managarm
01.09.2008 13:03
Jedne maja pozamykane instanancje, inne zbanowane talenty/czary, jeszcze inne powylaczane BG. Moj nie ma vendorow z s2 a s3 i s4 sa jedynie dla donatow. Kazdy cos..
To i tak niezle, dostep do s3/4 oznacza działające areny ;o
Konto nowe żem założył bo stare mi dementi popsuł. ( Quizer tutaj jakby ktoś nierozgarnięty nie kojarzył)
A wieść ważna nadchodzi.
WoW is dead.
WAR is coming!Garaz Runkaraki!QUOTE
A my z Danym w Age Of Empires III - ja rozwijam infrastrukture a on prowadzi kampanie wojenne
O, kto chce zagrać ze mną w AoEIII? =P
O właśnie też mam zamiar się warem zainteresować jak sie zacznie tylko jeszcze się nie zdecydowałem czy Chaos Chosen czy Empire Priest Warrior
QUOTE(matoos @ 04.09.2008 10:00)
O właśnie też mam zamiar się warem zainteresować jak sie zacznie tylko jeszcze się nie zdecydowałem czy Chaos Chosen czy Empire Priest Warrior
Empire, empire. Dementi też Priest Warriora bierze ;P Swoją drogą gildie RP mamy i połowę arki w niej
Kfizer! Piona.
Swiat sie konczy, zdecydowalam sie sprobowac zagrac w cos co nie jest arka. Ale jeszcze nie wiem czym bedziemy grac ze Zxarem.
Bow to my will!
Chaos
QUOTE(Child @ 04.09.2008 10:54)
Topór to your łeb?
Nie no Priest Warrior stanowczo bardziej mi się podoba - leczący paladyn który musi stać w środku walki coby porządnie leczyć? Sign me in!
Ale mechanika chosen też mi się podoba

To co kfizer, kiedy się zaczyna zabawa? War jest z tego co czytałem sporo przyjaźniejszy dla casuali niż wow.
gief!QUOTE
War jest z tego co czytałem sporo przyjaźniejszy dla casuali niż wow.
e-z mode is lame ;)
Miałem na myśli bardziej Public Questy, przy WOW chciało mi się ziewać jak słyszałem o tym co będę musiał zrobić żeby chociaż pomyśleć o co bardziej epickich instancjach... Nie mówiąc już o tym ile czasu zajmie mi zebranie teamu. Tutaj włażę na określony obszar, dołączam się i walczę
A myslalem, ze na Deathwingu zionie pustką. No, ale nie kazdy gra na Frostmane, gdzie sie robi pugi do BT :P
QUOTE(matoos @ 04.09.2008 13:17)
To co kfizer, kiedy się zaczyna zabawa? War jest z tego co czytałem sporo przyjaźniejszy dla casuali niż wow.
od niedzieli open beta, poszukaj po necie bo właśnie rozdają klucze do open bety na paru stronkach. Clienta można już ściągać z war-europe.com, head stard dla CE 14tego, dla zwykłego preordera 15, oficjalny relase 18 tego

e-z mode is lame
Odezwał się ten co Sunwell tylko na youtube widział =P
A Ty nie mogles nicka zmienic tylko nowe konto zakladasz?
QUOTE(Eva @ 04.09.2008 17:19)
A Ty nie mogles nicka zmienic tylko nowe konto zakladasz?

Nie, tamto się spsuło. Kiedy w AoE gramy?
Sunwell nie widziałem. Wejsc moge w kazdej chwili [z braku attunementu, ktore to blizz tak pieknie wycina z gry od 2.1.2]. Ciśnie więc na usta pytanie - no i?
No i wedle własnej definicji jesteś lame bo lecisz na ez-mode =P
Ehe, tak sobie tłumacz ^.o
To, ze gram na ez-mode, ktory blizz usilnie poglebia z kazdym patchem, nie znaczy, ze go popieram.
http://www.fileplay.net/keys/warhammer/Łapcie szybko klucze jak open bete WARa chcecie =P
Ok, mam. Wiecie może skąd można ściągnąć klienta w jednej paczce? To bym na noc zostawił i miał spokój, a nie tak 7 plików... Nie chce mi się wgeta instalić na tej maszynie
QUOTE(matoos @ 04.09.2008 21:41)
Ok, mam. Wiecie może skąd można ściągnąć klienta w jednej paczce? To bym na noc zostawił i miał spokój, a nie tak 7 plików... Nie chce mi się wgeta instalić na tej maszynie

