Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Mili Panowie, Panie I Reszta Lolkow
Magiczne Forum > Talk Show > Talk Show
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133
Avadakedaver
em z przyszłości (czemu jeszcze nie wrzuciłaś tego zdjęcia?)
http://l.yimg.com/img.tv.yahoo.com/tv/us/i...61021010248.jpg
vold
made by anorak!

made by lorak!

jeden to górka na osiedlu, dwa to tesko w czechach!
Avadakedaver
ALE BERET ZAJEBISTY!!
vold
kaszkiet panie, kaszkiet! ; )
Avadakedaver
ALE KASZKIET ZAJEBISTY!
Lilith
osobiście uważam, że em wygląda zupełnie jak Ellen Page
jak tylko ją zobaczyłam w kinie to pomyslalam 'o, em'.
em
avada, jakies te twoje skojarzenia ze mna czeste i srednio trafione :P wole wersje ewuni :*
Neonai
~~~~~~
em
gdzie ten wodecki, ja nie widzę?
slicznie sie kreca :)
Eva
QUOTE(Lilith @ 24.09.2008 23:51)
osobiście uważam, że em wygląda zupełnie jak Ellen Page
jak tylko ją zobaczyłam w kinie to pomyslalam 'o, em'.
*

Ej, totalnie! Jak siostry albo klony.

Kasia lowe, wiadomo!
harolcia
Co do tej trwałej to się bardziej takich spiralek- kręciołków spodziewałam, ale tak chyba nawet ładniej smile.gif
Eva
Bo to headline a nie taka stricte trwala. :p
Miranda
odwoluje wodeckiego wub.gif
PrZeMeK Z.
wub.gif
Tyle w temacie włosów Najki.

A podobieństwa Em do Ellen Page nie widzę najmniejszego :|
em
abotysienieznaszo.
PrZeMeK Z.
user posted image
Avadakedaver
małe, no ale jest. do tego zdjęcia przynajmniej.
Ale moje trafniejsze, jesliby liczyc Em za wieeeeeeeeeeele lat.
em
nieprawda. bo ja sie nie zgadzam, wiec nieprawda, o, i tyle.
Avadakedaver
a ty nie masz nic do gadania w tej kwestii!
dr. weaver bardziej przypomina Em jak sie rusza.
em
no kto ma cos do gadania jak nie ja? przeciez ta baba jest brzydka.
Avadakedaver
też bym chciał powiedzieć że wyglądam jak Brad Pitt co nie do konca będzie prawdą, choćbym nie wiem jak bardzo się przy tym nie upierał.
I ona nie jest brzydka, tylko ma koło pięćdziesiątki.
Lilith
avada, jestes baznadziejny w kwestii damsko-męskiej ;]
em jest podobna do Ellen Page, a jakby se jeszcze zrobila taka sama fryzurę, to juz w ogole. no. i kropka.
Avadakedaver
QUOTE(Lilith @ 28.09.2008 14:44)
*

to jest ta chwila, kiedy postanowiłaś powiedzieć Kato(no)wi?

nie wiem co ma kwestia damsko-męska tutaj do rzeczy, jest podobna i tyle.
em
no nie przetłumaczysz.
Eva
Zeby przerwac nieco ta dyspute pochwale sie, ze za chwile skoncze szyc gorset i chcialabym sie nim potem pochwalic.
Avadakedaver
czekamy.
Eva
Pomylilam sie i musze pruc jeden element, kuzwa. Bedzie niedlugo tak czy siak.
Child
gief!
Lilith
QUOTE(Avadakedaver @ 28.09.2008 15:36)
QUOTE(Lilith @ 28.09.2008 14:44)
*

to jest ta chwila, kiedy postanowiłaś powiedzieć Kato(no)wi?

nie wiem co ma kwestia damsko-męska tutaj do rzeczy, jest podobna i tyle.
