jak na srednia populacje serwa i biedny start po TBC - rzondzom xP
kurde - Kela przeczytalem xP
a z reszta - wszyscy sa picze przy
nich ;c
QUOTE(Child @ 18.03.2008 23:23)
jak na srednia populacje serwa i biedny start po TBC - rzondzom xP
Ta 20 miejsce to normalnie wymiatacze.
a z reszta - wszyscy sa picze przy
nich ;c
Nihilum to psychole i nolify. Oni po 10-12 godzin dziennie raidowali.
open ttd ftw.
a tak poza tym polecam zabawę a'la le parkour w stylu retro, znany też pod nazwą assassins creed, miejscami gra jest może nieco irytująca, ale zasadniczo to bardzo miodnie.
+++
I dodatkowo widzimy nowy rodzaj dystrybucji z Assassin's Creed w Polsce - mianowicie edycja kolekjonerska kosztuje 99 zł.
Ech, pamiętam czasy kiedy dałem 160 zeta za paczkę baldur's gate 1 i 2 z koszulką. I wieeeelkim pudłem
Avadakedaver
25.03.2008 00:14

kto zgadnie skąd to?
Avada, jak wrzucasz jakiś łobrazek, to chociaż nazwę zmień

Typek z GTA. Ale szczerze mówiąc zanim nie spojrzałam na adres (http://
gtasiteftp.free.fr/kuchcik/gta4/artworki/niko.jpg) to mi się skojarzył z tą grą, pomimo że grałam tylko w którąś z pierwszych części, dwuwymiarowych z pikselami jak stąd do Honolulu.
Avadakedaver
25.03.2008 02:04
przecież to nie zagadka tylko zdjęcie zwyczajne, jak ktoś na prawdę wiedział to brawo, ale nie będę siębawił w zapisywanie obrazków i wrzucanie ich później na imageshack żeby czasem nikt nie czitował.
nicko bellic sie nazywa, i czytałem sporo informacji o jego zdolnościach: np będzie mógł się chwycić uciekającego samochodu czy ciężarówki, dzwonić po karetkę jak będzie miał mało zdrowia, po policję jak będzie za dużo wrogów. fajnie ponoć zrobili inteligencję komputera, przechodnie dzwonią po policję jeśli biegasz z bronią po ulicy albo próbują ci ją odebrać, a broń swoją drogą może wystrzelić kiedy się ją upuści na chodnik. to tak w skrócie. Ja tylko czekam na najważniejsze - czy kolesia będzie można przebierać. Dla mnie to bardzo ważne, tworzy zajebiaszczy klimat. Nie będzie trzeba jeść ani pić, jak to było w san andeas (tak twierdzą ci, którzy to pisali, ja tam nic nigdy nie jadłem O_o).
nie będzie samolotów, ale będą helikoptery. i ponoć ma nie zabraknąć humoru, jak i to było w poprzednich częściach.
i , co całkiem fajne, będą się przewijać powstacie z poprzednich odsłon serii.
Ja tylko czekam na najważniejsze - czy kolesia będzie można przebierać. Dla mnie to bardzo ważne, tworzy zajebiaszczy klimat.
To se w simsy zagraj.
Avadakedaver
25.03.2008 02:11
