Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Piłka Nożna
Magiczne Forum > Talk Show > Talk Show
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45
Child
do niedawna powiedziałbym Bayer Leverkusen. Że przypomnę jak w LM odprawiali Real i Romę.

W tym roku - Olimpque Lyon to już praktycznie instytucja - nieważne, kto na nich trafi, musi się bać. Arsenal, który do zeszłego sezonu był tylko wielki w Anglii. Namieszać jeszcze mogą CSKA i Hamburger SV smile.gif
Potti
do niedawna to nie teraz. ja bym w takim razie wymieniła Villarreal, bo to co zrobił w tamtym roku było aż dziwne, żeby taki klub z tak małego miasta zaszedł do półfinału LM. szkoda, że z tym karnym Riquelme się nie udało, bo dopiero mogłoby być ciekawie :]

ale co do Lyonu. każdy kto na nich trafi musi się bać. ale nie wiem czy nie zaliczać ich już do tych wielkich. kolejny raz wygrali z Realem Madryt, byli o krok gry w półfinale LM (nie chcę powiedzieć, że Milan wygrał niesprawiedliwie, bo kiedy się strzeli bramki to nie ma znaczenia... raczej to, że gdyby Lyon nie pozwolił sobie na tą chwilę dekoncentracji w końcówce, być może przedwczesną radość z awansu, do nich w ogóle by nie doszło) i pięć razy z rzędu zostali Mistrzami Francji. niektórzy zaliczają ich do tych ''drugiej kategorii'' tylko dlatego, że nie przeprowadzają tak spektakularnych transferów. i jak już mają naprawdę gwiazdę to zazwyczaj ona odchodzi- jak Essien czy Diarra. ale tak to u nich działa i dobrze działa, w końcu czy zaczęli gorzej grać? po prostu zarobili na świetnych zawodnikach, a mają talent do wynajdowania nowych (szczególnie defensywnych pomocników). myślę, że tak jak bili się o Essiena i M. Diarrę, tak o A. Diarrę, który niedawno został zawodnikiem OL- też za kilka sezonów bić się będą.

a w ogóle to jutro Barca gra z Valencią na Camp Nou, ale podobno nie zagra Villa (i komu teraz Valdes pokaże, że mimo wszystko jest lepszy :/), Joaquin... coprawda to nie jedyne zagrożenia, więc i tak będzie się działo. nie mogę się doczekać.
Potti
jak pech to pech.
nie dość, że głupi remis przez to, że znów nie chciało im się ruszyć tyłków to jeszcze Eto'o nie zagra do 3 miesięcy (dziś miał operację). tragedia. coby nie było nie spodziewam się po ew. zastępcach tak dobrej gry (Saviola, Gudjohnsen, ale nie tylko na nich można postawić). no i szkoda mi go, bo już mówił i o nagrodach zespołowych, i mówiło się o indywidualnych dla niego- a tymczasem spora część ''zabawy'' go ominie. nie wspominając o tym, że przegapi mecze z Chelsea i Gran Derby sad.gif
Ahmed
Crouch Drewniak Roku strzela przepiękną bramkę przeciwko Galatasaray.
Robi wrażenie. Hęęę?

Barca uratowana w 89 minucie. Milan tylko remisuje z Lille. Magic Maciek zagrał przyzwoicie w barwach Celtów.
Kira
coby nie mówić, barca ma jednak klasę, wyrównać w 88 minucie ;->
dlaczego w podstawowym składzie nie zagrał messi i zambrotta? eh.
biedny carles. w sumie... każdemu może się zdarzyć, nie? nawet najlepszemu piłkarzowi. szkoda, że nie było najmniejszych szans tego obronić.

kurczę, brzydki wynik. naprawdę, jeden z możliwie najgorszych scenariuszy.

