Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: W Co Najczęściej Gracie Na Kompie?
Magiczne Forum > Talk Show > Talk Show
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40
Katon
Wiedźmin daje radę, oj daje. Nie gram u siebie, bo nie chodzi. Ale trochę pograłem u kolegi (też jestem na przedmieściach Wyzimy - ha!, całe życie czytałem WyZ Imy, bez zmiękczenia, a tu zonk) i naprawdę jestem pod wrażeniem. Fabuła wciąga, system walki prosty i efektowny (i git, pełna kontrola by mnie zmiażdżyła psychcznie chyba - za dużo musiałbym ćwiczyć w to), motyw z alchemią kapitalny, troszkę za mało przekleństw, spodziewałem się jednak większego harkoru w tej dziedzinie. No ale spoko, nie jest źle. Tryb bycia pijanym - naprawdę świetny. Doprowadza mnie do szału, że nie da się pływać i skakać przez płoty, żeby nie zapieprzać na około. No ale nie można mieć wszystkiego. Czekam co będzie dalej w każdym razie, a to już dużo.
PrZeMeK Z.
Nie lubię Was i Waszych fajnych komputerów. I fajnych komputerów Waszych kolegów też nie lubię. dementi.gif
Avadakedaver
katonie, poczekaj na Talara wink2.gif
dementorek
http://arkadia.rpg.pl
vold
Daaajcie mi jakieś fajne tytuły tak do 2004 roku, żebym mógł se pograć sad.gif
Child
Mam! Mam pudełko kolorowe, co ma cztery rogi!

A imię jego World of Warcraft.

Aliantom mówimy stanowcze - do piachu, plebsie! xD

Tylko ja siebie widze jako undeada w ally? oO
Avadakedaver
a ja chce gre wiedźmin2.
a potem 3 i 4 i 5 i 6.
GrimmY
QUOTE(vold @ 09.11.2007 04:19)
Daaajcie mi jakieś fajne tytuły tak do 2004 roku, żebym mógł se pograć sad.gif
*

ograniczę się do rzeczy po 2000 roku i pomijam pozycje z półki 'der klassiker' (np. heroes of might and magic 3, fallout'y, baldur's gate, etc.).
clive barker's undying (naprawdę miły fps, do tego całkiem strasznawy), max payne 1 i 2, anachronox (dopiero niedawno 'odkryłem' tego erpega, kapitalna giera i mocno niedoceniana), red alert 2 (bo to mimo wszystko fajny rts), civilization 3, alien vs. predator 2, no one lives forever 2, może dungeon siege chociaż jest monotonny, star wars: kotor i tyle z pamięci Ci wrzucę.
BlackOmen
Undying jest w pytę najlepiej gra się po północy, albo kiedy już cisza w domu i ciemno. Jeszcze słuchawki na uszy i można grać do rana =]
Child
Pograłem w Call of Duty 4 [mplayer] na kompie kumpla. Pora pomyslec nad wymianą kompa
Quizer
QUOTE(Child @ 15.11.2007 11:22)
Mam! Mam pudełko kolorowe, co ma cztery rogi!

A imię jego World of Warcraft.

Aliantom mówimy stanowcze - do piachu, plebsie! xD

Tylko ja siebie widze jako undeada w ally? oO
*

Mendo wbijaj na Lightbringera a nie na jakimś badziewiu grasz tongue.gif
Child
A ten lightbringer to chociaż pvp czy jakas popelina? :p
Quizer
Normal, dajesz, dajesz jakiegos golda nawet podeśle i boostne coś od czasu do czasu ^^
Child
PVP > reszta

A od boostowania i golda mam dwoch kumpli wink2.gif
Avadakedaver
zechantowac wam jaies B grade'y na+5?
Child
Meta socket and mongoose ench plox
Avadakedaver
plz rec, wtt draconic set +3, wtp healer 40+ party 5char+
Quizer
QUOTE(Child @ 16.11.2007 23:29)
PVP > reszta
*

Taa ile mozna w kolko tluc graczy innych a na oczy nie widzec Kael'thasa czy Vashiji ? tongue.gif
Child
Jedno drugiemu nie przeszkadza, a przynajmniej macro na /duel nie jest uzywane czesciej niz spelle wink2.gif

btw - 19-to lvlowe twinki na battlegroundach to przesada. Zeby miec na takim poziomie 1300 hp i 900 many? oO

Quizer
moj rogal 1100 tylko ma tongue.gif
GrimmY
co wy na to?, link zaskoczy/rozbawi przede wszystkim dla ludzi obeznanych trochę z historią gier komputerowych.
nie jest to jakieś dzieło fanów, tylko scrrenshot z oficjalnego teasera, który wychodzi jutro (strona 3drealms już działa powoli). nie wiem ile już razy zapowiadano powrót króla, ile razy zmieniano engine graficzny (aktualnie przerobiony unreal engine 3) co przekładało się na ciągłe zmienianie terminów premiery, i ile razy ludzie złorzeczyli na ten twór ,co moim zdaniem obok daikatany jest jednym z większych 'dżołków' w historii fps, o ile w ogóle nie w całej branży gier komputerowych. ale cholera jasna, jeśli chcieli rozpalić nadzieję wśród tłuszczy, to wszystkimi kończynami podpisuję się pod tym, że się udało.
Child
chociaż w niego lamię, to i tak wolę kounterka - on przynajmniej istniej i da sie w to to pograc
Avadakedaver
user posted image
taka jestem dobra.
Child
cos Ci Deathman nie idzie xD

