na takiej ulicy na L [haha kurde nie idzie spamietac jak to sie zwie, 5 min od ul. dlugiej] jest dobre i tanie miejsce do spania i w sam raz do gry w drąga.
juz czekam i powoli zasuszam sie z tesknoty.
ps. szybko z tym filmem podkrakowskim, panie tymonie!
Chcę usłyszeć Szerszeń Songa, bo tekstu nie pamiętam za cholerę. No. I falę, którą pokonaliśmy. I bidet. Spiesz się Tymon!
Ludwisarz
21.08.2006 23:47
Hej ho.
W domu będę dopiero w przyszłym tygodniu, wybaczcie, ale Szerszeń-Song zdobył już popularność w moim przedziale w pociągu do Katowic.
We Wrzesniu w Trojmiescie może się pojawię.
Myśko - moja oferta noclegowa bije Twoją na głowę, jednakże nie będzie można bardzo melanżować. 10 złotych <18, 10 złotych-studenci medyczny, 20 złotych reszta. O warunkach może powiedzieć Katon.
Jednak najlepsze są zabawy bez ograniczeń, co udało Nam się doświadczyć ostatnimi dniami. Miejmy nadzieję, że w tym terminie coś bardzo ważnego w Ustrzykach Dolnych wypadnie babci Sumiko.
Jeśli pojadę do Trójmiasta chciałbym spotkać się z Owczarnią.
P.s "Przepraszam, ale muszę o coś zapytać. Mogę nasikać do bidetu?"
P.ss Wiem co chciał powiedzieć Tomasz Kamel. [taką koszulkę zrobię]
w sumi to można by zrobić melanż u mnie na wsi. ot co. tylko tam dojazd gorszy niż do katona, no ale można.
Ludzie ludzie, dobre i tanie noclegi są w M2 Miśka 50 metrów od Gmachu Głównego PG co weekend od 27 września ;P No a jeśli chodzi i melanżowanie tamże... sami wiecie... ;}
hm.
Trójmiasto?
Troszkę daleko. Wolałbym Warszawę.
ps1. czy ktoś mi powie czemu Emp się nie zjawia na forum po powrocie z Krakowa?
ps2. Katonie! Ja chcę Twoją aranżację utworu "It never rains in California" na mp3! Wrzuć mi koniecznie swój adres do Myślenić, to Ci Rapture wyślę.
ad ps1 uahahahahaha nie wiem, może udał się na operacje plastyczną bo mu banan z gęby nie złazi :}
Warszawa też może być, raz na jakiś czas i tylko na początkach miesiąca :}
więcej takich grubych ludzi, a na ulicach zrobi się jakby luźniej ;d
no nie? już nie mówiąc o tym, żeby mis polonia była taka gruba XD
powiem ci cat że na żywo wyglądasz o wiele ładniej.
zdjęcia niby ładne, niby ok. ale nie mają twojego czaru obecnego w realu.
Avadakedaver
22.08.2006 20:20
QUOTE(Cat @ 22.08.2006 19:30)
ps- tak, wiem, jestem gruba. już mnie oświecono w tym kierunku.
ić bo cię kopnę.
Avadakedaver
22.08.2006 20:24
QUOTE(Sumiko @ 22.08.2006 20:11)
powiem ci cat że na żywo wyglądasz o wiele ładniej.
zdjęcia niby ładne, niby ok. ale nie mają twojego czaru obecnego w realu.
jeśli ona na żywo wygląda lepiej to ja już nie wiem skąd bocian ją wytrzasnął.
jaki bocian dziamdziaku, jaki bocian wszyscy wiemy, że to jak z wódką... ACCIO bachor! i jest.
wiecie jak hary zabije voldemorda?
powie 'accio rozdzka voldemorda'.
poza tym sesja mocno malo profesjonalna i zgadzam sie z Sumi.
a Felek sie nie zna
eh, że mało profesjonalna wiem. ale tylko ludzie o takim talencie chcą mnie fotografować ;}
Moze utalentowanym fotografem nie jestem, ale Cie obfotografuje przez te kilka dni i zobaczymy :}
odważna sesyja ;]
najs najs
Kasiu. Prowokacja.
QUOTE(Myśka @ 22.08.2006 00:20)
na takiej ulicy na L [haha kurde nie idzie spamietac jak to sie zwie, 5 min od ul. dlugiej] jest dobre i tanie miejsce do spania i w sam raz do gry w drąga.
ul. lastadia
przyjemny syf, a jak ukradnie ci someone wodke, to ty kradniesz dwie! i bacznosc!
draga tylko trzeba zalatwic, chyba, ze pogramy w druga, mniej wymagajaca, wersje tej szlachetnej gry
jouu
Haha, czyli Kici Kici istnieje!
dżo koker
23.08.2006 14:01
QUOTE(vold @ 23.08.2006 02:25)
Haha, czyli Kici Kici istnieje!
istnieje i to jak