*

no wlasnie, nie wiesz, dlatego jestes beznadziejny ;]
ta baba jest brzydka, nie mowi sie kobiecie, ze jest podobna do brzydkiej baby.
poza tym em nie jest, wiec no.
u Ciebie to jest tak, ze nie czaisz generalnie bazy i nie trafiasz w sedno, tak jak w przypadku dedykacji tego teledysk kalwi i remi. ze niby laski i hypka by tam mogla wystepowac, czy cos tam takiego napisales. otoz są panie, ktore nie lubia byc porownywane z pewnymi paniami, ale z innymi lubią. trzeba sie wyznac jakie to panie, a potem strzelac komplementem.
em
Ewuniu, kiss.gif

Eva, no i gdzie ten gorset? ja jestem bardzo ciekawa, jak się takie cuda szyje.
Eva
Kumpela cyknela foto, niestety mam wrazenie ze wyszedl lekko krzywy i za duzy :C 10 godzin roboty, moze nie na marne, ale efekt mnie nie powala. Bedzie jak mi wysle zdjecia, mam nadzieje ze za chwile :P
Katon
Że ja mam w zwyczaju od jakiegoś czasu na każdą okazję mieć jak z rękawa mądrość Smarkiego, to zaposiłkuję się i tutaj:

"obrazi się za każde pozorów zaniedbanie/każda wymaga innych, ty je rozkminiaj, obczaj/czy woli Cosmo czy Sławomira Mrożka"
Avadakedaver
o matko, ktos to jeszcze pamieta?
Dobra, no:
a) ona wcale nie jest brzydka
b) ma dużo więcej lat niż em, wiec nawet jesli jest, nie zmienia to faktu że jakby była młoda mogła być ładna, bo pewne standardy się nie zmieniają z wiekiem, jak np kości policzkowe.
c) na potwierdzenie punktu b) wrzucę stare zdjęcie pani Innes, czyli tej owej "avadowej em": user posted image
user posted image
jak dostała odpowiedniego koloru włosów i fryzury a do tego okulary, to przypominała mi em.
i jeszcze nie byłbym sobą, jakbym nie dodał, że może tylko ja z tutaj zgromadzonych mam skilla na odmładzanie w myślach starych kobiet, przez co no niestety czasem muszę w łeb oberwać.
tylko proszę nie mów teraz że młoda Innes nie wygląda na em bo mi rączki opadną >_>
Hazel swojego czasu powiedziala ze wygladam jak Dany deVito i uwierzcie mi - na prawdę można z tym żyć.

podsumowując:
pani która jest em z przyszłości w młodości była piękna. żadna kobieta nie jest piękna na starość, nawet madonna i cher.
em
pogrążyłeś się. właśnie powiedziałeś mi, że na starość będę starą brzydką raszplą. zejdź już ze mnie, co?
Katon
Stary, umiejętność wyłączania rozgorączkowanego pojebanymi rozkminkami umysłu, gdy w grę wchodzi rozmowa z kobietą, to jest coś co trzeba sobie wykształcić około 15 roku życia.
Eva
Anna Dymna jest nadal piekna kobieta, mimo ze juz nie taka mloda. Albo Malgorzata Braunek, pomimo ze moze troche zbyt koscista. Poza tym kurde, 40-50 lat to jeszcze nie 'starosc', no wezcie.

A juz tak na marginesie, Awadzia, musze Cie zmartwic, ale Em z tej pani ma najwyzej ten subtelny usmiech, thats all.
Avadakedaver
hm, przewidziałem to. dlatego pozwól że sam siebie zacytuję.
[quote]
a) ona wcale nie jest brzydka
[quote]

no a poza tym... uwaga, dzwony.
zdradzę wszystkim tajemnicę ukrywaną przez wszystkich mężczyzn przez wieki (a co to jest "w ikei?" przyp. red.
pewnego dnia nadejdzie ten dzień, kiedy przestaniecie być piękne, a przy odrobinie szczęścia pozostaniecie już tylko ładne.
CRITICAL HIT!

