Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Mili Panowie, Panie I Reszta Lolkow
Magiczne Forum > Talk Show > Talk Show
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133
Ludwisarz
Pokazac moje zdjecia ze studniowki?
Lilith
co sie głupio pytasz?
em
emoticonka, masz genialną biżuterie!
dzięki, mi też się podoba smile.gif

@Timmy: poka, poka
Katon
Cieszymy się Twoim szczęściem =)
em
fajne te studniówki, nie? cheess.gif
ikar
zaiste partnerka bardzo fajna wink2.gif.

A zdjęcie z balonem genialne biggrin.gif
Eva
Aj Ty balonikowy nerdziku ;d

A jutro wam pokaze moje zdjecia z imprezy 8nastkowej ;> No i moja super hot mame.
Lilith
jakie zakochane rumieńce biggrin.gif
owczarnia
Zabrałam dziś do pracy aparat i postanowiłam zrobić sobie sesję z cyklu "przed i po", celem dopingu. Żeby mi się zadbać o siebie trochę bardziej chciało, znaczy się. Na razie wersja "przed", czyli włosy niedosuszone, makijażu zero. Ogólnie mina kontra świat, bo kto to widział wstawać tak rano sad.gif. Jak zwykle wyszłam jakoś dziwnie, ale nie umiem sobie sama robić zdjęć niestety. Co i tak nie ma znaczenia zważywszy dydaktyczny cel cheess.gif.
Lilith
jakie masz fajne na szyi.
mnie też zdarza się wybiec z domu bez makijażu.
ba, raz nawet wyleciałam w piżamie.
owczarnia
Tia. Tylko wiesz, między nami jest pewna różnica. Wieku cheess.gif. Dorosłej kobiecie jednak wypada jakoś wyglądać... Poza tym, gdyby mnie się tylko zdarzało, to jeszcze pół biedy. Ale ja notorycznie wychodzę do roboty z kompletnie gołym pyskiem i jeszcze kompletniej mokrym łbem... Cicho, idę się malować kiss.gif.
owczarnia
Heh... Napstrykałam się tych fot jak głupia, bo chciałam zrobić jakąś przyjemniejszą minę, a tu wciąż plakat z serii "Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie" *headdesk*. Ostatecznie trudno, może nie są najlepsze, ale lepiej nie umiem sad.gif:

matko, ale ja mam wielki nos
co prawda obcięłam sobie pół twarzy, ale i tak jest nieźle w porównaniu do reszty cheess.gif...

No to teraz wskazane byłyby wyrazy zachwytu cheess.gif. Bardzo mnie to dużo wysiłku kosztowało, strasznie męczące jest to dbanie o urodę cheess.gif...
smagliczka
Myśłałam, że odsłona druga bedzie w jakimś permanentnym makijażu cheess.gif Ale ten twój, to jest dokładnie taki makijaż jaki ja praferuję... czyli robienie się na człowieka w możliwie umiarkowanym stopniu cheess.gif (zresztą uważam że nikomu z tapetą nie jest do twarzy)

Nie wiem, czy byłoby na miejscu, gdybym wyrażała ochy i achy - bo chyba od zachwytów to jest tutaj męska częśc pubiczności. Ale skoro oczekujesz... "Pięęęęknie, cuuudownie... zrobiłaś się na bóstwo" (w godzinach pracy? no, no wink2.gif )

Chyba jeszce nigdy nie mówiłam, że cholernie masz fajny kolor włosów!
I tu mam pytanko: rozumiem, że to farba, ale czy naturalny masz zbliżony? Bo widziałam gdzieś fotkę twojego syna, i jakiś taki podobny był w odcieniu do Ciebie... albo ślepa daltonistka ze mnie.

Zaraz chyba ja złapię za aparat i se cyknę parę fotek (tylko, że ja bez makijażu, kurde!)
owczarnia
QUOTE(smagliczka @ 09.02.2007 13:38)
Myśłałam, że odsłona druga bedzie w jakimś permanentnym makijażu cheess.gif  Ale ten twój, to jest dokładnie taki makijaż jaki ja praferuję... czyli robienie się na człowieka w możliwie umiarkowanym stopniu cheess.gif (zresztą uważam że nikomu z tapetą nie jest do twarzy)

Nie wiem, czy byłoby na miejscu, gdybym wyrażała ochy i achy - bo chyba od zachwytów to jest tutaj męska częśc pubiczności. Ale skoro oczekujesz... "Pięęęęknie, cuuudownie... zrobiłaś się na bóstwo" (w godzinach pracy? no, no wink2.gif )

Chyba jeszce nigdy nie mówiłam, że cholernie masz fajny kolor włosów!
I tu mam pytanko: rozumiem, że to farba, ale czy naturalny masz zbliżony? Bo widziałam gdzieś fotkę twojego syna, i jakiś taki podobny był w odcieniu do Ciebie... albo ślepa daltonistka ze mnie.

