Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: W Co Najczęściej Gracie Na Kompie?
Magiczne Forum > Talk Show > Talk Show
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40
Child
jak na srednia populacje serwa i biedny start po TBC - rzondzom xP

kurde - Kela przeczytalem xP

a z reszta - wszyscy sa picze przy nich ;c
Quizer
QUOTE(Child @ 18.03.2008 23:23)
jak na srednia populacje serwa i biedny start po TBC - rzondzom xP

Ta 20 miejsce to normalnie wymiatacze.

a z reszta - wszyscy sa picze przy nich ;c
*

Nihilum to psychole i nolify. Oni po 10-12 godzin dziennie raidowali.
GrimmY
open ttd ftw.

a tak poza tym polecam zabawę a'la le parkour w stylu retro, znany też pod nazwą assassins creed, miejscami gra jest może nieco irytująca, ale zasadniczo to bardzo miodnie.
matoos
+++

I dodatkowo widzimy nowy rodzaj dystrybucji z Assassin's Creed w Polsce - mianowicie edycja kolekjonerska kosztuje 99 zł.

Ech, pamiętam czasy kiedy dałem 160 zeta za paczkę baldur's gate 1 i 2 z koszulką. I wieeeelkim pudłem tongue.gif
Avadakedaver
user posted image

kto zgadnie skąd to?
anagda
Avada, jak wrzucasz jakiś łobrazek, to chociaż nazwę zmień tongue.gif

Typek z GTA. Ale szczerze mówiąc zanim nie spojrzałam na adres (http://gtasiteftp.free.fr/kuchcik/gta4/artworki/niko.jpg) to mi się skojarzył z tą grą, pomimo że grałam tylko w którąś z pierwszych części, dwuwymiarowych z pikselami jak stąd do Honolulu.
Avadakedaver
przecież to nie zagadka tylko zdjęcie zwyczajne, jak ktoś na prawdę wiedział to brawo, ale nie będę siębawił w zapisywanie obrazków i wrzucanie ich później na imageshack żeby czasem nikt nie czitował.
nicko bellic sie nazywa, i czytałem sporo informacji o jego zdolnościach: np będzie mógł się chwycić uciekającego samochodu czy ciężarówki, dzwonić po karetkę jak będzie miał mało zdrowia, po policję jak będzie za dużo wrogów. fajnie ponoć zrobili inteligencję komputera, przechodnie dzwonią po policję jeśli biegasz z bronią po ulicy albo próbują ci ją odebrać, a broń swoją drogą może wystrzelić kiedy się ją upuści na chodnik. to tak w skrócie. Ja tylko czekam na najważniejsze - czy kolesia będzie można przebierać. Dla mnie to bardzo ważne, tworzy zajebiaszczy klimat. Nie będzie trzeba jeść ani pić, jak to było w san andeas (tak twierdzą ci, którzy to pisali, ja tam nic nigdy nie jadłem O_o).
nie będzie samolotów, ale będą helikoptery. i ponoć ma nie zabraknąć humoru, jak i to było w poprzednich częściach.
i , co całkiem fajne, będą się przewijać powstacie z poprzednich odsłon serii.
hazel
Ja tylko czekam na najważniejsze - czy kolesia będzie można przebierać. Dla mnie to bardzo ważne, tworzy zajebiaszczy klimat.
To se w simsy zagraj.
Avadakedaver
http://www.gulf4cars.com/vb/attachment.php...achmentid=10712

oto koleś z filmu który widziałem. filmu z owenem nilsenem czy jakmutam. film ten opowiada o kolesiu który rozbił się odrzutowcem gdzieś tam na wypiździajewie i polują na niego źli ludzie, a on musi przejść miliard mil żeby dorzeć do punktu ewakułacyjnego. jednego ze złych gra koleś powyżej. widzicie podobieństwo? wink2.gif

