Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Mili Panowie, Panie I Reszta Lolkow
Magiczne Forum > Talk Show > Talk Show
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133
Illusion
No, też się zdziwiłam. Ale nie wiadomo na 100 % ile ma lat. W "Kulturze" pisali, że urodziła się któregoś tam września i według jakiejśtam bazy danych ma 42 lata, ale nie potwierdziła tego wink2.gif W każdym razie jakby nie patrzeć i tak się babka dobrze trzyma.

Ja tam na swój wiek nie narzekam, ale czuję się straaaasznie młoda. Zawsze mi się wydawało (jak byłam młodsza), że 16 lat to taki fajny, dojrzały wiek. A figa, wcale nie ;P
Illusion
To jest właśnie ta filmowa baza danych wink2.gif IMDb. Natomiast sama Monica mówi: "Raz wydaje się, że urodziłam się wczoraj, innym razem, że dawno temu. Lecz tak naprawdę wiek jest dla mnie czymś kompletnie abstrakcyjnym".
owczarnia
W sumie z jej wyglądem wcale się nie dziwię cheess.gif. Patrząc na takie odbicie w lustrze można mieć poczucie abstrakcyjności upływu czasu...
Myśka
QUOTE(Avalon @ 17.06.2006 13:05)
co mi tam
ten z tylu za garami
wczorajszy koncert w orbitalu ;d

oty, w orbitalu? gratki :)
Avalon
orbital sux, strasznie malo miejsca jest na sali ze scena, ledwo co sie wiekszosc publiki tam poupychala a i tak pare koczowalo na schodach i do tego cala pani wlascicielka jest trzepnieta w glowe, nie chcieli wpuscic znajomego jako technicznego na proobe i do tego koncert za smieszne pieniadze (wiecej na paliwo wyszlo, ale co tam trzeba sie pokazac) wiec raczej juz tam nie bedziemy grac, ale nastepny termin jest za okolo 2 tyg w negatywie wiec jakby ktos chcial wpasc to dam znac;)
Myśka
zalatw darmowe wejscie dla paru osob to rzuce ci majtki na scene ;D
Avalon
oj kusisz kusisz ;> zobacze co sie da zrobic
btw. bylas dzisiaj w manhatanie z ojcem/wujkiem/dziadkiem/chlopakiem (;d no co pedofilia sie szerzy ostatnio) czy innym starszym ziomem czy mam zwidy?
Myśka
masz zwidy, chlopcze, w tym czasie pluskalam sie w jeziorze smile.gif ja sie kamufluje za dobrze, nie wypatrzysz.

ja cię jednak w klifie kiedyś wypatrzyłam =P/s.
Neonai
buszująca w zbożu

yhy..
Illusion
tylko się nie przeraźcie włosów ;P prostownica mi się zepsuła.
^^
iii za drzewkiem

Cat
właśnie ładne te włosy
Avadakedaver
Illusion, ten aniołek jest podobny do Ciebie.
Vilanda
muszka.

lubie to.

i to też.
Cat
jesteś taka ładna, że podoba mi się nawet twoja dziurka od nosa.
i okularki masz fachowe.
oh i ah 8D
Avadakedaver
Ale sie upieracie. Potargany byłem, a że nieznoszę mojego naturalnego koloru włosów to już inna sprawa... ale zaraz znajdę zdjęcie w kapelusiku, specjalnie dla my dear V for Vandetta.
A jutro dam nowe, jak jestem uczesany (po zakpńczeniu roku).

edit://
łap
Myśka
nanny nanny boo boo
Vilanda
(moje ukochane)
owczarnia
QUOTE(estiej @ 23.06.2006 02:54)
QUOTE(owczarnia @ 17.06.2006 19:24)
A a'propos zdjęć, to przypomniało mi się, że Avada zdaje się chciał moje zdjęcie takie lepsze trochę cheess.gif? To masz, dogrzebałam się (sto lat ono ma cheess.gif). Niestety, gdzieś mi się zapodział oryginalny rozmiar (tapetowy), i zostało tylko mniejsze, ale chyba nie szkodzi, co cheess.gif?
*

Owca, to Ty? Zbaraniałem ohmy.gif
*

Owca to ja cheess.gif. Twarz znaczy się.

PS
Pun intended cheess.gif?
owczarnia
QUOTE(Avadakedaver @ 23.06.2006 10:41)
nie ulega wątpliwości, że są najpiękniejsze.
*

Phi cheess.gif!

Postanowiłam wziąć udział w tym konkursie i proszę:

Takie cuś miałam na głowie jakieś cztery (? może niecałe...) lata temu cheess.gif. O, i tu też widać. Proszę się nie śmiać, nie mam takiego artysty fotografa (tudzież takich zdolności własnych) jak koleżanki i fotki całkiem cywilno-domowe to są tylko blush.gif.