Zaraz chyba ja złapię za aparat i se cyknę parę fotek (tylko, że ja bez makijażu, kurde!)
*

Jak na mnie to jest to i tak niezwykle mocny makijaż cheess.gif. Słowo honoru cheess.gif.

W godzinach pracy, pewnie że w godzinach pracy. Dziesięć minut to trwało w sumie, no, może piętnaście... Resztę czasu poświęciłam na wykrzesanie z siebie jakiegoś normalnego wyrazu twarzy cheess.gif. To znaczy wrrróć, ja posiadam normalny wyraz twarzy na ogół, tylko głupi aparat jakoś cholera nie chce tego zauważyć mad.gif.

Aż mi wstyd - dziesięć minut na makijaż i muszę się aż tak dopingować. Smutne to w sumie, takim leniem być sad.gif.

Kolor jest aktualnie tak sprany, że w zasadzie prawie mój. No, mój jest nieco ciemniejszy (owszem, mój syn ma bardzo podobny kolor swój naturalny, ja też kiedyś miałam taki, ale mi ściemniał sad.gif - więc teraz rozjaśniam go trochę żeby był taki jak dawniej). Jutro właśnie idę do fryzjera po dwóch miesiącach (znowu wstyd).
Neonai
prawie takie jak moje cheess.gif
owczarnia
Poczekaj, poczekaj, podrośniesz to Ci też ściemnieją cwaniaczku wink2.gif.
Lilith
Hyhy, a moze wszystkie forumowiczki pokżą swoje zdjęcia "przed i po"? tongue.gif
Child
poka hontaz!
LilienSnape
QUOTE(Lilith @ 09.02.2007 17:05)
Hyhy, a moze wszystkie forumowiczki pokżą swoje zdjęcia "przed i po"?  tongue.gif
*

yhy. świetny pomysł .
Cat
QUOTE(Lilith @ 09.02.2007 18:05)
Hyhy, a moze wszystkie forumowiczki pokżą swoje zdjęcia "przed i po"?  tongue.gif
*

bez makijażu ;p
w makijażu xd (bez włosów za to)

i niech mi ktoś powie że kosmetyki nie są zbawieniem dla kobiet cheess.gif

co jest rwa z tym linkiem!
Ludwisarz
Stawiam na Tolka Banana!
To znaczy nie tylko makijaż, ale i światło droga Cat, ale tak czy siak - wybieram właśnie tę wersję - lepszą tongue.gif

edit: a owca ma na pierwszym zdjęciu minę seryjnego mordercy.
smagliczka
QUOTE(owczarnia @ 09.02.2007 14:36)
*

Ściemnieją? Oj nie każdemu. Jak se cyknę fotkę (próbowałam dzisiaj coś fajnego cyknąć, ale aparat był bojowo nastawiony, więc brzydko wychodziłam i nic nie wrzucę na razie) ale jak se cyknę jakąś ładną - w miarę możliwości - fotkę to zobaczysz jak mi "podrośniętej" Smagliczce włosy ściemniały... hehe... Nie no, dobra, w porównaniu do koloru z dzieciństwa (koloru mleka) to teraz kolor pszenicy wydaje się ciemny tongue.gif
Cat
światło sratło ;p
owczarnia
QUOTE(Cat @ 09.02.2007 16:39)
QUOTE(Lilith @ 09.02.2007 18:05)
*

i niech mi ktoś powie że kosmetyki nie są zbawieniem dla kobiet cheess.gif
*

Ha. A jakim zbawieniem są dla kobiet, które notorycznie śpią poniżej sześciu godzin (co widać, słychać i czuć)...

QUOTE(TimmY @ 09.02.2007 16:43)
edit: a owca ma na pierwszym zdjęciu minę seryjnego mordercy.
*

Wiem sad.gif. Nie starałam się tak specjalnie, słowo honoru. Ale widać jak jestem tak niewyspana jak dziś, to inaczej nie potrafię sad.gif.