a za 16 dni chelsea ;]
Child
nie klasę a fuksa godnego milanu :>

imo - werder powinien wygrać
Potti
napewno bardziej bym współczuła Eto'o niż Puyolowi. już niech by dostali 10-0 w plecy od Werderu, ale bez tej kontuzji głupiej. nie jestem pewna czy Gudjohnsen lub Saviola (opcję Ezquerro wykluczam) nie będą się sprawdzać, pewnie tak, bo jak tu nie strzelać bramek kiedy ma się za plecami takich zawodników jak oni mają? ważne jeszcze, żeby Ronaldinho się pozbierał, ale też jest kilku, którzy go wyręczą w najbliższym czasie. tylko szkoda Samuela, 5 miesięcy to strasznie długo. ale taka piłka jest.
a Puyol... chyba się nie przejął, bo rozstrzelał się na dobre tongue.gif coprawda bramka z meczu z Bilbao (w tą sobotę był) została ostatecznie uznana za samobójczą, ale początkowo zapisana na konto Carlesa. a więc trafia do obu bramek. wszystko ok.
za to tak ogólnie mecz z Werderem nie był 'ok'. przed spotkaniem napewno nie cieszyłabym się z rezultatu 1-1, ale jak widać okazał się szczęśliwy i to dla Barcy. bo to ich zaangażowanie... po prostu powtórka z Sevilii i jak tak dalej pójdzie to zamienią się w drugi Real. niefajnie. ale to najczarniejszy scenariusz wink2.gif
Kira
nie powiedziałabym, że fuksa. kej - nie był to może najlepszy mecz, ale jakby nie patrzeć, barca to światowa piłka, klasowy klub, prawdziwe piłkarskie talenty. potrafią zagrać tak pięknie, że wiele drużyn może tylko podziwiać. nie powiesz przecież, że ronaldinho, zambrotta, marquez, deco itede to słabi piłkarze. a ostatnia akcja messi'ego i deco w meczu z bremą była serio ładna! raz grają lepiej, kiedy indziej są w słabszej formie, jasne, ale w skali ogólnej są dobrzy. nawet bardzo dobrzy, powiedziałabym.

(swoją drogą, czuję, że rozłożą moją chealse na łopatki, eh)
Potti
,,Drużyna jest tak dobra jak jej ostatni mecz.'' (jak ktoś kiedyś powiedział, ale przeczytałam to dopiero przed chwilą i mnie zainspirowało do napisania posta tongue.gif)

można oczywiście pisać długo i namiętnie o tym, że Barca ma klasę, świetnych zawodników i tak dalej, ale co to ma znaczenie kiedy oceniamy mecz z Werderem? z klubem, który nie jest tak k(l)asowy, nie ma tak świetnych zawodników- a jednak był świetny, sprężył się i dał z siebie wszystko. o Blaugranie natomiast nie można powiedzieć, żeby w tym meczu cokolwiek z siebie dała- tym razem nawet nie grali jak czasem ostatnio, jakby chcieli a nie mogli, ale jakby nawet nie chcieli. i potrafią grać o wiele piękniej, w ogóle wyjątkowo pięknie, ale co z tego, skoro w tym meczu tego nie zrobili?
oczywiście od początku istniała o wiele większa szansa, że jeżeli Barca będzie grała beznadziejnie a Werder świetnie (przy czym świetna/beznadziejna gra Barcy a świetna/beznadziejna Werderu to też trochę coś innego) to i tak za pomocą paru dobrych zagrań, nie przemęczając się, wygra lub zremisuje niż jakby w podobnej sytuacji znalazł się klub z Bremy. ale to niczego nie usprawiedliwia.

podobnie z zawodnikami- Ronaldinho (niech ten przestój wreszcie się skończy! popieram Laportę, Valdesa i Rijkaarda, że go bronią, bo nie powinien jeszcze od klubu dostać w dupę... nie mówię też, że jest jakimś nadczłowiekiem, który zawsze musi być w formie. ale czasem mi się wydaje, że przestało mu zależeć i tylko czekam aż pokaże, że się mylę), Marquez (Thuram do składu, choć z bólem serca to mówię tongue.gif), Deco, Zambrotta- to nie są Ci, którzy ciągnęli grę w meczu z Werderem czy innych słabych spotkaniach. może są gwiazdami w Barcelonie i na nich się zwraca największą uwagę, ale żaden z nich moim zdaniem nic nie pokazał. co z tego, że są klasowi, wielcy, że mają talent być może większy niż lepiej grający koledzy?
a do nich zaliczam: Valdesa, który może i pomylił się w meczu z Sevillą, ale już też nie raz zdążył uratować FCB tyłek i uważam, że cała nagonka na niego jest przesadzona. Sylvinho, bo on tak wiecznie z boku stoi, w ważnych spotkaniach często nie wiedzieć czemu odsuwany od pierwszego składu na rzecz Gio (którego gra zdecydowanie mniej mi się podoba), za to w meczu z Werderem był świetny i jak zwykle nie bał się atakować. czekam tylko aż Gaucho złapie formę i będą razem na lewej stronie wymiatać. Thuram- kto by pomyślał, że z marszu stanie się najlepszym obrońcą. ale czy tak nie jest? no i przede wszystkim zajebisty, nieoceniony, lepszy od Cesca i na tą chwilę co zabawniejsze nawet od Xaviego- Iniesta, który od zeszłego sezonu utrzymuje świetną formę, która osiąga apogeum. nawet bramki zaczął strzelać, z czym miał problem tongue.gif jest niesamowity.