http://www.gtainside.com/downloads/downloa...Bellic-prev.jpg

swoją drogą, jakby w grze ten rusek był tak przystojny jak na artworku który wrzuciłem wcześniej, to chyba bym zgwałcił monitor. Koleś jest brzydki jak kupa. i to rusek więc pewnie nie ma zębów.
paradoksalna
A ja grywam w Diablo II i Red Alerta II. Ostatnio zaczęłam Counter Strike, ale nie spodobało mi się ;) Trzeba jakąś inną porządną strzelankę załatwić xD
anagda
QUOTE(Avadakedaver @ 25.03.2008 03:04)
przecież to nie zagadka tylko zdjęcie zwyczajne, jak ktoś na prawdę wiedział to brawo, ale nie będę siębawił w zapisywanie obrazków i wrzucanie ich później na imageshack żeby czasem nikt nie czitował.
nicko bellic sie nazywa, i czytałem sporo informacji o jego zdolnościach: np będzie mógł się chwycić uciekającego samochodu  czy ciężarówki, dzwonić po karetkę jak będzie miał mało zdrowia, po policję jak będzie za dużo wrogów. fajnie ponoć zrobili inteligencję komputera, przechodnie dzwonią po policję jeśli biegasz z bronią po ulicy albo próbują ci ją odebrać, a broń swoją drogą może wystrzelić kiedy się ją upuści na chodnik. to tak w skrócie. Ja tylko czekam na najważniejsze - czy kolesia będzie można przebierać. Dla mnie to bardzo ważne, tworzy zajebiaszczy klimat. Nie będzie trzeba jeść ani pić, jak to było w san andeas (tak twierdzą ci, którzy to pisali, ja tam nic nigdy nie jadłem O_o).
nie będzie samolotów, ale będą helikoptery. i ponoć ma nie zabraknąć humoru, jak i to było w poprzednich częściach.
i , co całkiem fajne, będą się przewijać powstacie z poprzednich odsłon serii.
*

Widzę że się sporo pozmieniało od "moich czasów z GTA". Tam koleś to była chodząca kropka którą można było strzelić inną kropkę w ryj i mu zaj... ukraść samochód. A czasem nawet i czołg się znalazło i rozjeżdżało wszystkich ludzi i samochody evil.gif

A ja grywam w Diablo II i Red Alerta II. Ostatnio zaczęłam Counter Strike, ale nie spodobało mi się

Diablo to klasyk. Mało kto chyba w to nie grał. Jaką postać masz? :>
Tego Red Alerta nie znam, a w Counter Strikea gram z kolegami na lekcjach informatyki (tak w ramach nauki przesyłu danych w sieci cheess.gif )
Child
Red Alert - ojciec chrzestny wszystkich rts-ów

Z fps-ów: Call of Duty 4. Ale do tego trzeba w miarę dobrego kompa
Avadakedaver
ja gram multiplayea na max detal (prawie) i na dużej rozdzielczości smile.gif
mam oryginała więc sie o kod nie martwie.
Child
Btw Red Alerta i rtsów: odkąd dodatki do Warhammera 40k zdymały całkowicie Chaos, przerzucilem sie na Orków. Swarm'em :c
GrimmY
WAAAAAGH!!

ojcem nazwałbym raczej dune'a drugiego, a żeby się podoczepiać zaryzykuję, że od tamtego czasu niewiele się zmieniło wink2.gif
(no dobra, red alert - poza grywalnością oczywiście- miał przeprzefajne wstawki filmowe, szczególnie te ze stalinem [początkowe "when you kill one..." ftw!])
Rysiek_Kowal
user posted image
Child
Herezja! Wroga propaganda! Serwery WoWa nigdy nie padają na 6 godzin! Nawet przy wprowadzaniu patcha

I gdzie mapa Outlandu? xD

Mwahahahaha! Swoim srogim lockiem 35lvl utopiłem loladyna 70 [chyba jakiś prot-pizduś, bo critem we mnie 1,2k pociągnął xDDD]. Fear'em pod wodą dostał, kiedy konczył mu sie oddech xD
dementorek
cloak of shadows!
Child
juz bardziej wkurzajacy jest tylko bąbelek
dementorek
biggrin.gif biggrin.gif
Avadakedaver
chciałeś powiedzieć "arkadia.rpg.pl"?