XDDDDDDDDDDDDDDD
Madame Lestrange
Pykam sobie w coda i coda:uo przez neta. Coda2 też mam tylko mam ping powyżej 100 nie wiem dlaczego:/ Nba 06 też pogram w single playera, gothic 3, swat 4, mafia, syberia I i II, i parę innych.
Child
ownowałem z pingiem 300+ :d
kObra.
Ja tylko na laptopie gram na zajęcia w Pasjansja Pająka. xD
PrZeMeK Z.
A jako że mój komputer prawie żadnej gry nie uruchamia, gram tylko w Quake'a 3 z botami i w to :].
Neonai
a ja teraz gram w TO! palce bolą tongue.gif
Hermiona1900
E no...super gierka smile.gif Mnie też już trochę place bolą, ale żebym w tym dobra była, to powiedzieć nie mogę...heh...gubię się jak dochodzi D i S tongue.gif
Child
Wolę Guitar Hero. Jezeli ktos w tej gierce zagra numer Slayera chocby na medium, ma moj dozgonny respekt :C
GrimmY
guitar hero jest taki no sobie fajny i nie. na mhroczną imprezę nadaje się lepiej niż baniak spirytusu, przy solo nudy.
powróciłem do kłejkowego giercowania, nawet klana prowadzę keke ;p
słodka_trzynastka
A ja tam w nic na kompie nie gram, bo mój komputer się do grania nie nadaje, a moja siostra nigdy mi nie da w nic pograć u siebie, bo albo śpi (i ją budzę), albo jej nie ma (i wtedy mnie też nie ma), albo siedzi na magicznym, albo ciupie w Wiedźmina albo jakieś inne badziewie.
Neonai
QUOTE(Child @ 23.12.2007 23:03)
Wolę Guitar Hero. Jezeli ktos w tej gierce zagra numer Slayera chocby na medium, ma moj dozgonny respekt :C
*

no to jest taka kopia GH dla kogos kto nie ma konsoli, czyli dla mnie tongue.gif ostatnio z kumplem gralismy w zespole, on na gicie ja na padzie (niestety gita byla tylko jedna) w GH III, m.in. metalikowe 'one' ;d
Child
jest i wersja na pc. a klawiature mozna zmusic do wspolpracy wink2.gif
anagda
QUOTE(Neonai @ 23.12.2007 17:38)
a ja teraz gram w TO! palce bolą tongue.gif
*

Niezłe biggrin.gif
Się wciągnęłam tongue.gif
PrZeMeK Z.
A ja ściągnąłem Ultrastara (Singstar na peceta) i cała rodzina ma radochę smile.gif

Jakby ktoś miał polskie piosenki do tego, niech nie omieszka rzucić linkiem.
QbaNowy
czy ktoś mi może powiedzieć jak zagrać/ściągnąć/zrobić cokolwiek z tą grą???

[EDIT] dobra już wiem, wina mojego neta blush.gif
Avadakedaver
ej. właśnie zamówiłem call of duty 4.
powiedzcie mi że zrobiłem dobrą rzecz.
powiedzcie że ma dobrego multiplayera.
QbaNowy
a ja mówię NIE, a dlatego, iż na moim kompie niestety takowe gry nie ruszają dry.gif dementi.gif
a o prędkości mojego neta wolę się nie rozpisywać huh.gif
Child
CoD4 ma wy^%$ego w kosmos multiplayera.
Avadakedaver
no to bomba. może se kiedyś zagramy xD
Child
jak bede mial wlasnego kompa ktory to pociagnie, bo na razie grywam na kumplowym ;p
Avadakedaver
no to bedziesz grał na kumplowym! chociaż raz wink2.gif
matoos
Avada, zrobiłeś dobrą rzecz. Tylko proszę, zanim zaczniesz grać w multi, przejdź singla. Nie okradaj się z jednej z najlepszych gier w historii.
Avadakedaver
może być ciężko.
hyhy.
jak grałem w pierwszą część to wymiatałem na najtrudniejszym poziomie że ani razu nawet jednej kulki nie dostałem w całej misji, więc se myślę "na multi ale będę wymiatał", a tu doopa. multi to coś zupełnie innego, musiałem kilka miesięcy grać przez sieć żeby dojść do znośnych umiejętoności.
Avadakedaver
jak ktoś ma ochotę zagrać z avadą w multiplayera COD'a 4, to zapraszam na gg, założymy serwer i sie pozabijamy.
7476023
vold
przechodze se pierwszy raz gothica 2ke i sie jaram blush.gif
GrimmY
QUOTE(vold @ 13.01.2008 14:16)
przechodze se pierwszy raz gothica 2ke i sie jaram  blush.gif
*

pjona! gdzie jesteś?

poza tym ściągnąłem ostatnio mod do diablo 2 - vallhala czy jakoś tak. ogólnie zmiany sprowadzają się do podniesienia max. poziomu postaci (255), kilka nowych itemów/setów plus parę pierdół czyniących z kostki rzecz wielce użyteczną. do pogrania na parę wieczorów w sam raz żeby udawać , że się uczy.
z innej beczki mam pytanie do konsolowców (matoos?). ile kosztuje modchip do ps2? bez robocizny, serwis mnie nie interesuje. google trochę mnie zawiódł prawdę powiedziawszy.
matoos
PS2 szczerze mówiąc nie wiem, ale sprawdź na allegro tam zazwyczaj są normalne ceny. Ale ostatnio czytałem o nowym rodzaju moda który pozwoli podłączać i odpalać image z dysku twardego na USB. Podłącza się to w slot na kartę pamięci - bez żadnego modowania. Więc nie wiem czy nie lepiej zaczekać - wtedy i obrazek odpalisz i nie będziesz musiał modować konsoli tongue.gif
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.