Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: W Co Najczęściej Gracie Na Kompie?
Magiczne Forum > Talk Show > Talk Show
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40
Avadakedaver
jak dla mnie kamera jest rewelacyjna. gra wciąga od początku (ucieczka do windy I looove it)
no i włącz sobie chociaż medium jeśli chcesz się bać, na easy to sielanka smile.gif

no ale rozumiem, po prostu wolisz się bać w ten nieco inny sposób. Mnie nie straszy bieganie naokoło pielęgniarki i wciskanie w nią kulek.
Chociaż przyznam szczerze, jak mi pusta szuflada wyjechała ze ściany w kostnicy to się trochę przeraziłem.
vold
no jestem po drugiej sesyjce godzinnej w dead space'a i już bardziej mi się podoba. to znaczy są fajne fragmenty (jak koleś walący głową w mur wink2.gif), dobry pomysł z upgrade'ami broni (w czym to ostatnio miałem? nie pamiętam), te potworki niektóre mega irytujące (te takie maluteńkie co na bohatera wskakują). ale mimo wszystko fabuła mnie jakoś bardzo nie wciągnęła.
poza tym CZEMU KURNA W KAŻDEJ GRZE W KTÓRĄ OSTATNIO GRAM, BOHATER TO NIEMOWA, NO CZEMU?!
Half life 2, Fable, FEAR, Bioshock, Dead Space...
Child
cRPG that way --->
Avadakedaver
ah teraz tak żałuję że usunąłem dead space'a że koniec świata i armageddon.
upgrade broni na pewno w dino crisis był dziesięć lat temu smile.gif
Avadakedaver
STALKER: CS targa pałe aż boli. matko, tragedia.
Avalon
jakies pomysly na gry na lana?
byle nie fpp, jedyne sluszne fpp na multi to q1 i q3 smile.gif
z strategii odpada starcraft i warcraft 3, bo w to juz naginamy do znudzenia tongue.gif
z checia bym pogral w jakiegos cRPG'a w pare osob <ostrzymy zeby na neverwintera ale ciezko dorwac smile.gif>

any ideas?
Avadakedaver
to są jakieś MP poza fps i mmorpg? o_o
managarm
Strategie: Red Alerty, Kozacy, Age of Empires etc.. moze Settlers..
cRPG: NVN to calkiem niezly pomysl, odradzam Baldury, Icewindy bo kiepsko to na multipla wypada
Moze niesmiertelny HoMiM 3.
vold
no Kozacy na multi to przefajna opcja.
ja ostatnio zainstalowałem Zumę, AAA, nienawidzę Cię poprawko.
a Dead Szpejs całkiem spoko się zrobił, rozkręcił.
matoos
Half Life 2 Multiplayer jest zaskakująco zajefajny na lanach. Sam byłem zdziwiony.
Child
Warhammer 40k
Ahmed
QUOTE(Avalon @ 11.02.2009 00:14)
z checia bym pogral w jakiegos cRPG'a w pare osob <ostrzymy zeby na neverwintera ale ciezko dorwac smile.gif>
*

bo ciężko zapłacić 25 zł w Empiku za platynową kolekcję, w skład której wchodzi NWN1 + 2 dodatki.

ja w ten sposób zakupiłem pełne kolekcje Baldura i Icewinda. a teraz naginam jeszcze raz w stary, ale absolutnie genialny Planescape Torment. Srogie!
GrimmY
jakiś czas temu raczej celem 'usless nostalgia' kumpel postawił na lanie diablo pierwszego, bawiłem się prze-przednio. szybka partyjka homm3 też nie jest zła, ale bardzo szybko nudne toto się robi przy ilości osób większej niż 2 wink2.gif