podobnie jak (tutaj dopiero się narażę) faceci, tylko u nich przedział wiekowy wygląda mniej więcej odwrotnie: do 25 - 30 roku życia są zajebiście mniej atrakcyjni niż później, older man do it better.
a btw, ja tam zawsze uważałem że najlepsze są roczniki sprzed 30, czasem nawet 38-39 lat.

katon - kaman, jak coś potrzebuję to umiem, co innego jak trzeba własnoręcznie odeprzeć atak gotowych na wszystko, które atakują kiedy tylko usłyszą coś co im nie przypasuje.
od razu uprzedzę pytanie - to wy odebrałyście to za pociśnięcie, ja powiedzialem to w dobrej wierze.

teraz dopiero napędziłem wszystkim agresora, ale taka jest prawda, no.
Kopernik też miał rację a mało go nie zabili
em
ur doin' it sooo wrong, mate. sooo wrong.
wiesz, ze to zupelnie, ale to zupelnie nie ma znaczenia, czy masz racje, czy nie? nic a nic? not a lil bit?
Eva
Dobra, przerwe wam troche. Zdjecie takie nie za bardzo, ale gorset jest (pod biust taki). Z przodu jest taki jak widac, z tylu caly czarny, no i niestety troche za duzy i lekko krzywy. Kuuuurde :/, jest mi smutno ze nie wyszlo.
em
ja nie widze, co nie wyszlo, ale najwyzszy respect z mojej strony. bawie sie w szycie i koronki, ale w zyciu bym czegos takiego nie uszyla dementi.gif jest sliczny.
Eva
Ja caly czas kombinuje z wykrojami ale chyba chwyce sie tego, z tym ze troche go zmniejsze.. Mam jeszcze przegenialny material do wykorzystania wiec jak sobie zwioze maszyne do Poznania to znow bedzie szał krawiecki.

Bonus :p
Avadakedaver
QUOTE(Eva @ 28.09.2008 23:38)
Dobra, przerwe wam troche. Zdjecie takie nie za bardzo, ale gorset jest (pod biust taki). Z przodu jest taki jak widac, z tylu caly czarny, no i niestety troche za duzy i lekko krzywy. Kuuuurde :/, jest mi smutno ze nie wyszlo.
*

wow!
Lilith
mrroook ;] bedziesz to nosic na, czy pod? zawsze chcialam miec gorset, ale taki pod, zeby wygladalo, ze mam wciecie osy ;]
a co do Avady, to moj drogi, nie kloc sie z kobietą, jezeli tematem klotni jest jej wygląd. nigdy. z żadną.
jeszcze raz powtarzam. NIGDY. jezeli chcesz zyc w spokoju i zgodzie, bez uszczerbku na zdrowiu smile.gif
Eva
Moze na allegro spyle bo mi sie nie podoba i uszyje sobie nowy :PPP
Eva
Kotyk! <3

Gdyby nie to, ze ze szczurkiem by sie nie polubily, to bym sobie zalatwila jakiegos mruczka.
Avadakedaver
QUOTE(Eva @ 04.10.2008 11:26)
Kotyk! <3

*

O! Ewa czytała W KRAINIE KOTA Doroty Terakowskiej?

Gdyby nie to, ze ze szczurkiem by sie nie polubily, to bym sobie zalatwila jakiegos mruczka.

Nasze dwa psy (w tym jeden wielki bokser) i jeden kot jakoś sobie dają radę, więc szczur z kotem też powinny, zwłaszcza jeśli weźmiesz małą kicie.

/czternasta
Child
Mieszkanie w piwnicy ma swoje uroki - oto jeden z nich.

Zdjecie pajaka - moze kiedys, jak sie pojawi kolejny ;c
owczarnia
Avada bardzo chciał wiedzieć czy w naturze jestem wysoka cheess.gif. Proszę bardzo - tu stoję obok faceta, który ma dwa mtery wzrostu.
Lilith
wygląda zupełnie jak pewien pan doktor architekt, który wykłada wnętrza zdaje się we Wrocławiu.
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.