Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Mili Panowie, Panie I Reszta Lolkow
Magiczne Forum > Talk Show > Talk Show
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133
kObra.
A to Rosja. Dzięki. :*
Co nie zmienia faktu, że dla mnie jest to śmieszne.

Choć, ostatnio szłam ulicą i się po prostu kulałam po bruku.
Szła trójka młodzieży, w tym jeden chłopiec który miał dłuuuugie czarne włosy, niczym wujek z Adamsów, zakrywające w 100% jego twarz.
Obok szedł mały - paroletni chłopiec z tatą.
Ów chłopiec zapytał się taty, dlaczego ten pan idzie z włosami na twarzy. cheess.gif
Nie wiem, co do końca ojciec odpowiedział, ale wiem, że była to dość idiotyczna odpowiedź, ale co odpowiedź 3-latkowi? Bo chłopiec jest "emo"?
Avadakedaver
tnij.org xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ej no taka natura emo ze im nic nie pasuje i nikt niczego nie rozumie, jakby w rosji nakazali wszystkim byc emo tez by im nie pasowalo "bo to tylko dla wybranych" i "to trzeba przejsc szkolenie pt "Emo płacz- jak ryczeć trzy dni bez jedzenia""
BlackOmen
QUOTE(Eva @ 25.07.2008 17:37)

nikon d40 meh...
em
siadły mi baterie w aparacie, więc tylko z komórki
1 2
Neonai
jak krótko! ale ładnie czarodziej.gif
Lilith
em! bombowo! jestem pod wrażeniem!
owczarnia
O wiele lepiej niż w długich! Super fryzurka smile.gif. Ech, gdybym tylko zamiast swojej kupki siana miała takie włosy jak Ty wub.gif...
em
dziękować czekolada.gif
Eva
Slicznie! Najlepsza z Twoich fryzur jakie miala okazje widziec (czyli porownanie niewielkie no ale i tak swietnie teraz wygladasz)

A tu - pozdrowienia z Walii czarodziej.gif
PrZeMeK Z.
Ślicznie. Żadne inne słowo nie wyrazi mojego zachwytu.
Cofam wszystkie poprzednie narzekania na Twoją decyzję. Teraz jeszcze lepiej widać, jaka z Ciebie laska biggrin.gif

Evo - ale tam łaaaadnie... Żądam pocztówki!
em
Ewuniu, Przemuś - kiss.gif

w ogóle to się chciałam pożalić, bo się okazuje, że poza siadniętymi bateriami, w moim (wciąż nowym) aparacie siadł obiektyw, nic, albo się nie uruchamia, a jak już się łaskawie odpali, to zero zooma i w ogóle jakieś dzikie harce wyczynia ph34r.gif grr.
Eva
Ok, kto chce pocztowe to dawac adres na piema. Zrobie przesiew jak bedzie za duzo chetnych, ale na pewno ktos dostanie xD
Neonai
hm...wbrew powszechnej opinii im więcej megapikseli, tym nie lepiej ;p
em
oj no wiem, ale mimo wszystko :x taki aparat to ja mam w komorce, po co mi ten kompakt za 8 stowek no.
Neonai
trza patrzeć na wielkość matrycy, im wieksza tym lepiej. jak jest mała a upychają na niej tych pikseli od groma, to potem jakość może siadać i robia sie szumy - w kompaktach tak jest wlasnie czesto, w przeciwienstwie do lustrzanek.
Eva
A bo to pewnie cyfrowka, tylko taka duza i 'wypasiona' nie? W takich jak pojdzie jeden piksel to wysiada caly rzad i robi sie ziarno.
em
thx za rady, ale ja ten aparat już kupiłam, z polecenia z fotoexpert.pl, naczytalam sie i o matrycach, i o megapikselach, pół roku temu robił zdjęcia czysta zajebioza, spierdzielił się wczoraj. canon powershot a630, for the record. nie jestem az takim laikiem ;p.
Child
oj no wiem, ale mimo wszystko :x taki aparat to ja mam w komorce, po co mi ten kompakt za 8 stowek no
zebys mogła sobie pomysleć - 'yay, mam aparat za cenę średnio-pr0 obiektywu do pr0 lustrzanek' :c
Neonai
em - a no to sorry, ale dopiero teraz napisałaś, że masz go pół roku tongue.gif
em
przecież nie pisałabym trzy dni po zakupie, że mi się musiał zepsuć obiektyw, bo aparat robi inne fotki, niż sobie wymyśliłam :P
PrZeMeK Z.
Z jakiegoś powodu po kilkakrotnym obejrzeniu tych zdjęć wyobraziłem sobie Em w eleganckiej długiej sukni i w biżuterii z motywami owadów i liści. Plus papieros w cygarniczce i jedwabne rękawiczki. 1920s ftw!
(Just for the record, to był komplement).
Ludwisarz
...
nutrias
'Nawet bogowie mają potrzeby' - mistrz biggrin.gif
vold
MNIE SIĘ METAFORA SPODOBAŁA hahahahahahah
Eva
na drzwiach uczelnianego kibla czarodziej.gif

FISH IS RAPE FTW!
Neonai
kiedyś nie cierpiałam dzieci, a teraz mi się odwróciło o 180 stopni *_*
Hypacja
QUOTE(Lilith @ 16.08.2008 22:22)

to jest Milosz? syn mojego kuzyna... Spraw se takiego Ewa, tez chce byc chrzestna xD Mateusz...? ;>
Lilith
dobra dobra, wszystko w swoim czasie ;]
Child
technikum torunskie?
em
siadaj niedostateczny
Avadakedaver
lmao
ale definicja władzy "sky's the limit" bardzo mi sie podoba tongue.gif
harolcia
na plaży wieczorem ^^

morska bryza XD
Avadakedaver
Leonardo Dikaprio odwiedził Polskę? mowię oczywiscie o pierwszym zdjeciu.
harolcia
tiaaa, tylko w wiadomościach nic nie mówili, bo miał być incognito
Neonai
katarzyna nad morzem : 1 2 3 4
bonus z gdańska
Miranda
wub.gif
PrZeMeK Z.
Najko, Ty chyba naprawdę bardzo się starasz, żebym się w Tobie zakochał.
Śliczne.
Miranda
McGonagall ;d
owczarnia
Ale przynajmniej widać, że się dobrze bawisz cheess.gif.

Najka - cudo wub.gif.
Neonai
Kasia - nie farbuj włosów podczas okresu, rude wyjdą laugh.gif a tak serio toś najladniejsza makgonagal pod sloncem;D
kObra.
: D

;]
em
fajna babka jesteś.

najki ja już więcej nie komplementuję, bo mi się dostanie, że wcale że nie tylko kupiła nowe spodnie czy coś :P
i chciałabym się w pracy bawić tak fajnie jak Cat.
kObra.
Czy ja wiem czy fajna.
Jak się 'zrobię' to jestem fajna, a jak nie, to nie.
Ot, cała filozofia. Jak to mówi mój już niedługo mąż "mam sztuczną narzeczoną."
em
hm, ja nie mówię tak o, o wyglądzie, tylko bardziej ogólne wrażenie
Neonai
QUOTE(em @ 27.08.2008 20:34)
najki ja już więcej nie komplementuję, bo mi się dostanie, że wcale że nie tylko kupiła nowe spodnie czy coś tongue.gif
*

powiedziałam kiedyś coś takiego? chyba nie :F

kobra, fajne zdjęcia ;d
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.