ale ludzie od tego umieraja...
Cat na zywo wygląda veri gud i wcale nie jest gruba! a temu kto to powiedział, jak go spotkam, to zrobie cos zlego, obiecuje=P
sorry ze tak jedno pod drugim. nic nie widać. ale to nieważne. ważne, co słychać. ostrożnie, bo znienacka może być źle.
o TU.
nosz kurtka mogło to być nieco dłuższe jak na 11mb;)
ragnarok, armagiedon, rok 2012. zwijamy interes, zamykamy forum.
dementorek
26.08.2006 01:19
nie slyszalem, zeby kambi pial tego ranka.
ja tez mysle ze powinien sie stuknąć, bo dziewczyna przez cały pobyt u mnie prawie nic nie jadła.
aha... armagjedon z dniem wczorajszym poszedł się jebać.
i te, które mi się podobają ;p
12345
no raczej. ja wiecej nie dodam. są albo zbyt kompromitujące albo zbyt nieciekawe ;}
Avadakedaver
27.08.2006 22:28
wiele jestem w stanie znieść, ale sikanie po scianach to już przesada C(:
nocą firstnocą secoundIzadniaciekwe co teraz wymyślą
QUOTE(Avadakedaver @ 27.08.2006 22:28)
wiele jestem w stanie znieść, ale sikanie po scianach to już przesada C(:
a.aha.okej
Avadakedaver
27.08.2006 22:48
powtarzasz sie, misiu.
Avadakedaver
27.08.2006 22:51
czy ja o czymś nie wiem?
ładne fotki. pozazdrościć wyjazdu. mimo "traumy" której doświadczyliście i w którą zostałem wtajemniczony, słyszalem że wypad był udany. dużo wódki się przelało przez Wasze gardła. Skutki tej postawy miałem okazję choćby usłyszeć przez telefon. Kasi z Lublina osobiście gratuluję przep(b)icia przeciwników z innych regionów Polski. Tak się pije tu na Wschodzie.
I czy mogę wiedzieć, na co potrzebni Wam byli gitarzyści Metallici?
no bo o tym gadalismy i ja zapomnialam jak sie nazywal ten, ktorego najbardziej lubilam i ten ktory zaczyna sie na K, czyli Jason Newsted XD
Naika zapomniała, ja też... no to trza było się dowiedzieć...
Ahmed, a co do przepicia innych zawodników... ja wtedy byłem na olbrzymim kacu po bodaj litrze przypalany i wielkiej ilości innego takiego ;} ale przyznać musze ze cat to dobry zawodnik

co do możliwości Nai... ekhem...
QUOTE(Avadakedaver @ 27.08.2006 23:28)
To mi się kojarzy tylko z tymi wszystkimi beznadziejnymi zdjęciami różnych beznadziejnych facetów, którzy robią sobie równie beznadziejne zdjęcia w podkoszulce/bez podkoszulki prezentując przy okazji swoje mięśnie i wrzucają na fotka.pl, żeby móc się cieszyć wysokimi ocenami i dążyć do listy top.mężczyźni. Nienawidzę tego.
To tyle ;]
Avadakedaver
27.08.2006 23:07
ja tam kaca jeszcze nie mialem.
ci z ktorymi imprezuje tez sie dziwią.
srac, nie piłaś widać 60% przepalany

a doskwierał mi był perfidnie tego dnia;P
Avadakedaver
27.08.2006 23:11
QUOTE(Nimfka @ 27.08.2006 23:07)
QUOTE(Avadakedaver @ 27.08.2006 23:28)
To mi się kojarzy tylko z tymi wszystkimi beznadziejnymi zdjęciami różnych beznadziejnych facetów, którzy robią sobie równie beznadziejne zdjęcia w podkoszulce/bez podkoszulki prezentując przy okazji swoje mięśnie i wrzucają na fotka.pl, żeby móc się cieszyć wysokimi ocenami i dążyć do listy top.mężczyźni. Nienawidzę tego.
To tyle ;]
ha-ha. oczywiście ja jestem jednym z nich. jak znajdziez choc jedna ocene jakakolwiek na mojej czesci tej strony to dostaniesz walizke z dolarami. w podkoszulce chodze bo lubie. jeszcze przestane, bo co sobie ludzie pomysla, ta?
ja pierdole. jak na wsi.
Fajne zdjęciua, fajne fajne, tata Cat w swiecie ksiazki szczegolnie fajny, moze sobie kupie i postawie na biurku. A co to za piekna miescina byla?
ej, nie zasmiecaj tematu, teraz gadamy o Mławie.
to do Avady bylo.
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami
kliknij tutaj.
kulturystyka trening na masę