QUOTE(smagliczka @ 09.02.2007 16:44)
QUOTE(owczarnia @ 09.02.2007 14:36)
*

Ściemnieją? Oj nie każdemu. Jak se cyknę fotkę (próbowałam dzisiaj coś fajnego cyknąć, ale aparat był bojowo nastawiony, więc brzydko wychodziłam i nic nie wrzucę na razie) ale jak se cyknę jakąś ładną - w miarę możliwości - fotkę to zobaczysz jak mi "podrośniętej" Smagliczce włosy ściemniały... hehe... Nie no, dobra, w porównaniu do koloru z dzieciństwa (koloru mleka) to teraz kolor pszenicy wydaje się ciemny tongue.gif
*

Ściemnieją, ściemnieją wink2.gif. Zawsze ciemnieją. A już rude to wybitnie sad.gif.
em
hm, nie mogę przed i po bo u mnie nie ma po cheess.gif
owczarnia
cheess.gif

Takim to dobrze cheess.gif.

A ja od wczesniego dzieciństwa powinnam była mieć "po", bo zawsze - a już zwłaszcza rano - wyglądałam blado, krucho i niewyraźnie. I zawsze miałam podkrążone oczy. Taki pech sad.gif. Ale za to nigdy w życiu nie zaznałam ani pół pryszcza. Always look on the bright side of life wink2.gif.
smagliczka
Ani pół pryszcza?
A gdzie Twój okres dojrzewania się podział, Owczarnio? A może masz to jeszcze przed sobą? cheess.gif
Nie no, ja w sumie też nie miałam większych problemów z cerą... ale żeby mówić, że ani pół - to bym się nie pokusiła o takie stwierdzenie.

Ale za to prawie nigdy nei miawam podkrązonych oczu... sesese... chyba że pod rząd parę nocy nei śpię - to wtedy siłą rzeczy tak.
owczarnia
Ani ćwierci nawet wink2.gif. Mój okres dojrzewania przebiegał całkowicie bezpryszczowo, jak bozie dydy. Ale nie ma nic za darmo - nigdy też nie byłam na ten przykład porządnie opalona. Skóra bladziutka, suchutka i wściekle delikatniutka, psia jej mać. Bez kilograma kremu nawilżającego ani rusz (co zresztą doskonale widać na focie "przed' - błyszczę się jak świnka, właśnie od kremu). Czyli pewnie się szybciej zestarzeję. Trudno, co mi tam.
smagliczka
No już z tym szybkim starzeniem to nie chrzań głupot.
Jeśli problem leży wyłącznie tylko w suchej skórze to naprawdę żaden problem - kremu są na razie wydawane bez recepty cheess.gif
Żebym ja tak wygladała za te dziewięć lat, jak ty... przecież ty, kobieto, z wyglądu to nie przekraczasz trzydziestki (no, chyba że jesteś niesamowice fortogeniczna, ale z tego, co mówiłaś, to aparat - wredne urządzenie - i tak ładnej twej twarzyczki w pełni nie oddaje wink2.gif ).
owczarnia
No ja się uważam za wybitnie niefotogeniczną. Znaczy się, czuję się usatysfakcjonowana komplementorycznie i w ogóle tulę Cię do mymłona cheess.gif.

Dziewięć? Czyli zaraz, czekaj, jak ja mam trzydzieści trzy (w maju cztery o Boże), to Ty masz yyyy dwadzieścia cztery? Ha, jesteś rok młodsza zaledwie od mojej szwagierki dementi.gif.
Neonai
kasia bez makijażu wygląda...tak jak ja w makijażu xD

nienawidze swojej jasnej oprawy oczu
bez umalowanych nie wyjde z domu.

i tez sie nie opalam, a jak juz to najpierw na czerwono. i zaznalam w zyciu pol pryszcza a nawet wiecej.

ale mam obie rączki, nóżki a nawet mózg i się cieszę z tego jaka jestem =)
Avadakedaver
ale ty owca mlodo wyglądasz tej.
smagliczka
Łehe... a ja się na czerwono opalam tylko wtedy, gdy przedawkuję słońce na raz, co jest dość dziwne bo jestem blondynka i w ogóle jasna karnacja.
I w zasadzie bez makijażu też wyglądam w miarę podobnie jak "w" makijażu - fakt ten zawdzęczam ciemnej oprawie oczu po tatusiu cheess.gif (jedyna rzecz po tatusiu, którą mogłam z chlubą odziedziczyć w gienach - bo miałam jeszcze do wyboru wielki nochal albo nadmiernie owłosione nogi... lub coś innego dementi.gif )