Ni ma chyba, torrenty tylko =P Wpisz się do gildii wstępnie może, coby na ten sam server się od razu logować etc ^^
yeah, czekam na ten tytuł z wielkimi nadziejami. o ile tylko mój lapciosz to pociągnie to zamierzam grać namiętnie, bah ekipe warho-maniaków jeszcze z liceum na to nakręciłem.
tu trailer jakby ktoś nie widział jeszcze.
jak order to zapisuj się do naszej RP gildii ^^
Avadakedaver
06.09.2008 11:01
hermionak
09.09.2008 14:53

ja najczęściej gram w strongholda crusadera
O lol, win indeed

Acz ciężkie do zrobienia podejrzewam, chyba że teamem.
Kurna, 13 listopada wchodzi wotlk, trza by w końcu doprowadzić przynajmniej jedną postać do 70
Preferuję określenie "Casual". Poza tym nie grałem od czerwca chyba
pierwsza zasada na forach wowa: always blame casuals :P
cholera kojarzyłem i śmiałem się okrutnie z leeroya zanim jeszcze w ogóle włączyłem tą grę, czy to czyni mnie nerdem?:P
Avadakedaver
21.09.2008 23:35
BlackOmen
22.09.2008 16:02
red alert3 remix - za "all your base are belong to us" maja +100 do fajności!
QUOTE(GrimmY @ 21.09.2008 13:05)
cholera kojarzyłem i śmiałem się okrutnie z leeroya zanim jeszcze w ogóle włączyłem tą grę, czy to czyni mnie nerdem?:P
get a life, srsly :P
Avadakedaver
23.09.2008 06:51
na zwiastunie wyglądał jakoś lepiej...
są dotego jakieś pir... ekhem, prywatne serwery? na ktorych idzie grac za free?
Na zwiastunie była pokazana gra po patchu 9.0, ktory wyjdzie gdzies tak w 2015 :c
Jest jakis darmowy miesiac do pogrania czy cos?
Ja szczerze mówiąc po becie nie czuję się szczególnie chętny do kupienia WARa... Zbyt to wszystko chatoyczne i tutorial jest baaaardzo kiepski.
chciałam nieśmiało wtrącić, z innej beczki, że spore biedne jest. znaczy, koncept zacny, ale potencjał zmarnowany :/ zdanie moje i kuzyna.
Jest jakis darmowy miesiac do pogrania czy cos?
Jak kupisz gre to masz miesiąć ;PPP
Zbyt to wszystko chatoyczne i tutorial jest baaaardzo kiepski.
Hmm, to nie graj chaosem jak za chaotyczne

