BlackOmen
12.07.2006 22:34
To już 2 do 1. Pani jest w mniejszości
Mornariel
12.07.2006 22:38
male cycki!
a tak to z profilu wcale cie nie widac czyli daj wiecej to ci powiemy!
Przez to poruszenie tematu cyckow jakos mi sie skojarzylo :}
Z punktu widzenia Krysi,
Ciągle mi wszystko wisi,
Ale tylko koło niej...
Inaczej przy Iwonie,
Mariannie i Gabrysi.
trafilem w 'czyjes imie'? :}
Nu Gabi
BlackOmen
13.07.2006 00:46
QUOTE(Mornariel @ 12.07.2006 22:38)
Pokaż swoje!
s.a.m.a.r.o.
13.07.2006 10:32
Ahahahahahah

A słyszałam, że małe jest piękne

Szczególnie pomniejszane na photoshopie
Jezu, kto ci takich głupot nagadał.
małe jest piękne. acz nie w tej kwestii (ani w tej drugiej)
s.a.m.a.r.o.
13.07.2006 11:22
Czepiacie się

Wiedziałam, że tutaj zdjęć, które nie przypominają Pamelowatych kształtów nie wypada wklejać

E tam
ja tam wolę mniejszy biust.
mniejszy z blond włosami?
niet! nu pagadi!
blondynki zdecydowanie odpadają, wolę brunetki i rudowłose, o huhu!
hahahaha! (to tak nie do tematu trochę, ale Avada mnie rozbawił jak zwykle).
gimi dobrze gado. blond sux.
JA CI KUWA DAM!!!
Sam biust wyjęty z kontekstu nie ma żadnego sensu, więc nie ma też sensu oceniać in abstracto czy lepszy jest większy czy mniejszy. To wszystko dopiero przy analizie całości nabiera istotnego znaczenia i wtedy można się pokusić o ocenę biustu i jego rozmiaru jako części pewnej całości. I wyniki mogą być różne...
Tak czytam tego posta i chyba wracam do formy =D
znowu się zaczyna. ;d
lepiej już byś k....mi rzucał tak jak w rzeczywistości;p
Dobrali się cyckoznawcy i zawzięcie debatują. Ta rozmowa może mieć poważne konsekwencje. Lepiej tak jak Katon zachować stosunek ambiwalentny, aczkolwiek na pewien sposób ścisły.
Homomorfizm jest bijektywnym endomorfizmem nad podprzestrzenią wektorową cycków przestrzeni unitarnej ciała kobiety.
ha.
Generalnie generalizowanie akurat w dziedzinie urody kobiecej jest wg. mnie nie wskazane. Co se typ określe to mi się zaraz dokładnie odwrotna podoba i trzeba zmieniać teorię. Do dupy z takimi teoriami. Każda kobieta zasługuje na całkiem osobną i jedyną, niepowtarzalną analizę i interpretację.
dlatego najlepiej dzielić na kartony ;d
QUOTE(Katon @ 13.07.2006 14:28)
Generalnie generalizowanie akurat w dziedzinie urody kobiecej jest wg. mnie nie wskazane. Co se typ określe to mi się zaraz dokładnie odwrotna podoba i trzeba zmieniać teorię. Do dupy z takimi teoriami. Każda kobieta zasługuje na całkiem osobną i jedyną, niepowtarzalną analizę i interpretację.
No, mam bardzo podobnie, w zasadzie to wydaje sie ze no ten typ urody sie nie podoba, a tu nagle cos. Poza tym kazda kobieta jest na swoj sposob ladna, c'nie ?
jeszcze mi powiedzcie, że każdy mężczyzna jest na swój sposób ładny. ha-ha.
inteligentni mężczyźni są ładni. a czasem nawet piękni.
QUOTE(voldius @ 13.07.2006 17:53)
Poza tym kazda kobieta jest na swoj sposob ladna, c'nie ?