-> Owca - jeszcze nikt mnie nie tulił do e-mymłona kiss.gif czekolada.gif
owczarnia
nutella.gif

Ja Wam powiem, kto młodo wygląda...

user posted image

Tak wyglądać w wieku czterdziestu pięciu lat, to dopiero jest sztuka. I jeszcze w dodatku u boku facet młodszy prawie o Smagliczkę. Heh.

edit: hiiii, przypomniało mi się co jeszcze oprócz braku pryszczy mnie spotkało w życiu dobrego - to przez te owłosione nogi Smagliczki skojarzyłam cheess.gif - nie mam włosów na nogach, ha cheess.gif! Depilacja to dla mnie pojęcie czysto abstrakcyjne, bo to coś, co tam się ewentualnie pod szkłem powiększającym i przy dobrym świetle da wypatrzeć, trudno nazwać włosami, to raczej rachityczny meszek rozsadzony w odstępach na pięć centymetrów kwadratowych skóry jeden taki nibywłos cheess.gif. Czasem jak mam chęć być megagładka to przejadę toto maszynką, ale zmiany wielkiej po takowym zabiegu nie widać. Za to przy oczach Bozia poskąpiła, i - ciemnymi czy jasnymi, bez różnicy - rzęsami dysponuję w formie szczątkowej.
smagliczka
A ile operacji plastycznych (znaczy sorry, wizyt u kosmetyczki, takich nieformalnych) miała Demi Moore?

Edit: Ty weż mnie kobieto nie wkurzaj, dobra? mad.gif cheess.gif
nie jestem co prawda orangutanem, ale jak mi ktoś mówi, że nie musi nóg depilować, to mnie jasny szlag trafia. A depilator zawsze tak mnie boli... cry.gif ... jak się tak nei bawię, no!

owczarnia
A co mnie obchodzi ile miała wizyt cheess.gif? Weź pod uwagę, że w Hollywood każdy ma, a ona i tak wygląda najmłodziej cheess.gif.

No i ten Kutcher... Już pal sześć, nie musi być młodszy o 23 lata cheess.gif...
Neonai
fakt, sztuka miec faceta ktorego moglaby byc matka a nie wygląda jak jego matka.
owczarnia
Jeszcze większa sztuka mieć męża starszego o dwa lata, który wygląda na młodszego o przynajmniej pięć cheess.gif.
Ludwisarz
Moja mama ma 50 i jak sie zrobi to lepiej wyglada niz w/w.
PrZeMeK Z.
Na gorącą prośbę Avady cheess.gif , umieszczam zdjęcia. (Bo żyć nie daje). Ale nadal mam wątpliwości, czy dobrze robię.

Z siostrą

Chyba najlepsze, jakie mam tongue.gif

No.

Edit: Jezu. Chyba usunę.
Cat
Ta siostra to przyrodnia jakaś?
PrZeMeK Z.
Nie.

Boję się spytać, czemu pytasz.
Cat
Bo zupełnie się nie przypominacie? ;p
LilienSnape
ale nosy takie same x D

dobra avada niech ci będzie ^^.
Avadakedaver
a nie czasem "takie" same? tongue.gif
MI to odpowiada
Rosssa
Nosy może nie takie same, ale bardzo podobne.
Na tym drugim zdjęciu fajnie wyszedłeś biggrin.gif Uśmiechać się trzeba w końcu, nie?
PrZeMeK Z.
Bo zupełnie się nie przypominacie? ;p

Zawsze czułem, że ten sąsiad coś podejrzanie często mi "dzień dobry" mówi. Zawsze, cholera, coś tak czułem.

Rosssa - może...
Ludwisarz
Przemku: wez do reki pensete i wyrwij wlosy spomiedzy brwi. dostaniesz +3 punkty w oczach dziewczat biggrin.gif

Siostra ma ladny kolor oczu i bedzie kiedys ladna kobieta,wiec pilnuj!
Lilith&Katon
To my tam gdzie zwykle.

To biedni my.

To refleksyjni my.

To nadal refleksyjni my, ale mamy gałki oczne w inną stronę.

No i jeszcze raz.

Wszystko skąpane w ciepłym wieczorny świetle gabinetu pełnego książek i Lilith w dresie.
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.