pokaż się!
Ludwisarz
12.02.2007 21:04
Cofnij te słowa, Ewo.
Ja o swoich włosach nie chce nawet mówić bo mam już tak zniszczone farbowaniem...Dlatego mam postanowienie, żeby dać sobie spokój na jakiś czas.
LilienSnape
12.02.2007 22:22
ha .
a ja mam postanowienie, że nigdy nie pofarbuje sobie włosów.
bo mi szkoda zniszczyć . mam takie piekne x P
ale ciężko będzie .
bo jak bym chciała mieć czarne aach ...
w sumie prostowac też nie musze bo mam proste .
ale wolałabym mieć loki x D
musze namówić lilien na sejsje to razem zamieścimy
smagliczka
12.02.2007 23:04
QUOTE(LilienSnape @ 12.02.2007 21:22)
Hehe. Też mam takie... ale może się tak zdarzyć, że je złamię, jak zacznę siwieć

Póki co nie wyobrażam siebie w kolorze innym niż naturalny (czyli jasny blond) - przyzwyczajenie drugą naturą... poza tym ja mam siano na głowie, zupełnie jak dziesięcioletnia dziewczynka, więc farba zniszyłaby mi tak włosy pewnie. I nawet nie chcę mysleć ile by mi ich zostało.
QUOTE(LilienSnape @ 12.02.2007 23:22)
o, ja tak samiusieńko. chociaż kto wie, jak mnie kiedyś coś najdzie...
LilienSnape
12.02.2007 23:37
no właśnie ja też mam blond .
więc jakbym pofarbowała na czarno to wyglądałabym jak ... .
no każdy wie jak co .
no i chyba wole nie ryzykować .
a ja gdzieś napisałam, że mam blond?
Ja mialam przez jakis rok bardzo ciemne, potem mnie zaciagnieto do fryzjera i znow jestem blondynka.
A Kasi ladnie i w rudym i w brazowym o.
ej ale tamte przerabiane to były prawie czarne xD i wyglądałam za bardzo..gotycko?
Gotycko.. ja nie wiem co Ty bys musiala zrobic zeby wygladac mhrocznie i ghothyckho xD
Przerobione czy nie - wyszlo wiarygodnie i ladnie. Poza tym co tu gadac..pokazuj!
Avadakedaver
13.02.2007 00:24
bo zupa była za słona

pardą, tak mi się skojarzyło. pięknie ci w tych włosach, aż dziwne, bo myslałem że piękniejszych niż twoje rude już nie ma.
Avada-kąplemęciarz strikes again!

Kewl. Pasuje Ci taka kolorystyka
Mowilam ze Kasia zawsze sliczna? :P
zaopatrzymy cie w koszulke kredków czy innego dimmu borgir, zakupimy obwisle dziergane przez baby na straganach mhroczne ciuszki i bedzie srogo \m/
awada, zewrzyj usta, poczochraj sobie predatora i od mojego neonajca sie odpierdol XD
no i gdzie ten bhurdel? :P
ejjjjjjj
nie ma tak, nie bawie sie ;]
owczarnia
13.02.2007 11:40
QUOTE(Lilith @ 12.02.2007 18:53)
o jakie urocze dowody miłości

a potomek wygląda jak Radar - moja niedoszła wielka miłość

Tym cenniejsze, że od przyjaciółki płci żeńskiej

.
Oooo, nie omieszkam przekazać dziecku

.
Avadakedaver
13.02.2007 13:22
ej so sie stao z tymi źwietnymi postuma?
smagliczka
13.02.2007 13:25
Postanowiłam, że i ja swoją mordku pokażę. Musicie mi jednak wybaczyć - zjęcia są czarno-białe - bo to moje takie małe zboczenie. Do tego mocno kontrastowe - bo to też moje zboczenie
Smagliczka-wypłosz - identycznie wyglądałam w wieku lat 4, gdy rodzice na mnie nakrzyczeli (najwidoczniej na przestrzeni 20 lat wypłoszowaty wyraz twarzy mi się nie zmienił)
Strach ma wielki oczy - czyli uwierz w duchaI mhrok mnie pochłonąłNa razie wyprane z kolorów. Jak wyszukam cuś kolorowego - cuś co nadaje się do pokazania - to wrzucę
avalanche
13.02.2007 13:32
podoba mi się twoja fryzurka jak z pazurka!
owczarnia
13.02.2007 13:42
Fryzurka śliczna. A ostatnie zdjęcie - cudo. Zresztą wszystkie bardzo fajne. Boziu, żebym ja tak raz w życiu chociaż wyszła na jakiejkolwiek focie *modli się*...
smagliczka
13.02.2007 13:47
Dzięki