YOU... SHALL NOT... PASS!!!! czy jak to tam było.
Child
marnowanie claymorow ;f
Child
http://wow-europe.com/wrath/features/bard/bardclass.xml

w koncu klasa odpowiednia dla mnie ;d
MisieK
ale szał XD
wogole, czemu ja mam takiego slabego neta? naszla mnie dzis ochota na wowa a tu chuj ;(
Child
szkoda tylko, ze to primaaprilisowy fake :p

btw netu. moj tez szalu nie robi. zdarzaja sie momenty, ze pingi oscyluja wokoł 50, gora 150, ale normalnie to 200+ :F
MisieK
ja mam dużo gorzej, możesz mi uwierzyć.
Child
do 1k casterem jeszcze da sie grac xD
Avadakedaver
sieka będzie jak wyjdzie wow2. tamta grafika może będzie mnie w stanie przekonać do gry. Ale L3 i tak będzie lepszy xD
dementorek
QUOTE(Child @ 01.04.2008 17:31)
do 1k casterem jeszcze da sie grac xDt
*

na battlegroundach pwnowalem do 700 tongue.gif
Child
rogalem do mniej wiecej 40 lvlu to sie wiekszosc na ambush + backstab bierze tongue.gif
dementorek
e tam. ja z macami biegam biggrin.gif jak sie wylosuje, to masz z ukrycia 15 sec stuna tongue.gif w 12 nie zyjesz smile.gif
managarm
Running World of Warcraft throught a Remote Deskop connection is not supported. Exiting Program :/

bede musial poczekac :P
Child
/target managarm
/pat

wink2.gif

/pre-paidy sa za drogie :F/
dementorek
arkadia.rpg.pl
matoos
Dire Maul FTL.
Child
Yh, ja sie tam niedlugo bede wozil po epix mounta :f
Eva
Jak blood elfem to pewnie bedziesz jezdzil na epic kurczaku czarodziej.gif
matoos
QUOTE(Child @ 26.04.2008 12:09)
Yh, ja sie tam niedlugo bede wozil po epix mounta :f
*

No wlasnie po to tam musze isc ale nikt nie lazi do tego insta. A bosik jest w pierwszym pokoju, to jest normalnie 20 minut czyszczenie mobkow i 5 minut na bosa. Wrr.
Child
QUOTE(Eva @ 26.04.2008 15:31)
Jak blood elfem to pewnie bedziesz jezdzil na epic kurczaku czarodziej.gif
*

warlock, mon wink2.gif
Child
At last! ;d
MisieK
to jakiś tribute dla pewnego klubu studenckiego?
Child
nie mialem pomyslu na imie, wiec otworzylem magiczna ksiazeczke ze spisem wiekszosci lokali w 3-miescie i wybralem na chybil trafil :P
PrZeMeK Z.
Ech, GTA IV się ukazało. Fajnie by było pograć sad.gif
Avadakedaver
ja sie jaram oglądając gameplay'e na youtube.
to prowdzenie samochodu...
PrZeMeK Z.
Właśnie sobie obejrzałem O_O
To naprawdę wygląda tak jak w zwiastunach!

user posted image
Child
Pograjcie lepiej w Fahrenheit'a. Genialna przygodowka. Ciezki klimacik, swietna muzyka, dobry scenariusz i brak chomikowania po kieszeniach 'siekiery, ktorej uzyjesz za piec godzin w stodole, o ktorej istnieniu nie miales pojecia, dopoki jej nie znalazles'.
PrZeMeK Z.
Wiem, grałem w demo. Chętnie bym pograł. Jakbyś podrzucił jakiegoś dobrego linka, byłbym wdzięczny :]
Child
bylo, ale sie zmylo. jak ktos by chcial - peemka do mn... znaczy klikajcie w link matoosa wink2.gif
PrZeMeK Z.
Rozumiem i dziękuję. Rozważę.
matoos
Albo możesz spróbować kupić to legalnie za 15 zeta... Goddamn ludzie...
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.