Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Piłka Nożna
Magiczne Forum > Talk Show > Talk Show
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45
Child
To nie smieszne. Całkiem normalne, biorąc pod uwagę ostatnie poczynania Chelsea w lidze :C
Potti
za to Rosenborg świetnie sobie radzi w swojej lidze, tracąc do lidera 13 pkt wink2.gif zresztą ej, tak czy inaczej to śmieszne. wiem, że to piłka i w ogóle, ale mina Jose musiała być zabawna.
Kira
paskudny Liverpool, grrr.
ale jeszcze się udławi.
GrimmY
o i jeszcze dzisiaj barca się pomęczy z lyonem, będzie ciekawie.
Child
bić nurków xD
Potti
no to póki co się bardzo męczą wink2.gif

tyle narzekania, że nic z nich nie ma w tym sezonie, słabe wyniki, a całkiem ładnie grają.
GrimmY
3:0 dla barcy.
mecz ładny, ale powiedzmy sobie szczerze miejscami nierówny. pierwsza połowa o tyle nudna, że lyon praktycznie nie zbliżał się do valdesa i nie licząc efektownej wrzuty pod koniec to nic poza tym, już dawno nie widziałem barcelony grającej tak dobrze w obronie. co do bramek - powinno być 2:0 przynajmniej, a w ogóle ta pierwsza bramka messiego (no w końcu samobój przyznali) to tak trochę z pupy była - bardziej podanie niż strzał. początek drugiej połowy też mocny, ale zaraz barca stanęła jakby licząc na okazje do dobrej kontry, a lyon tak czy siak dobrych sytuacji stworzyć nie mógł. na szczęście nie trwało to aż tak długo i przyszła 82 minuta kiedy to bramkę na miarę umieszczenia w podręczniku 'gra zespołowa' zasługuje (no i wreszcie messi sobie strzelił gola). potem pod koniec szybkie wbiegnięcie giovanniego na pole (zwrócił ktoś uwagę? chłopak lat 17, z wyglądu może na 14 ;D) i dobitka ąriego, który wreszcie strzelił pierwszego gola w nowym klubie.
w sumie mecz niezły, ale w połowie drugiej części gry przełączałem na inne programy. martwi mnie trochę zdjęcie ronaldinho już w drugim meczu, widać, że ąri nie do końca jeszcze odnajduje się w stylu gry barcelony (w arsenalu to on był gwiazdą, tutaj 'tylko' jedną z nich), ale pewnie robię z igły widły.
Child
Mourinho odchodzi z Chelsea.

