QUOTE(vold @ 14.01.2008 23:50)
Ty ostrzyles topor czy on ?
Grimskiej - zabilem smoczky, teraz wykonuje jakies kuesty jeszcze w khorinis i okolicach, okradalem ostatnio domy w gornym miescie, ale nie moge wszystkich kielichow krwawych znalezc. ogolnie dobra zabawa, oczywiscie wybralem opcje 'lowca smokow', bo co niby innego. potem sprobuje se magiem przejsc, albo jeszcze wczesniej zainstaluje noc kruka [mozna doinstalowac do sejwa? w morrowindzie mozna bylo]. dobra zabawa ta gra, naprawde, chociaz sporo smiesznych niedorobek, jak sprzedawanie rzeczy cipherowi, bicie go i zabieranie mu rzeczy

ogolnie to zebralem prawie cala ekipe do podrozy, tylko jeszcze kupie pancerz najmocniejszy za 20k od benneta, werbuje go i jadymy na dwo idorath. bedzie dobrze, ale raczej kiepsko przeszukalem tereny kolonii gorniczej. tam jakas wieza itd., troche z tym zabawy.
kurde no dzisiaj zaczynałem skakać po irdorath, ale zapomniałem podłączyć lapcioka do prądu, bateria mi padła i sejw nie chce się ładować fak. aktualnie odejszla mi ochota na gotyka :/może po sesji od nowa zagram, bo wiele rzeczy olałem po drodze.
QUOTE(hazel)
Mam nadzieję, ze to jednak nie jest prawda...
A miałam nie inwestować w kompa w tym kwartale. Jak te wymagania są prawdziwe, to trza bedzie na grafikę zbierać. Reszta jeszcze obleci. Czemu wszystkie inne części komputerowe tanieją, a karty graficzne stoją w miejscu, no?
powiem tak - grałem trochę w a.c. na ps3 i akurat nie chciałbym upgrade'ować sprzęt pod tą gierę, zakładając oczywiście, że będzie to czysta konwersja na pecety nie poprawiająca po drodze paru irytujących błędów w tym m.in. miejscami wprost debilnego si. jednakże przyznać trzeba, że gra jest ładna, śliczna, piękna. czy wygląda lepiej niż crysis? ocenię jak wyjdzie wersja pecetowa 'a.
a propos crysis, a.c. i wymagań. zalecane wymagania crysisa były jeszcze wyższe niż podane w linku hazel assassin'a, bo z tego co pamiętam można było się obejść "tylko" z jednym gf 8800gts (z 768 mb pamięci :S) plus do tego jakiś tam czterordzeniowiec. a zresztą i tak w miarę przyzwoicie dało się grać w konfiguracji znacznie lżejszej.