... i "nieporęczna" ? Yhy, na pewno :/... Ja mam przeklęte 172cm wzrostu i jak założę coś na obcasie więcej niż 2cm wyglądam jak cholerne górskie Yeti skrzyżowane z King Kongiem.
<edit>
a w mojej profesji, to nie jest zbyt dobrze...
ja mam 122 i cokolwiek bym nie założyła wyglądam jak przedszkolak.
Katon się chyba zmartwi/esty
No coś Ty. Wręcz przeciwnie. Katon
nie robić mi se tu z mojego posta czata >< //s.
Nieeee... tak? O_o
Hmm, no to nie wiem co jest gorsze. Być wdeptywanym w ziemię, czy wdeptywać.
ren.Asiek
25.04.2006 18:50
Bim bam. Szkolna Wielkanoc, więcej to raczej grupowe. a bu
asieeczek :-) Noo nie wiem czy to foto dawałam tutaj.
Jeszcze z wakacji.
No ale bam :
Chodź, pomaluj mój świat ... ^^
re up:
Hmm gdzie to drugie zdjecie bylo robione? =pp
ren.Asiek
25.04.2006 21:16
rynek w Krakowie ;P w tle ledwo widoczny ratusz =)
a co, kojarzymy ? =>
nom, tak wlasnie myslalem

zmylilo mnie troche to "opolskie" ale rozumiem ze to koncowka od "malopolskie"
BlackOmen
25.04.2006 22:35
Jeden z tych na tym zdjeciu to ma zajebistego mlecznego wasa + brodke. Widzial on kiedys maszynke?
Tja, Quiz - opolskie go zmyliło, a 5x większej "Cracovii" nie zauważył ;p.
a zebys wiedziala ze nie zauwazylem =pp
Jeden z tych na tym zdjeciu to ma zajebistego mlecznego wasa + brodke. Widzial on kiedys maszynke? user posted image
A Ty juz nie masz komu sie przygladac tylko facetom? ;p
ren.Asiek
26.04.2006 17:48
jemu najwidoczniej się podoba ;P
no dobra, juz nic nie mowie, trzeba byc tolerancyjnym
BlackOmen
26.04.2006 21:46
Oczy mi prawie wyplynely jakby zostal ocenzurowany wtedy OK ale ten mleczny was sprawil ze mnei oczy zaczely bolec .____.
Chyba, że to nowy dżez i pedrosy wchodzą do mody
sie na dziewczyne ladna patrz i wypowiadaj a nie !
Pawelord2
29.04.2006 10:51
wczoraj bylo zakonczenie roku
cos sie tam pstrykneło wiec zaprezentuje sie a co

na poczatek fotka z dnia-przed - do szkoły zaszło z 8 ludzi ;p ale trudno, jakies fotki sie porobiło, ostatni dzien nauki szkolnej nie mógł nie zostać uwieczniony - tutaj szkolny czarnuch (zasadniczo moj ulubiony ;p):
http://pawelord.neostrada.pl/100_1666.JPGi starczy. Samo zakonczenie roku wymagało poważniejszego stroju. Tutaj ze znajoma Ada
http://pawelord.neostrada.pl/100_1690.JPGA tutaj już P2 udaje że podziękowania dla dyrekcji miał wygłosić znacznie wcześniej ale były pewne komplikacje programowe (tak naprawde nikt podziękowań nie przewidział i improwizacja poszła tęga)
http://pawelord.neostrada.pl/100_1692.JPGReszta zdjęć ze szkoły jest niewiele mówiąca, może pozniej skonsultuje sie z innymi fotografami bo zacne zdjęcia były (homo-pociąg ;0)
A teraz już 5 godzin później (w międzyczasie tez sie skoczyło na piwo, ale bateria wysiadła

) a teraz juz ludzie ktorzy raczyli przyjsc na wiczorowa impreze (nawet wychowawczyni byla) :
http://pawelord.neostrada.pl/100_1716.JPGP2 & edyta
http://pawelord.neostrada.pl/100_1723.JPGReszta zdjęć jest mniej lub bardziej kompromitujaca, a jest ich 160 pewnie
Wiec na koniec marek uswiadamia wszystkim ze palenie zabija :
http://pawelord.neostrada.pl/100_1760.JPGI tyle ;] impreza zachowawcza, spiło sie tylko kilka osob ale trzeba to zrozumiec - za tydzien...maturra!
stay tuned...
"...P..."
Pawelord2 no to niezła ta impreza musiała być ;P. W piątek też miałam zakończenie! Szczęśliwie odebrałam świadectwo ukończenia szkoły i w końcu mam to za sobą:D. Jeszcze tylko matura i witaj szeroki świecie:).
Ale dziś rozwala mnie szczęście! Właśnie wróciłam z eliminacji do wojewódzkiego przeglądu tanecznego i nasz zespół został laureatem! Przed nami jeszcze jeden konkurs, ale myślę, że damy radę! Normalnie jestem happy jak nigdy i chyba musze się pochwalić!:^
http://img153.imageshack.us/my.php?image=variate5na.jpg<edit>
Ummm... a już miałam nadzieję, że nikt nie zapyta. Ale no cóż... po środku, ta najwyższa.
BlackOmen
29.04.2006 18:19
A gdzie jestes na tym zdjeciu?
Heh... thx:).
Fajny masz yyy... no to coś na głowie

Zdjęcie było robione w Pizza Hut??
A dupa!!! Świecące berety są najgorsze do przetransportowania razem z laskami (mam na myśli te śmieszne kijki). Strój to jeszcze do pokrowca da się upchnąć, ale resztę ciężko jest ukryć. Zawsze jak mamy występy na mieście, ludzie gapią się na nas jak byśmy z kosmosu przyleciały autostopem :|. Najgorsze co mi się przytrafiło, to raz w takim układzie miałyśmy rajstopy czarne na głowach zakończone takim srebrnym kikutem (dobra, możecie już wstać z podłogi), nawet nie pytajcie po co, bo sama nie wiem... no dobra wiem, ale to głupie. Heh, na występie ktoś w pierwszym rzędzie powiedział "Ale siara!"

