vampirka
Kasiu nawet z takim włochatym dzieckiem jestes piekna;)
http://porady.zdrowo.info.pl/grube-dzieci.html
Miranda
vampi, Ty żyjesz :D =****
vampirka
jakimś cudem jeszcze żyję http://porady.zdrowo.info.pl/alergia.html ...! wink2.gif :*
PrZeMeK Z.
Na weselu znajomych z moim tatą
Zjem cię!
Avadakedaver
o matko polko! wygladasz jak nie Ty na tym drugim!!
Miranda
mam ciemne wlosy, jol
Eva
Ojej jak ladnie! wub.gif
Neonai
urosły Ci te kłaczory! przypominasz tu siebie sprzed paru lat wink2.gif no i że ładnie to jak zawsze!
Lilith
wolą taką Twoją wersję - super!
managarm
Ja bym nie poznal. Zajebiscie. Nie ścinaj.
PrZeMeK Z.
Zostaw, bardzo ładnie!
Miranda
a czy ja przepraszam mowilam, ze chce obcinac? :>
managarm
Ja to tak prewencyjnie napisalem.
PrZeMeK Z.
A ja prewencyjnie powtórzyłem.
em
będę wdzięczna, jeśli kiedyś przyjdzie Ci do głowy zmniejszyć zdjęcia przed wrzuceniem ich do sieci.
Neonai
Avada nie no, Ty też? (mam na myśli okulary, nie stylizację)

managarm
Ja musze sobie również okulary zalatwic.. antyrefleksy do kompa:P
Avadakedaver
-025 w lewym, -o.75 w prawym. niby nie muszę, ale ja noszę bo lubię biggrin.gif
Sumiko
choroba wieku.
w naszym pokoleniu coraz czestsza, ale nastepne pokolenie to juz cale bedzie gluche i slepe. ja mam -3, ale codziennie modle sie dziekczynnie za osobe, ktora wymyslila soczewki.
sabinka
Avada: genialne!
kObra.
Av... Ależ Ty zmężniały jest. cheess.gif
PrZeMeK Z.
Ale dziiiwnie. Ale całkiem w porządku.
Trochę mi zajmie, zanim się przestawię na Avadę w okularach ^^
em
zajebioza te foty
i bardzo dobrze dobrałeś oprawki, niewielu to potrafi
Avadakedaver
miło mi : D

przem, nie będzie żadnego avady w okularach. noszę tylko jak gdzieś idę, przez miasto w sensie. jak mam je na nosie gdy siedzę przy kompie albo coś to widzę gorzej ( ? ) i się szybko męczę.
vold
awada pocisnal to 'ija' chociaz nie zmeznialem ani troche.
http://photos.nasza-klasa.pl/5233710/56/ot...a428ec93e9.jpeg
tylko brode mam.
Avadakedaver
faaaaajneeeeee
Neonai
QUOTE(Avadakedaver @ 16.06.2009 21:49)
miło mi  : D

przem, nie będzie żadnego avady w okularach. noszę tylko jak gdzieś idę, przez miasto w sensie. jak mam je na nosie gdy siedzę przy kompie albo coś to widzę gorzej ( ? ) i się szybko męczę.
*

hm...gorzej widzisz z daleka czy z bliska..? bo ja gorzej z daleka, ale do kompa i do czytania też noszę okulary (antyrefleksy), albo na wykład, a jak chodzę po mieście to nie, bo mi okulistka nie kazała.
Avadakedaver
jasne, siostra siedziała przy kompie na moim userze i nie wiedziałem że mam nieprzeczytanego posta...
mam minusy, czyli z bliska widzę dobrze a z daleka źle. okulistka powiedziała, że wadę mam tak małą że nie muszę nosić prawie wcale, conajwyżej do jazdy samochodem albo w kinie do czytania napisów. Powiedziała mi, że jeśli chcę to mogę nosić cały czas, nie zaszkodzą mi.
przy kompie i w ogóle z bliska nie czyta mi się za dobrze w okularach. bolą mnie oczy. Dlatego noszę jak idę ulicą, jadę do Poznania do pracy itp. W sumie różnica polega na tym, że szybciej odczytuję napisy na sklepach, plakatach, rejestracje samochodowe itp (szybciej w sensie że zanim podejdę bliżej : D )
em
omg swiezak okularnik, ktory wie, ile ma w ktorym oku, szacun, zwykle znajomi robia wielkie oczy (hehe), jak ich o to pytam
ale faktycznie, jak nie dochodzisz do -1.0, to do czytania zdejmuj, zwlaszcza, jak sie meczysz, pamietam, jak jeszcze mialam taka mala wade, to w ogole nie moglam czytac w szklach (teraz juz niewygodnie czytac bez, chlip)
Avadakedaver
świezak?! wypraszam sobie! nosiłem okulary zanim połowa z was wiedziała że coś takiego istnieje! Byłem jednym z tych dzieci które miały przez to etykietę zjeba (była by kujona gdybym się dobrze uczył).

o proszę, o:

user posted image
PrZeMeK Z.
Na tym ostatnim jesteś bardzo podobny do swojego brata smile.gif

A ja tam nieodmiennie jestem zaskoczony faktem, że nie muszę jeszcze nosić okularów. I wolałbym, żeby tak zostało.
Avadakedaver
moja pielegniarka w szkole mowila ze nie musze isc do okulisty, jednak poszedłem i proszę. noszę.
em
ahahah ale fajny miks ^^

cofam swiezaka then :P
Neonai
avada, jako dziecko byłeś nawet słodziak.
Avadakedaver
kaman, byłem najbrzydszym dzieckiem ever.
Lilith
gacek tongue.gif biggrin.gif
Avadakedaver
no xD
Avadakedaver
user posted image
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.