na studiach przechodze na global ;>
a guild wars tez pewnie sobie sprawie
Tez mialam takie marzenie ale chyba nie bedzie mnie stac :C
Ja ostatnio zacząłem z GW Factions i barzo mi się podoba. Ach te asasynki

Przygotowuję się już na Assassin's Creed (/me uwielbia Prince of Persia)
szczesliwy posiadacz ps3?

czy to to tez na pc wychodzi?
Oczywiście że na PC wychodzi. PS3 bym nie wziął nawet jakby mi dopłacali. Ze względów ideologicznych.
Wii, to co innego, mam zamiar kupić za czas jakiś. Jak już moje konto wyleczy się z rany jaką mu zadałem kupując nowego kompa.
Swoją drogą...
Karta graficzna - czterocyfrowa liczba
Procesor - trzycyfrowa liczba
Pamięć RAM - trzycyfrowa liczba
Fear 1280x1024 z pełnym FSAA i AF 80FPS - karta graficzna nie zaczęła się nawet pocić - bezcenne
WoW, niestety...

ZOMG!
ruszyła oficjalna strona Fallout 3.
tym optymistycznym akcentem życzę dobrej nocy.
Krol zyje! ;D
Jeszcze jakiegos mmorpg w swiecie Fallout...
Goście od Hellgate London coś ostatnio mówili o wypuszczeniu mmorpg na silniku tegoż i to za darmochę więc daleko nie ma
QUOTE(Child @ 05.05.2007 11:44)
Krol zyje! ;D
Jeszcze jakiegos mmorpg w swiecie Fallout...gdzieś zasłyszałem taki (o zgrozo?) żart, że f3 to będzie oblivion z innym tłem i gun'ami.
Ta, pewnie od przeciwników Bethesdy, którzy podnieśli larum jak tylko usłyszeli o wykupieniu przez nich praw do fallouta.
Debile. Ja nie mam w zwyczaju narzekać zanim zobaczę co ktoś zrobi. Podejrzewam że może wyjść dobra gra, ale jestem pewien że nawet jakby blizzard zrobił fallouta 3 - "trufani" fallouta byliby niezadowoleni.
QUOTE(matoos @ 06.05.2007 09:30)
Ta, pewnie od przeciwników Bethesdy, którzy podnieśli larum jak tylko usłyszeli o wykupieniu przez nich praw do fallouta.
Debile. Ja nie mam w zwyczaju narzekać zanim zobaczę co ktoś zrobi. Podejrzewam że może wyjść dobra gra, ale jestem pewien że nawet jakby blizzard zrobił fallouta 3 - "trufani" fallouta byliby niezadowoleni.
hah, dokładnie.
mam wrażenie, że ludzie wciąż liczą na to, że zrobią 2d erpega, ba po prostu wygrzebią z szafy stary engine f2 (no może tactics), dodadzą parę perków, gun'ów i nowe questy :>
Avadakedaver
07.05.2007 14:13
a ja szukałem wśród płyt sprzed pół roku hitmana i znalazłem płytę obliviona, której w życiu na oczy nie widziałem. Zainstalowałem i pyko. Wcześniej w to nie grałem bo nie miałem sprzętu, teraz mam. fajne. ale nudne.
Twój stary jest nudny //Matoos <- wielbiciel Obliviona
www.starcraft2.comnie, to nie pomyłka. 19 maja na swoim 'zjazdo-konwencie' blizzard oficjalnie przyznał się/ogłosił iż pracują w pocie czoła nad sequelem jednego najpopularniejszych rts'ów w historii (gra powstała w 1998 roku i do dzisiaj jest standardem w wielkich imprezach e-sportowych).
na stronie artworki, filmy (ktore z racji tego, że muszą być ściągane przez jakieś ustrojstwo pt.'blizzard downloader' i firewalle niezbyt go lubią, to raczej polecam ściagać
tu), w tym trailer jakości 10/10, małe faq i parę pierdoł typu tapety. oczywiście pada słynne "As with all Blizzard games, we will take as much time as needed[...]" czyli datą premiery równie dobrze może być najbliższa gwiazdka albo w ogóle (a propos gwiazdki - plotkarze mówią o grudniu 2008).
Avadakedaver
21.05.2007 16:24
S.T.A.L.K.E.R.
kurde. na minimum detale, minimum rozdzielczość i wyłączone światła chodzi bez zacięcia, ale wygląda jak call of duty vol.1 na średnich detalach.
ja kce ramu!!!!
Stalker wymiata