A chwilę później te włosy obcięłam wink2.gif.

Teraz rosną sobie z powrotem, znudziła mi się krótka fryzura dementi.gif.
Avadakedaver
no i jeszcze tu: http://i3.photobucket.com/albums/y95/owczarnia/me4.jpg

Ale wiesz co? bardzo...
albo nie, Estiej jest wszędzie i wszystko widzi.

Chyba dam sobie spokój z tymi wszystkimi zalotami, bo V mnie nie chce, Owca ma męża, ?Shell to już w ogóle no a co do reszty kwiatu forum to nawet nie mam co patrzeć.
Chyba wrócę do jedynej i niepowtarzalnej studentki z Krakowa...
dementorek
avada kasanova tongue.gif
Shell
Avaduś u mnie zawsze masz szanse <mrugniecie nr 8>
Cat
A u mnie nie. Dla mnie się liczy tylko Dementi XD
Avadakedaver
nie śmiać się
hazel
Ładny...czajnik tongue.gif
Quizer
QUOTE(Cat @ 23.06.2006 19:30)
A u mnie nie. Dla mnie się liczy tylko Dementi XD
*

Ze co prosze ?! tongue.gif
Avadakedaver
i ta kocia noga zwisająca z lodówki...
w lipcu będzie remont: dachu, antrejki, korytarza, łazienki, kuchni i ocieplanie. Będzie dym.
Cat
Quizer-przecież i tak wiesz, że cię kocham, no! kiss.gif
dementorek
hahaha biggrin.gif quizer biggrin.gif
Quizer
hahaha biggrin.gif expic lepiej zacznij biggrin.gif
dementorek
ni ma kiedy, na zagle jade.
MisieK
mazury?
dementorek
ano ano. w rynie posiedze.
MisieK
wpadaj do giżycka na chwile. ryn sux. łatwo można po łbie dostać. ale jaką dyskotekę mają. na światowym poziomie ;D
ugoszczę cię chlebem i solą zieji! tej zieji!;]
dementorek
chyba nie bardzo da rade, bo o roboty jade, nie na wodke, choc jak wiemy jedno drugiego nie wyklucza, ale raczej na miejscu.
MisieK
pare godzin wolnego pewnie byś znalazł. ryn baaardzo blisko do Giżycka. 25 minut autobusem. niecałe.

praca na mazurach?

"-panie majster... która godzina?
-tak juzek, ja też bym się napił..."
;]
dementorek
no niby praca wink2.gif jakies dzieciaki bede wozil po jeziorku. hmm... ciekawe w jakim wieku tongue.gif
MisieK
zapewne młode. starsi wożą sie niestety sami;p
nie zmiania to faktu, że praca przyjeziorna w lato na mazurach obfituje dość ciekawe widoki;]
dementorek
juz odkladam kase na piwo biggrin.gif
MisieK
na wino synu, na wino. piwo to do obiadu ;D
Avadakedaver
a jakie wino ??

przedział cenowy 2.49-5.00 czy 5.01-nieskonczoność?

który bystry zauważył że to cytat?

lesny dzban kosztuje ponad 5. i co teraz? ;>

M: oO Child, na jakim zadupiu ty musisz mieszkać, że tak drogo?;|

E: U mnie tez 5 z groszami Oo Nawet komandos ostatnio podrozal, za czasow swietnosci 3,40 a teraz tez cos kolo 5.
hazel
E tam, u nas mniej niż 5 zł. Cos chyba 4,60. Ale nie wiem czy to ten sam lesny dzban...
dementorek
piwo. wole piwo. jak znam zycie i tak na wodce sie skonczy.
Illusion
czarna sukienka w białe kropki i biały żakiet, żeby nie było ;]

http://img227.imageshack.us/img227/5770/im0002601gn.jpg
http://img133.imageshack.us/img133/745/im0002945pb.jpg
http://img53.imageshack.us/img53/2336/im0003351fy.jpg

tak mniej więcej wyglądało nasze pożegnanie z gimnazjum. Troszkę smutno było.
MisieK
dementi, zapewne. szczególnie jak odwiedzisz Giżycko;p

Redds/Gingers?
Cola/Pepsi?

XD
dementorek
redds cola tongue.gif
Avadakedaver
zgaduj zgadula. kto to?
Child
eee... Dżesika Alba? Elva... Eva Longoria? weeeez nie trzymaj nas w niepewnosci :}
Avadakedaver
To Cat, jak już niektórzy wiedzą.
Quizer
A pytales jej czy mozesz jej fotki wrzucac tutaj?
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.