.
BlackOmen
03.05.2006 21:43
Moar, ale jakis normalniejesze;]
dementorek
04.05.2006 13:26
z zeszlego tygodnia.
[attachmentid=215]
ja cie, młody wiedźmin /estiej
franczesko ma w oczach pięciolatka. //s.
huh cu to za pierdola? i Ty niby akrobate masz? ;pp
co odkryłam w czeluściach mego hdd:
klik//edit: siedem stów. picolo dla wszystkich, joł :>
WTF...Osz...!!! Co to do 7 piekieł jest?!
Tak, tak, moja reakcja na coś, czego się właśnie uczyłam. Hehe! Mój wszędobylski bałagan dotarł nawet na biurko.
ha! masz taką samą książkę do bioli jak ja :>
Z wielką radością mogę w końcu powiedzieć... MIAŁAM!!!! ;D
Z resztą i tak mało z niej korzystałam, no chyba, że na sprawdzianie.
coś ci się przybrało na twarzy dementi ;)
Pawelord2
04.05.2006 22:14
ksiazka operon chyba ;p
zawsze mnie irytowały kolorowe tabelki i ładne schemciki...danowski rulezz ;p
"...P..."
dementorek
04.05.2006 23:23
cat: no coz, leniwy jestem, a to czeba z 15 minut wczesniej wstac, zeby sie pozbyc.
ksiazki takiej od biologii moja klasa uzywala. przez 3 lata nie mialem podrecznika jako jedyny w klasie
BlackOmen
04.05.2006 23:25
QUOTE(Pawelord2 @ 04.05.2006 22:14)
ksiazka operon chyba ;p
zawsze mnie irytowały kolorowe tabelki i ładne schemciki...danowski rulezz ;p
"...P..."
Wersja rozszerzona miazdzy
a ja tez dam fote, bo remake tematu ;d
pyktaka sobie na zyczenie byla ;d
i strasznie ja lubie, swoja droga :)
pomylka ;P zakladki mi sie jebly delikatnie mowiac ;>
faaajne ujecie ;D i czy komus jeszcze kojarzy sie z american mcgee's alice? :>
American mcgee's alice? coz to?;D
wiesz Child, jak zobaczylam tego posta to sie wystraszylam, ze ci hobbita przypominam XD
gra z cholernie pokreconym klimatem [;A ile masz wzrostu? Moze sie lapiesz :>
Przeciez mowie, ze zakladki mi sie jebly. Palec sie omskl. Mozna powiedziec, ze przytrafila mi sie palcowka :>
no to jeszcze potrzeba mi cholernie pokreconego kota ;d
tylko jakos nie wydaje sie podobna do niej...
wzrostu mam 166cm, łapie sie?;d
prawie jak palcowka ;] prawie robi wielkaaaa roznice ;d
to ja powinnam tak wygladać.
QUOTE(Shell @ 04.05.2006 22:38)
a ja tez dam fote, bo remake tematu ;d
pyktaka sobie na zyczenie byla ;d
i strasznie ja lubie, swoja droga

no własnie nie mogłem sobie za chiny ludowe przypominec kogo mi przypominasz na tym zdjeciu, dzieki child ;d (swoja droga giera przednia)
nie wiem skad je znalazlem. ale wlosy w miedzyczasie czesciowo zgubilem ;P
zamyslon ;dmroczno-szatanski rytual ;}
Avadakedaver
18.05.2006 22:13
QUOTE(Child @ 18.05.2006 21:34)
jaka pasja na obliczu, jakie szczęście!
PS. ukradłeś siostrze butki.
EDIT:
a tej szyjki od flachy, to niby mieliśmy nie zauważyć??
Child niewiniątko? ;> Wyraźnie widać zielona szyjkę od Lecha, Heinekena lub Carlsberga. Nie wykręcaj się.
degeneraci. wszedzie widzicie butelki?
avalanche
19.05.2006 16:19
a co. myślałeś że ludzie Ciebie chcą oglądać na zdjęciach? pogódz sie że byle butelka jest od Ciebie atrakcyjniejsza.
;}
QUOTE(Child @ 18.05.2006 22:34)
nie wiem skad je znalazlem. ale wlosy w miedzyczasie czesciowo zgubilem ;P
zamyslon ;dmroczno-szatanski rytual ;}moim zdaniem znaczek 'pierdole nie robie' jest nieco za duzy ;>
podobaja mi sie te profesjonalne stoly pingongowe :>
vampirka
21.05.2006 14:34
a mi się podoba moja szkolna świetlica
QUOTE(Myśka @ 21.05.2006 10:56)
podobaja mi sie te profesjonalne stoly pingongowe :>
wuefmen nas pogonil jak chcielismy wypozyczyc progamerski :> trzeba bylo kombinowac. a ksiazki od matmy swietnie nadaja sie na siatke ;P
swietlica jak swietlica. ale naglosnienie mogliby trzymac w innym miejscu. noszenie tych [brzydkie okreslenie] ciezkich glosnikow na aule i z powrotem jest 'meczace' ;>
woda na mlyn dla twierdzacych, zem alkoholowy degenerat ;>domorosly paparazzi psia jego mac [;
wyglądasz na zmęczonego życiem ;d
yep, ur right
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami
kliknij tutaj.
kulturystyka trening na masę