Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: W Co Najczęściej Gracie Na Kompie?
Magiczne Forum > Talk Show > Talk Show
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40
Avadakedaver
ja tam w diablo miałem ze 30 lvl i dalej już mi sie grać chciało (zazwyczaj było to akurat po zabiciu Baala.

swoją drogą - ze wszystkich postaci w diablo2 najlepszy był dla mnie barbarzyńca.
zakochałen się w nim kiedy tylko usłyszałem jego krzyk podczas ostrzenia topora.
vold
Ty ostrzyles topor czy on ?

Grimskiej - zabilem smoczky, teraz wykonuje jakies kuesty jeszcze w khorinis i okolicach, okradalem ostatnio domy w gornym miescie, ale nie moge wszystkich kielichow krwawych znalezc. ogolnie dobra zabawa, oczywiscie wybralem opcje 'lowca smokow', bo co niby innego. potem sprobuje se magiem przejsc, albo jeszcze wczesniej zainstaluje noc kruka [mozna doinstalowac do sejwa? w morrowindzie mozna bylo]. dobra zabawa ta gra, naprawde, chociaz sporo smiesznych niedorobek, jak sprzedawanie rzeczy cipherowi, bicie go i zabieranie mu rzeczy wink2.gif

ogolnie to zebralem prawie cala ekipe do podrozy, tylko jeszcze kupie pancerz najmocniejszy za 20k od benneta, werbuje go i jadymy na dwo idorath. bedzie dobrze, ale raczej kiepsko przeszukalem tereny kolonii gorniczej. tam jakas wieza itd., troche z tym zabawy.
Quizer
Muhaha.

http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...nger&n=Faladion

Dementi w WoWie!
Child
Następny aliant. Łomatko ><

Szkoda, ze Lightbringer i Deathwing nie naleza do tej samej grupy battlegroundowej. Ustawilbym sie z Demkiem na jakies AB dla 4x :P
Quizer
Grasz na jakimś gównie to masz tongue.gif
Miranda
QUOTE(Quizer @ 15.01.2008 16:45)

...
przykre ;p
hazel
Mam nadzieję, ze to jednak nie jest prawda...

A miałam nie inwestować w kompa w tym kwartale. Jak te wymagania są prawdziwe, to trza bedzie na grafikę zbierać. Reszta jeszcze obleci. Czemu wszystkie inne części komputerowe tanieją, a karty graficzne stoją w miejscu, no?
Avadakedaver
o k.....
GrimmY
QUOTE(vold @ 14.01.2008 23:50)
Ty ostrzyles topor czy on ?

Grimskiej - zabilem smoczky, teraz wykonuje jakies kuesty jeszcze w khorinis i okolicach, okradalem ostatnio domy w gornym miescie, ale nie moge wszystkich kielichow krwawych znalezc. ogolnie dobra zabawa, oczywiscie wybralem opcje 'lowca smokow', bo co niby innego. potem sprobuje se magiem przejsc, albo jeszcze wczesniej zainstaluje noc kruka [mozna doinstalowac do sejwa? w morrowindzie mozna bylo]. dobra zabawa ta gra, naprawde, chociaz sporo smiesznych niedorobek, jak sprzedawanie rzeczy cipherowi, bicie go i zabieranie mu rzeczy wink2.gif

ogolnie to zebralem prawie cala ekipe do podrozy, tylko jeszcze kupie pancerz najmocniejszy za 20k od benneta, werbuje go i jadymy na dwo idorath. bedzie dobrze, ale raczej kiepsko przeszukalem tereny kolonii gorniczej. tam jakas wieza itd., troche z tym zabawy.
*

kurde no dzisiaj zaczynałem skakać po irdorath, ale zapomniałem podłączyć lapcioka do prądu, bateria mi padła i sejw nie chce się ładować fak. aktualnie odejszla mi ochota na gotyka :/może po sesji od nowa zagram, bo wiele rzeczy olałem po drodze.

QUOTE(hazel)
Mam nadzieję, ze to jednak nie jest prawda...

