Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: W Co Najczęściej Gracie Na Kompie?
Magiczne Forum > Talk Show > Talk Show
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40
Avadakedaver
proszę:

http://images31.fotosik.pl/140/fd4d7090e98e8343.jpg
http://images23.fotosik.pl/156/e1ea1e5d49ba5f91.jpg
http://images29.fotosik.pl/156/79532d05d4520b89.jpg

a teraz ty się pochwal screenami z WoWa, bo słyszałem że Tibia ma podobną grafikę.
hazel
Grałam przez piętnaście minut w Assassin's Creed u kumpla na konsoli i teraz już żadna gra dla mnie dobrze nie wygląda.
GrimmY
QUOTE(Avadakedaver @ 12.02.2008 01:48)

widać, że przekładasz grafikę nad gameplay.

QUOTE(hazel)
Grałam przez piętnaście minut w Assassin's Creed u kumpla na konsoli i teraz już żadna gra dla mnie dobrze nie wygląda.

a ja grałem w devil may cry 4 i stwierdzam, że god of war 2 nadal pozostaje najlepszym slasher'em w dziejach.
Child
Exodar

Wpadne jeszcze do Silvermoon walnąć pare ujęć
Avadakedaver
smile.gif

ech, jak ja słyszę takie sranie... jakby mi się gra nie podobała to bym w nią nie grał, tylko zmienił grę, a nie ustawiał najwyższych detali, ta gra ma w końcu swoje lata.
No i bywa, że żeby się zbuffować włączam kilka kont, wtedy mam grę uruchomioną od 2 - 4 razy w oknach w rozdzielczości 800x600 i lowest detail. W każdym innąpostać.
A jak mi ktoś napisze że grafika nie jest ważna, to się zerzygam.

QUOTE(Child @ 12.02.2008 00:20)
Exodar

Wpadne jeszcze do Silvermoon walnąć pare ujęć
*

wygładzanie krawędzi by się przydało biggrin.gif
i pokaż kolesia na zoomie a nie z daleka ;P
matoos
God of War god of warem ale DMC4 na X360 rzondzi. Demko siorbłem ostatnio i spędziłem nad nim kilka ładnych godzin tongue.gif Kupię ale za miech dwa, na razie siedzę nad Mass Effect a Eternal Sonata czeka na poczcie tongue.gif
Hito
Mass Effect wychodzi w maju na PC-ty.
Bardzo się z tego cieszę (akurat będzie w co na wakacje grać), tylko mam nadzieję, że ME nie będzie miał wymagań większych niż Crysis.

Skończyłem demko Wiedźmina, nawet całkiem dobrze się grało. Takie pytanie - czy da się zdobyć kartę Abigail i Shani, czy tylko kelnerki? (Vesny, czy coś) To istotna kwestia smile.gif
kObra.
Będąc od października na wykładach, w końcu nauczyłam się grac w pasjansa-pająka. W to gram najczęściej. Yep.
Child
zeby moj lap trzymał na akumulatorze dłuzej niz 2 godziny, to bym zaczal na wyklady chodzic, coby sobie pograc xP
kObra.
Dlatego ja się spiknęłam z chłopakami którzy też mają laptopy i mamy trójnik i sru do jednego gniazdka. ;]
GrimmY
QUOTE(Avadakedaver @ 12.02.2008 08:19)
A jak mi ktoś napisze że grafika nie jest ważna, to się zerzygam.
*

rzygaj. tylko do wiaderka.
Child
i nie odpalaj fallouta! ani diablo! ani starcrafta! warcrafta! herosow 1 i 2. i paruset innych rzeczy
Avadakedaver
nie powiedziałem że tylko grafika się liczy, ale że grafika jest ważna. jakby nie była to nadal byśmy mieli 16 kolorów w Crysisie.
O. Crysis. Gram od czasu do czasu, żeby sobie popatrzeć na fajną grafikę. Gdyby nie ona, nie grałbym w to.
Oczywiście, są gry które grafiki nie muszą mieć wypasionej, a grywalność będzie olbrzymia, właśnie diablo, diablo 2 (chociaż chyba 1 miała lepszą grafikę ;P ) czy fallouty.

No i dziwne - że grafa nie jest ważna mówi koleś, który siedzi w WoWie ze zjebaną grafiką. Gdyby WoW miał świetną grafikę, na pewno już byś tak nie mówił, child.

W co ty grasz, Grim, nie wiem, więc nie mówię.
Child
k....szmać!

