nie spytam o okoliczności, ale zakoli się faktycznie nie wyprzesz.
Avadakedaver
12.10.2008 22:27
wiem, wszystkim to mowie i bardzo mnie to bawi xD
tzn bawi mnie, że mam, anie że mówię.
i'm łysy that far
owczarnia
13.10.2008 00:07
QUOTE(managarm @ 12.10.2008 22:07)
You're playing with fire.
Avadakedaver
13.10.2008 00:24
nie mylić z "yourself"
PrZeMeK Z.
13.10.2008 14:20
Zdjęcia potwierdzają, iż zlot był świetny. A trzy ostatnie zdjęcia mnie umarły

Ale za to stężenie Czternastej jest wybitnie niezadowalające. Do poprawki.
No i gdzie jest "Mechaniczne jabłko"?
avada - : O
a to zdjęcie wrzucam bo Ewunia nie chciała a ja się w nim zakochałam *_*
Avadakedaver
13.10.2008 20:06
Avadakedaver
13.10.2008 20:29
pół minuty po przebiciu
Kolczyk w jezorze kojarzyl mi sie zwykle raczej z takim chick-piercingiem no ale co kto lubi

Zaraz wrzuce moje foty z przebijania ucha, ze sterczaca z chrzastki igla, a nie tam po przebiciu juz, n00b.
Nie no ja ogolnie wspieram, bo nie liczac Owieczki to wy tu wszyscy jacys tacy antykolczykowi ;>
managarm
13.10.2008 21:17
No nie robimy z siebie choinek xD
owczarnia
13.10.2008 21:22
Ja mam mniej kolczyków niż przeciętna kobieta: jeden w tragusie plus jeden w języku. Zważywszy na fakt, że tego w języku nie widać dopóki nie otworzy się paszczy...
No właśnie. Ale chodzi coś za mną znowu, oj chodzi.
zamiast w języku to w brwi byś sobie zrobił ^^
owczarnia
13.10.2008 21:39
W brwi to moje dawne wielkie marzenie, aczkolwiek teraz ma tyle ludzi że chyba już bym nie chciała. Ale za to w dolnej wardze kółeczko na środku (czyli lip ring, nie mylić z labretem) to o jessssu. Dla kolesia może być z boku ust. No i jeszcze gorseciki, ale to już może nie będę wnikać.
Ja na gorseciki jestem za malo hardkorowa, bankowo bym sie goila po tym trzy lata ;> Ale cos na co bym nawet patrzec nie chciala, nie mowiac juz o robieniu sobie tego, to podwieszanie na hakach, brr.
owczarnia
13.10.2008 21:52
No coś Ty, kto goi gorseciki

. To się robi tylko dla rajcu, żeby sobie fotkę walnąć ewentualnie i tak dalej. Zrobione prawidłowo wygląda ślicznie, aczkolwiek wygojenie jest w zasadzie niemal niemożliwe, a już przy dłuższym to w ogóle. No ogół wyciąga się igły po kilku godzinach.
Wiem jak to funkcjonuje, po prostu moje cialo nie przepada za naruszaniem jego struktury nawet w najmniejszym stopniu ;)
owczarnia
13.10.2008 22:00
Rozumiem

. Uch, ja bym sobie zrobiła, ale za stara jestem już na to

.
A tam za stara. Szczuplutki lachonek, wygladalo by zabojczo.
Avadakedaver
13.10.2008 22:06
gdyby nie ta kulka pod jezykiem to bym sie czuł całkiem zwyczajnie, a ona mnie tam ugniata (sami sobie wsadźcie coś pod język i żyjcie), generalnie chyba mam szczęście nalezeć do tej grupy wybrańców którzy nie cierpią tak strasznie, i nie mają języka jak "Kilimandżaro", jak to Owca mówiła.
owczarnia
13.10.2008 22:14
Największa opuchlizna pojawia się 2-4 dni po przekłuciu.
Wstrzymaj konia, pogadamy jutro.
a przebijajcie sobie co tam chcecie:P
QUOTE(Avadakedaver @ 13.10.2008 20:06)
Gdybym był Twoim ojcem szydziłbym z Ciebie do śmierci. Nie dałbym Ci wolnego dnia od szyderstw. Kiedy już byś zapomniał to bym szydził. Przy łamaniu się opłatkiem bym szydził. Na łożu śmierci jeszcze bym się z Ciebie śmiał. Jak jeszcze nabędziesz tego tiku z mimowolnym międleniem tego ustami, tak że się przesuwa w górę i w dół na oczach świata to się nie znamy. Jak nie to jakoś uda mi się zapomnieć, że to tam masz i przypomnę sobie, że przecież Cię lubię. But you don't have a man on this boat. Ben would never do that.
managarm
14.10.2008 12:33
i to jest dopiero OWNED!
Hahaha kulam sie

