Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: W Co Najczęściej Gracie Na Kompie?
Magiczne Forum > Talk Show > Talk Show
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40
matoos
Dobre. Also:

user posted image
Avadakedaver
ahhahaa xD
dawaj wiecej!

i bylbym wdzieczny gdyby ktos wszystkie wyzwania tutaj wqrzucil, ale w polskej wersji bo mi ciezko po ang >_>
Miranda
kurna, ma ktos wiedzmina wersje rozszerzona?
bo ja nie rozumiem jak to jest, ze mam gre a i tak musze ja sciagac z internetu. moze mnie ktos oswiecic? :F
Avadakedaver
musisz zarejestrować wiedźmina, potem wchodzisz na oficjalną stronę wiedźmina, na forum, czytasz skąd ściągnąć, ściągasz i instalujesz, zamienia ci niektore pliki. tak jest w idealnym świecie.
w prawdziwym 70% osob ma problemy z rejestracją bo wyskakują jakieś błędy z cookies, pozostałe 29% nie może zainstalować bo instalacja trwa kilka dób.

btw.
moj nowy identyfikator szkolny
http://uk.youtube.com/watch?v=SWf3iJjqYCM&NR=1
Miranda
Boze... to po wuj wydali ten shit na plycie, skoro ona sie w ogole do niczego nie przydaje?
Child
To chyba działa tak, że jeżeli wczesniej sie kupiło pudełkową wersje, to teraz wystarczy sie zarejestrować i zassać. A 'nowe' pudełko jest juz spaczowane i gotowe do uzycia
Miranda
dobra, juz wiem. jestem za glupia nawet na gry komputerowe tongue.gif musialam odinstalowac stara i zainstalowac od nowa z tych nowych plyt.
Avadakedaver
zakupiłem w biedronce za 9.99 fahrenheita, sie jaraaaaaaam
matoos
Świetna gierka ze wspaniały scenariuszem, dopóki w trzech czwartych gry nagle scenarzyści nie decydują się
SPOILER
zrobić ze scenariusza archiwum x

Ogólnie warto i polecam.
Miranda
dokladnie, swietna gra, jak juz sie opanuje to napierdzielanie kolorkami.
tylko rzeczywiscie po tych 3/4 nagle przestalo juz tak jarac.
GrimmY
QUOTE(Avadakedaver @ 01.12.2008 23:29)
zakupiłem w biedronce za 9.99 fahrenheita, sie jaraaaaaaam
*

właśnie. w biedronie można kilka fajnych gierek kupić za śmieszne pieniądze, biegiem póki nie wykupią. tu lista.
managarm
O, Neverwiner. Jutro skocze do najblizszej
asiatal
a mnie napis "Driv3r" zainspirował do kupna nowego kompa (PC). I otóż prośba ma: jaki mniej-więcej potrzebuję procesor itd. by móc m.in. zainstalować sobie ze 3 gry (takie jak WoW, nie pasjans), i żeby to mi nie zajmowało 50% dysku albo by przy nagrywaniu płyty muzyka mi się nie zacinała :|
Child
Driver 3 to kiła. Tak na marginesie.

Do Warcrafta wystarczy nawet moj szescioletni komp z 512 mega ramu i athlonem 3200+ ;)

Ale zeby bez wstydu pociągnął coś nowszego - a przy okazji nie urwał kieszeni - Intel Core2Duo E5200 [2,5GHz], 4GB ramu i GeForce 9600 GTX.
asiatal
ekhem. 600 zł max
Child
sama płyta głowna to bedzie ze 200 minimum
asiatal
czyli zostaje popykanie sobie na komie. Albo TV :F
Eva
Bez przesady. Ja mam intel duo i ram 512 powiekszony o 1GB, WoW chodzi ladnie nawet z firefoxem w tle odpalonym na wowhead.com :p
managarm
Nagrywanie plyt i muzyka? Kurde na 500Mhz procku tak dzialalem, tylko tzreba wiedziec jak ;]
Child
Haxor!

