Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Piłka Nożna
Magiczne Forum > Talk Show > Talk Show
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45
Avadakedaver
Jak to się mówi - nadzieja umiera ostatnia.
dominisia888
A ja liczę na remis. A może uda się wygrać w końcu piłka jest przewrotna...
Magya
2:1 dla nas. Jak szaleć to szaleć.
MisieK
Tylko polacy będą dziś strzelać. 2 bramy Klose i 1 Podolski;p
Potti
obstawiałam, że dostaniemy z 2:0, ale już taka pewna nie jestem. w każdym razie- mogło być gorzej :)
avalanche
zawału dostanę wkońcu...
Magya
narazie nie ma na co narzekać wink2.gif
BeBe
Kurcze, a ja obstawiałam 4:0 dla Niemców. Jeśli tak dalej pójdzie to stracę trzy dychy;)
Zadziwiająco dobra gra, ale i mieliśmy sporo szczęścia. Zwłaszcza w ostatnim ataku na polską bramkę.
No ale nie ma co przeceniać przed końcem:>
Quizer
Ja tam stawiam na Brazylie tylko tongue.gif Na ostatnim meczu stawiajac 300 zarobilem 60 tongue.gif
Quizer
Hyhyhyhyhyh. A jednak nasi nas nie zawiedli ! biggrin.gif:D
Magya
chciałbyś...
Quizer
Juz za cztery lata, juz za cztery lata. Polska bedzie mistrzem swiata !
Hefaj
no , to teraz na Okęcie moi mili.

ale przynajmniej było COKOLWIEK. a najbardziej Ekwadoru żal...
Neonai
ja powtórzę swój opis gg:

SHAME ON US
avalanche
nie ma co pisac.

jest tak cholernie smutno, zważywszy, że się namęczyli chłopcy ;////

cry.gif
Magya
szkoda ich.
Neonai
wszystko przez to ze zaczęłam oglądac mecz po 90 minucie.
kubik
hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
*lol i ofcuz musiałem rozpocząć nową stronę* *shakefist*
BeBe
należał mi sie co najmniej remis
Cholera
BlackOmen
Jeszcze niech ktos mi przerobi ten failure when your best is simply not enough na Polakow.
Kurde a tak pieknie bylo o niebo lepiej niz z Ekwadorem dizz...
Quizer
Remis tak dlugo to byl tylko dlatego ze mieli farta strasznego =p Te dwie poprzeczki to w ogole cud nad wisla byl =pp
BlackOmen
"God came down from heaven and stop this massacre" zmieniajac z lekka slawny cytat z Pulp Fiction (:
Cesair
Nie uwazam, że fart, drużyna Niemiecka, jak dla mnie jest słaba, długo nie pograją. A dowodem na to mecz z Polską, tak długo było 0:0, a przecież nie jesteśmy jacyś zajebiści.
Quizer
No pograja prawdopodobnie do cwierc czy tam pol finalu kiedy na brazylie trafia :]
Hagrid
Niech ktoś szybko da tutaj sktor regulaminu, co bedzie gdy Polska Kostaryka i Ekwador beda mieć 3 punkty?
MisieK
k.....
Jadę na okęcie spuścić manto Janasowi.
Szkoda ze później tych zmian nie zrobił...
hagrid -> stosunek bramek;)
Lupek
Walczyli jak lwy, zginęli jak muchy. Po jaką cholere Janas wprowdzał Dudke za Żewłakowa? Nie lepiej było dać za Żurawia Szymkowiaka? I by grali systemem 4-4-1 :/ Do tego te zmiany tak późno :/