Czekam na odpływ sezonowców :C
Potti
już wczoraj próbowałam coś napisać, ale nie mogłam pozbierać myśli, w końcu pierwszy mecz w sezonie jaki oglądałam wink2.gif sopcast coś mi ostatnio nie śmiga...
w każdym razie- nie było tak źle jak się obawiałam, znając wyniki i opinie na temat gry. słyszałam ze stron mediów, kibiców etc., że jest beznadziejnie, a tymczasem wcale nie jest.
co prawda częściowo to, że sobie pograli jest zasługą Lyonu, co mnie swoją drogą zawiodło. w zeszłym roku życzyłam im nawet zwycięstwa w LM i byłam pewna, że mogą. a z obecnym składem, który gra jak gra- to nawet brzmi śmiesznie. zmiana trenera też myślę nie pomogła, Houllier zawsze wydawał mi się jednym z filarów tej drużyny. w końcu u nich nie było tak, że nazwiska same grały, ba, jak się robiło za dużo gwiazd to sprzedawali... ale w tym sezonie chyba z tym przeholowali.
jednak pewien poziom klub wciąż trzyma i już nie z takimi Barca miewała problemy w ostatnich sezonach, dlatego cieszę się, że wyszło jak wyszło smile.gif mamy teraz skład marzeń, który potrzebuje się zgrać, a w niektórych przypadkach nawet ograć, na to potrzeba czasu. dobrze, że Henry strzelił bramkę, bo zgadzam się, że jeszcze nie do końca się wpasował, a świadomość zerowego bilansu bramek pewnie nie pomagała. fajnie, że do pierwszego składu wreszcie trafili Dos Santos i Krkić, szczególnie na tego pierwszego czekam od MŚ U-17 półtora roku temu. po Messim widać, że tacy są potrzebni, wczoraj wymiatał. no i jeszcze Ronaldinho- nie idzie mu najlepiej od dłuższego czasu i zaczynam się obawiać, że to nie jemu Zidane zostawił koronę, shit. jeszcze wierzę, że się obudzi, ale latka lecą, a Barca ma pierwszy raz tyle manewrów w ataku, że nie trzeba go "przemęczać" grą- więc niech się pozbiera lepiej smile.gif Iniesta depcze po piętach, a jest świetny. tzn. był w zeszłym sezonie, teraz mam niepełny obraz.
obrona też obyła się bez głupich błędów, co cieszy tym bardziej, że Puyola nie ma, a do Milito nie byłam przekonana. jedyne sytuacje, kiedy się obawiałam, to jak Juninho miał strzelać wolne (nawet to już im tak nie idzie, jak się okazało). Valdes raz pokazał swoje ulubione wybicie piłki, prosto na aut, ale zdarza się.
generalnie Rijkaard się cieszy, zmienia tych co trzeba nie patrząc na nazwiska, spokojnie wprowadza do gry młodych zawodników i obiecuje poprawę... powoli do przodu smile.gif sporo można wywalczyć w tym sezonie, z obecnym składem, a nawet jeśli nie trofea, to czekam na takie momenty jak dwa sezony temu- zwycięstwo w GD i brawa kibiców Realu dla Ronaldinho, pojedynki a'la te z Chelsea (dobrze wspominam nawet ten przegrany 4-2, to była GRA), sambę po strzeleniu gola etc.

po tym meczu dopiero mogę powiedzieć "jak dobrze" smile.gif oby w najbliższych 2óch meczach ugrali jak najwięcej!

edit: Child, dowodów! już parę razy to słyszałam...
GrimmY
QUOTE(Child @ 20.09.2007 10:11)
Mourinho odchodzi z Chelsea.

Czekam na odpływ sezonowców :C
*

keke właśnie poprawiłeś mi już i tak całkiem dobry dzień :>

Potti: właśnie znalazłem - click
Potti
dzięki smile.gif

Kira
... śmieszne jest to, że w środę Sporting był w stanie pokonać tylko jego wychowanek
Child
To wina układu. I PO. Zydokomunistycznej masonerii. Cyklistów. Oligarchów. Wyborczej.

Innymi słowy - byli słabsi, więc przegrali. I nie wazne kto strzelił [;

Poza tym - fight fire with fire :C
Kira
lepsi (tylko) o jednego gola. to nie jest jakaś miażdżąca przewaga, więc jestem dobrej myśli ;)
Potti
wiesz, Roma u siebie nawet wygrała, a co się potem stało... wink2.gif
Pszczola
Jak to się dzieje, że jak tylko siadam, by obejrzeć mecz ulubionej drużyny, ci zawsze przegrywają? Nie oglądam, wygrywają. To samo ze skokami narciarskimi. Tenisem! Legią.

A tak sobie offtopuję w temacie na temat. Wcale się nie załamałam. Proszę, kontynuujcie temat -_-.
Kira
QUOTE(Potti @ 22.09.2007 00:06)
wiesz, Roma u siebie nawet wygrała, a co się potem stało... wink2.gif
*

tak, zniszczyli Cesarstwo Rzymskie, a potem z kretesem polegli na Milanie wink2.gif
Potti
to nie była tak spektakularna porażka jak Romy. poza tym nie mówię, że ManU jest niezniszczalne, po prostu nie ma co się nastawiać, że Sporting pokona ich na OT tongue.gif

