Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: W Co Najczęściej Gracie Na Kompie?
Magiczne Forum > Talk Show > Talk Show
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40
GrimmY
ostatnimi czasy - glownie tytuly konsolowe u znajomka z naprzeciwka.
ot chocby god of war (ogloszony jedna z najbrutalniejszych gier tego roku, co zapewne przyczyni sie do spadku sprzedazy tego narzedzia zla), nowy nid for spid (szczerze mowiac, oprocz niezlego efektu 'overbright', niczego wspanialego sie tam nie dopatrzylem, wole juz nowego burnout'a, ktory [choc zdecydowanie glupszy] jest po prostu bardziej miodny) czy final fantasy x-2 (ddobzre, ze sam konsoli nie posiadam, bo przez ta gre w ogole bym z domu nie wychodzil).
a na poczciwym i szarym pececie mecze emulatory, glownie sega mega drive (castlevania... to byl tytul).
gral juz ktos w nowe age of empires i civilisation IV?
Ahmed
Ja gram tylko w RPG i strategie, związane z tematyką fantasy, np.: Morrowind, Neverwintr Nights,Sacred, Diablo II LoD... Baldur's Gate,Icewind Dale II, Planescape: Torment, a Gothic I i II uważam za najlepszą biggrin.gif

Zapomniane Krainy rockzz!!! Swego czasu grywałem tylko w gry rpg oparte na zasadach Dungeons&Dragons. Teraz gdy czasu nieco brakuje nie grywam już w nic, chcociaż czasami (sporadycznie) wracam do BG2, czysty sentyment.
em
Echh... nie ma to jak totalny brak czasu. Zawsze jest coś innego do zrobienia, a ja
jak raz siądę do gry, to już nie wstanę :]
Ale swego czasu grywałam w BG2. Żadne inne rpg mnie tak nie wciągnęło smile.gif nawet NWN...

Ostatnio odkrywam gryonline.wp.pl, a tam statki i mahjong smile.gif
Shell
A ja najbardziej lubie Tomb Raidera. Niedawno sie za niego wzielam, wiec narazie przechodze 5 czesc, ktory jest najlepsza poki co ; ). Ale pani archeolog powoli mi sie juz nudzi.
GTA SA bardzo mi sie podoba ; ). Jak kazde GTA jest swietne ^^.

No i Medal of Honor jest super ; ) szczegolnie Bitwa o Europę.

A w celu odreagowania to stary Wolfenstein.
GrimmY
aż dziw bierze, kiedy sobie pomyślę ile części tego tasiemca (tomb raider) wyszło. no bo ile można patrzeć na 100% cyfrowe cycki?!
Shell
Teraz wychodzi 7 czesc TRki ; ).
Wiesz Grimmy ja gram w to nie dlatego zeby ogladac jej cycki ;p, nie wiem jak ty ; )
Lupek
Lubię Historie więc dość mocno wciągneło mnie Call of Duty (wyszła teraz druga część, w którą mam nadzieje niedługo pogram). Takto grywam bardzo dużo w RPG, a w szczególności w Baldurs Gate Cienie Amn i Tron Bhalla (ciągle próbuje stwarzać inaczej bohatera i inaczej dobierać członków drużyny, dzięki temu gra nigdy mi się nie nudzi) Ostatnio zaszalałem w Dungeon Siege II. Naprawdę gra jest warta uwagi. Gra single jak i przez neta dają dużo zabawy smile.gif .
Ronald
A ja tam w ogóle rzadko gram na komputerze, bo mnie to zaraz wszystko nudzie tongue.gif Ale jak juz gram to albo jakies samochodówki albo HP biggrin.gif
Hito
Ja ogólnie mniej gram niż kiedyś, raz, że przez mniejszą ilość wolnego czasu (liceum/klasa maturalna/studia to nie to samo, co gimnazjum), dwa - odkrycie Internetu trochę mi zapał zmniejszyło.
Aczkolwiek nadal istnieją gry, które potrafią wciągnąć mnie tak, że nie popuszczę, póki ich nie przejdę (w sensie że gram tylko w jedną grę naraz). Ostatnio tak miałem przy KotOR 2. (ach, nie ma to jak Force Storm*3 evil.gif )

Typy gier, jakie najbardziej preferują, to bez dwóch zdań FPPki (ach, nie ma to jak porządna rzeźnia i hektolitry krwi na śniadanie) i RPGi (wszelkiej maści, lubię zarówno dwuwymiarowe Baldury, trójwymiarowego Neverwintera, jak i japońskiego Final Fantasy VII&VIII (Aeris!)).