niestety w tej swojej niezwykłości jest osamotniony, ale to się wkrótce zmieni- Barca zawsze słabo zaczyna... w zeszłym sezonie o tej porze było gorzej, więc nie ma się czym przejmować. tylko, że Ty też nie możesz znowu tak wielkiej pewności mieć, że rozłożą Chelsea na łopatki.

choć oczywiście wierzę, że tak będzie smile.gif Visca el Barca!
Potti
znów ja, ale w innej sprawie tongue.gif

55 nominowanych- najlepszy piłkarz świata 2006

z tylu powodów ta lista jest pomylona, że nawet się przytaczać nie chce. klapki na oczach mają i tyle. brakuje tam jedynie Rasiaka.
Kira
co do przedostatniego to zobaczymy.

wczorajszy italia - ukraina.
nie wiem, jak ci azzurro to robią, podejrzewam, że oprócz faktu, że mają niezłych zawodników, to w ich mecze mieszają się jakieś siły nadprzyrodzone. jednym słowem - mają niesamowite szczęście ;} mimo, że do 24 minuty drugiej połowy przychylałam się do zwycięstwa ukraińców. a tu zonk. bezsprzeczną gwiazdą był chyba luca toni, którego tak swoją drogą, lubię barrrrdzo. no i buffon. ale ten też miał szczęście, bo ukraińcy strzelali z dużych odległości. stworzyli mnóstwo sytuacji, tylko... z celnością było gorzej. (jak można było chwycić za koszulkę przeciwnika w polu karnym? _-_ w przypadku meczu z italią to krok samobójczy, recepta na stracenie bramki) w ogóle włosi byli lepiej rozstawieni w ciągu całego meczu, z większą swobodą przejmowali piłkę. i byli szybsi, lepiej współpracowali. ale ukraina pod koniec całego spotkania była straszliwie zmotywowana, to było widać, praktycznie cała akcja rozgrywała się przy bramce gianluigi. w sumie szkoda mi ich, grali nieźle, ale cóż, włochom sprzyjają siły niebieskie chyba ;} są naprawdę nieprzewidywalni. choć w tym meczu i tak nie pokazali wszystkiego, na co ich stać.

tak swoją drogą to cały czas rozpaczam nad nieobecnością moich dwóch ulubieńców - grosso i szewczenko user posted image

buffon, cech, lehmann - tu się zgodzę user posted image nie wiem, czy najlepsi, ale na pewno dobrzy, więc wydaje mi się, że ich kandydatura jest w pełni zasłużona.
Potti
Sheva jest be tongue.gif
Child
Zawodnikiem jest nieprzeciętnym. Ale w jakich klubach gra, to już inna sprawa. Ma chłop pecha, bo Milanu i Chelsea nie darzę sympatią wink2.gif
Potti
no jest nieprzeciętny, ba, trudno znaleźć lepszego napastnika- ale, że tak śpiewająco powiem 'mam tak samo jak Ty...''.

świetne zdjęcie smile.gif
Child
widzialem lepsze wink2.gif
Kira
mi się to podoba : ) o, Barthez ;D

hiszpania przegrała ze szwecją! o nie, nie wierzę. idę oglądać powtórkę user posted image
Potti
nie znacie się tongue.gif

Kira- jak zagrali Iniesta, Xavi i Puyol?
Kira
grosso! user posted image

iniesta wszedł na boisko dopiero w drugiej połowie. puyol po zdobyciu drugiej bramki, usiadł na murawie i wyglądał jakby miał się rozpłakać. co do gry to... powiem szczerze, że według mnie najlepiej zagrali villa i torres. casillas w pewnym momencie w ogóle wyszedł z bramki i chwilę potem musiał wyciągać piłkę z własnej siatki. a gdyby piłka nie uderzyła w barierkę to bodajże już w pierwszej połowie byłoby 2 do 0! elmander. naprawdę, niewiele brakowało.
niby dyskusyjną kwestią jest to, czy w pewnym momencie piłka przekroczyła linię szwedzkiej bramki. sędzia niby nie uznał, ale...

