oblivion - graficznie cudo i pomyłka zarazem. godzinę spędziłem z kumplem na szukaniu odpowiedniej konfiguracji, żeby gra nie przycinała się w kretyńskich momentach.
QUOTE(TimmY @ 10.08.2006 18:41)
Może być stare ale ma byc miodne. Jak ktoś czytał Secret Service to wie czym jest miodność.
tia, nawet team 17 miało takie hasło reklamowe dla wormsów "100% playbality, 0% bullshit".
no właśnie - np. łormsy od 2 wzwyż.
porrasturvat, kapitalna i zayebista w swej prostocie gierka swoją drogą. z klasyków to abuse, cannon fodder i tak można bez końca wymieniać miliard innych gierek z lat 90-tych. tak w ogóle to lepiej kup/pożycz od kogoś konsole;}
szczególnie, jeżeli chciałbyś pyknąć jakiegoś porządnego, zawiesistego survival-horrora. albo slashera wymagającego napieprzania w klawisze z naddźwiękową. ewentualnie platformówkę, bo na pc tylko Prince of Persia się liczy.
QUOTE(Child @ 11.08.2006 00:53)
(...) ewentualnie platformówkę, bo na pc tylko Prince of Persia się liczy.
a abuse, abe's oddworld/oddysey, pitfall, jazz jackrabbit?;D (a to i tak mało)
QUOTE(GrimmY @ 10.08.2006 23:56)
QUOTE(Child @ 11.08.2006 00:53)
(...) ewentualnie platformówkę, bo na pc tylko Prince of Persia się liczy.
a abuse, abe's oddworld/oddysey, pitfall, jazz jackrabbit?;D (a to i tak mało)
klasyka klasyką, ale Warrior Within pyka to jedną ręką bez użycia combo [;
Vampire: The Masquarade Bloodlines
Wrecz genialne ;]
Avadakedaver
11.08.2006 08:20
CoD:UO multiplay bez celownika. to dopiero WOW.
znalazłem wymagania Crysis.
minimalne: procek 3GHz, 1GB ramu, GF6600/Radek X800
zalecane: dwurdzeniowy procek pokroju Athlon X2/Pentium D, 2GB ramu, GF7800GTX/Radek X1800XT. a na deser Win Vista i dx10.
Tak patrzę... i jednak wolę Morrowinda ;)
QUOTE(Child @ 16.08.2006 22:57)
zalecane: dwurdzeniowy procek pokroju Athlon X2/Pentium D, 2GB ramu, GF7800GTX/Radek X1800XT. a na deser Win Vista i dx10.
Tak patrzę... i jednak wolę Morrowinda

A ja moje Playstation
Avadakedaver
17.08.2006 14:52
i tekken 3.
QUOTE(Child @ 16.08.2006 20:57)

E no ghz ponad 3 krotnie przelepszam =P RAM na styk, grafa ujdzie, moze na low detach pogram =PP A Viste sciagnalem ale mnie wkurza i w dupie taki system mam ;]
QUOTE(Quizer @ 17.08.2006 18:16)
QUOTE(Child @ 16.08.2006 20:57)

E no ghz ponad 3 krotnie przelepszam =P RAM na styk, grafa ujdzie, moze na low detach pogram =PP A Viste sciagnalem ale mnie wkurza i w dupie taki system mam ;]
No właśnie, słyszałem już plotki że to zupełnie zwalony system ale żadnych szczegółów. Może opowiesz coś dokładniej?
No dziurawiec jest poki co. Niby taki stabilny a juz mi sie pare razy powiesic udalo duzo szybciej niz 2k3