Pomóżcie wybrać: krzesło elektryczne czy sekundowy lot z balkonu aż do ziemi?
Cesair
Jak będą grać tak samo jak dziś, to moim zdaniem o ćwierć finale nie mają co marzyć.
Zwodnik
Łechh...smutno mi. Było meczu nie oglądac i po prostru sprawdzić wynik, pokiwałbym tylko głową. Ale patrząc...Nie da się ukryć, że chłopaki mieli farta. I to nieziemskiego. Mówię to z cięzkim sercem bo Niemcy też nie zachwycali, ale wybaczcie, błędy obrony zdarzały się nadal. Nie po każdej akcji, było duzo udanych, ale jednak te 5 czy 6 razy ratował nas albo Boruc albo fart. Dziś, w przeciwieństwie do Piątku grali częsciej do przodu niż do tyłu, ale nadal swoją ulubioną taktyką. Kops do przodu i co ma być to będzie. Zwłaszcza w końcówce. Około 55-60 minuty trzymaliśmy ich mocno i mogliśmy nawet z tej gry coś strzelić. Ale gdy zaczęło się odwracać, pomyślałem tylko "To nie jest gra dla kogoś z żółtą kartką". Trzeba go było zdjąć zanim zdążył nabroić. Janas nie wykazał się moim sprytem smile.gif i skończyło się tragicznie. Żurawski nie istniał zupełnie. Żałosną można okreslić całą akcję, w której straciliśmy bramkę. Ja rozumiem, że graliśmy w osłabieniu. Ale w dziesięciu a nie w czterech. Oddalismy Niemcom piłkę po czym...to wyglądało tak, jakby ktoś odtrąbił odwrót. Nasi całą ekipą literalnie uciekali przed Niemcami, z czego ci radośnie skorzystali. Podeszli do naszej bramki uporządkowani, dobrze rozstawieni i uważni (w końcu póki pod pole karne nie podeszli, nikt im nawet nie próbował przeszkadzać. Biorąc pod uwagę Niemiecką taktykę polegającą na grze ze skrzydeł była to niewybaczalna głupota.). No niestety. To boli. Zwłaszcza, że za jakiś czas nikt nie będzie pamiętał jak to wyglądało. Bedzie tylko przegrana dwóch pierwszych meczy i to bez zdobycia choćby jednej bramki. Ale widocznie taki już nasz los. Mistrzostwa Świata i Eliminacje do ME nie dla Polaków...
BlackOmen
QUOTE(Cesair @ 14.06.2006 23:13)
Jak będą grać tak samo jak dziś, to moim zdaniem o ćwierć finale nie mają co marzyć.
*

Nie chce Cie martwic, ale my juz z grupy nie wychodzimy :]
Quizer
user posted image
† 14.06.2006
Illusion
Biedni nasi chłopcy. Aż się popłakałam pod koniec, tak mi ich było szkoda ;( Alee! Jak Kostaryka przegra z Ekwadorem i my wygramy z Kostaryką, to będą trzy zespoły z trzema punktami. Jest szansa. Malutka, ale jest! ;]
Prawda? ;>
BlackOmen
Quizer, FAIL! Wrzuc na imageshacka ( http://imageshack.us )

Zedytowane tongue.gif
Hagrid
Wreszcie ktoś ROZSĄDNY, masz rację Illusion Dosyc tego zresztą, zawczasu daje swój typ. Mistrzem świata będzie Hiszpania.
Quizer
Zobaczycie wygramy z Kostaryka 8:0 i nam punktow przybedzie !
Nimfka
No jaaa, ale mi szkoda =/ Normalnie nie wiem co napisać, chłopaki tak dzielnie walczyli, a ta bramka... No nic, wypadek przy pracy.
A ten Podolski i Klose ciągle nas atakowali (dobra, wiem, po to są), jakby chceli pokazać Polsce co straciliśmy ^^ Walić ich.
Jestem dumna z gry Polaków.

A mistrzem ma Brazylia być. Chociaż EWENTUALNIE zgodzę się na Hiszpanie :]
Potti
no i tym razem, po pierwszych kilku minutach, nawet ja uznałam, że warto się na patriotyzm nawrócić :] żaden z dwóch zespołów na boisku nie grał tak pięknie, jakbym z obiektywnego pkt widzenia chciała oglądać, ale przynajmniej w 1. połowie było wystarczająco, żeby ten mecz zremisować albo nawet pomarzyć o czymś więcej, w drugiej zaczęło się trochę sypać. Niemcy zaczęli dociskać, a z której strony nie patrzeć, mają skład raczej lepszy, więc było coraz trudniej. Sobolewski nie wytrzymał, Janas chyba zapomniał o wszystkim dookoła, bo kolejny raz czekał nie wiadomo na co ze zmianami, a jak już do nich dopuścił- to najstarsi górale nie wiedzą dlaczego przynajmniej jedna z nich akurat taka, a nie inna. generalnie nie zawiodło to co ostatnio, tym razem zawiódł trener, trochę kondycja, ale przynajmniej cały mecz nie przespacerowaliśmy po boisku. i z tego można być dumnym, w końcu spodziewaliśmy się przegranej. no i przede wszystkim gratulacje dla Boruca, który nie dość, że zachwycił wszystkie moje koleżanki, to jeszcze wczoraj miał wyraźnie swój dzień- a Niemcy wygraliby napewno wyżej, gdyby nie on :] szkoda, że to się wszystko w ostatniej chwili tak skończyło (wczoraj to mało nie umarłam z nerwów jeszcze po meczu), bo okazało się, że chyba jednak najbardziej czuję się Polką, ale trudno. być może za 4 lata będzie lepiej, a tymczasem cieszę się, że nie graliśmy jak z Ekwadorem :}

za to z kandydaturą Hiszpanii na mistrza... omatko, oni są drużyną! mają świetny skład, coprawda Villa i Torres to już nie to co ostatnio w Korei, kiedy zostali oszukani, Raul i Morientes w życiowej formie. ale teraz przynajmniej są zgrani, a linię pomocy i obronę mają świetną, atak też niezły, choć jak mówiłam- nikt nie jest idealny :] życzę im powodzenia, dopóki nie spotkają się z Brazylią, będę za nich 3mać kciuki.
Cesair
QUOTE(BlackOmen @ 15.06.2006 00:34)
QUOTE(Cesair @ 14.06.2006 23:13)
*