Jaki tutorial btw? Po WoWie chyba ciężko by było nie umieć odnaleźć się w operowaniu interface'em
na zwiastunie wyglądał jakoś lepiej...
Z lapka na lowest wszystkim co się dało te screeny były więc nie ma się co dziwić
Avadakedaver
23.09.2008 18:58
QUOTE(em @ 23.09.2008 17:38)
chciałam nieśmiało wtrącić, z innej beczki, że spore biedne jest. znaczy, koncept zacny, ale potencjał zmarnowany :/ zdanie moje i kuzyna.
kumpel grał w demu i mu się podobało. musiałbym sam obczaić.
QUOTE(Gusrim)
że spore biedne jest. znaczy, koncept zacny, ale potencjał zmarnowany :/
Argumentacja? :>
ja zagrałam o połowy etapu plemienia (nie miałam czasu na więcej), łukasz wiem, że grał w kosmosie też i doszliśmy oboje do wniosku na podstawie tych doświadczeń:
etap komórki jest fajny, ale chciałoby się mieć większy wpływ na jej kształty, cechy, nie być zobligowanym do wychodzenia z wody na przykład (niby jak wykształciły się ryby czy pływające ssaki, jak nie przez ewolucję, hm?); żeby decyzje podejmowane na poszczególnych etapach miały większy wpływ na przyszłość, bo w obecnym trybie na etapie stwora w dowolnym momencie można zmienić wszystko poza roślino/mięsożernością... na przykład, powiedzmy, decydujesz się na rozwijanie cech ryby/płaza na wczesnym etapie rozwoju, to nie możesz już zostać później ssakiem; jak do pewnego momentu ewolucji siedzisz w wodzie, to już nie możesz z niej później wyjść; wybierasz przy replikacji cechy zwiększające masę czy siłę - tracisz możliwość wyboru tych od szybkości etc. konsekwencje! to wbrew pozor przecież urozmaiciłoby rozrywkę i skłoniłoby do zaczynania jej kilka razy... mi nie chciało się zaczynać drugi raz.
ogólnie: marzy nam się dłuższa i bardziej urozmaicona faza komórki, bogatsza faza stwora (pod koniec się dłuży i nudzi już), większe urozmaicenie świata.
Avadakedaver
26.09.2008 23:40
spore nie jest złe, pod warukniem że ma się mniej niż lat 12.
rzeczywiście, to że mój syn ma dwie łapy i jest zielony nie oznacza że mój wnuk nie może być czarny, łazić na czterech i mieć długą szyję.
pozyczylem PS2 od kumpla z kartą 64mb. Kupiłem też RE4 na allegro, ale nie mogę zapisać stanu gry: wykrywa kartę, ale jest krótki komunikat "save failed". Czego to może być wina? jesli w wymaganiach z tyłu pudełka jest karta 8mb, to może mi nie dygnąć jeśli mam 64? może za to jest karta zapełniona na full, co jest mało prawdopodbne? jesli tak, to jak cos z niej usunąć? nie mam pojęcia, w zyciu nie grałem bez niczyjej pomocy na PS2.
/sory, ale nie moge na to rz patrzec.
managarm
27.09.2008 17:46
QUOTE(matoos @ 23.09.2008 11:18)
Ja szczerze mówiąc po becie nie czuję się szczególnie chętny do kupienia WARa... Zbyt to wszystko chatoyczne i tutorial jest baaaardzo kiepski.
Ja nie jestem chetny juz po obejrzeniu gameplayow z yt.
WotLK zabije wszystko.
Pykam sobie na public tescie. Powiem tylko tyle - lolret
QUOTE(Avadakedaver @ 26.09.2008 22:40)
spore nie jest złe, pod warukniem że ma się mniej niż lat 12.
rzeczywiście, to że mój syn ma dwie łapy i jest zielony nie oznacza że mój wnuk nie może być czarny, łazić na czterech i mieć długą szyję.
pozyczylem PS2 od kumpla z kartą 64mb. Kupiłem też RE4 na allegro, ale nie mogę zapisać stanu gry: wykrywa kartę, ale jest krótki komunikat "save failed". Czego to może być wina? jesli w wymaganiach z tyłu pudełka jest karta 8mb, to może mi nie dygnąć jeśli mam 64? może za to jest karta zapełniona na full, co jest mało prawdopodbne? jesli tak, to jak cos z niej usunąć? nie mam pojęcia, w zyciu nie grałem bez niczyjej pomocy na PS2.
/sory, ale nie moge na to rz patrzec.doh.
po pierwsze jestem zdziwiony, bo nie wiedziałem, że istnieją 64megowe karty do ps2 a do mojego by się coś więcej niż 8ka przydała

po drugie nie wydaje mi się żeby był to jakiś problem niekompatybilności pojemności karty pamięci, bo wydaje mi się to dziwne do potęgi. po trzecie jeśli chcesz usunąć coś z niej (karty) to wyjmij płytę z konsoli, restart, browser/system browser, memory card i kasujesz (jakoś tak, nie znam na pamięć wszystkich menu).
war wydaje mnie się fajne, ale póki tego nie doświadczę na własnej skórze to wolę się nie wypowiadać. lich king = death knight = say goodbye to warrior class :/
edyta:
a byłbym zapomniał, nieco z innej beczki -
click, i lol'd.
death knight = afflock na sterydach. żeby nie masowe płacze na forach locków, to dk jako jedyny mialby 'critujące' doty ;f
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami
kliknij tutaj.
kulturystyka trening na masę