Obecnie gram (w domu, w Częstochowie) w Chrome. I właściwe tylko w niego, jednakże w końcu muszę skończyć System Shocka 2 (obydwie części zrywają czapkę z głowy) i wspomnianego już Neverwintera.
dementorek
arkadia.rpg.pl
GrimmY
a dementi dalej swoje ;>
Child
dobra wiadomosc dla przyszłej małzonki - będzie pewna, ze jest wierny tylko tej jednej ;P
Mroczny Wiatr
StarCraft blush.gif
GrimmY
żadna to gra, ale wyszedł niedawno 3dmark 2006
jak tylko ściągnę idziemy ukraść jakiś komputerowy kombajn bizon co to wszystko udźwignie (MINIMALNE zalecane wymaganiaaa!! : procesor 2,5 ghz, 1gb ram-u plus jakieś 1,5 gb przestrzeni na dysku, a jak ktoś chce zobaczyć takie perełki jak shader model 3.0 to karte graficzna z mniej wiecej 256 mb).
swoją drogą ciekaw jestem ile gier wykorzystuje te wszystkie nowe technologie zaprezentowane w nowym 3dmarku? 2? 3? żadna?
ewentualnymi wrażeniami podzielę się później.
a dla chętnych dwa zdjęcia:
user posted imageuser posted image
i plik do ściągnięcia (jakieś 600 mb): click
dementorek
arkadia.rpg.pl
Child
w koncu jakas odmiana ;)
Lupek
A nie lepiej poczekać 10 godzin na ściągnięcie i pograć w lineage2? ;> Albo płacić abonament i pograć w WoW? Jest też GW bez abonamentu ;]
dementorek
oj panie Lupek... grzeszysz pan.
kubik
QUOTE(GrimmY @ 19.01.2006 13:15)
żadna to gra, ale wyszedł niedawno 3dmark 2006
jak tylko ściągnę idziemy ukraść jakiś komputerowy kombajn bizon co to wszystko udźwignie (MINIMALNE zalecane wymaganiaaa!! : procesor 2,5 ghz, 1gb ram-u plus jakieś 1,5 gb przestrzeni na dysku, a jak ktoś chce zobaczyć takie perełki jak shader model 3.0 to karte graficzna z mniej wiecej 256 mb).
swoją drogą ciekaw jestem ile gier wykorzystuje te wszystkie nowe technologie zaprezentowane w nowym 3dmarku? 2? 3? żadna?
ewentualnymi wrażeniami podzielę się później.
a dla chętnych dwa zdjęcia:
user posted imageuser posted image
i plik do ściągnięcia (jakieś 600 mb): click
*

Czyli 3dMark 05se? ;D

Oszukali nas panowie z cebuli! nV wygrywa z Radkami! Chamstwo i bezczelność!!!

3dmark pokazuje jak gry bedą wygladac za 2 lata ;d wiec logiczne jest ze nie ma teraz zadnej gry która korzystała by z tych technologii.
Child
Radki to fajne chlopaki. tfu - karty graficzne znaczy sie ;P

World Of Warcraft

set realmlist 83.149.120.58
Jotun Night Elf Warrior 18 lvl [lookin for Priest/Druid - ktos musi leczyc]

i na paru innych serwach tez mozna mnie znalezc [np. horizen.servegame.org - ciezko sie polaczyc ale dlatego ze to funserv - dwie godziny i 30 lvl ;]]
Eva
Ooo, w WOWa bym sobie pograla, ale w przyplywie szalenstwa odinstalowalam.
Moja cudowna Elfka, Rouge, 25 (okolo, nie pamietam) poziom.. Mmm..
GrimmY
kubik - i tak i nie. z gier nowszych aktualnie nie jestem ci w stanie wymienić niczego (może fear), ale ze starszych czemu nie;d ot choćby far cry do, do którego co jakiś czas konsekwentnie wypuszczane są nowe patche pozwalające cieszyć oczy nowymi moźliwościami, o ile mi wiadomo na dniach wychodzi patch do 'piksel szejderowania 3.0'. pytanie tylko, komu się chce przechodzić po raz siedemnasty to samo tylko dla paru nowych efektów.
aha i jeszcze jedno, poprawiam się, że 3dmark to żadna gra ^^ - wersja do kupienia (tudzież sciągnięcia z netu na 24h jak kto woli) ma wbudowaną grę. wrażeniami się nie podzielę, bo nie udało się jeszcze nikomu jej odpalić z moich znajomych. żałuję, że nie wychodzi wersja 3dmarka na mac'i.

a tak w ogóle jeśli chodzi o gry, to konsole >> pc :d
matoos
W życiu nigdy. Poczytaj sobie o Project Offset, albo filmiki ściągnij. Żadna konsola tego nie pociągnie w takim stopniu jak PC tongue.gif
Neonai
dniami i nocami w mahjong! ;D
Marionetka
Muhahaha, teraz często gram w HP i WA. XD