A fryzurka to taka znowu śliczna nie jest - tylko jak ją ułożę. Ja mam istne siano na łbie, więc tylko ktrótkie włosy mają rację bytu.
Najdłuższe w życiu włosy to miałam do ramion - w liceum (czyli dawno temu i nieprawda) i już raczej do takich nie powrócę, bo jakoś tak rachitycznie wyglądałam
owczarnia
13.02.2007 14:33
Heh, skąd ja to znam. U mnie włosy albo króciutkie zupełnie (jak
tu), albo długie (jak
tu) muszą być, wszystko pomiędzy to dramat. Do układania dramat znaczy się.
smagliczka
13.02.2007 14:37
No... marchewka na tym drugim

Ja nigdy takich długich bym nie wyhodowała. Ale mi długie nie pasują wcale (tak, tak, tak sobie to tłumacz, Smagliczko), jeszcze bym wyglądała jak jakaś topielica...
owczarnia
13.02.2007 14:49
Ja właśnie hoduję z tego pierwszego zdjęcia *headdesk*. Już tak hoduję i hoduję ze cztery lata, bo co i rusz sił mi braknie i ścinam od początku... Uch. Długie u mnie nie są złe, bo i wygodnie (nie muszę myć codziennie, bo mi się nie tłuszczą w ogóle, a teraz muszę bo jak wstaję to mam na głowie coś nie do opisania), i nieźle nawet wyglądam. Owszem, krókie są super, ale ile można. Znudziły mi się. I pomyśleć że jak ścinałam (a miałam w momencie obcinania włosy dobrze do pasa), to myślałam że to będzie taka super odmiana...
smagliczka - ładna jesteś =)
smagliczka
13.02.2007 15:06
Toś odważna: ściąć sobie tak długie włosy, tak króciutko. Normalnie szok termiczny

(ja się nie mogłam otrząsnać przez jakiś czas po ścięciu, bo widziałam w lustrze zupełnie kogoś innego - a przecież wcześniej też za długich nie miałam).
Ale teraz masz fajną asymetryczną grzywkę - czy jak to tam się zwie. I w prostych wygladasz ładnie, ale jakoś tak obco. Co to za Owca bez loczków?
@Neonai - dżemkuję. Ale obawiam się, że jeśli już to po sąsiedzie - bom niepodobna do rodziny.
Listonosza obczaj. Moze warto mu dac w lape na dzien ojca.
Avadakedaver
13.02.2007 15:15
to ja owca wybieram b).
smagliczka - sprawdziłam twoj profil Oo. czemu mi się zawsze zdawało, ześ Ty licealistka?XD
Bo ma licealnego nicka xD
smagliczka
13.02.2007 16:23

Bo siem zatrzymałam w rozwoju...
Ludwisarz
13.02.2007 16:27
owca: długie, długie. zdecydowanie długie.
w krótkich wyglądasz jak te modelki o "charakterystycznej urodzie".
smagliczka: tez mi sie jakos kojarzy, zes ty młoda, ale mowilas o wieku 4 lata i potem ze costam za 20, wiec ty stara pupa jestes (za pupe przepraszam, ale ferdydurke mi w glowie)
owczarnia
13.02.2007 16:33
QUOTE(TimmY @ 13.02.2007 15:27)
owca: długie, długie. zdecydowanie długie.
w krótkich wyglądasz jak te modelki o "charakterystycznej urodzie".