a jak obstawiacie dzisiejszy chorzów? user posted image 3 do 0 dla konkwistadorów!
Potti
ja też coś koło tego tongue.gif

ale w sumie mi to zwisa, ja już chcę piłkę klubową! Sevilla, Chelsea, Real... i niby można się spodziewać zarówno najlepszego jak najgorszego- patrząc po tym co się dzieje- ale mimo wszystko, ja chcę juz te mecze !! jestem na głodzie.
Potti
zastanawiam się czy mnie oczy, uszy i wszystko po kolei nie zawiodło- ale jednak chyba nie smile.gif Polska wbija 2 gole Portugalii i może jestem człowiekiem małej wiary, ale wciąż mi się to w głowie nie mieści!
Kira
właściwie to brak mi słów ;] miło jest czasem aż tak się pomylić.
tyle sytuacji, jej. Polandia user posted image piękny mecz.

a deco z tymi oczami wygląda jak chłopiec z bajki :]
Potti
heh, Cristiano Ronaldo przed hymnem się śmiał i był tak wyluzowany,że aż chciałam, żeby mu ktoś nosa utarł i proszę- pod koniec już płakał przytulając się do Scolariego smile.gif
Child
zamienili się koszulkami przed meczem. nie ma innego wytłumaczenia ;]
Kara
Spodziewałam się 2:0 do końca ale cóż niestety jak zwykle w ostatnich minutach stracilismy bramkę ale i tak jestem z Ebiego dumna :]
Kira
nie ma innego wytłumaczenia.
ale nawet Rasiak zrobił swoje. a żuraw lataaał że hej.
ale mam nadzieję, że na tym się skończy zawrotna kariera.
trochę obawiam się, że to mógł być jednorazowy zryw i determinacja, strach przed upokorzeniem na własnym stadionie, przed własnymi kibicami. choć z drugiej strony zwycięstwo z portugalią na pewno miło połechtało polskich piłkarzy i jest straszliwie motywujące. to znaczy, że nie są jednak tak kompletnie lol user posted image i są w stanie zagrać piękny i efektywny mecz nawet z tak świetną reprezentacją, czwartą na świecie przecież!, jak portugalia.

cristiano w pewnym momencie wypchnął poza linię boiska polskiego zawodnika. i był wielce zdziwiony i zirytowany, kiedy sędzia podyktował faul. nieładnie. ale jego firmowy uśmiech, tak samo jak ponura i smutna minka, kiedy przegrywa lub brutalnie sfaulowany schodzi z boiska, powalają.

mimo wszystko, szkoda mi ricardo... bo on fajny jest user posted image
Child
cristiano w pewnym momencie wypchnął poza linię boiska polskiego zawodnika. i był wielce zdziwiony i zirytowany, kiedy sędzia podyktował faul.

nie wiem czy chodzi o sytuacje w pierwszej polowie, zanim Portugalczycy stracili drugiego gola, ale jezeli tak, to nie Ronaldo, a Sabrosa wink2.gif

lol - http://www.youtube.com/watch?v=DG8xvQ_D8yc
Kira
nie potrafię umiejscowić tego dokładnie w czasie, ale to było chyba już w drugiej połowie, pod sam koniec, i to był był na pewno cristiano :] to co zrobił było bezczelne ;p
Child
chyba, ze tak. koncowki juz nie widzialem [;
Potti
e tam. akurat tak się zdarzyło, że Rasiak asystował, ale czy zrobił swoje? jedyne za co można go pochwalić to zaangażowanie- bo jego gra w drugiej połowie... :/ gdyby Jeleń nie miał w tym czasie kontuzji to byłoby zbyt piękne, żeby prawdziwe. prawdopodobnie.
generalnie jest super i w ogóle wszyscy się cieszą, ale mam nadzieję, że po meczu z Belgią to nie uleci. tylko tym razem będę bardziej ''wierząca'' smile.gif

a, Kira- też mi szkoda Ricardo. i Deco. ale Andersona bardziej, bo w Barcelonie nie błyszczy, w reprezentacji też... czas wreszcie przypomnieć sobie, że w końcu jest genialny. najwyższy czas patrząc po terminarzu Barcy. choć będąc szczerym, w meczu towarzyskim z Argentyną podobno Xavi i Iniesta zagrali świetnie, więc w razie czego nie ma się co martwić.