Pozatym idiotyczne pozeranie RAM przez np. trojwymiarowy system okienek, przeskakiwania miedzy aplikacjami i takie nikomu nie potrzebne pierdoly. W ogole system bardziej robiony na pokaz niz do normalnego uzytkowania.
http://bash.org.pl/74468XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Gorzaj jakby pytal czy mozna rowniez myszki do gry uzywac =PP
chce mi ktos nagrac fajna gre, byle nie counter strike'a, i mi wyslac?
bo ja bym chciala sobie w cos milego pograc, moze byc crpg, albo strategia. taka z rycerzami!
Morrowind? to mogę dostarczyć ;d
a w sprawie strategii pytaj o Hirołsów
Eh... ja moge cośtam też. tylko sobie wybierz. moje zasoby są duże

strongholda. graj w strongholda :}
crimsonland.
grimsonland? :P
crimsonland.
;P
Avadakedaver
22.08.2006 14:43
stronghold ni, nie! proponuję któregoś Gothica tyle że nie mam akurat.
Ta Avada Gothic to taka strategia ze hej.
A co do strategii to oczywiscie bezkonkurencyjna seria Age of Empires

Botme2 tez nawet fajne jest ;] no i oczywiscie Super Power
łojezu! Kfizer nie napisał nic o arce! Piekło zamarzło
Bo arka to nie strategia ;P
arkadia.rpg.pl:23
wcześniej to jakoś nie przeszkadzało :P
i z crpg chyba ma cos wspólnego?
QUOTE(Quizer @ 22.08.2006 17:29)
Ta Avada Gothic to taka strategia ze hej.
A co do strategii to oczywiscie bezkonkurencyjna seria Age of Empires

Botme2 tez nawet fajne jest ;] no i oczywiscie Super Power

zdecydowanie barzdiej wole myth'a , combat missin tudzież shogun:total war, z tym, że ta trzecia naprawdę trudną grą jest (to chyba nie wada). w age'ach ... no brakuje mi strategii ;P (chyba, że to żart był, niedoyebany trochę dziś jestem).
W Age'u jest od groma strategii ;p rush, flush i takie tam =p
Avadakedaver
25.08.2006 07:58
se znalazłem wczoraj Gothica. ale będę pykał.
Hyhyhyh. A wiecie ze Morrowinda mozna przejsc w 7 min ?

( sprawdzilem, dziala

)
Oto jak to zrobic =P
jestem tradycjonalistą. takie sportowe przechodzenie to przesada - jak robienie ratlerkowi lewatywy hydrantem.
Avadakedaver
27.08.2006 14:38
tak, siedem minut robi wrażenie, ale half life II w czterdzieści kilka też.
A gothic nie działa. sk_rwysyn.
ostatnio 'wake of gods' nieoficjalny dodatek do hirołsów trzecich. kapitalna rzecz, nie wiem jak mogłem tak długo nie zauważać czegoś takiego, bo dodatek ma naprawdę kilka kapitalnych nowości (jednostki zdobywające doświadczenie, potworki 8-go poziomu i wieele innych) czuję, że czeka mnie powrót do tej gry na dłuższy czas. polecam!
a tak na zakończenie pytanie z innej beczki: /r/ jakiś program do 'wyciągania' dzwięku z klipu wideo? (tak, wiem, że jest virtualdub, ale tutaj się nie sprawdził [mocno 'podziurawiony' plik mpg]).
PrZeMeK Z.
28.08.2006 00:16
Marny ze mnie gracz, ale i ja coś powiem!
Z dużą przyjemnością przeszedłem GTA: Vice City i z niemal równie wielką utknąłem w drugiej połowie San Andreas (nie cierpię latać!). Poza tym swego czasu lubiłem wyżyć się przy Serious Samie czy pobawić się w wojnę z CoD. Z Quakiem było fajnie tylko podczas lekcji informatyki, kiedy wszyscy przeciwnicy siedzieli tuż obok ciebie, a za wygraną z profesorem można było sobie ocenkę podnieść. (I tak nikt nigdy nie wygrywał