swoją drogą, właśnie spojrzałam na tabelę Premiership, chociaż na chwilę m/w tak jak być powinno (czyli Arsenal pierwszy i Chelsea jak najniżej).
Potti
ejjjjjj, Barcelona znów nie chce strzelić gola =/

edit: no i jak się zabrałam za pisanie to gol dla Sevilli, ale tak czy inaczej jest 2-1, więc nevermind smile.gif pierwsze golgolgolgolgolgol usłyszane w tym sezonie! ale mylący ci Katalończycy, 2x zestresowałam się niepotrzebnie, że gol dla Sevilli, a jak był karny to przez chwilę nie mogłam wychwycić dla kogo.
jak torrent będzie to więcej powiem, ale (z tego co zrozumiałam, ale to nie było zbyt skomplikowane wink2.gif) Messi się ładnie zachował- zadedykował gola Ronaldinho, na którym wszyscy psy wieszają i jeszcze kontuzja się trafiła. w dodatku znów on nam tyłek ratuje.
Child
Chelsea sie konczy [nie ukrywam, że mi to na rękę :C]. Własnie dostali 2:0 na Old Trafford. Mecz moze i nudny, ale to zawsze te trzy punkty na plus [;
Potti
dawno Barca nie strzeliła gola w pierwszym kwadransie, nie mówiąc o dwóch. no i to co Messi wyprawia, chociaż nie widzę, mnie zachwyca :>
Potti
Kira, Roma się popisała :]
Child
Giuly takoż ;)

http://www.sport.pl/pilka/7,65083,4532872.html
Potti
haha, fajnie jest w radiu katalońskim, kiedy Henry strzela gole. "golgolgolgolgolgolgolgolgolgoltititititititititi"
a dziś strzelił już dwa, więc i tak dziś Francuzów lubię wink2.gif

edit: hattrick!
(o, nawet bym nie zdążyła drugi raz edytować- 0-4, Messi!)
Ramzes
Barca znowu wygrała. Jupi!! biggrin.gif biggrin.gif

A Lyon przegrał 0:3 z Glasgow...co się stało z tą drużyną...?
Child
Kira zamilkła. Ciekawe czemu? ;p

Glory, glory Manchester United!
Ramzes
Słaba pierwsza połowa Celtic-Milan. I pogoda do dupy. I akcji nie ma. I dużo fauli. I nudny ogólnie...
Child
Ale za to wpadł kolejny argument do woreczka "włoska liga jako zbiorowisko symulantów" :CCC
BlackOmen
Polska ze wstydu zgasiła światło .______.
______
yes, yes, yes biggrin.gif
3:1

nie chce mi sie juz edytowac
Zwodnik
Ale siara...po mojemu to sam Bóg opuścił na tę żałosną scenę z I połowy zasłonę miłosierdzia smile.gif

Dobrze, że Euro już nam przyznali, bo taki numer nie przysporzyłby nam zwolenników...
Golden Phoenix
To było żałosne laugh.gif Powinni nam odebrać to Euro. I jeszcze powinniśmy przegrać ten mecz walkowerem 5:0 .
BlackOmen
QUOTE(Golden Phoenix @ 13.10.2007 23:47)
To było żałosne  laugh.gif  Powinni nam odebrać to Euro. I jeszcze powinniśmy przegrać ten mecz walkowerem 5:0 .
*

Bluźnisz!

Ale te 'wysiadłe swiatło' fajne było dopóki się nie rozpoczął ponownie mecz czytałem komentarze 'z czuba' na gw for lulz
Golden Phoenix
Ale ten przebił wszystko:

150 PLN - dojazd na stadion przy Łazienkowskiej,
400 PLN - bilet na mecz Polska vs Kazachstan,
chwilowy błysk światła - BEZCENNE, za wszystko zapłacisz kartą .....

