Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: W Co Najczęściej Gracie Na Kompie?
Magiczne Forum > Talk Show > Talk Show
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40
MisieK
ej wogole moj kumpel zawsze tasuje swoja talie kart jak mu sie wczytuje SAPER XD takiego mam kopiutra biggrin.gif
dementorek
ARKADIA!
Renegate
Ja najczęsciej wbija się na OGame. Naprawdę polecam, świetna gra internetow.

Link :
ogame.pl
Hagrid
QUOTE(dementorek @ 05.12.2006 19:29)
ARKADIA!
*

W jakiej zawodówce jesteś Dementi- Zakon czy Leśni? biggrin.gif
Cat
zara zara, sysunie to nie zawodówka chiba.
Quizer
demek do sinych sie dostal ostatnio i chce zawod ohm miec tongue.gif
dementorek
ma tongue.gif
GrimmY
zuma i chuzzle deluxe! ej kurde kapitalne są te gry, kto chce?;d
Jade^_^
ja chce smile.gif

sama ostatnio siedze w EE2 i Emperor
a on-line BiteFight i BloodWars
hazel
QUOTE(GrimmY @ 06.12.2006 13:30)
*

ja chcę.

Miałam zumę gdzieś na kompie, ale po wietrzeniu okien zaginęła gdzieś w akcji.
Quizer
genialna gra na mplaya -> http://www.tankwarsonline.com/
GrimmY
QUOTE(hazel @ 07.12.2006 01:44)
QUOTE(GrimmY @ 06.12.2006 13:30)
*

ja chcę.

Miałam zumę gdzieś na kompie, ale po wietrzeniu okien zaginęła gdzieś w akcji.
*

chuzzle i zuma, crack w srodku.
nosferatu
fifa 06 wink2.gif heros 3 .... diablo II (na battle necie) smile.gif i jakies gry na necie smile.gif to chyba wszystko smile.gif
Ahmed
Dzisiaj polska premiera NWN 2. Jak ktuś będzie miał, to proszę krzyczeć głośno, bo jam chętny na granie. Nareszcie powrót do Forgotten Realms.
edo
QUOTE(Ahmed @ 09.12.2006 00:14)
Nareszcie powrót do Forgotten Realms.

Bo z dawien obiecanego Baldura III raczej fanowie się nie doczekająwink2.gif
Mam nadzieję NwN II będzie lepsze od jedynki, bo mam ostatnio ochotę poszaleć w jakiegoś erpega.
Ahmed
QUOTE(edo @ 10.12.2006 22:01)
QUOTE(Ahmed @ 09.12.2006 00:14)
Nareszcie powrót do Forgotten Realms.

Bo z dawien obiecanego Baldura III raczej fanowie się nie doczekająwink2.gif
Mam nadzieję NwN II, będzie lepsze od jedynki, bo mam ostatnio ochotę poszaleć w jakiegoś erpega.
*

BG III nigdy się nie doczekamy, w takie cuda nie wierzę. Może to nawet lepiej dla całej sagi? Moim zdaniem niepotrzebnie wydawali już ToB, który nastawiony był na czystą sieczkę - a fabuła przecież była dość ciekawie skonstruowana. Baldurowi trzeba dać spokój, jest znakomity i niech nikt tego nie psuje, wydając kolejne części.

Kumpel zamówił sobie NwN II po angielsku, przysłali mu - tydzień wyjęty z życia, a jest gdzieś dopiero w połowie. Wciągające, dynamiczne, dobra fabuła. Dwójka jest o niebo lepsza poprzedniczki. Z taką wielką nadzieją wyczekuję więc na polską wersję, a na oryginał mnie nie stać.
edo
W sumie wszystkie części Baldura wydane na kompa były dobre (od najlepszej pierwszej części do średniego, w porównaniu do reszty cyklu, Tronu). Znacznie gorsze wrażenie (przynajmniej na mnie) wywołały części wydane na PS2 (zaznaczam, nie grałam, oglądałam prezentacje). Więc może masz racje, skoro zakończyli cykl, niech nie tworzą nowych historii.

Jak NwN 2 faktycznie takie dobre muszę zacząć odkładać kasę (uwzględniając 30zł zniżki, może jakoś uzbieram).Dawno nic mnie pożądnie nie wciągnęło (no poza Morrowindem). Podświadomie tęsknię do czegoś w stylu BG, czy Icewind Dale.
pozdrawiam
Sihaja
kiedy polska wersja NwN II? Nie moge się doczekać? Na święta da się walnąć bratu pod choinkę? (szatański plan ;P)
MisieK
8 grudnia byla. 129,90 za jedną DVD.
Child
kupiłbym, ale te wymagania jakies takie. w kazdym razie ledwo bym to uciagnal
Avadakedaver
ja myślę nad nowym brytanem. Znając życie to nie bedzie brytan, a jakieś 2,5 - 2,6 i 512 ram. ale cóż. może chociaż battlefild II ruszy.
^^
Child
moge Ci swojego opchnac wink2.gif