EDIT:
głowy ich chyba rozbolały!
Ahmed
Dla tych, co nie widzieli ;]

Dziwne rzeczy się w europejskim futbolu dzieją. Anglia remisuje u siebie z Macedonią, a później przegrywa z Chorwacją na wyjeździe. Szkoci (o których już cały świat zapomniał) pokonują 2:0 Francję. A Polacy grają lepiej technicznie od Portugalii.
Potti
i to nie tylko w reprezentacyjnym tongue.gif

dzień dzisiejszy choćby:
Real przegrywa z Getafe 1-0 i Ronaldo pozwala sobie na drugą zółtą kartkę w meczu poprzedzającym spotkanie z Barceloną- trzeba być naprawdę idiotą. myślałam, że do tego nie trzeba czytać więcej niż pół książki w życiu, żeby się czasem pohamować- ale jak widać myliłam się wink2.gif podobnie jak co do tego, że Blancos będą grać coraz lepiej, zamiast coraz gorzej.
mecz Chelsea kończy się tym, że w bramce stoi Terry, bo dwóch bramkarzy zostaje odwiezionych do szpitala.

oby jutro w meczu Barcy z Sevillą nie było takich głupich niespodzianek tongue.gif choć sam w sobie przecież będzie dziwny, bo żadna telewizja nie może go transmitować.
Potti
beautiful weekend smile.gif
Barca- Sevilla 3-1 w tym wreszcie 2xRonaldinho, a Injesta podobno wciąż genialny (chociaż nie wiem skąd te przecieki...) tongue.gif Valdes (też podobno) świetne interwencje, Thuram wymiata, obrona ogólnie dobrze (coprawda kontuzja Bellettiego, ale Zambrotta da radę)... o ile to wszystko prawda, jest zajebiście.
szczególnie, że Chelsea bez bramkarza (lub bramkarzy) a ja się bardzo poważnie założyłam.
Real jak pisałam wczoraj przegrał, Valencia przegrała i Barca samotnym liderem, więc coby się nie stało z Realem- tragedii nie będzie. chociaż Casillas mówi, że nigdy nie grali tak źle, a ja mu wierzę. nie pozbierają się, bo z tą mobilizacją im od jakiegoś czasu w ogóle nie idzie- chyba, że Capello coś zmieni.

no a teraz bardzo ważny tydzień, więc 3majcie kciuki tongue.gif

edit: ale mimo wszystko- szkoda Cecha.
Kira
boże, ja jestem cały weekend w rozjazdach i niczego nie oglądałam. mam nadzieję, że będą jakieś powtórki. a jak obstawiacie środę na stamford bridge? <:
Child
2:0 w bramkarzach dla Barcelony [;
Potti
jakby nie było i tak zwycięzcą będzie Chelsea dla niektórych- Jose albo powie, że są tak boscy, że nawet bez dwóch pierwszych bramkarzy sobie poradzili, a jeśli przegrają- że zwycięstwo było niemożliwe wink2.gif
Kira
mówili, że Cech może już w ogóle nie zagrać user posted image
Potti
kolejne zakłady i adrenalina rośnie. no nie mogę, wczoraj wydawało mi się, że mimo wszystko nie będą to takie emocje jak ostatnio- ale jednak już powoli zbliżam się do wykorkowania z nerwów :]

jak Chelsea wygra, to już mnie chyba więcej świat nie zobaczy...
Kira
chelsea musi wygrać dla petra.
Potti
Chelsea nie przegrała z powodu braku Petra, Barca tak w dużej mierze przez brak Eto'o.

ale w ogóle pierdolę tą piłkę nożną.
Kira
Hilario bronił genialnie! user posted image
poza tym Drogba, Robben, Carvalho, Szewczenko i właściwie niewidoczny Ballack user posted image

skromny wynik nie oddaje świetnej gry błękitnych :)

sialalalala. Chelsea. Chelsea.
Potti
genialni Boulahrouz i Makelele. Hilario dał radę, ale żeby był genialny to raczej nie powiem- bo czy miał okazję błysnąć? tongue.gif Drogba w tym sezonie gra świetnie, przeciwnie do Shevy, ale czy musi tak ciągle się przewracać?