A ja sie jaram questami i fabułą [FABUŁĄ!!!oneoneoneeleven111!] w MMO. To, co scenarzysci wymyslili dla Wrath of the Lich King to poezja. Moze nie na poczatku - to nadal typowe mordowanie setek przypadkowych stforków - ale kiedy wchodzi sie na strefy przeznaczone dla graczy ~76+ i zaczyna robic questy bezposrednio zwiazane z Arthasem - kopara w dol. Przez moment mozna nawet prowadzic Arthasa w walce z Illidanem ohmy.gif
W koncu 'lore' nie sluzy Blizzowi tylko do wybierania, kogo by tu dac graczom do zabicia.

/applaud
Avadakedaver
mam mokre ręce, czuje kluche w gardle, słyszę własne serce jak mi pulsuje w uszach, rozszerzone źrenice i szybko oddycham.
jeszcze nigdy nie bałem siętak grając na kompie. fear wymiękka.

penumbra, black plague.
GrimmY
a to się nie dziwię, bo akurat fear był mało straszny. no dobra, miał fajne momenty, ale patrząc na całość jakoś tak mniej fajnie to wyszło imho.
Avadakedaver
mnie fear straszył strasznie.
ale za to dead space mnie nie straszył (czasami tylko), a resident 4 to jakaś przygodówka pod względem straszenia (no, oprócz tego kolesia co sie regenerował).
wiec ja tak ogolnie dziwny jestem.
Avadakedaver
czy zeby zagrac w oryginalkne gta 4 trza je rejestrowac?
Child
tak, co na chwile obecna w Polsce jest dodatkowa mini gierką. strasznie trudna nawiasem mowiac
Avadakedaver
o nie, pamietam jak musialem zarejestrowac wiedzmina... ere we go again.
szukam pirata wsrod magicznych na gg a sie okazalo ze moj sasiad ma oryginala.
Avadakedaver
a jesli kolega ktory ma za slabego kompa pozyczy mi gta4, a ja je zarejestruje, to jaka jest szansa, że on juz nigdy z tej plyty w to na swoim kompie nie zagra? w sensie po wymianie kompa?
Gusrim
Jeb, jeb młotem orka w łeb!
Avadakedaver
okay
Avadakedaver
cake is a lie.
portal, ten 3d w senise, bardzo przyjemna gierka, miejscami mniej, bo kiedy przestaliśmy łazić po białych salach i weszliśmy do jakiś fioletowych ścian robionych w paint'cie (?) to już troche kiepsko było, ale nadal fajne zagadki logiczne, przy jednej na prawdę musiałem przez dobre dziesięć minut kombinować, ale w końcu bez żadnych podpowiedzi udało mi się zauważyć ukryty przełącznik (stał obok mnie, ino wyżej i w cieniu).
Fajna, dobra gra logiczna, nie była zbyt łatwa, ale na pewno była zbyt krótka, ale nie dziwię się - programiście nieźle muszą nakombinować, żeby zrobić jeden etap i to w miarę prosty.

tutaj prezentuję to samo, tylko z kolesiem zamiast seksownej pani neandertalczyk, i w wersji flash 2d:
http://portal.wecreatestuff.com/portal.php

dzieki przemonowi, on mi pokazał biggrin.gif
vold
core 2 duo czy amd turion?

kupuję w końcu lapka (na 80%), chciałbym też mimo wszystko takiego, na którym w coś bym mógł popykać.
Child
Core2
matoos
AMD nie ma w tej chwili nic co mogłoby konkurować z intelem w części klienckiej procesorów.
Child
oddam klucz do beta testow age of conan w dobre łącze
GrimmY
invite do bety quake live również chętnie dam.
vold
joły, potrzebuję znowu Waszej pomocy laptokowej.
dokładnie kryteria:
1. do 3k zł
2. najlepiej taki żebym se też mógł pograć w sumie, miło by było (mam zaległości od half life'a 2 albo i wcześniej).
3. w sumie to nie wiem, mogą byc jakieś gołe dupeczki na tapetce.
z góry dzięki
managarm
Do grania to cokolwiek z C2D i GF9600 conajmniej. Zawęź jakies firmy, HP,Toshiba,Compal, IMB.