http://www.gulf4cars.com/vb/attachment.php...achmentid=10712oto koleś z filmu który widziałem. filmu z owenem nilsenem czy jakmutam. film ten opowiada o kolesiu który rozbił się odrzutowcem gdzieś tam na wypiździajewie i polują na niego źli ludzie, a on musi przejść miliard mil żeby dorzeć do punktu ewakułacyjnego. jednego ze złych gra koleś powyżej. widzicie podobieństwo?
http://www.gtainside.com/downloads/downloa...Bellic-prev.jpgswoją drogą, jakby w grze ten rusek był tak przystojny jak na artworku który wrzuciłem wcześniej, to chyba bym zgwałcił monitor. Koleś jest brzydki jak kupa. i to rusek więc pewnie nie ma zębów.
paradoksalna
25.03.2008 02:49
A ja grywam w Diablo II i Red Alerta II. Ostatnio zaczęłam Counter Strike, ale nie spodobało mi się ;) Trzeba jakąś inną porządną strzelankę załatwić xD
QUOTE(Avadakedaver @ 25.03.2008 03:04)
przecież to nie zagadka tylko zdjęcie zwyczajne, jak ktoś na prawdę wiedział to brawo, ale nie będę siębawił w zapisywanie obrazków i wrzucanie ich później na imageshack żeby czasem nikt nie czitował.
nicko bellic sie nazywa, i czytałem sporo informacji o jego zdolnościach: np będzie mógł się chwycić uciekającego samochodu czy ciężarówki, dzwonić po karetkę jak będzie miał mało zdrowia, po policję jak będzie za dużo wrogów. fajnie ponoć zrobili inteligencję komputera, przechodnie dzwonią po policję jeśli biegasz z bronią po ulicy albo próbują ci ją odebrać, a broń swoją drogą może wystrzelić kiedy się ją upuści na chodnik. to tak w skrócie. Ja tylko czekam na najważniejsze - czy kolesia będzie można przebierać. Dla mnie to bardzo ważne, tworzy zajebiaszczy klimat. Nie będzie trzeba jeść ani pić, jak to było w san andeas (tak twierdzą ci, którzy to pisali, ja tam nic nigdy nie jadłem O_o).
nie będzie samolotów, ale będą helikoptery. i ponoć ma nie zabraknąć humoru, jak i to było w poprzednich częściach.
i , co całkiem fajne, będą się przewijać powstacie z poprzednich odsłon serii.
Widzę że się sporo pozmieniało od "moich czasów z GTA". Tam koleś to była chodząca kropka którą można było strzelić inną kropkę w ryj i mu zaj... ukraść samochód. A czasem nawet i czołg się znalazło i rozjeżdżało wszystkich ludzi i samochody
A ja grywam w Diablo II i Red Alerta II. Ostatnio zaczęłam Counter Strike, ale nie spodobało mi się
Diablo to klasyk. Mało kto chyba w to nie grał. Jaką postać masz? :>
Tego Red Alerta nie znam, a w Counter Strikea gram z kolegami na lekcjach informatyki (tak w ramach nauki przesyłu danych w sieci

