Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Mili Panowie, Panie I Reszta Lolkow
Magiczne Forum > Talk Show > Talk Show
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133
Quizer
Hmm. To ktorego banujemy? biggrin.gif
MisieK
zadnego elfie chędożony! XD
Child
Uszatek i Koralgol. obaj kolaboranci ;}
Quizer
re up up:

Odezwal sie D'hoine jeden ;]
Le holma ve edan !
Neonai
jakąż dyskusje moze wywolac jedno stwierdzenie.

a na działkę zabieram swoje maskotki! kotka i misia.
Child
zoophile threesome!
Cat
miauuu.
a miś i kotek będą z wdzięczności wpływać sąsiadom, których nie lubisz, w kadr. kajakiem.

kfizuś-on teraz krasny ludek jest ;}
znacz - konus, przykurcz i pokraka? ;>
owczarnia
QUOTE(Cat @ 17.08.2006 22:28)
OBOŻEAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH XD
no nie no XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
toć ja gnoiłam twojego syna!

(spytaj czy pamięta asystentkę ze swojego domu. a z timmim był w pokoju.)
*

No ładnie cheess.gifcheess.gifcheess.gif!!! Biedne dziecko cheess.gif.

W takim razie obywatele z pokoju mojego dziecka winni pamiętać i mnie - mamusia go odprowadzała do pokoju i nawet "dzień dobry" mi powiedzieli bardzo grzecznie cheess.gif.

zaraz, to był ten słynny tekst "to jest kuba, a to dziadek kuby"?
BlackOmen
QUOTE(Child @ 17.08.2006 23:46)
Uszatek i Koralgol. obaj kolaboranci ;}
*

Pier... Hipolicie! Uszatek nasz! Polak! Koralgol obcy! Komuch smierdzacy o!
vold
Byłem z Kubą pamiętam, no i widziałem Owczarnię na żywo. Mogę się lansować i w ogóle baunsowaĆ.

TimmY, którmu skasowałaś sygnaturę, był z nim w pokoju i był jego prefektem, więc szacuneczek się należy. No bo Twój syn mu ładowarkę do nokii zabrał przez pomyłkę. Więc tym bardziej respekt *2.

A voldius uczęszcał z nim na zajęcia, bo obaj byli pierwszakami. Hue hue hue.

Howgh.
hazel
No, a ja tak trochę nie na temat. Dziś nieomalże wjechałabym na kogoś, kto wyglądał jak Katon (którego znam ze zdjęć na naszym forum). Miało to miejsce koło dworca głownego, gdzieś po 22.
Katon
To nie byłem ja - już wtedy piłem wódkę z MF ekipą u siebie w domu pod Krakowem. Jakkolwiek mam pono kilku sobowtórów w Krakowie =D
MisieK
jesteś pewien? zawsze mogłeś być na skwerze kościuszki wtedy ;}
owczarnia
zaraz, to był ten słynny tekst "to jest kuba, a to dziadek kuby"?

Nnnno. Tak jakby. A czemu słynny, że się pozwolę sobie zapytać blush.gif?

TimmY, którmu skasowałaś sygnaturę, był z nim w pokoju i był jego prefektem, więc szacuneczek się należy. No bo Twój syn mu ładowarkę do nokii zabrał przez pomyłkę. Więc tym bardziej respekt *2.

No tak cheess.gif. Ten-Którego-Imienia-Nie-Wolno-Wymawiać. Timmy-Któremu-Skasowałaś-Sygnaturę cheess.gif... Czy już do śmierci będą Tą-Która-Skasowała-Sygnaturę-Timmy'ego cheess.gif?

A czy Timmy to jest to śliczne czarnowłose chłopię, które z takim wdziękiem powiedziało mi "dzień dobry" wub.gif? Jeśli nadal jest tak przystojny, to odwołuję sygnaturę cheess.gif. Odwołuję wszystkie sygnatury świata cheess.gif. Nigdy w życiu nic mu już nie skasuję, słowo cheess.gif.

No i oczywiście respekt dla prefekta smile.gif. Całkiem poważnie smile.gif.

PS
Czy ta ładowarka to jeszcze ten... yyyy... Mogę jakoś odesłać cheess.gif?
vold
Nie no ja nie wiem, on później odpisze, oni się tam kręcą, ale tak to ten ten w czarnych włosach o BARDZO semickiej urodzie wink2.gif
owczarnia
No to nie ma siły, ten sam smile.gif. Mój boże jedyny, ten chłopaczek z buzią jak z obrazka to jest nasz pyskaty Timmy? Coś podobnego cheess.gif...

