Cho Chang3
29.09.2006 18:12
Najcześciej gram w Ege of Empires III, Harry POtter i czara ognia, Undegrand MOst Wontet, Władca Pierścieni Dwie wieze
Polecam te gry
Avadakedaver
29.09.2006 18:56
niestety nie znam Ege of Empires III. Ale za to grałem w Age of Empires.
shadow of the colossus.
za warudo! grajac w to naprawde mozna narobic pod siebie z wrazenia, cholera no zabawa w powalenie wielkiego stworka wysokiego na kilkadziesiat pieter to jest to;> brakuje mi tylko troche linii fabularnej w tej grze, ale przy takim wykonaniu kto by sie przejmowal szczegolami.
Battlefield 2142
Avadakedaver
30.09.2006 11:09
omfg.
to co dwójka, ale w przyszłości.
Co ty masz za sprzęt, człowieku?
Ja ostatnio cały czas grma w Ragnaork Online. Ale jak wszystkie gry po kolei pewnie mi się znudzi. Prócz tego gram czasami w Heroes V, Simsy 2(ale to rzadko) i Age of Empire II (to keidyś bo ostatnio miałam reset kompa). No i od czasu do czasu w Mistrozstwa Świata Quidditcha.
Avadakedaver
01.10.2006 13:13
Kimi, ale masz zajebiście.
a tak szerzej? bo ja mogę napisać 'ale jesteś zajebisty'. i teraz nie wiadomo, czy sie z ciebie nabijam, czy chwalę :>
que pasa contigo?
metafora taka.
nie wiem jak was, ale mnie specjalnie nie intersuje w co Kimi którego znam niespecjalnie dobrze gra na kompie. nawet nie wiem jaką ma płeć. To wszystko ma sens, jeśli człowieka się trochę zna.
Z drugiej strony trzeba go kiedyś poznać. Dlatego zdania mogą być podzielone.
W Age'a II moge z kazdym zagrac i dorzuce jeszcze do tego 2 kompy hardest ;P Ktos chetny ?

;]
Avadakedaver
04.10.2006 18:29
apropo strategii
wie ktoś może kiedy i gdzie są jakieś międzygalaktyczne zawody w heroes III?
w AoE2 ja moge jak znajde xd
szukaj szukaj ;P Jakies 3 lata temu bylem w najlepszym klanie w polsce wiec jeszcze chyba cos pamietam ;pp
Avadakedaver
10.10.2006 20:56
foto-moto. e tam. ja najpierw układam kolumny, potem je daje do tych czterech.
a teraz w co gram? san andreas once agan, call of duy once again, i nfs MW po raz pierwszy. jeszcze chciałbym zobaczyć tego godfathera, ale coś-tam coś-tam i nie idzie. bu. ja chcę kompa. na kalkulatorze już nie wytrzymuję emocjonalnie.
jezeli ktos nie mial okazji zapoznac/mial, ale gdzies zagubil, moze nadrobic zaleglosci: pelna grywalna pod xp wersja System Shock 2 :D
ftp://ftp.filecity.gr/pub/acn/filecity/20...7/sysshock2.exe
A ja odkryłam właśnie Neverwinter Nights. Bosssskie
Fajne (jak już pisałem - szczególnie Aribeth), ale chyba Baldura 2 darzę cieplejszym uczuciem. Pewnie dlatego, że był moim pierwszym prawdziwym RPGiem w Forgotten Realms i w ogóle :]
Teraz (to znaczy, gdy jestem w domu, nie w akademiku) kończę Dungeon Keepera. Kiedyś gra mnie powaliła, jednak nawet teraz, po prawie 10 latach od premiery Keeper wciąga i cieszy. Doprawdę, panu Peterowi należą się brawa za koncepcję i wykonanie. Polscy narratorzy stawiają kropkę nad i.
No ba, BG 2 to moja gra kochana, mogę ją przechodzić wciąż i wciąż. I KOTORy oba w sumie też.
A teraz simsy 2 mi nie chcą chodzić (orginalne, dla wątpiących). Instalka idzie dobrze, ale potem już z płytki nie odpala. Help.
KotOR 2 - pamiętam, że jak się wciągnąłem, to aż do ukończenia tej gry nie odpaliłem żadnej innej. Tylko Rycerze.