Kupiłabym sobie HP i CO gdyby mój komputer spełniał wymagania sprzętowe. dry.gif
Dajmond
gotik dwa, hirłosy trzy i simy (no co?).
kilka lat temu grałam w taką wspaniałą grę gdzie chodziło się królikiem i zbierało marchewki, bo to było wtedy najmodniejsze. jak to się nazywało?
Child
jazz jackrabbit? ;P

kolejna zmiana serva - ostatnio wiekszosc funservow zalicza pady ;[
dementorek
arkadia.rpg.pl
matoos
Jak zobaczyłem że dementi się odezwał w tym temacie to wiedziałem co powie tongue.gif
dementorek
to sie nazywa wiernosc tongue.gif
MisieK
to sie nazywa wiernosc  tongue.gif

o. jakaś odmiana;>
Bujdka;)
1. Syberia 1 i 2 biggrin.gif najcudowniejsza gra na swiecie
2. Mario forever:)
3. Heroes III
4. simsy wszystkie jakie podejda pod reke ale najbardziej lubie randka
5. mahjiong
6. jigsaw puzzle
7. na necie to wiekszosc na www.bigfishgames.com
8. Kapitam Pazur:D
9. jazz jackrabbit 2:)
i to by bylo na tyle:D najbardziej polecam bigfisza biggrin.gif i Syberie:)
Shell
Mnie ostatnio wzielo na komputerowe sudoku ;d. Opetanie, moge to ciagle rozwiazywac ;d.

Jeszcze, jak ktos tam wyzej, mahjong mnie opetal. Odstresowuje mnie to ;d. Na kurniku jest fajne to ciagle w nie szpilam.

Przeszlam w koncu Tomb Raidera V i teraz poluje na IV, moze mi ktos pozyczy ;d. Lara jest najlepsza, nie ma co ;d.

A czasem sobie w Icy Tower gram <lol>. Stare, ale jeszcze dobre ^^.
Kara
Namiętnie w Ja, WOW'a i Baldurs Gate tongue.gif W tego królika tez kiedys grałam... beka... tongue.gif

Kara
GrimmY
QUOTE(matoos @ 03.02.2006 12:48)
W  życiu nigdy. Poczytaj sobie o Project Offset, albo filmiki ściągnij. Żadna konsola tego nie pociągnie w takim stopniu jak PC tongue.gif
*

mnie chodziło o aspekt miodności gry, graficznie nie ma co porównywać;d a ten project offset, którym zarzuciłeś to nie powiem... szykuje się coś grubego. wrażenie zrobił na mnie filmik z losowo generowaną hordą goblinków czy jakiś tam innych stworków (no w każdym razie wiadomo już ,że gra ma tak wyglądać, a nie 'chcielibyśmy żeby tak wyglądały' [patrz trailer killzone2 na zeszłorocznym ects'ie]).
Rayana
Moja siorka pewnie mi wypozyczy Simy od jakies kolezanki. Nie wiem jak to bedzie. Wogole to prawie wcale nie gram, bo dluzej siedze przy internecie, albo w jakas gierke w necie pogram. Mam tam pare ulubionych, ale moze pomyslicie, ze jestem jakas dziwna i wogole. Moge powiedziec, jakie gatunki lubie.

1.: przygodowe
2.: strategiczne
3.: fantastyczne

Ehhh.... chcialabym pograc w Czare, ale nie wiem, czy mi wejdzie na kompa(stary grat z grafika 3D). Ehhhh...... ciezkie jest zycie....
Daga
a ja kiedyś grałam i pozostanę przy tym: Baldurs Gate.
A poza tym Neverhood był świetny.
I grał ktoś kiedyś w Heart of Darkness? Heh, stara gierka ale uśmiałam się strasznie xD
GrimmY
QUOTE(Daga @ 11.02.2006 15:08)
a ja kiedyś grałam i pozostanę przy tym: Baldurs Gate.
A poza tym Neverhood był świetny.
I grał ktoś kiedyś w Heart of Darkness? Heh, stara gierka ale uśmiałam się strasznie xD
*