Swoj moze i tak ale napewno nie moj =ppp
BlackOmen
13.07.2006 20:27
QUOTE(Quizer @ 13.07.2006 19:57)
Swoj moze i tak ale napewno nie moj =ppp
I całe szczęście bo by głupio wyglądały
Nie zrozumiales przeslania

=P
QUOTE(MisieK @ 13.07.2006 20:44)
Niee.. do tego potrzeba wyzszego stopnia percepcji. Tego zwykle Omeny zrozumiec nie sa w stanie =pppp
ta.
ta.
k..... quizer, zmniejsz ten podpis.
Ja ostatnio mam tam, że mi się tylko blondynki i szatynki podobają. Słowianki. Aryjki (już, już lińczujcie mnie faszyste). Mam przesyt egzotyki. I w tej durnej piosence o witaminach coś jest.
BlackOmen
13.07.2006 22:08
QUOTE(Quizer @ 13.07.2006 20:48)
Niee.. do tego potrzeba wyzszego stopnia percepcji. Tego zwykle Omeny zrozumiec nie sa w stanie =pppp
Ja jestem niezwykły
Pytanie brzmi: g d z i e sie lapie t a k i e okazje? ;d
Avadakedaver
13.07.2006 22:29
Ja ostatnio mam tam, że mi się tylko blondynki i szatynki podobają. Słowianki. Aryjki (już, już lińczujcie mnie faszyste). Mam przesyt egzotyki. I w tej durnej piosence o witaminach coś jest
a mi od wieków się podobają rude, i czarne kręcone.
i od niedawna ładne skośnookie.
8)
Child ---> na preriach środkowej Polski.
Uwielbiam kiedy moje określenia wchodzą do jezyka =D Katon
A jezeli mozna - konkretniej? Wybralbym sie gdzies, ale nie lubie bladzic ;)
jakies 130 km. Jakbym ruszyl piechtobusem [bo na stopa ze swoja - za przeproszeniem - uroda nie licze] pojutrze, to utrzymujac srednia 8,3432 km/h na calej trasie, wliczajac jakies przerwy na sen i tym podobne, to za 17,584353 dnia jestem na miejscu ;)
QUOTE(MisieK @ 13.07.2006 20:55)
k..... quizer, zmniejsz ten podpis.
Hmmm. 5 mth i sie dogadamy w sprawie podpisu ;]
QUOTE(Katon @ 13.07.2006 21:40)
Ja ostatnio mam tam, że mi się tylko blondynki i szatynki podobają. Słowianki. Aryjki (już, już lińczujcie mnie faszyste). Mam przesyt egzotyki. I w tej durnej piosence o witaminach coś jest.
Faszysta !
child, musze Cie zmartwić.
okazje się łapie tylko samochodem.
także sory bejb, zostajesz w domu
=P
QUOTE(Child @ 14.07.2006 00:04)
jakies 130 km. Jakbym ruszyl piechtobusem [bo na stopa ze swoja - za przeproszeniem - uroda nie licze] pojutrze, to utrzymujac srednia 8,3432 km/h na calej trasie, wliczajac jakies przerwy na sen i tym podobne, to za 17,584353 dnia jestem na miejscu

akurat wrócę z obozu ;D
QUOTE(Mellisa @ 14.07.2006 10:25)
child, musze Cie zmartwić.
okazje się łapie tylko samochodem.
także sory bejb, zostajesz w domu
=P
nieistotny drobiazg. bede mial ponad 17 dni na rozwiazanie tego problemu ;)
a ja widzę białe z napisem NOT FOUND.
Przerazony jakoscia uslug swiadczonych przez mfoto.pl ;}Glupi aparat - zrobil ze mnie jakiegos wyblaklego rudzielca :}
Avadakedaver
14.07.2006 20:50
narescie się jakos obstrzygłeś.
nie chowaj urazy, mi też by się przydało ^^
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami
kliknij tutaj.
kulturystyka trening na masę