Gram na moim lapku w CoD4 w 800x600, z wszystkimi detalami obnizonymi do bolu/wylaczonymi, bo ta gra w multiplayu jest zajebista, a nie dlatego ze ma fajna grafe :F

Gram w WoW-a, tak ze trzy lata, a do tej pory nie odkrylem pewnie z 60-70% gry. Przeogromne uniwersum, ktore non-stop ma wsparcie od tworcow, ktorego potencjal ogranicza tylko wyobraznia developrow. Miliony ludzi, ktorzy gwizdają na grafę [hm... odpale lokację startową BElfow na pelnych detalach, to zobaczymy, czy grafa jest zjebana], bo widzą miodność i przyjemność z gry. Nieskrępowanie ocierające się o Buggerfalla.
A teraz porownaj to sobie do crajzisa ktorego sie przechodzi w 10 godzin :F

Fallout? Przechodzilem z dziesiec razy, zawsze bawiac sie tak samo dobrze

Diablo? A tak, po sesji wbijam do grupowego klanu

Hirołsy? Gdybym miał na dysku, pewnie ciąłbym w to jak głupi
kObra.
A ja nie mogę pokonać Voldemorta w Kamieniu Filozoficznym, odkąd kilka lat temu dostałam tę grę. cry.gif
Golden Phoenix
To dobra jesteś biggrin.gif

O ile pamiętam to najpierw trzeba było zwalić trzy kolumny na Voldiego, a jak cała reszta znikła, to obracać tym lustrem na środku, tak żeby zaklęcia Voldiego odbijały się od lustra i trafiały w niego. wink2.gif
kObra.
Tyle to ja też wiem. ;p
Nie mogę go pokonać w tym sensie, że jak już zostaje jedno uderzenie w niego, to i ja mam mało energii, po czym on mnie czymś pier*****e i po mnie. cry.gif
Golden Phoenix
To ja Ci to przejdę ;D
em
z grania w pottera najbardziej wryło mi się w pamięć, jak pierwszy raz w KT szło się do lasu za tymi pająkami i potem walka z Aragogiem - miałam wtedy jakieś 13 lat zdaje się i siedziałam przez monitorem napierniczając w klawiaturę i piszcząc ze strachu.

a teraz... teraz to już tylko w mahjongga ciupię.
kObra.
QUOTE(Golden Phoenix @ 15.02.2008 17:55)
To ja Ci to przejdę ;D
*

Dobra! ;d
Niewinni Czarodzieje
arkadia.rpg.pl
Quizer
Gram w WoW-a, tak ze trzy lata, a do tej pory nie odkrylem pewnie z 60-70% gry.

Bo dupa jesteś a nie gracz WoWa. :]

Gdyby nie ona, nie grałbym w to.

Też dupa jesteś, Crysis zajefajne w mplay'u jest.

QUOTE(Niewinni Czarodzieje @ 16.02.2008 10:38)
arkadia.rpg.pl
*

:23

set realmlist eu.logon.worldofwarcraft.com
Child
Potankuj swoim loladynem Krosha. Daje Ci 30 sekund [42 z bąblem], a potem bedzie /raid rezz plz ;P

Kufa, kumple mnie w Warhammera 40k wciągneli. I wez tu czlowieku na jednym zapchanym łączu graj w W40k, WoWa i CoDa ._.
Quizer
QUOTE(Child @ 25.02.2008 00:05)
Potankuj swoim loladynem Krosha. Daje Ci 30 sekund [42 z bąblem], a potem bedzie /raid rezz plz ;P

Krosha mag tankuje nooooobie. Morogrima tankowałem już dla zabawy ;]

Kufa, kumple mnie w Warhammera 40k wciągneli. I wez tu czlowieku na jednym zapchanym łączu graj w W40k, WoWa i CoDa ._.