Świetna fabuła i dużo ulepszeń, także i systemu walki (pod koniec wrogowie naprawdę czuli Moc, jednocząc się z nią bardzo szybko). Jedno mam tylko zastrzeżenie do KotORa 2. Fabuła miała wielki potencjał, a tymczasem zakończenie... rozczarowywujące. Nie mówię tylko o filmiku (się wysilili), ale o akcji od momentu walki z Nihilusem. Gra mogłaby bawić jeszcze wiele godzin, a tu białowłosą kobitkę się ścina, Nihilusa, bliznowatego i na końcu Kreję. Za szybko, za mało wyjaśnień.
No, ale gierka i tak fajna.
Z Simsami 2 Ci nie pomogę, w jedynkę grałem tylko kilka godzin i na tym się skończyło :]
Aczkolwiek dziwne, że oryginał nie chce Ci chodzić. Skoro cracki wykluczone, to nie wiem, coś ze sprzętem?
Avadakedaver
12.10.2006 07:36
nie wiem co mi daje. trochę do many ;p
w sumie to grałem jakieś piuęć razy, z tego co pamiętam to wszystko było bardziej przejrzyste..
Sihaja, jak masz oryginał to zwróć się do pomocy technicznej gry... Na pewno jest gdzieś z tyłu albo w instrukcji podany ich nuemr czy email.
A ja odkryłam właśnie Neverwinter Nights. Bosssskie
Feed your passion, double the excitement: już wkrótce NWN 2!!! Widziałem zapowiedź w jakiejś podrzędnej gazecie o grach komputerowych. Zacieram rączki i jednoczesnie zastanawiam się, kiedy znajdę na to czas. Epoka gier opartych na silniku infinity już nigdy nie wróci, trzeba się cieszyć z tego co powstaje na nowych enginach (choć muszę przyznać że NWN I w ogóle mi nie przypadło do gustu, podobno dopiero dodatek Hordes Of Underdark robił wrażenie). Można jedynie sentymentalnie wracać do Baldura, co ja regularnie czynię i szczerze wyznaję, że ta gra chyba nigdy się nie znudzi. Ehh...
Póki co --> ambitnie FIFA 2k7. Nie ma kolokwiów, nie ma nauki, a nudę i brak stałego dostępu do neta trzeba jakoś zapełnić. I muszę przyznać, że robi dużo lepsze wrażenie niż poprzedniczki. Strzelanie bramek sprawia dużo więcej przyjemności ;]
Hehehe, NWN2 jeszcze nie wyszło, a już jest zapowiedź moda do niej w świecie Planescape. W dodatku trylogii.
Podałbym linka ale wziął i gdzieś się zgubił a nie chce mi się szukać. Jak ktoś jest zainteresowany, pierwsza część cyklu wychodzi z miesiąc po premierze NWN2 i nazywa się Planescape:Purgatory.
Niestety nie mam juz kompletnie czasu na gry, chociaż może skusze się na Europę Universalis 3, podobno niedługo wejdzie na rynek. Szwedzi dokonali prawdziwej rewolucji jeśli cohdzi o popularyzacje gier historycznych, szkoda ze dają tak słaba grafikę...
Hehehe, NWN2 jeszcze nie wyszło, a już jest zapowiedź moda do niej w świecie Planescape. W dodatku trylogii.
*___*
Jakieś szczegóły? nie mam stałego dostępu do neta, więc jeszcze nie szukałem, a brzmi wielce obiecująco. Już myślałem, że Planescape'a do lamusa odstawili, co by później wnukom o tym opowiadać.
Gothic III na high detach rlz =P
Ja z niecierpliwością czekam na NWN 2 .
Jedynka świetna. Ale i tak BG (jak dla mnie zwłaszcza II) najlepsze.
Rodzice mi tylko nad głową jęczą, że za stara jestem na takie gry. Nie znają się, cholera.
Matoos - bardzo chętnie. Jak tylko zdarzy mi się przebywać między 9 a 17 w domu. Od poniedziałku do piątku.
Zresztą... czy jest to możliwe, żebym miała coś źle ze stacją dysków. Oprogramowaniem znaczy się?
