Haha, widzialam kiedys taka laske w makro. Nie wiem jak ona wcisnela na siebie te spodnie ale tak potraktowala swoje posladki ze wylaly sie z niej gora razem z boczkami na jakies dobre 5cm.
O tak o!
do mnie do szkoły takie chodzą (dosłownie!).
Rysiek_Kowal
17.05.2008 16:00
Wpadka Miszcza Lansu 
edit: poprawilem link.
demyt

((
o sorki ;] - L.
PrZeMeK Z.
17.05.2008 19:22
Pasuje Ci ten fartuch :]
szalona pielegniareczka hihihi
nie wiem, nie pamietam xD
na drugim wygladasz jak robert gawliński
QUOTE(Rysiek_Kowal @ 17.05.2008 16:00)
Wpadka Miszcza Lansu 
edit: poprawilem link.
demyt

((
o sorki ;] - L. buahahaha!
czekamy na kolejne
Ludwisarz
18.05.2008 23:17
Czesc Lilith.
Wrocilas....
Budapeszt jest piękny, cudowny i przeukochany. o.
a jeśli chodzi o modę osobliwą, polecam Lwów :P.
tak, byłam i widziałam, czerwona satyna wtedy królowała!
Rysiek_Kowal
18.05.2008 23:58
QUOTE(Lilith @ 18.05.2008 23:47)
Ooo!
Tymon, też jesteś fanem?
edit:
Następny zjazd magiczny w BK :]
teraz panuje skóra, wszędzie i w dowolnych ilościach, koniecznie lakierowana! i czarne kabaretki absolutnie do wszystkiego. i tlenione, niemyte włosy, ale to pewnie z powodu problemów z kanalizacją.
Ludwisarz
19.05.2008 00:02
QUOTE(Rysiek_Kowal @ 18.05.2008 23:58)
QUOTE(Lilith @ 18.05.2008 23:47)
Ooo!
Tymon, też jesteś fanem?
edit:
Następny zjazd magiczny w BK :]
Bardziej niz chetnie! Whoopery, szanowny Panie, whoopery!
ha, a w warszawie jest bk
Omatkoboskaczestochowska, nie usmiechasz sie!
A czy ja ciągle muszę się szczerzyć? ;p
W ogóle to mnie nie lubią na uczelni. ;(
Tzn. dopóki nikt ze mną nie porozmawia i uważają mnie za wredną sukę i krowę, a ja nic takiego nie robię. ;p
dementorek
20.05.2008 15:09
OOOooo...
mateusz jaki młoody;d
a to szczeniaki mojego wujka :
123
Ludwisarz
20.05.2008 22:57
Bez kitu, Mateusz na tym zdjeciu mi troche Gracjana przypomina. Z usmiechu i fryzury
i nie mam pojęcie kiedy to było, krótkie włosy Marcina sugerują jakieś 3-4 lata temu, ale Mateusz juz wtedy tak nie wyglądał, albo mam krótką pamięć ;]
To było zupełnie niedawno, po prostu tak wyszedłem.
błotko błotko bardzo fajne jest xD
Avada tam Tamerowi podskakuje ;]
No. Proste. Niech ostatni koledzy, którzy nie wiedzieli się dowiedzą, szczególnie tacy, którzy będą się ze mnie napieprzać do śmierci. Avada, masz - miliard do bycia spoko.
PrZeMeK Z.
22.05.2008 23:03
Ale co Avada zrobił, bo nie czaję?
skomentował fotkę Mateusza (na nk).
Dość jednoznacznie sugerując, że Mateusz to kruwa ćma Katon jebana!!!
PrZeMeK Z.
22.05.2008 23:13
A. Nie mam tam konta, więc nie wchodziłem nawet.
Głupio, Avada.
BlackOmen
23.05.2008 00:04
Nasza klasa to zło wcielone. Też konta nie mam, jakoś jeszcze nie tęsknie za swoją klasą ;)
hahaa odpowiedź tamera "ktoś ty wogole jest? i o co ci chodzi?"
Avadakedaver
23.05.2008 07:55
bo katon zrozumieć nie może, że z tym na prawdę można żyć.
Musisz, ziomie, mieć na to wyje*ane; moi znajomi wiedzą że jak jadę do krakowa to "zapinam się w dupsko z innymi gejami z tego pierdzielniętego forum o harrym potterze", a jak oglądają te hektolitry wódki i słodkie cziksy które się mówyn on de densflor płoną w środku z zazdrości że oni tak zajebiście nie mają, już jedna mówiła żebym ją zabrał następnym razem ze sobą, to jej powiedziałem, że jadę tam po to żeby nie oglądać takich jak ona. hyh. im a bad gay. i mean, bad guy.
FREE MAGICZNE.PL!!!!!!
Avada, w Szamotyłach jest inaczej, nigdy tego nie zrozumiesz.
lol
ja się póki co edkowi i eli przyznałam... i wystarczy :P.
no a ja Ani i Maćkowi, a Ania nadal się nie może nadziwić że można utrzymywać tak długo znajomości internetowe