Katon powraca do formy w wielkim stylu!
Misiu, to jest raczej 'Pwned'
Ludwisarz
14.10.2008 13:12
Avadakedaver
14.10.2008 13:42
Katon, sam jesteś głupi i nic nie rozumiesz.
emo!
A co tu rozumieć. Kolczyk to kolczyk, więc jest z czego szydzić :>
A zapomniałbym: AHAHAAAHAHA Kolczyk!
Avadakedaver
14.10.2008 13:53
i TO jest właśnie magiczna tolerancja. Told YA!
Twoje postępowanie było niezgodne z linią partii - BURN!
ja tam grzeczny będę.
tak szydzić...
z biedniejszych...
się nie godzi...
QUOTE(Avadakedaver @ 14.10.2008 13:42)
Katon, sam jesteś głupi i nic nie rozumiesz.
QUOTE(Avadakedaver @ 14.10.2008 13:53)
1. A co tu do rozumienia? jak Miesiek słusznie zauważyłem. No zrobiłeś sobie kolczyka w języku. Nikt z nas ani Ci go siłą nie wyrwie, ani nie pobije za to. Ale fakt, to raczej kobieca ozdoba, ostatni facet z kolyczkiem w języku miał na imię Ariel i ... hm... anyone see prawidłowość? No tak czy inaczej to są żarty. Będziemy żartować, ponieważ to zabawne. Kiedy zrobisz coś fajnego - cieszymy się Twoim szczęściem (włosy kręcone, yoł, szacun!), kiedy zrobisz wiochę - śmiejemy się. Ale no jeśli jest coś do zrozumienia chętnie zrozumiem. Tzn. ok, zrozumiem tylko, kiedy kazała Ci kobieta i wyłącznie jeśli jest tak piękna, że warto było. No ale zawsze możesz próbować. A póki co żyj z tym, że my się śmiejemy, a Ty masz kolczyk i się cieszysz, no bo chyba się cieszysz
2. Ha, a czego się spodziewałeś? Że spontanicznie zaczniemy przebijać sobie języki gwoździami i robić foty?
ale dlaczego gwoździami?
to już hardcore.
chociaż...
dla mnie przebijanie sobie czegokolwiek czymkolwiek to hardcore... więc może ja się po prostu nie znam... no, może z wyjątkiem przebijania oferty na allegro.
owczarnia
14.10.2008 16:41
Oj tam. Wielu kolesi ma kolczyki w językach, nie świrujcie. I z tego co mi wiadomo, ich dziewczyny są więcej niż zadowolone z tego faktu

.
i to jest dopiero pojebane!
swoją drogą nie znam ani jednego. znaczy teraz już tak, ale przecież nie ma się czym chwalić.
owczarnia
14.10.2008 16:55

Jesteście niemożliwi.
QUOTE(Avadakedaver @ 14.10.2008 12:53)
słowo tolerancja jest często i gęsto nadużywane.
QUOTE(TimmY @ 14.10.2008 12:12)

+
Avadakedaver
14.10.2008 18:09
jak zwykle, głaszczesz i opierdalasz.
1. "katon, sam jesteś głupi i nic nie rozumiesz" - cytowałem abstrakcje.
2. po Twoim pierwszym poście nie wyczułem ani trochę śmiechu, tylko złość, wkurwienie. naprawde było chujowe anyway, śmiać się można ale to już przekracza u mnie granice śmiechu. Zwłaszcza teks o Benie (zawsze chciałem być taki jak on)
3. coś tam bla bla bla
4. Jesteś zacofany w modzie, ewolucji, czy coś, nie wiem, ale kolczyk na języku ma chyba więcej facetów niż kobiet, troche mi ulżyło po tym co napisałeś bo wynika z tego że nieludzki z ciebie arogant i widzisz kolczyk u chłopa pierwszy raz. Co innego jakbym sobie odciął rękę, albo doszył skrzydła. To wtedy rozumiem.
Ha, a czego się spodziewałeś? Że spontanicznie zaczniemy przebijać sobie języki gwoździami i robić foty?
nie no, to jest najzebiściejsza częśc postu.
Kurde, co wy laski sobie myślicie wrzucając tu zdjęcia swojego nowego koloru włosów? że co, że ja i Katon zaraz sobie przefarbujemy tak samo? A Katon co sobie myśli, wrzucając tu swoje nowe kawałki? że co? że pójdziemy zaraz do studia i też będziemy nagrywać kawałki? bitch please.
tylko mi znowu nie piszcie, że niepotrzebnie znowu przesadzam, bo jedyną przesadą był tu pierwszy post katona.
niepotrzebnie znowu przesadzasz.
Avadakedaver
14.10.2008 18:20
lol
managarm
14.10.2008 18:25
Daj spokoj Avada, niepotrzebnie sie denerwujesz. Katon pewnie tak samo jak ja ma jakas ukryta, wrodzona awersje do piercingu i tyle.
Avadzia, ja też miałam w swoim życiu okres, kiedy do szału doprowadzał mnie najmniejszy negatywny osąd na mój temat i wszędzie dopatrywałam się krytyki i czegoś przeciwko sobie, ale na szczęście mi to przeszło. Niech do Ciebie dotrze że nikt Cię tu nie chce na serio obrazić, tylko niewinnie się podśmiewamy, no!
Avadakedaver
14.10.2008 18:44
dobra-dobra. To był porządnie zbity, długi, uzasadniony, trafiający w czułe punkty pocisk, a nie jakieś zwykłe

jak to tymon zrobił.
btw, tej foty szukałeś?
Avada, naprawdę wiem co mówię
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami
kliknij tutaj.
kulturystyka trening na masę