bo sie zastanawiam nad jakims dual-corem na 2gb ramu i ati x1600.
Sihaja
No, właśnie ja też się zastanawiam. zaczęłam już zbierac kasę, może jakiś na raty wezmę, potem się go ciut podrasuje smile.gif
hazel
Ja też rozmyśliwuję nad dual-corem, ale musiałabym płytę zmieniać, a w sumie nowa jest porawie i mi szkoda. Chwilowo dokupiłam ramu (teraz mam już 1536), więc na jakiś czas zaspokoiłam rządze w kwestii sprzętowej.
Sihaja
Ja mam 512 i co raz bardziej się wkurzam. Kupuję cały sprzęcior jak tylko uzbieram na kilka rat.
Hito
Hazel>>ładnie. Przydałoby mi się tyle RAMu. Teraz 1 GB to już absolutna podstawa.

Na szczęście, w tym roku dostałem stypendium i na jeszcze większe szczęście, Uniwersytet zmienił system wypłat i dzięki temu skutek (liczony w PLN) bardzo mnie zadowola.
Z tego powodu po zimowej lub (raczej) letniej sesji najprawdopodobniej dokonam upgrade'a komputera. Dzięki nowinkom technicznym sprzęt tanieje. Intel rzucił do sprzedaży 4-rdzeniowy procesor, zatem, jeśli CDA nie kłamie, 2-rdzeniowy, 64-bitowy Athlon kosztuje już około 600 zł.
Nowy GeForce 8800 także zapewne spowoduje spadek cen wcześniejszych modeli. Nie narzekam.
Drażni mnie tylko, że GB RAMu nadal kosztuje stosunkowo dużo, ponad 300 zł. A - jak pisałem wcześniej - GB to minimum. Jeżeli chce pograć w Crysis... smile.gif
GrimmY
QUOTE(Child @ 12.12.2006 00:03)
moge Ci swojego opchnac wink2.gif

bo sie zastanawiam nad jakims dual-corem na 2gb ramu i ati x1600.
*

proponuję Ci nie brać pod uwagę tego x1600 i zastanowić się nad inną kartą;]

komputer, który miałem okazję wczoraj użytkować (dobry znajomy zakupił...teraz będzie moim jescze lepszym znajomym;p). bajka: łącznie trzy kable do podpięcia (prąd, klawisze [mysz podpinana przy klawiaturze] i net), monitor rozmiaru telewizora, cichy, okrutnie cichy; da się nawet winzgroze zainstalować (ładował się z zegarkiem w ręku jakieś 8s) bajer w postaci 'pilot do wszystkiego' (trudno to opisać, wpadnijcie kiedyś do sklepu z mac'ami i poproście o jakąś prezentację pilota;>) o bezproblemowym odpalaniu gieroj w rozdzielczościach 1280ze wszystkimi pierdołkami włączonymi nawet nie wspominam. krótko mówiąc - elektryczny orgazm. niestety ta uciecha ma swoją cenę - na firme kosztowało toto jedyne 7,5tys. zł.
komputer nr. 2 - a to taka ciekawostka - kompjuter z quad-core'em;]
Child
ciii... po cichu powiem, ze ja ostatnio to sie w tych kartach graficznych gubie =P
Ale takiego GF8800GTX 768MB/384BIT to bym sobie sprawil bardziej niz chetnie. Tylko ta cena ;>
Sihaja
Buuuu.... dostać hopla można z tym moim gratem graciorskim. Jeszcze choruję na Settlersów II wersję jubileuszową (czy jak to tam się zwie), a chyba mi nie pójdzie bez ramu 1 gb
hazel
QUOTE(GrimmY @ 12.12.2006 14:34)
komputer nr. 2 - a to taka ciekawostka - kompjuter z quad-core'em;]
*

Zestaw nie zawiera klawiatury.

Za taką cenę to powinien napęd jądrowy zawierać biggrin.gif

Wkurwia mnie to, że na większości nowych płyt są tylko dwa sloty na ram. Ja tak mam. No i żeby z 2x512 dojść do 3x512 musiałam kupiś 1GB, a jedną 512 sprzedać (co się sprowadziło do tego, że siostra ją wzięła ode mnie i teraz bedę czekać na kasę do przyszłego stulecia smile.gif ). Poza tym znajomy informatyk, co się zna odrobinkę lepiej niż ja, zdradził mi, że RAM lepiej funkcjonuje, gdy jest podzielony na niezależne kości.
MisieK
eee? XDDDDDDDDD
Quizer
Jak to dobrze nie pamietac juz jak sie mialo problemy ze sprzetem =PP

CODE
Processor:  
2 x Pentium D 3,4GHz 945 2x2M LGA-775 FSB800
Memory:  
1GB DDR2
Hard Drive:  
MAXTOR 500GB 6H500F0 16MB SATA II
Video Card:  
GAINWARD GEFORCE 7900GT 256MB 256BIT GS
Monitor:  
PHILIPS 19" 190S7FS LCD
Sound Card:  
Creative SB X-FI FATALITY
Speakers/Headphones:  
MANTA MM-4500 Surfer
Keyboard:  
LOGITECH G15 Gaming Keyboard
Mouse:  
LOGITECH MX518
Mouse Surface:  
SteelPad Qck
Operating System:  
WINDOWS SERWER 2003

=D
MisieK
ożfak
Sihaja
kwik...