co do Barcy... mówi się trudno i żyje się dalej, za 2 tyg. będzie lepiej. druga połowa była tragiczna i przypominała inne mecze FCB transmitowane w tym roku, więc 0:1 to najniższy wymiar kary. teraz mam tylko nadzieję, że mecz z Realem będzie raczej przypominał ten z Sevillą, niż ten z ''The Blues''.
i wciąż nie potrafię podążyć tokiem myślenia Rijkaarda. cały świat krzyczy, że Marquez za Edmilsona na defensywnego pomocnika, Thuram do obrony, Iniesta najlepszy w Barcy, Saviola zasługuje na szansę... rozumiem, że on wie lepiej, ale tym razem chyba jednak coś się nie udało.
za ten mecz za to, wreszcie, brawo Rafa :* chyba ma coś do Chelsea, bo przeciw niej w ciągu ostatnich 3 spotkań zawsze był jednym z najlepszych na boisku. no i znów brawo Valdes, jak Sheva strzela gole kiedy CFC przegrywa, tak Valdes broni dobrze kiedy nie idzie Barcy.
Child
kichać na Chelsea. ManU w pięknym stylu wraca na pozycję lidera Premier League :D wygrana 2:0 z Liverpoolem, gol Scholes'a w jego 500 meczu i fantastyczna bramka Ferdinanda! :D
Potti
racja, kichać na Chelsea. dziś Gran Derby tongue.gif
Child
Real prowadzi. a to heca ;]

o. drugiego wbili. prawie trzeciego.
Hagrid
Chyba wyrosłem już piłki klubowej. jest pozbawiona emocji gdy grają internacjonalistyczne składy, a o wszystkim decyduje bezduszny biznes. Gdyby sułtan Brunei chciał skompletowac drużynę 22 najlepszych piłkarzy świata, nie miałby z tym najmniejszego nawet problemu.
Kira
proszę mi się odpiórkować od Chelsea! user posted image

Szewa się w końcu się odblokowuje, pięknie. łądny wynik, ah ah! a nawet Ballack :] wiedziałam że się w końcu popisze ;]

realowi niepokojąco dobrze idzie ;p
zambrotta, pierwszy gangster italii dostał żółtą kartkę, eh ;]
MisieK
Biedna Barca się skiepscila ;P

coz to za jezyk? tongue.gif

oj, nie pierdziel. toż to po naszemu. pocóż się mamy do norm dostosowywaćtongue.gif
Potti
e tam. za tydzień przegra z Nasticem i to będzie zemsta Katalonii tongue.gif a tak szczerze to raczej Barcy źle idzie, bo jak dla mnie zwycięstwo z nimi to jak narazie jedyny sukces Realu- wysokie pokonanie Steauy nie sprawiłoby raczej problemu większości drużyn z ''górnej półki''. mam nadzieję, że będę chętna do rozmowy o tym po rewanżu z Lyonem, bo chyba póki co to najbliższa okazja, żeby ktoś Blancos pokazał gdzie ich miejsce... :]
a w ogóle to przynajmniej jedna dobra wiadomość wczoraj- Lyon pojechał Marsylię 1-4! i poraz kolejny się zastanawiam kiedy im ktoś napędzi stracha w Ligue 1, czekając z drugiej str kiedy wreszcie coś osiągną w LM (o ile nie trafią na Barcę, jestem z nimi tongue.gif).

co do Barcy... w Gran Derby wszystkie scenariusze są możliwe, ale trudno inny wynik niż zwycięstwo FCB zaakceptować. szczególnie kiedy ma się wrażenie, że oni mogą a nie chcą lepiej grać (z wyjątkami).
w sumie kontuzja Eto'o wydawała mi się tragedią głównie dla niego, ale działa też źle na Barcę i to bardzo- Rijkaard się zaparł, że Saviola tylko w ostateczności, a Eidur czai się tam i czeka żeby setki marnować tongue.gif a poza nim póki co Thuram na ławie zgubił świetną formę, Zambrotta jeszcze się nie odnalazł, więc z transferów korzyści wielkich nie widać.
generalnie- brawo Messi (szkoda, że co jeden wypracuje, drugi musi zepsuć), Iniesta- choć on już jakby wraca do normy po kosmicznej formie, ale stara się zawsze, może Valdes- pomijając drugą bramkę. Deco na ławkę, Ronaldinho na krótko też... chociaż to w sferze pobożnych życzeń. Rijkaard wie lepiej tongue.gif

żeby tylko z Chelsea na Camp Nou się udało!
(śmierć Ballackom!)
Kira
Potti, przesadzasz user posted image

tak a propos ostatniego.
Potti
zdecydowanie nie.
co mam poradzić, że jak za większością Niebieskich tak czy inaczej nie przepadam, tak wolę 10 pozostałych od jednego Ballacka?
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.