40k prawdziwego się gra na makiecie tongue.gif

Nowego kompa mam! --> http://pl.youtube.com/watch?v=D_fbJdl7CDI =PP
Child
Krosha mag tankuje nooooobie
nie dał się zlapać tongue.gif
GrimmY
przez weekend testowałem komputra mojego współlokatora, mówiąc krótko dobrego laptopa nadającego się do czegoś więcej niż ęternetu. anyway postanowiłem nadrobić zaległości w przygodach naukowca z black messa, a dokładniej pomęczyłem half-life: episode two oraz portal. samo episode two nie mogę zarzucić nic oprócz jednej rzeczy. engine graficzny nieco podrasowany, akcja wciągająca, wszystko picuś glancuś... gdyby nie fakt, że ukończyłem grę w jeden dzień, a dam sobie rękę uciąć, że valve obiecało coś długiego, po fali krytyki jaką zafundowali sobie niezbyt długim episode one. siadłem w piątek ok. 1 w nocy, skończyłem jakoś o 3. potem sobota mniej więcej od 10 do 15. ok, fps-y to w sumie moja działka giercowa, fakt, że nie starałem się nadmiernie bawić (tak jak przy okazji h-l oraz episode one) przy gravity gun-em, ale kurde. prawdę powiedziawszy nie pamiętam kiedy przejście całej gry zajęło mi mniej niż 10 godzin. no, ale dobra został jeszcze portal i bardzo dobrze, że został, bo bardzo polepszył mi humor. ujmę to krótko, ze wreszcie wyszła jakaś dobra gra logiczna nie wywodząca się ze zjawiska casual gamingu tongue.gif. wciąga jak cholera... i w zasadzie ciężko coś więcej pisać, bo to po prostu trzeba poczuć. motyw z portalami po prostu świetny, zagadki trzymają dobry poziom i grając pierwszy raz można złapać niezłą "banię" w niektórych momentach (motyw z 11 bodajże level'u ,w którym trzeba rozpędzić model za pomocą portali ftw!). poza tym w kilku miejscach posikałem się ze śmiechu a na filmiku końcowym/creditsach wymiękłem. i chociaż jeszcze krótsza (ukończyłem po 2,5h a na necie widziałem speedrun 15 minutowy) niż episode two, to cenię ją wyżej niż przedstawienie dalszych losów łomiarza.
matoos
THE CAKE IS A LIE!!!

A ja ostatnio w assassin's creed PC grałem (który wyjdzie dopiero niedługo ale jest już zamówiony tongue.gif) - i powiem wam - coś pięknego. Ucieczka przed strażnikami po dachach Damaszku jest niezapomnianym przeżyciem. Wirtualny parkour. Polecam (pod warunkiem że masz mocny sprzęt tongue.gif).

I'm making a note here: HUGE SUCCESS.
Child
A ze na moim lapku AC nie pojdzie, to kupiłem sobie Prince of Persia: Warrior Within tongue.gif

Tez dobry /Matoos
Avadakedaver
powiedzcie coś proszę o "lost: via domus".
Matoos, Grimmy?
matoos
Jeżeli to jest coś z Losta serialu, to ja ci nic o tym nie powiem. Nie oglądam, nie gram. Lost is for pussies.
GrimmY
QUOTE(matoos @ 04.03.2008 10:29)
Jeżeli to jest coś z Losta serialu, to ja ci nic o tym nie powiem. Nie oglądam, nie gram. Lost is for pussies.
*

j.w.

ale, żeby nie było, że jednosłowne (a raczej skrótowe) posty daję to zasięgnąłem języka w swojej grupie i po wymianie kilku zdań stwierdzam, co następuje. po pierwsze, że nie należy nawet próbować usiąść do tej gry o ile nie jest się fanem - przez duże F - tego serialu i nie widziało większości sezonów (z dobrym obyciem 'o so chodzi'), bo nic się nie zrozumie, ale to chyba zrozumiałe, że producent liczy na wysoki efekt merczendajsingowy związany z pierdolnikiem wokół serialu. po 2gie - gra wygląda ładnie, 'ale co nie wygląda w dzisiejszych czasach'. po trzecie ponoć "mało akcji w tej grze, ale i tak jest zajefajnie bo to lost!!!11". po czwarte grę da się skończyć po kilku godzinach (zomg co się dzieje z przemysłem gamingowym?!). tyle z mojej strony, a raczej z grona lost-fanów.
Child
QUOTE(matoos @ 03.03.2008 13:22)
THE CAKE IS A LIE!!!
*

user posted image
Ludwisarz
Grimson skadzes zaciagal via domusa, bo przy 5mbit sciaganie 5kb/s to farsa.
GrimmY
nie ściągałem, opinię jaką przedstawiłem jest wynikiem krótkiej sondy w mojej grupie seminaryjnej ;]
tak w ogóle to raczej mininova, widziałem kilka obiecujących torrentó, w tym jeden z 150+ seedami.
Avadakedaver
QUOTE(TimmY @ 04.03.2008 20:54)
Grimson skadzes zaciagal via domusa, bo przy 5mbit sciaganie 5kb/s to farsa.
*

ja ściągam z mininovy. wolno idzie, ale idzie (między 1 a 20).
Eva
Wracam do starego nałogu, zrobilam sobie konto na ogame. Hehe, znow bedzie trzeba w nocy wstawac zeby flote wyslac na kolonie ;> Ale czuje sie jak dziod jakis, jak ostatnio gralam to mialam planety na uniwersum 11 a teraz uni 56 O_o
Child
Nie badz gorsza od polowy forum - graj w wowa ;p

Zwodnik
...