(Ja się na komputerach znam tyle, że wiem gdzie myszka, klawiatura i Firefox)
a ja gram w cada
ale gra, mówie wam
ledwo sie od kompa odrywam, tak wciąga
QUOTE(Sihaja @ 23.10.2006 00:19)
(Ja się na komputerach znam tyle, że wiem gdzie myszka, klawiatura i Firefox)
Właśnie między innymi dlatego ciężko ci pomóc na odległość

Nie masz żadnych męskich informatyków pod ręką którzy by ci pomogli? Gwarantuję że gdybyś mi coś takiego powiedziała, to poszedłbym za tobą, żeby ci kompa romantycznie naprawić

Jakieś szczegóły? nie mam stałego dostępu do neta, więc jeszcze nie szukałem, a brzmi wielce obiecująco. Już myślałem, że Planescape'a do lamusa odstawili, co by później wnukom o tym opowiadać.
http://www.roguedao.com/PlanescapeTrilogy.htmlAle to tylko świat jest ten sam co w Tormencie. Zresztą uważam że bardzo dobrze, bo świat należy do moich ulubionych z D&D a Torment nie nadaje się do kontynuacji.
Właśnie między innymi dlatego ciężko ci pomóc na odległość tongue.gif
Nie masz żadnych męskich informatyków pod ręką którzy by ci pomogli? Gwarantuję że gdybyś mi coś takiego powiedziała, to poszedłbym za tobą, żeby ci kompa romantycznie naprawić wink2.gif
No, właśnie w informatykach mam ostatnio problem. Deficyt, znaczy się. Bolesny.
zasadniczo jako czlowiek z polibudy moglbym coś poradzić
Format and reinstall ® Microsoft Helpdesk
;p
Wgrrrr.... Format mi wyjdzie. Ale już wgrywanie wszystkiego spowrotem - nie. Kiepska transakcja
to kiedy?
Kiedy będziesz mógł. Chyba, że kompjuter pierwej mi do lekarza pojedzie. Bo jak bierzemy pod uwagę format, to nie wiem czy mam wszystkie płytki ^^
Debian to wcale nie glupi pomysl.
Avadakedaver
27.10.2006 19:32
QUOTE(Avadakedaver @ 27.10.2006 19:32)
0____o
A myślałem, że nie da się zrobić już nic piękniejszego niż GTA: SA. Fantastisch. Grafika robi jeszcze lepsze wrażenie. Widać, że panowie z Rockstara nie próżnują.
takie-sobie. acz seria gta nigdy nie powalala na kolana grafika ;)
Avadakedaver
28.10.2006 15:46
przecież tam da się robić prawie WSZYSKTO. dlaczego Most Wanted ma lepszą grafikę? bo tam tylko samochody się liczą.
A tutaj grafika musi być rozłożona na budynki, ludzi, samochody, samoloty, wodę i krajobrazy. ja nie nazekam. wystarczyloby mi zresztą tylko nowe miasto, postac i nowa fabuła. reszta moglaby byc taka jak w SA.
A tutaj grafika musi być rozłożona na budynki, ludzi, samochody, samoloty, wodę i krajobrazy.
Far Cry
Ahahaha, nie wierzę że w to uwierzyliscie...
Przeciez drugie zdjecie to fake jakich mało, widać że to video, zresztą warto spojrzeć na adres. A te dwa pozostałe to jestem też pewien że to nie gta.
To jedyna rzecz jaką póki co wiadomo o GTA4
Avadakedaver
28.10.2006 21:33
he he ja wiedziałem. ale trrzeba przyznac, ze wyglada jak samochod z GTA3.
<idiot?>
na screen#2 się nie nabrałem, ale 1 i 3 ładnie wyglądają, nie ukrywam.
Avadakedaver
30.10.2006 15:04
boję się tylko o to, że będzie do wyboru postać, albo będzie się ją samemu tworzyło. widziałem jeszze screena z kobietą jako hero. zaraz wrzucę, jak znajdę.
http://files.gtanet.com/gta4/images/gta4_fake_screen_3.jpg
W adresie jest "fake screen".
Poza tym jestem za równouprawnieniem w gta.
Avadakedaver
30.10.2006 17:19
no ale to będzie troche gópio wyglądało jak kobieta ręcznie zatłucze dwóch przechodniów na raz i to w dodatku facetów.
aczkolwiek ciekawie by było
QUOTE(Ahmed @ 30.10.2006 15:53)
<idiot?>
na screen#2 się nie nabrałem, ale 1 i 3 ładnie wyglądają, nie ukrywam.
screen nr 2 -
kapitalny skeczZOMg EdITT!!!!!11!
trailer gry warhammer: mark of chaos. prawie narobiłem pod siebie z podniety:
a - wersja 'poczekaj aż się załaduje'.
b - wersja 'poczekaj aż się w całości ściągnie' (video w prawym dolnym).
gdyby jesio trailery mialy cos wspolnego z prawdziwa gra.. =P
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami
kliknij tutaj.
kulturystyka trening na masę