Timmy, informuję Cię niniejszym, że masz na forum wielbicielkę wub.gif. Trudno cheess.gif.

Edit: rozmawiałam z dzieckiem (przez telefon, bo jest na wakacjach) cheess.gif. Pamięta Tymona i Voldiusa, podekscytował się niezmiernie oraz śle pozdrowienia. Quizera, o ile dobrze zrozumiałam też pamięta, mówił też coś o Dementorku cheess.gif... Matko jedyna cheess.gif. Acha, i kazał powiedzieć że ta ładowarka to była jego na sto procent cheess.gif. O, i pytałam się o Cat, udzielił odpowiedzi wymijającej więc nie wiem laugh.gif. Więcej się dowiem może jak się dobudzi, bo go wyrwałam ze snu i tak jakby z lekka nie do końca poskładany był wink2.gif.
Quizer
Hyyhyh. Nu dementi wpadl na 2-3 dni i spal u nas w pokoju to moze kojarzyc tongue.gif tongue.gif
owczarnia
Ano to by się zgadzało, bo mówił coś o tym, że przyjechał na chwilę smile.gif. A zapamiętał go doskonale z tego względu, że ponoć wszystkie dziewczyny do niego wzdychały cheess.gif.
Quizer
No szczegolnie te ponizej 14 roku zycia tongue.gif tongue.gif
owczarnia
No wierzę cheess.gif.

Btw, czy Timmy to też jest Tymon, jak Voldius? Bo moje dziecko nadaje jak karabin maszynowy, lekkiej kołowiacizny już dostaję i nie wiem czy mi się dwoi, czy troi, czy w ogóle tam same Tymony były blink.gif?...
Quizer
TimmY - Tymon, Voldius - Tymoteusz ;]
owczarnia
Ło boziu, znaczy się jednak Tymony same cheess.gif. Jakkolwiek jedna i druga forma absolutnie cudna, Wy tu w ogóle macie farta do rodziców najwyraźniej, bo same fajne imiona smile.gif. Felek na przykład - pełna bomba, niby proste a jakie oryginalne na dzisiejsze czasy smile.gif.
Neonai
a ja myslalam ze to Franciszkosław jest =P
Avadakedaver
Wy tu w ogóle macie farta do rodziców najwyraźniej, bo same fajne imiona

i oryginalne
smile.gif)))))))
owczarnia
QUOTE(Neonai @ 18.08.2006 18:07)
a ja myslalam ze to Franciszkosław jest =P
*

No Franciszkosław, ale Felek też, nie cheess.gif?

Avada
No dokładnie smile.gif.
anagda
Falek - Felicjan?? tongue.gif

Kurde... Jak ten offisowski kot biggrin.gif
dementorek
Filip
owczarnia
Z konopii cheess.gif?
Neonai
Filip - Fifi. Fifuś.
MisieK
fajfus?
Quizer
Exp?
dementorek
tak mam na drugie wink2.gif
Quizer
Ty? Gnom nedzny? Zeszmaciles sie ostatnio =P
MisieK
gnom, uahahahah XD
Neonai
Ty pyro jedna Ty
dementorek
i gnomem bym Ci dokopal tongue.gif
MisieK
narazie XD
uahahaha.
dementorek
Misiek, smiem twierdzic, ze jeszcze bardzo dlugo biggrin.gif
Child
wy tu gadugadu, a expic nie ma komu ;P
dementorek
nie wiem jak u Ciebie, ale za mnie expi TF na przyklad smile.gif
Child
Ja z innej bajki jestem - koksuje swojego redguarda w morrowindzie ;)
Ludwisarz
NeoNai - zmień avatar.
Neonai
Kiedy on mi się tak okropecznie podoba :}
MisieK
Quizer
Hyh, ciekawe kto to na nim ;]]
Myśka
fizia pończoszanka
MisieK
nai, moze jednak zmien OD wywiezie cie na madagaskar i co bedzie?
Neonai
przyślę wam pocztówkę.
Myśka
ktgos jedzie do trojmiastA? zapraszam
znam ladne miejsce do noclegu hejze
krakowiacy dobrzy ludzie i mowia nawet 'tatanka' [ale po co?]
Katon
Ja jadę. Na 100%. Choćby skały srały. Druga połowa września.
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.