Tez mnie coś naszło, ale wyłącznie dlatego, że założyłem też konto na Ikarmie. I tak sobie pomyślałem, że pobawić się trochę starszym nałogiem też nie zawadzi. Nie planowałem nic dłuższego, ale mam zagwozdkę, bo wrzuciło mnie (też na 56 wink2.gif ) na sam początek pierwszej galaktyki, gdzie powinno być stosunkowo spokojnie - znaczy śa duże szanse, że mnie wciągnie na dobre.
Eva
Hehe, piącha z ikariamem. A co do ogame - Chemical_reaction, nice to meet ya :d

A w WoWa pewnie, tylko sobie ramu dokupie do Lenka i moge pomykac.
Quizer
QUOTE(Eva @ 18.03.2008 18:52)
Wracam do starego nałogu, zrobilam sobie konto na ogame.
*

Schowaj się.

QUOTE(Zwodnik @ 18.03.2008 18:59)
Tez mnie coś naszło, ale wyłącznie dlatego, że założyłem też konto na Ikarmie.

Ikariam ftw! 5 miejsce przez jakiś czas miałem na Alpha, ale spadło mi się trochę.
Child
A w co Ty nie grasz, Kfizer? :P

Ewa - ten ram to juz trzeci miesiac kupujesz xD I pamietaj - english, pvp, Deathwing ;>
Quizer
QUOTE(Child @ 18.03.2008 20:57)
A w co Ty nie grasz, Kfizer? tongue.gif

W Ogame.

Ewa - ten ram to juz trzeci miesiac kupujesz xD I pamietaj - europe, normal, Lightbringer ;>
dementorek
Europe, normal, Lightbringer!
Child
i co to za frajda chodzic po Stranglethorn czy Ashenvale bez swiadomosci, ze za kazdym krzakiem moze czekac rogal z ambushem? :P

ide sepic o inva do Good Omen [czwarta gildia na serwerze. polish powah xD]
Eva
Czyli nie dosc ze na RAM to jeszcze musze na oryginala zbierac? A wezcie, pojade na wakacje robolic do Walii to sobie sprawie, no ale to w pazdzierniku anno domini 2008 =p

Lukaszku Sloneczko, na WoWa tez kiedys lżyłeś, a teraz prosze.. może i na Ogame przyjdzie czas kiss.gif
Miranda
hesus, myslalam, ze tylko ja napiergalam w ogame i ikariam XD

poza tym dostałam od patałacha ojca chrzestnego (gre w sensie :F), ale na moim laptopie NIE DZIALA ;(

odkopałam zatem zeusa pana olimpu i buduje sobie przymierajace glodem imperium, syf kiła i mogiła.
Child
QUOTE(Eva @ 18.03.2008 20:43)
Czyli nie dosc ze na RAM to jeszcze musze na oryginala zbierac? A wezcie, pojade na wakacje robolic do Walii to sobie sprawie, no ale to w pazdzierniku anno domini 2008 =p
*

Ewentualnie moge odstapic konto na privie xP
Quizer
QUOTE(Child @ 18.03.2008 21:32)
i co to za frajda chodzic po Stranglethorn czy Ashenvale bez swiadomosci, ze za kazdym krzakiem moze czekac rogal z ambushem? tongue.gif

Taka, ze Archimonda tłuczemy właśnie.

QUOTE(Eva @ 18.03.2008 21:43)
Lukaszku Sloneczko, na WoWa tez kiedys lżyłeś, a teraz prosze.. może i na Ogame przyjdzie czas kiss.gif
*

Arkadia > WoW
a na Ogame czas był i się skończył bezpowrotnie tongue.gif

ide sepic o inva do Good Omen [czwarta gildia na serwerze. polish powah xD]

A Ty nie ośmieszaj się tongue.gif Good Omen na Deathwing EU jest na 20 miejscu i nawet Kaela nie ubili.

http://www.wowjutsu.com/eu/deathwing/
Quizer
re up:
No i? Z tego wynika dokładnie to co napisałem. Dupa nie 4 a 20 miejsce. MH na oczy nooby nie widziały.
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.