) Gra w sumie też niczego sobie, no ale WoW...
Ten ktory mowil że WoW'a nie tknie xD
Avadakedaver
09.06.2007 09:52
a ja ostatnio "gram" w "google earth" i wzdycham.
QUOTE(Child @ 09.06.2007 02:33)
Ten ktory mowil że WoW'a nie tknie xD
Milcz

a ja ostatnio "gram" w "google earth" i wzdycham.
Google Earth bylo potrzebne jak ArmA pierwsza piracka wersja wyszla, trzeba bylo czyms RAM zapchac zeby ominac autoryzacje oryginalnej plyty wiec sie wlaczalo google earth i trzeba bylo szybko pokrecic ziemia w paru kierunkach i wtedy Arme odpalic =PPP
WTF?
czy może mi ktoś powiedzieć, co mam zrobić? kupilam black&white 2, mam spelnione wszystkie wymagania sprzętowe, ale za żadne skarby w grze nie chce mi sie wyświetlić np sierść u chowańców, albo trawa. O_o no i mam zrobić
Avadakedaver
10.06.2007 00:56
direx najnowszy, albo sterowniki do karty ściągnij nowe.
Albo ustaw opcje na high.
Albo przestań wybierać żółwia na chowańca
dementorek
10.06.2007 19:17
lol arkadia wiki
Vatt'ghern ;P Jeno czasu nie mam i mi postać gdzieś pewnie po kątach gnije.
Avadakedaver
05.07.2007 00:57
Avadakedaver
05.07.2007 09:35
o, dzięks.
Ludwisarz
05.07.2007 10:10
nightal.info:2300
dosyć 'grzeczne' screeny znalazłeś Avada. ręka, noga, mózg na ścianie to dosyć trafny komentarz dotyczący poziomu brutalności tej gry;p
ostatnio z nudów powróciłem do gry w ogame, męczy się ktoś jeszcze w to z forumowej tłuszczy?
PrZeMeK Z.
05.07.2007 13:47
Fakt, God of War to jedna wielka masakra. Ale na tyle, na ile grałem (na PS2 u kumpla), fajna. Efektowne animacje.
Avadakedaver
05.07.2007 18:32
kojarzę tytuł, ale nie widziałem nigdy.
fajny prince of persia taki z 2004 roku jest. teraz na wii wyszedł/wyjdzie nowy.
Fajny to wyszedł na X360 przeróbka klasycznego. Miodzio. Pierwszy raz w życiu żałuję że nie mam x360.
Ale mam wii. Polecam każdemu. Każdemu. Mój ponadpięćdziesięcioletni ojciec z pasją zagrywa się w tenisa przed telewizorem. Niezapomniany widok.
ej czemu na arce teraz wszyscy piratami som.
ide grać w WoW-a. na globalu ;D
tymczasowo na koncie kumpla :p
Od dwóch dni WoW na 10-dniowym darmowym trialu. Chodzę spać o 6 rano. Cholernie wciągające.
niech sie jeszcze Misiek przyzna, ze gra w WoW'a xD
Avadakedaver
10.07.2007 18:05
niech sie lepiej przyzna ten, kto gra w lineage'a.
przyznaje sie. WoW miecie ;d
kto mi powie jak moge miec skill typu axe powyzej 70 lvl?XD
nie przypuszczałem ze to bedzie tak proste XD
Avadakedaver
10.07.2007 23:45
cannon fodder. mam.
pograj przy okazji w superfroga
Lineage jest cholernie nudny, walki są przekiepskie.
Superfrog to gra mojej młodej młodości [

]. Uwielbiałem skakać żabolem, nawet troche potrafiłem przejść. Gdybym miał pieniążki to bym sobie kupił Amigę 600C tak jak za starych dobrych czasów.
Avadakedaver
19.07.2007 11:59
ha. bo w lineagea cza sie wkrecic. potem bicie Antka, RB, dropienie setów, castle siege, wojny klanowe, sparingi klanowe czy zwyczajne party dla expa.
a zabawa w pvp zaczyna sie dopiero od lvl 70+
PVP is for pussies.
Jak gierka nie ma dobrego PVE to nie jest godna miana MMO.
potem bicie Antka, RB, dropienie setów, castle siege, wojny klanowe, sparingi klanowe czy zwyczajne party dla expa.
ja powiem tylko tyle - zeby dostac sie w WoWie na Battle of Mt. Hyjal trzeba ponad pol roku ciezkiego zapieprzania. Na maksymalnym poziomie. W grupie 25 osob. A samo Hyjal to zabawa na 3-4 dni ;)
Avadakedaver
19.07.2007 21:07
opłaca się czekać? w L2 wystarczy miesiąc ;]
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami
kliknij tutaj.
kulturystyka trening na masę