).
A aktualnie odkrywam świat Silent Hill 2. Chwilami aż boję się grać...
o wlaśnie właśnie - zawsze mnie zastanawiało, dlaczego ludzie tak narzekają na szkołe latania w san andreas. przecież to banał :P
chyba, że ktoś chce wszystko pozaliczac na 100% ale klawiatura i moje drewniane paluchy wstarczyły na zaliczenie [pełne] ośmiu lekcji. reszta na sreberko ;)
Child, ja zatrzymałem się w GTA SA na misji Vertical Bird. Tam trzeba latać myśliwcem. Dla mnie to czarna magia. Dałem sobie spokój. A koniec był tak blisko.
QUOTE(Ahmed @ 28.08.2006 01:21)
Child, ja zatrzymałem się w GTA SA na misji Vertical Bird. Tam trzeba latać myśliwcem. Dla mnie to czarna magia. Dałem sobie spokój. A koniec był tak blisko.
pad ps2 >> mouse and keyboard combo.
Terrorysta, a samolotu nie potrafi obsłużyć XD
Po skończeniu tego zadania bawię się tym latadłem nad pobliską bazą wojskową. Średnio wytrzymuję jakieś 40 minut bez zestrzelenia. A potem zaczyna mnie to nudzić :P
Me mastah \m/
//No to w kolejnym mieście przeklinałbyś zadanie, gdzie trzeba awionetką dogonić jeta :P
I'm a littla Taliban,
I come from the country of Afghanistan.
If I'm gonna die in a big "crach",
it is the will of Olaydi Allah.
I didn't have the money for the vacation
so I joined a terrorist organisation.
I learned to fly a plane from a friend
but he forgot to teach me to land.
Kilka osób miało już okazję poznać moje umiejętności wokalne dzięki tej piosence ;] Serio serio.
Terrorysta, a samolotu nie potrafi obsłużyć XD
Interesują mnie pasażerskie (tylko i wyłącznie ze względu na stjułardessy).
Po skończeniu tego zadania bawię się tym latadłem nad pobliską bazą wojskową. Średnio wytrzymuję jakieś 40 minut bez zestrzelenia. A potem zaczyna mnie to nudzić

Me mastah \m/
Biję pokłony. Gierka super. Wciągająca i rozrywkowa. Ale Vertical Bird mnie strasznie do niej zniechęcił. Czekamy na następną część. Zobaczymy co nam Rockstar zaserwuje. GTA SA było bliskie ideału.
crysiswidzieliście już pewnie trailer technologiczny, który wyszedł już jakiś czas temu. teraz czas na samą grę. nie dziwię się wymaganiom sprzętowym.
Avadakedaver
29.08.2006 08:30
w SA zatrzymałem się na wjeżdżaniu motorem na samolot. doszedłem do wniosku, że to jakiś błąd gry, bo wszyscy którzy przeszli tą misję u siebie nie mogli poradzić sobie z nią u mnie. i miałem żółtą marynarkę i żółtego irokeza :>
Grimmy - zastosuj lamerskiego "windows movie maker".
QUOTE(GrimmY @ 28.08.2006 12:59)
crysiswidzieliście już pewnie trailer technologiczny, który wyszedł już jakiś czas temu. teraz czas na samą grę. nie dziwię się wymaganiom sprzętowym.
Hyhyh. Pogram sobie. Moze bedzie 5fps ale pogram ! =PP
po co mi pliki z rozszerzeniem cue?
obraz plyty. alkoholem 120 [przykladowo] wypala się z tego normalną płytkę
QUOTE(Myśka @ 29.08.2006 13:05)
po co mi pliki z rozszerzeniem cue?
rozszerzenie obrazu płyty.
QUOTE(Avadakedaver)
Grimmy - zastosuj lamerskiego "windows movie maker".
nie myślałem, że to kiedyś powiem, ale program microsoftu spisał się lepiej niż niejeden kombajn do obróbki audio/wideo.
Poprostu nie trafiles na porzadne programy do obrobki ;P
1k project II-zomg!x3
polecam zainteresować się tym linikiem przede wszystkim miłośnikom gier z autem w roli głównej, aczkolwiek reszcie tez się chyba spodoba;}
Avadakedaver
08.09.2006 18:03
apropo: właśnie instaluję undergrounda cz.1
Złapałem klimat na Tolkiena i sobie ściągnąłem Bitwę o Śródziemie II. Aż muszę przyznać, że wciągające i przyjemne. Nockę wczoraj zarwałem, żeby obronić Szarą Przystań i Erebor ;] Polecam tolkienofilom(fanom?).
przeszedłem:P proste

a wogole to
212.76.32.53 23
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami
kliknij tutaj.
kulturystyka trening na masę