A miałam nie inwestować w kompa w tym kwartale. Jak te wymagania są prawdziwe, to trza bedzie na grafikę zbierać. Reszta jeszcze obleci. Czemu wszystkie inne części komputerowe tanieją, a karty graficzne stoją w miejscu, no?

powiem tak - grałem trochę w a.c. na ps3 i akurat nie chciałbym upgrade'ować sprzęt pod tą gierę, zakładając oczywiście, że będzie to czysta konwersja na pecety nie poprawiająca po drodze paru irytujących błędów w tym m.in. miejscami wprost debilnego si. jednakże przyznać trzeba, że gra jest ładna, śliczna, piękna. czy wygląda lepiej niż crysis? ocenię jak wyjdzie wersja pecetowa 'a.
a propos crysis, a.c. i wymagań. zalecane wymagania crysisa były jeszcze wyższe niż podane w linku hazel assassin'a, bo z tego co pamiętam można było się obejść "tylko" z jednym gf 8800gts (z 768 mb pamięci :S) plus do tego jakiś tam czterordzeniowiec. a zresztą i tak w miarę przyzwoicie dało się grać w konfiguracji znacznie lżejszej.
hazel
a propos crysis, a.c. i wymagań. zalecane wymagania crysisa były jeszcze wyższe niż podane w linku hazel assassin'a, bo z tego co pamiętam można było się obejść "tylko" z jednym gf 8800gts (z 768 mb pamięci :S) plus do tego jakiś tam czterordzeniowiec. a zresztą i tak w miarę przyzwoicie dało się grać w konfiguracji znacznie lżejszej.
E nie, pamiętam, że w zlecanych jak byk stała Nvidia 7600, i mi się wtedy wydawało, że to taka zajebista karta musi być i se ją potem kupiłam. No. Składam na nową.

edit: a nie, sorry, to w minimalnych była...
matoos
Ej dzieciaki, nie dajcie się przekonać do czterordzeniowców, one nic wam nie dadzą... Dwurdzeniowiec da ci taką samą wydajność w typowych programach (w tym grach) jak i czterordzeniowiec... Żeby wykorzystać w jakikolwiek sposób czterordzeniowy procek, program musi być specjalnie pod czterordzeniowca pisany, a to jak na razie robią tylko niektóre programy projektanckie i graficzne. Nie wiem o żadnej grze poza planowanym przez MS Alan Wake która mogłaby wykorzystać taki procek. Nie warto wydawać dwa razy tyle kasy na coś co ci da może z procent więcej wydajności...

A jeśli chodzi o AC to kupię bez wątpienia, i podejrzewam że chodzić mi będzie dobrze, bo ja jestem z tych co już w czasach quake 3 mówili że antyaliasing jest do niczego niepotrzebny i tylko cykle w procku zajmuje wink2.gif Ważne żeby gra była fajna, grafika ma z tym niewiele wspólnego. Dlatego będę pewnie grał w AC w 1024x768 i będę z tego zadowolony. No, może w 1280 x 1024 jak da radę, bo to natywka mojego monitora.

Dlatego zresztą crysisa przeszedłem tylko z poczucia obowiązku. Zresztą chodził mi całkiem nieźle, choć moja maszyna nie jest już takim potworem jak kiedyś.
Avadakedaver
to zrób nam nadzieję i powiedz, jakim potworkiem jest.
w sensie parametrów.
dementorek
quizer zdrajca, Child przenies postac ;P

wow.
matoos
Intel C2D 6400 1,8Ghz lekko skręcony w górę, 2GB ram, GF 8800 gts 640.

Tak jak mówię, dość mocny, ale już nie taki potwór jak kiedyś.
Avadakedaver
a mi brakuje jeszcze giga ramu i uciągnę wszystkie nowości jeszcze przez rok.
Eva
QUOTE(dementorek @ 20.01.2008 01:48)
quizer zdrajca, Child przenies postac ;P

wow.
*

wyslij 25$ to sie zastanowie ;p
dementorek
no dobra, to zrob druga u nas wink2.gif
matoos
A tak właściwie to co to znaczy u nas? Bo ja też ostatnio w WoWa zacząłem pykać troszku i brakuje mi kogoś na grupowe questy.

Aż mi się nie znudzi znowuż.

http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...gramar&n=Reekha
Ludwisarz
Wy tu sobie gracie, a studenci maja sesje..

Niemniej jednak szukam wspolgraczy do Wolf:ET smile.gif
dementorek
matoos: zasadniczo "u nas" znaczy serwer Lightbringer, masz moje i quizera armory gdzies po drodze wink2.gif aaa! no i alliance tongue.gif
Avadakedaver
QUOTE(TimmY @ 20.01.2008 21:05)
Wy tu sobie gracie, a studenci maja sesje..