hm. w sumie przypomniało mi się, że mapy rpgowe do warcrafta 3ciego to fajna sprawa, bardzo fajna nawet powiedziałbym.
PrZeMeK Z.
Mówcie co chcecie, ale rozwalenie ostatniej ciężarówki wroga rozjeżdżającej moich Sowietów w Red Alercie po kwadransie ucieczki przed nią moim ostatnim żołnierzem jest legen- wait for it -dary.
Avalon
half life 2 moze byc fajna opcja w sumie, pamietam ze w pierwszego hl'a sie gralo przednio <najfajniejsza byla mapa z bunkrem, jak ktos tam wpadl i wlaczyl przycisk to wypie... cala mape wiec wszyscy musieli sie do jedyneg bunkra dostac a tam dziesiona:D>
@Ahmed, chodzilo mi o nwn 2 smile.gif, jedynka byla kiepska, przynajmniej na singlu.
Baldury i Icewindy tez mam orginaly wlasnie z extra klasyki, za to torment mimo wszystkich mega recenzji jakie o nim slyszalem zmulil mnie po jakis 15 minutach, moze dalem mu za malo czasu, moze za bardzo denerwowal mnie interface ale jest cos w tej grze co mnie skutecznie odpycha od zagrania w nia, kill me tongue.gif

A warhammer: mark of chaos? fajne to to na multi? bo tak sie sklada, ze kupilem za piwo orginal od kumpla i nie wiem czy instalowac smile.gif
matoos
Ahmed, HL2 multiplayer jest inne niż HL1 z jednego prostego względu. Gravity gun. Gra jest szybka, chaotyczna i pełna debili goniących się i rzucających w siebie kiblami, zlewami i czym tylko popadnie.
GrimmY
^this.
nie ma. NIE MA większej dedmeczowej radości jak frag za pomocą sedesu.

mam nawroty na stare gry. aktualnie tie fighter, w klolejce m.in. freespace 2.
vold
gram se teraz tak w: assassins creed, drakensang (dopiero zainstalowalem, jak mnie szczury dojechaly a nie mialem sejwa, to sie mocno zirytowalem i pizgnalem out), przeszedlem fear'a (1) i chyba pociagne teraz dodatki do jedynki, potem dwojke, ktora nota bene podobno jest nudna. i dziwie sie ze nikt jeszcze nie pisal o mount n blade... ciezko mi duzo napisac, bo mam jeszcze mala armie, wiec zabawa nie jest jakas rozpieprzajaca, ale czekam na DUZE BITWY, bardzo przyjemny gameplay mimo kiepskiej grafiki
vold
skonczylem durne assassins creed. zakonczenie jest przedurne.
Miranda
ano. ja nie gralam ale moj chlop gral a ja rzucalam okiem od czasu do czasu tak coby fabule mniej wiecej lapac. i zakonczenie fe fe.

ja teraz w tension gram - pokrecona gra. pieknie zrobiona.
em
world of goo = <3
skończyłam w piątek ^^.
matoos
QUOTE(Miranda @ 30.03.2009 21:39)
ja teraz w tension gram - pokrecona gra. pieknie zrobiona.
*

To.

Tyle że ciężka, ciągle mi brakuje Naerwy.

Also, Beyond Good and Evil.
matoos
Teenagent na http://www.gog.com za darmochę!

Po anglisjkiemu ale zawsze tongue.gif
GrimmY
ee tam wersja bez gulash'a i reszty nie ma tego czegośwink2.gif.

in b4 kiedyś robili lepsze gry itd.
Schizofreniczka Paranoidalna
Hm. Głównie bawię się w Art of Murder i CSI. Sherlock Holmes może być. Kiedyś jeszcze grałam w Diablo i Age of Empires ale to stare dzieje. I przyznam się, że czasem, kiedy jestem wkurzona, gram w GTA blush.gif
Avadakedaver
w filmie piła, bohaterowie grali w taką grę, że się musieli zabijać, aby przeżyć. Na forum robimy to samo, tylko dla przyjemności. Jeśli chcesz bawić się w to z nami, zapraszamy do wspólnej zabawy. Jeśli jednak nie chcesz zabijać, śledzić innch użytkowników po adresie internetowym, torturować ich rodzin, aby uzyskać dane o aktualnym miejscu pobytu userów, albo jeśli nie chcesz żeby to samo spotkało ciebie, opuść nas zawczasu czarodziej.gif
zelka1.gif nutella.gif czekolada.gif landrynki.gif krowki.gif jar.gif
GrimmY
hyhy, odświeżam sobie myth II, fajnie. w kolejce sięgnę po część trzecią, bo jakoś nigdy nie miałem okazji się w toto bawić. i w ogóle dzisiaj zauważyłem, że w mojej 'pracy' ludzie namiętnie nadupcają w wow'a. teraz tylko czekam na jakiś robotniczy wypad na piwo.
managarm
Hehe, ja jak wczoraj wowa w pracy odpalilem to nastąpilo pospolite ruszenie.
Exshiala
Ja najczęściej gram w gierki flash - na normalne brakuje mi czasu w domu, a w pracy nie mam możliwości instalacji...