Nie chce Cie martwic, ale my juz z grupy nie wychodzimy :]
*

Nie chodziło mi o Polaków tylko o Niemców.
Avadakedaver
Nie możecie mieć pretensji do nikogo. Taki ładny mecz z tak dobrą drużyną. Szkoda tej bramki, to wiadomo, ale spodziewałem się gorszego meczu. Polacy wznieśli się na wyżyny, ale i tak przegrali. Jak możecie mieć w ogóle do nich pretensje?! Cztery lata temu z grupy nie wyszliśmy, a oni prawie zdobyli mistrzostwo świata! Obstawiałem dwa:zero w dupę, a tu proszę, prawie remis. Ja tam jestem z nich dumny. Chodzę po chacie i krzyczę "Polska, biało-czerwoni".
Illusion
Eee... A kto ma do nich pretensje? O_o To raczej do Janasa jeśli już. Mi nawet go szkoda, chociaż jest burak.
GrimmY
naprawde wielka szkoda, bylo bardzo blisko, juz widzialem ten remis (momentami nawet wygrana;} a przy tych dwoch poprzeczkach omalo telewizora kumplowi nie rozwalilem) pozostaje pogratulowac, bo dali z siebie wszystko. coz, pozostaje jeszcze obliczanie ewentualnych scenariuszy-statystyk przy okazji meczu ekwador - kostaryka i liczenie na cud.
Avadakedaver
Illusion - ja właśnie o nim mówię. A przy okazji do tych, którzy krytykują polskich piłkarzy. Niekoniecznie na tym forum.
Potti
chcesz powiedzieć, że Janas nie zawalił sprawy? :)
Vilanda
gdyby grali tak z ekwadorem...
szkoda mi ich, bo walczyli do samego końca, boruc był świetny, mieli dużo szczęścia.
ale polska piłka jest niestety za słaba, więc nie robie sobie jakichkolwiek nadzieji na wyjście z grupy.
em
ach, Boże. należał im się ten remis, kurde no. niemcy się unieśli honorem, przecież im jest wszystko jedno kto z grupy poza nimi wyjdzie, a jakby tak dali nam zremisować, to przecież im by to w niczym nie przeszkodziło. :/.
tak blisko, ach, tak blisko. .__.
dominisia888
QUOTE(Vilanda @ 15.06.2006 13:20)
gdyby grali tak z ekwadorem...
szkoda mi ich, bo walczyli do samego końca, boruc był świetny, mieli dużo szczęścia.
ale polska piłka jest niestety za słaba, więc nie robie sobie jakichkolwiek nadzieji na wyjście z grupy.
*

A ja będę wierzyć do końca, nadzieja umiera ostania. W teori mamy szanse żeby wyjść z grupy :

http://www.mundial.wp.pl/kat,26715,wid,835...96&ticaid=11ca5

Dlatego dzis całym sercem kibicuję Kostaryce wink2.gif
Child
QUOTE(GrimmY @ 13.06.2006 15:25)
QUOTE(Child @ 12.06.2006 22:31)

sauce for...aw what the hell
daj jeszcze raz, bo usunęli.
*

http://img73.imageshack.us/img73/4302/peln...niwpracy5yx.jpg
avalanche
tak weszłam sobie do pokoju. patrze. ekwador - kostaryka i akurat ekwador strzelił drugą bramkę ;d

kostaryka nam nie dopomoże...;d
Potti
no to tyle jeśli chodzi o nadzieje :)
Janas jest totalną pierdołą życiową, Pele przeciwko nam, przegraliśmy z zespołami, które zagrały najnudniejszy mecz na mistrzostwach. gratulacje dla trenera Ekwadoru, że potrafił z nich złożyć drużynę.

panie Kasperczak- powodzenia, ciekawe co pan z tych piłkarzy sklei :]
Avadakedaver
QUOTE(Potti @ 15.06.2006 13:17)
chcesz powiedzieć, że Janas nie zawalił sprawy? smile.gif
*

<myśli>
...
tak. Janas nie zawalił sprawy.
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.