Niemniej jednak szukam wspolgraczy do Wolf:ET smile.gif
*

TRAGEDIA.
Child
Ja siedze na Deathwing. Spojrzalem w armory - For the Horde! ;)

Btw - serwer prpvp/pve od pvp rozni sie tym, ze kiedy zginiesz, uslyszsz 'i have defeted thou, brave warrior' zamiast 'zomg! lmao n00b, i pwned u haha' ;)
dementorek
nie widze nic zlego w pownowaniu biggrin.gif
Child
Moje wcielenie na Lightbringer - Postmortem, Draenei shammy.

fok, gram w ally :F
matoos
A mogę zmienić realma jak już mam konto na jednym? Bo ja mam na innym tongue.gif
dementorek
tak, mozna zakladac na roznych.
Child
Tyle, ze postac robisz od nowa

Dem to no-lifer ;)
Quizer
WTS [Child's Head]
dementorek
no, nawet uncommon wink2.gif
Child
nikt nie kupi.

- 10 Int
- 5 Agi
+ 30 Spirit

;)
Ludwisarz
A Wy za tego WoWa placicie?
GrimmY
QUOTE(TimmY @ 24.01.2008 16:06)
*

przymierzam się do wow'a i znajom twierdzi, że prywatne serwery są wielce niedojebane, ale sam jeszcze tego nie stwierdzę, nie chce mi się kiblować po raz drugi :P
Quizer
QUOTE(TimmY @ 24.01.2008 15:06)
*

No ja jakoś zbugowałem i za ostatni miesiąc jakoś nie zapłaciłem ( jakieś lewe przelewy od dementiego musiały w tym udział mieć ) a mi konto przedłuzyło się ^^
Eva
QUOTE(Child @ 21.01.2008 15:00)
Moje wcielenie na Lightbringer - Postmortem, Draenei shammy.

fok, gram w ally :F
*

Minuta ciszy.
Child
Ale priorytety mam inne ^^"

poza tym - Ty TEZ grałas alianckim szamkiem :P
Eva
Pewnie ze tak, ale na pirackim serwerze wiec nie wydalam na goscia ani zlotoweczki.
Child
Statsy moich postaci: na jednego alianta przypada trzech hordziakow ;p
Quizer
re up:
True, żeby zajebać jednego Allianta trza trzech Hordziaków.

Muhahaha !
Child
up: 3 hordziakow, bo kazdy ma poziom 3 razy nizszy.

Hmm... wyczuwam twinka ;c
Quizer
No ba! ( jeszcze przed ztwinkowaniem się - patrz hp ), (wynik jeszcze uległ zmianie potem tongue.gif )

a tu jest juz twink ale staty ally tylko
Child
srogo :d
Aylet
Ubi potwierdza nowego Księcia Persji
data: 24.01.08 12:21 kat.: gry - świat licz.: 995
Ubisoft zakończył spekulacje dotyczące ewentualnej kolejnej części fantastycznej serii Prince of Persia. Firma zapowiedziała, że faktycznie trylogia znajdzie swój ciąg dalszy.

O grze wiadomo jednak tylko tyle, że jej premiera planowana jest na kolejny rok fiskalny (kwiecień 2008 - marzec 2009). Przed twórcami niełatwe zadanie - graczom może przecież po poprzednich trzech częściach gry nie wystarczyć formuła 'to samo, tylko więcej'.

źródło: http://www.cdaction.pl/?strona=newsy&newsid=4026
Badlik
Ostatnio jeśli mam czas to gram jedynie w cs-a i w cod 2 multiplayer. Ewentualnie rozegram raz na miesiąc mecz towarzyski w fifie 07 tongue.gif
GrimmY
Final Fantasy X-1.
kurde a sesja jeszcze nieskończona, niedobrze :E
Child
user posted image

Ewa, jak mi powiesz że Danielek gra w WoWa... xD

hint: druga linijka od dołu

Eva
Nie gra. Mozesz odetchnac z ulga ;p
Child
To mnie rozczarowałaś. Nie będzie gankowania 24/7 ;c
Avadakedaver
zobaczcIE Jak łądnie linbeage wygląda: to screeny
http://www.ivory-tower.de/
Child
art-worki. pfff

pokaz zrzuty z gry ;>
Avadakedaver
to są zrzuty z gry. ta strona jest po to, żebyś wiedział jak kto w czym wygląda. ale zaraz screena zobaczysz mojego bricka w bluewolfie.
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.