Btw: Teraz gram w World of Goo i Postala 1.
Eva
Przeszlam ten most w Goo, mowilam Ci? XD
Avadakedaver
ktory, ten z balonami? i kolcami na górze, wodą na dole?
managarm
Ten w ktorym pierwszy raz pojawiaja sie czaszki, chapter 3. Ja juz przelazlem calego world i smutno.
GrimmY
QUOTE(vold @ 13.01.2009 22:30)
joły, potrzebuję znowu Waszej pomocy laptokowej.
dokładnie kryteria:
1. do 3k zł
2. najlepiej taki żebym se też mógł pograć w sumie, miło by było (mam zaległości od half life'a 2 albo i wcześniej).
3. w sumie to nie wiem, mogą byc jakieś gołe dupeczki na tapetce.
z góry dzięki
*

compal jfl92 link dałem w celach poznawczych, bo prowadzi do zakończonej już aukcji, niemniej polecam przykampić na allegro, bo moim zdaniem sprzęt jest prze (tu całkiem zgrabna recenzja, zachęcam do lektury).
Avalon
podpisuje sie pod postem grimmyego. sam mam compala fl90 w specyfikacji 2x 2,2ghz 2gb ram, geforce 9600 GT <512mb> i nie mam problemu jak chce w cos nowego popykac smile.gif
vold
problem w tym, że biorę na raty (ale widzę, że Grimsky nawet trzeci punkt mój uwzględniłeś wink2.gif), więc nie wiem jak to wygląda sprawa z allegro.

/tfu, nie doczytałem tam do końca (można na raty), tylko ciekawe jak to wygląda.
Avadakedaver
pamiętam w 98' była gra 'ksiaze i tchorz'. świetna gra. przypomnialem se o niej wczoraj i sciagnalem. i gram biggrin.gif
Zwodnik
Ta gra to żywy dowód mojego uwsteczniania się. Jeszcze w szczenięcych latach grałem i nie miałem z nią jakichś większych problemów. A zassałem w ramach odświeżania wspomnień całkiem niedawno. I za żadną cholerę nie mogę sobie dać rady (mimo wspierania się pamięcią z poprzednich podejść). Parę razy miałem sięgać po solucję...tylko jaki to ma sens smile.gif Ech...idę walnąć parę headshotów w jakiejś prostszej grze mad.gif
vold
no ja hedszotami teraz rozwalam bumery, smokery, hunterów, witche i tankerów (czyt. Left4Dead). gra jest mocno średnia, wtórna ta kampania singlowa, podobno zabaw zaczyna się online i na lanie, ale tego chyba nie uświadczę, bawię się wersją non-steamową. z pomocą Grimskiego zakupiłem tego lapka, teraz ciągnę Bioshocka i kilka innych 'podobno wymiataczy'. a sesja czeka wink2.gif
Avadakedaver
bioshock mocno średni jak dla mnie.
a co do left4dead - opłaca się kupić, żeby w mp połupać? na zym ten multiplayer polega? na strzelaniu do zombiaków w grupach, czy na walce pomiedzy graczami? bo jesli to drugie, to ja dziekuje.
GrimmY
Vold, ziom, system shock'a 2 sobie spraw wpierw ;P nie no w sumie bioshock jest spoko, albo Ci się bardzo spodoba, albo bardzo nie. co do multi w left 4 dead, to tryb cooperative, czyli razem sobie chodzicie i stawiacie czoła hordom zombi. w sumie fajna sprawa, pod warunkiem, że nie grasz z retardami w timie.
Child
Tak na szybko: Mirror's Edge
matoos
Gameplay spoko, pod warunkiem że starasz się przez cały czas zapomnieć że scenariusz jest idiotyczny.

Jesteś buntownikiem, buntujesz się przeciwko rządowi! Nie wiadomo, co rząd zrobił, żeby się przeciwko niemu buntować, ale coś zrobił. Poza tym jest rządem, więc musi być totalitarny. I ulice są przez nich czyste, sukinkoty jeden z drugim.

Also, SPOILARZ:
Jestem z tobą, teraz cię zdradzam, teraz jestem z tobą, ale tamten cię zdradza. Teraz znów ja cię zdradzam, a ona zdradzała cię przez cały czas! What a twi(s)t!
/SPOILARZ
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.