wszystko zależy od znajomych i nie trzeba nikogo na siłę uszczęśliwiać, Avada
owczarnia
23.05.2008 10:56
Eee no co Wy, naprawdę robicie takie jaja z ukrywaniem i w ogóle

? Mnie by to do łba nie przyszło... Jak kto zapyta to nie mam oporów żeby normalnie powiedzieć co i jak. Wstydzilibyście się, towarzyszu Katon.
Btw, rocznicę wczoraj mieliśmy (dziesięciolecie pierwszej randki

), względem czego pojechaliśmy w ulubione miejsce, Bychów się nazywa. Wieś sielska anielska, we wsi dworek. Dworku na zdjęciach brak, bo obiad był tak dobry że nikomu się nie chciało pstrykać. Mam za to inne, sztuk trzy cobyście się nie rozpuścili.
Na łonie natury, pełna integracja.
Znaczy się tam idziemy?Uffalemsiemzmenczyłem...
Mateusz, rozumiem Cię w stu procentach, hahaha, mamy widocznie ten sam typ znajomych.
Pardon, ale kobieta (i chyba Avada) nigdy nie pojmie specyficznych relacji jakie zachodzą w stadzie facetów.
hehe, Vold pjona!
Nigdy nie ufaj niczemu, co krwawi pięć dni i nie umiera, co?
Ja się generalnie nie kryję, ostatnio po pięciu piwach w lochu przeglądaliśmy "Wyszukane w sieci" razem ze znajomymi, pokazywałam też zdjęcia i filmiki (Tymon zebrał brawa za reportarz o studentach polskich politechnik) i jakoś nigdy nikt nic złego nie powiedział (a ja jestem przewrażliwiona strasznie w tym względzie).
ej, nie znacie Tamera, okej?

w jego życiu nie ma miejsca, na Harrego Pottera. Są koledzy, lipka/patelnia, ziółka i takie tam różne, oraz kobieta raz na czas. ;] zreszta to chyba widac na zdjeciach XD
ed: Owca, liczyłam na jakieś romantyczne buzi chociaż ;] daj nam nadzieję, że po 10 latach takie rzeczy się zdarzają
Ludwisarz
23.05.2008 12:57
Ej no, ja znam Tamera, jadlem z nim kotlet a la bistro.
owczarnia
23.05.2008 13:23
QUOTE(Lilith @ 23.05.2008 11:46)
Owca, liczyłam na jakieś romantyczne buzi chociaż ;] daj nam nadzieję, że po 10 latach takie rzeczy się zdarzają

Pewnie, że się zdarzają

. Buzi jest, i to niejedno, ale mój monż se nie życzy publikacji facjaty swej, więc nic z tego

. Musicie mi uwierzyć na słowo.
Ej, nie, protestuję! Tamer wcale nie jest jakimś tam kurde małomiasteczkowym półmózgiem i Ewa w gruncie rzeczy wcale tak nie myśli i o tym wie, ale jej wypowiedź rzuca cień na tą szlachetną postać. Tamer jest ok, ale ma naturę szydercy. Harry Potter jako taki nie ma nic do tego, ale no po prostu nie chce mi się do usranej śmierci wysłuchiwać żartów, aluzji i pokpiwań. No. Samo życie. Vold rozumie.
Ludwisarz
23.05.2008 14:00
Moim zdaniem Katon mowi prawde, a Dusia blefuje.
A tak naprawde to komentarz Iwa do zdjecia na profilu Tamera to bylo juz lekkie przegiecie. Takie lekkie przekroczenie tej trudnej granicy.
Hopsa.
Siema ema elo.
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami
kliknij tutaj.
kulturystyka trening na masę