biggrin.gif
MisieK
Ja byłem przekonany ze nagle Kaczor z przemówieniem wyskoczy XD
GrimmY
siedziałem właśnie na imprezie urodzinowej w pabie, gdzie 90% klientów to kibice. polecam takie przeżycie, oglądanie meczu w zbiorowej histerii zaprawianej piwskiem to coś zupełnie innego niż pierdzenie w fotel przed własnym tv.
Avadakedaver
QUOTE(GrimmY @ 15.10.2007 00:09)
siedziałem właśnie na imprezie urodzinowej w pabie, gdzie 90% klientów to kibice. polecam takie przeżycie, oglądanie meczu w zbiorowej histerii zaprawianej piwskiem to coś zupełnie innego niż pierdzenie w fotel przed własnym tv.
*

popieram. byłem raz na czymś takim.
niezapomniane przeżycie, szczerze mówiąc.
GrimmY
link
reszta dokumentu w 'related'. nie wiem czy słowo polecam jest tu odpowiednie, ale dobija mnie ten film, pomijając fakt jaka to reklama naszej piłki.
Potti
szkoda mi Olympiakosu. nie ma wątpliwości, że Real to lepsza drużyna i po prostu czułam, że końcówka przyniesie im gole- w końcu ostatnie kolejki zeszłego sezonu w La Liga odcisnęły sie na mojej psychice ;] ale goście walczyli dzielnie, mimo że w 10. szkoda, że Dudek nie stał w bramce.

no, a Barca znów gorzej niż lepiej.
Kira
a Milan rozbił Szachtar 4 do 1 (!)
i Gilardino! *_* ale czy doczekam się jeszcze kiedyś gry na skrzypcach?
Potti
jak zwykle na LM im rozpędu starcza, ale potem różnie bywa ;]

poza tym nienawidzę końcówek meczów Realu.
Ahmed
szacun!

mój kochany Milan niestety ssie pałkę w tym roku (chociaż gole Seedorfa w meczu z Szachtarem były cudne!). w serie A dostają baty, nawet na własnym boisku.

widzę, że można już tylko liczyć na Arsenal, który żwawo sobie poczyna bez Henry'ego, a Fabregas wyrasta na prawdziwą gwiazdę.
Potti
co do Fabregasa- La Masia swoje zrobiła wink2.gif szkoda, że potem nie udało się go Barcelonie zatrzymać, ale i tak na ilość młodych gwiazd na Camp Nou nie ma co narzekać. a w Anglii też wreszcie musi porządny klub zapanować.

a Milan może jeszcze zaskoczyć (szczególnie jak zwykle w LM), ale mam nadzieję, że nie tym razem.
Child
Porządny klub w Anglii? Hmmm... 4x4 Manchesteru 'sounds good to me'
Kira
ja tam wierzę w Milan i wierzę że się podniesie. bo takie kluby upadają, ale nie umierają. poczekam. wrócą, zawsze wracają. i zawsze się im wybacza.

Roma różnie, ale ogólnie całkiem nieźle. jutro będzie 3 do 0 user posted image skopią tyłki Lazio tak, że się Laziale nie pozbierają ;p oj, nie pozbierają się. co prawda Totti raczej nie zagra, ale jest jeszcze De Rossi, Aquillani, Vucinic. dokopią Lazio na czysto.

oby inter potknął się jak najszybciej ;p

Child
Milan gra identycznie jak w poprzednim sezonie. Wygląda źle, a i tak pewnie skonczy sie na w-ce mistrzu i conajmniej półfinale LM ><
Kira
co mistrz, to mistrz wink2.gif
Kira
Milan jest niesamowity. raz żenująco, następnym razem genialnie.
Milan-Sampdoria - 5:0. w tym Gilardino x2. haha.
Child
http://www.sport.pl/pilka/7,65080,4638935.html

Fuksiarze ;) Ale mecz ładny
Kira
racja, fuksiarze z tego manchesteru.

;)
Child
prowadzenie 1:o i 2:1 a fuks... nie to nie brzmi dobrze jako tutyl ksiazki.

ale '40-to latek, ktory w doliczonym czasie polfinalu Ligi Mistrzow strzela gola dającego awans Milanowi, a fuks' - o to ma sens ;p
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.