)
Red Alert - ojciec chrzestny wszystkich rts-ów
Z fps-ów: Call of Duty 4. Ale do tego trzeba w miarę dobrego kompa
Avadakedaver
25.03.2008 16:08
ja gram multiplayea na max detal (prawie) i na dużej rozdzielczości

mam oryginała więc sie o kod nie martwie.
Btw Red Alerta i rtsów: odkąd dodatki do Warhammera 40k zdymały całkowicie Chaos, przerzucilem sie na Orków. Swarm'em :c
WAAAAAGH!!
ojcem nazwałbym raczej dune'a drugiego, a żeby się podoczepiać zaryzykuję, że od tamtego czasu niewiele się zmieniło
(no dobra, red alert - poza grywalnością oczywiście- miał przeprzefajne wstawki filmowe, szczególnie te ze stalinem [początkowe "when you kill one..." ftw!])
Rysiek_Kowal
29.03.2008 16:05
Herezja! Wroga propaganda! Serwery WoWa nigdy nie padają na 6 godzin! Nawet przy wprowadzaniu patcha
I gdzie mapa Outlandu? xD
Mwahahahaha! Swoim srogim lockiem 35lvl utopiłem loladyna 70 [chyba jakiś prot-pizduś, bo critem we mnie 1,2k pociągnął xDDD]. Fear'em pod wodą dostał, kiedy konczył mu sie oddech xD
dementorek
31.03.2008 09:35
cloak of shadows!
juz bardziej wkurzajacy jest tylko bąbelek
dementorek
31.03.2008 20:05
Avadakedaver
31.03.2008 23:46
chciałeś powiedzieć "arkadia.rpg.pl"?
YOU... SHALL NOT... PASS!!!! czy jak to tam było.
ale szał XD
wogole, czemu ja mam takiego slabego neta? naszla mnie dzis ochota na wowa a tu chuj ;(
szkoda tylko, ze to primaaprilisowy fake :p
btw netu. moj tez szalu nie robi. zdarzaja sie momenty, ze pingi oscyluja wokoł 50, gora 150, ale normalnie to 200+ :F
ja mam dużo gorzej, możesz mi uwierzyć.
do 1k casterem jeszcze da sie grac xD
Avadakedaver
01.04.2008 19:51
sieka będzie jak wyjdzie wow2. tamta grafika może będzie mnie w stanie przekonać do gry. Ale L3 i tak będzie lepszy xD
dementorek
02.04.2008 16:22
QUOTE(Child @ 01.04.2008 17:31)
do 1k casterem jeszcze da sie grac xDt
na battlegroundach pwnowalem do 700
rogalem do mniej wiecej 40 lvlu to sie wiekszosc na ambush + backstab bierze
dementorek
02.04.2008 17:31
e tam. ja z macami biegam

jak sie wylosuje, to masz z ukrycia 15 sec stuna

w 12 nie zyjesz
managarm
25.04.2008 20:04
Running World of Warcraft throught a Remote Deskop connection is not supported. Exiting Program :/
bede musial poczekac :P
/target managarm
/pat

/pre-paidy sa za drogie :F/
dementorek
25.04.2008 23:20
arkadia.rpg.pl
Yh, ja sie tam niedlugo bede wozil po epix mounta :f
Jak blood elfem to pewnie bedziesz jezdzil na epic kurczaku
QUOTE(Child @ 26.04.2008 12:09)
Yh, ja sie tam niedlugo bede wozil po epix mounta :f
No wlasnie po to tam musze isc ale nikt nie lazi do tego insta. A bosik jest w pierwszym pokoju, to jest normalnie 20 minut czyszczenie mobkow i 5 minut na bosa. Wrr.
QUOTE(Eva @ 26.04.2008 15:31)
Jak blood elfem to pewnie bedziesz jezdzil na epic kurczaku

warlock, mon
to jakiś tribute dla pewnego klubu studenckiego?
nie mialem pomyslu na imie, wiec otworzylem magiczna ksiazeczke ze spisem wiekszosci lokali w 3-miescie i wybralem na chybil trafil :P
PrZeMeK Z.
29.04.2008 11:29
Ech, GTA IV się ukazało. Fajnie by było pograć
Avadakedaver
29.04.2008 11:34
ja sie jaram oglądając gameplay'e na youtube.
to prowdzenie samochodu...
PrZeMeK Z.
29.04.2008 13:31
Właśnie sobie obejrzałem O_O
To naprawdę wygląda tak jak w zwiastunach!
Pograjcie lepiej w Fahrenheit'a. Genialna przygodowka. Ciezki klimacik, swietna muzyka, dobry scenariusz i brak chomikowania po kieszeniach 'siekiery, ktorej uzyjesz za piec godzin w stodole, o ktorej istnieniu nie miales pojecia, dopoki jej nie znalazles'.
PrZeMeK Z.
29.04.2008 15:21
Wiem, grałem w demo. Chętnie bym pograł. Jakbyś podrzucił jakiegoś dobrego linka, byłbym wdzięczny :]
bylo, ale sie zmylo. jak ktos by chcial - peemka do mn... znaczy klikajcie w link matoosa
PrZeMeK Z.
29.04.2008 15:32
Rozumiem i dziękuję. Rozważę.
Albo możesz spróbować
kupić to legalnie za 15 zeta... Goddamn ludzie...
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami
kliknij tutaj.
kulturystyka trening na masę