grałem. mogła to być jedna z najlepszych platformówek w historii (i... chyba taką jest, a zdecydowanie jest przedostatnią z wielkich [potem był już chyba tylko abe's odyssey]. takich gier już dzisiaj nie robią ) gdyby nie opóźnienie z jakim wyszła ona na świat. pierwsze zapowiedzi słyszałem na kilka lat przed wypuszczeniem gry (a był to rok 98) a kiedy doszło co do czego, ludzie otrzymali dobrą grę w razącej oprawie (pikseloza rlz). i to był główny 'odstraszacz', a szkoda, bo gra jest naprawdę przednia, choć czasami irytująca, (nie raz zdawało mi się, że niektórych lokacji po prostu się nie da przejśc) z kapitalną dozą humoru (wstawki filmowe - majstersztyk).
Savvage
Ja najczęsciej gram w NFS MW. Często W heroes 3 a i nie miałem jeszcze okazji zagrac w HP ale podobno jest fajne i to jest cos jak WP
matoos
Ta i z prawie-niemożliwym-do-pokonania-wkurzającym-jak-cholera-ostatnim-bossem-którego-jednak-warto-było-przejść-żeby-zobaczyć-outro...

Neverhood to jest majstersztyk i imho najlepsza przygodówka na świecie. Główna postać przez całą grę wypowiada tylko jedno słowo, a pomimo to pokochałem go po dwudziestu minutach grania.
saya
C&C Red Alert2, Heroes 3 , Age fo Empires, GTA Vice City... - Return to Castle Wolfenstein () 2) NFS uderground, Tibia^^
voldius
Matoos gra w 'streferpg' i Harry'ego POttera!
matoos
Pudło. Nie gram w hp z zasady tongue.gif
Sihaja
A ja lubię w hp grać. Ostatnio przepraszam się z BG I a potem też i II, którą porzuciłam na czas pewnien przez KOTORy oba. Ale czasu niewiele na granie, więc pewnie troszkę czasu mi zejdzie.
Child
World Of Warcraft [76 lvl warrior. Do osiagniecia 255 nie mam zamiaru zmieniac obiektu uczuc ;]]
Ahmed
A ja lubię w hp grać. Ostatnio przepraszam się z BG I a potem też i II, którą porzuciłam na czas pewnien przez KOTORy oba. Ale czasu niewiele na granie, więc pewnie troszkę czasu mi zejdzie.

Idealnie odzwierciedlasz moje pasje komputerowe (no może oporócz tego HP). Ale po prostu BG II to gierka wszechczasów, która chyba nigdy mi się nie znudzi (silnik infinity rockzz!!!). Świat Dungeons&Dragons to moja pasja ;] No i oczywiście oba KoToR-y są świetne (cud, miód i orzeszki), dwie najlepsze imho gry RPG ostatnich lat. Liczę że producenci stworzą może jeszcze III część, bo pierwsze dwie to była po prostu pierwszorzędna rewelacja. Jako wielki [tru] fan SW nie mogłem sobie tego odpuścić. Naprawdę warto...
Tofik
Ja, na kompie jak już gram to w same przygodówki, bo tylko taki rodzaj gier uznaje za całkowicie kobiecy i fajny. Nie mówię, że kobieta nie może grać w RPG, wojenne, strategiczne i inne strzelani, ale taki rodzaj, czyli przygodówki najbardziej mi odzwierciedlają kobiety^^. No, więc (nie powinnam tak zaczynać, ale już się stało) Syberia, Syberia2, Broken Sword, Day of the Tentacle, Gabriel Knight, Monkey Island czy też Grim Fandango, Zegarmistrz, Odyseja i to wszystko na teraz chyba.
Sihaja
Dzięki, czuję się niekobieca, w przygodówki gram raz na ruski rok.

Ale po prostu BG II to gierka wszechczasów, która chyba nigdy mi się nie znudzi (silnik infinity rockzz!!!). Świat Dungeons&Dragons to moja pasja ;] No i oczywiście oba KoToR-y są świetne (cud, miód i orzeszki), dwie najlepsze imho gry RPG ostatnich lat. Liczę że producenci stworzą może jeszcze III część, bo pierwsze dwie to była po prostu pierwszorzędna rewelacja.

Ach, ja uwielbiam te gry!
Podobno KoTORa III mają robić, brat mi coś tak przebąkiwał. Pograłabym sobie jeszcze w Jedi Academy, ale nie mam narazie dostępu do tej gry :/ A słyszałam, że dobra.
Tofik
QUOTE(Sihaja @ 17.02.2006 11:25)
Dzięki, czuję się niekobieca, w przygodówki gram raz na ruski rok.
*

Wybacz, ale wyjaśniłam, że to jest tylko i wyłącznie moje zdanie, więc nie masz, za co dziękować, bo to w żaden sposób cię nie obraża. Zresztą zaznaczyłam, że kobiety grające w RPG, strzelanki czy innego typu gry wcale nie muszą być niekobiece. Jeżeli to lubią i dobrze się z tym czują to przecież jest najważniejsze. Nie rozumiem, po co to nawet zacytowałaś.
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.