Ja tu się rzucam na procesor 2,30 GHz, a tu....

Ale już nie mogę się doczekać. Wypłata w poniedziałek, trzeba tylko przekonać kogoś z umową o pracę, co by się podłożył. Raty jakoś wyrobię.
Child
eee tam. tylko 1gb ramu ;ppp
Sihaja
Heh ;P Celuję w 2Gb, tralala. Ale procesorek ma całkiem teges, no.
hazel
No nieźle. Widać, że to sprzęt wyczynowy. Mi w sumie wystarcza to, co mam chwilowo. Ale dysk to by się przydał. 200 zdecydowanie nie starcza. Na procek chwilowo nie narzekam, choć to raczej nie pierwsza liga (celeron, 3,2 GHz), grafika mi starcza jaka jest (wg tego, co we właściwościach jest napisane, zwie się GeForce 6200). Ale generalnie miło popatrzeć na takie fajne rzeczy.
Child
Poczytałem sobie o NWN2. Wymagania spełniam ledwo minimalne, a i pojawiły się w komentarzach głosy, że to jednak nie to.

Majac do wyboru NWN2 za 120 i Edycję Diamentową jedynki [podstawka + trzy dodatki] za 60 wybiore sobie na swieta ta druga opcje. Poza tym - nie ma to jak podbicie postaci na 40lvl w dodatkach. A dwojeczka ponownie oferuje tylko 20 =p

Hah! juz mam, juz mam :D
Avadakedaver
PŁYTA GŁÓWNA ASROCK K8NF6G-VSTA (PCI-Xx16,SATA-II,LAN,SOUND 6-CHANNEL)
PROCESOR SEMPRON 2800 S-754 64BIT!!!
WENTYLATOR DO PROCESORA
PAMIĘĆ RAM DDR 512MB 400MHZ
DYSK TWARDY 80GB 7200OBR
NAGRYWARKA DVD X16
OBUDOWA COLORSIT 350W (usb i audio na przodzie obudowy) SREBRNA LUB CZARNA
KARTA GRAFICZNA NA PŁYCIE GEFORCE 6100 128MB
KARTA MUZYCZNA 6-CHANNEL
KARTA SIECIOWA 10/100

za ile kupię takie coś? w miarę dokładnie prosiłbym.
Child
dwa lata temu dałem za coś podobnego 2.2k tylko ze zamiast Semprona mialem Athlona64 3200 i Radeona 9600 pro

teraz pewnie cos kolo 1.6k

Avadakedaver
łoł. bajer. no bo mi zią załatwia za 1,1.
smile.gif
Child
ja bym jednak tego przedpotopowego gf'a zmienil
dementorek
a arkadia jest lepsza, bo nie wymaga milionow na sprzet
Quizer
QUOTE(Child @ 17.12.2006 12:54)
eee tam. tylko 1gb ramu ;ppp
*

No wiem, to mnie boli własnie. W Armie mi brakuje juz mocno ;/ Musze ojca pomeczyc zeby jakiegos duala zalatwil tongue.gif

QUOTE(Sihaja @ 17.12.2006 13:18)
Heh ;P Celuję w 2Gb, tralala. Ale procesorek ma całkiem teges, no.
*

Ekhm... mowiac o moich procesorach prosilbym o uzywanie liczby mnogiej tongue.gif tongue.gif

QUOTE(dementorek @ 18.12.2006 12:02)
a arkadia jest lepsza, bo nie wymaga milionow na sprzet
*

Arka jest lepsza bo jest lepsza.
dementorek
QUOTE(Quizer @ 19.12.2006 14:05)
Arka jest lepsza bo jest lepsza.
*

no to sie rozumie samo przez sie
Sihaja
Poczekajcie na Vatt'gherna XD

Ale dawno nie byłam na arkadii, kurza twarz. Pewnie moją postać diabli wzięli. I wynieśli. Z całym szacunkiem dla wizów.
Quizer
QUOTE(Sihaja @ 21.12.2006 10:11)
Poczekajcie na Vatt'gherna XD

Ale dawno nie byłam na arkadii, kurza twarz. Pewnie moją postać diabli wzięli. I wynieśli. Z całym szacunkiem dla wizów.
*

Wystarczy popatrzec na moldera i delverta i juz wiadomo jaki Vattghern badziewny bedzie ;]
Sihaja
Będzie fajny ;P
dementorek
nie tak jak arka
Sihaja
Arka Gdynia!

XD

Się zobaczy. Na areczkę się wkręcę jeszcze raz. Jeśli tylko będę miała chwilkę.

jakby ci potrzeba było pieniędzy na początek to krzycz ;}
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.