od siebie polecam Invasion 3 biggrin.gif

http://www.gryflash.sadurski.com/Graj/210/1/
matoos
Braid dziś wyszedł na wszystkim, włącznie ze steamem. Ściągnijcie, kupcie, whatever, ale zagrajcie w tę grę.

Jeżeli lubisz gry komputerowe, malarstwo, dobrą muzykę, zagadki logiczne itp - zagraj.

Jeżeli nie - i tak zagraj.

Naprawdę, nie potrafię wymyślić żadnej gry która potrafiłaby lepiej pokazać że gry komputerowe też są dziedziną sztuki.
managarm
jejeje
Child
khyhyhy
vold
nigdy nie rozumiem skrinszotow z wowa.
Avadakedaver
maby ''cipojad'' they are laughing about
Ludwisarz
Ostatnio ostro pocinam w RE5, MK vs DC. Fun!
GrimmY
a ja quake live znowuż. w przeciagu tygodnia postawią serwery w polandzie i dopiero będzie fajnie, chociaż bugów w tej gierze jest dosłownie od zatrzęsienia;>.
Yuriko
"Call of Duty2" - wiem, ze staroć, jednak na Multi jest wieelu ludzi, a poza tym. Tak jakoś - sentymentalnie. ^^
"The Sims 2" - mam nadzieję, że nie długo również 3. smile.gif Gram co kilka miesięcy. Robię rodzinkę, prowadzę ją i wykasowuję grę. I tak na okrągło. tongue.gif
Wszelkie strzelanki... smile.gif No, to tyle.
managarm
hehe smile.gif
Quizer
arkadia.rpg.pl:23

Once more....
Miranda
no nie mow! ktora postacia? moge cie zabic? biggrin.gif
Szukająca
Ja gram w The Sims 2 i Harry Potter i Czara Ognia biggrin.gif

Rzadko w Mario i czasami na kurnik.pl tongue.gif
Eva
QUOTE(Miranda @ 20.05.2009 11:47)
no nie mow! ktora postacia? moge cie zabic? biggrin.gif
*

Ooo, to jak sie tez pozwole zabic to pogramy troche? Bo ekipy nie mam xD
Miranda
no ze mna mozesz lazic caly czas, nawet bez zabicia wink2.gif
sabinka
arkadia.rpg.pl:23

A w ogole, to postawili mi w robocie Wii.

fajna zabawka wink2.gif
PrZeMeK Z.
Ostatnio najczęściej gram w Worda.
em
mhm, fajna zabawka
sabinka
Word srord.
TEX jest od pisania smile.gif
em
dla przeciętnego człowieka? nie sądzę (;
to trochę tak, jakbym pisała licencjat w indesignie od razu

lol doczytuję sobie o nim i widzę, że ma problemy z opentype'ami... nawet składać bym w nim nie mogła rolleyes.gif
sabinka
Pisalem magisterke w wordzie i nie zdal egzaminu, TEX natomiast obecnie daje rade smile.gif Choc edytor to ze mnie zaden, ja prostym ksiegowym jestem wink2.gif
vold
f3 przejszłem, fajna gierka. teraz jeszcze age of empires 3 mecze, a pozniej jakies dodatki do f3.
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.