A mogą być kręcone jak długie? No mogąmogąmogąmogą

? Czasem oczywiście jak zawsze będę sobie prostować...
Btw, ocipieć z tymi opiniami, za przeproszeniem można. Jak obcięłam to jedni "uaaaauuu, ale super", "nie, no co za zmiana! ty sama tak czy jakiś wizażysta ci podpowiedział?", "dziesięć lat młodziej!" - i tym podobne. A drudzy "coś ty zrobiła, takie włosy!!!!" - ci byli bardziej monotematyczni

.
I teraz podobnie. Jak zapuszczam, to co i rusz słyszę "a tak ci dobrze było w tych króciutkich na blond"

...
Jednakowoż zapuszczam dzielnie, trzymajcie kciuki.
Ja Ci kreconych zazdroszcze. Tez bym chciala - chetnie bym sobie jakis headline zrobila ale raz ze mam za dlugie wlosy i bym musiala ciac a dwa ze niby wlosy niszczy i takie tam.
LilienSnape
13.02.2007 16:39
QUOTE(Neonai @ 12.02.2007 23:43)
a ja gdzieś napisałam, że mam blond?
nie nie . to nie było do ciebie
smagliczka
13.02.2007 16:46
Timmy-> Ano dobrze Ci się kojarzy, żem młoda. Ja jestem z tych wiecznie młodych (a metryczka kłamie, nie ma co tam zaglądać w ogóle).
A propos liceum - ostatnio pewien osobnik spytał się czy ja w tym roku robię maturę, czy w przyszłym. Nieziemską miał minę, jak się dowiedział, że studia skończyłam (może pomyślał, że objęła mnie jakaś nadzwyczajna, giertychowa amnestia?

)
Owca-> broń Cię Boże, żebyś se blond robiła! Masz super swój własny kolor rudawy.
owczarnia
13.02.2007 16:52
QUOTE(smagliczka @ 13.02.2007 15:46)
A propos liceum - ostatnio pewien osobnik spytał się czy ja w tym roku robię maturę, czy w przyszłym. Nieziemską miał minę, jak się dowiedział, że studia skończyłam (może pomyślał, że objęła mnie jakaś nadzwyczajna, giertychowa amnestia?

)
Obawiam się, że Cię przebiję

. Pamiętam swoje początki w zawodzie nauczyciela

... Byłam w Twoim wieku, jak mnie w liceum, w którym uczyłam, higienistka na korytarzu goniła i pytała czy ja z Ia czy z Ib, bo coś tam się jej w szczepieniach nie zgadza. A rok później dostałam na korytarzu dziennikiem po głowie od pana dyrektora

. Nowy przyszedł i mało rozgarnięty widać, zabrał mi dziennik, huknął w łeb i zakomunikował, że uczniom nie wolno dziennika brać bez pozwolenia

. Żeby nie fakt, że nie byłam w stanie utrzymać się na nogach ze śmiechu na widok miny mojej klasy, która czekała pod salą, chybabym go zabiła

.
smagliczka
13.02.2007 16:56
Ludwisarz
13.02.2007 17:42
QUOTE(owczarnia @ 13.02.2007 16:33)
Jednakowoż zapuszczam dzielnie, trzymajcie kciuki.
Tak trzymać.
Ha! Moga Ci gadać, ale z czyją jak czyją, ale z MOJĄ opinia powinnaś się zgadzać

Czego uczysz?
owczarnia
13.02.2007 17:57
Ucz
yłam. Angielskiego. A czego ja mogłam uczyć innego

?
QUOTE(smagliczka @ 13.02.2007 14:25)
Postanowiłam, że i ja swoją mordku pokażę. Musicie mi jednak wybaczyć - zjęcia są czarno-białe - bo to moje takie małe zboczenie. Do tego mocno kontrastowe - bo to też moje zboczenie
Smagliczka-wypłosz - identycznie wyglądałam w wieku lat 4, gdy rodzice na mnie nakrzyczeli (najwidoczniej na przestrzeni 20 lat wypłoszowaty wyraz twarzy mi się nie zmienił)
Strach ma wielki oczy - czyli uwierz w duchaI mhrok mnie pochłonąłNa razie wyprane z kolorów. Jak wyszukam cuś kolorowego - cuś co nadaje się do pokazania - to wrzucę

oczyoczyoczy,oczy!
to znaczy, mi się podobają, to chciałem napisać
jakie fajne rzęsy
długie i w ogóle są
nie to co u mnie
A rzęsy to swoją drogą. Smagliczka jest fotogeniczna, ot co.
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami
kliknij tutaj.
kulturystyka trening na masę