Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Nabijanie Postów
Magiczne Forum > Talk Show > Talk Show > Bzziuuummm!!!
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79
Child
Rats!Rats!Rats! byloby - imo - lepsze ;)

upload PT podejscie drugie [za jakies 75 minut bedzie xD]
PrZeMeK Z.
Avalanche - nie musi być jakiś szczególny bunt, raczej coś w stylu "widzisz czego słucham? Wypierdalaj." :]
avalanche
to dawaj Mozarta!!!!

biggrin.gif

PrZeMeK Z.
XDDDDDDDDDD

Dla mnie powinno być raczej "Jesteś szalona" XD
Child
Fear of a Blank Planet http://rapidshare.com/files/68854549/Porcu...Planet.rar.html
vold
NIRWANA!

I czemu odcieliście się kurdebele od mojego słodkiego sentymentalizmu, buce?
BlackOmen
QUOTE(PrZeMeK Z. @ 10.11.2007 23:39)
Avalanche - nie musi być jakiś szczególny bunt, raczej coś w stylu "widzisz czego słucham? Wypierdalaj." :]
*

Każ jej założyć konto na last fmie czarodziej.gif
Child
i majspejsa

chociaz do podejscia 'widzisz czego slucham? wypier...' najbardziej pasuje cos w stylu Terrorizer albo Napalm Death :C
avalanche
nie dam sobie założyć! biggrin.gif

wyjdzie na jaw że słucham starego dobrego disco polo....
BlackOmen
Do tego 'widzisz czego slucham...' pasuje klasyka lub jazz. Dzięki takiej muzyce wyjdzie na niezrozumianą przez kogokolwiek inteligentke @.@

QUOTE(avalanche @ 11.11.2007 12:25)
nie dam sobie założyć!  biggrin.gif

wyjdzie na jaw że słucham starego dobrego disco polo....
*

To wtedy Ty będziesz mówić 'widzisz czego słucham? Lubelski Full, więc wypier...'
avalanche
nie chcę się tak publicznie obnażać z mojej plejlisty.
BlackOmen
QUOTE(avalanche @ 11.11.2007 16:32)
nie chcę się tak publicznie obnażać z mojej plejlisty.
*

Fajna zabawa srsly
asiatal
Przemek --> Marylin Manson? biggrin.gif
Eva
taki fetysz. gorzej jak sie zapomni i pusci cos obciachowego xD

No, akurat sie zjebauo i nie mam czasu naprawiac!
BlackOmen
QUOTE(Eva @ 11.11.2007 16:42)
taki fetysz. gorzej jak sie zapomni i pusci cos obciachowego xD

*

Mnie tylko czasem tagowanie wkurza z mojego czystego lenistwa : P

a i to ze jak odpale emule to pozniej lastfma szlag trafia i jak go przeresetuje to dopiero wszystko wysyla
PrZeMeK Z.
Manson nie.

Zaraz przesłucham płytę podaną przez Childa.
Child
aha - nie przejmuj się, jeżeli winamp bedzie pokazywał, że 'sleep together' trwa 39 minut z okładem ;p
PrZeMeK Z.
Na moim komputerze nawet by mnie to nie zdziwiło :]
avalanche
poczułam się przez moment jak na sylwestra.

kilkuminutowy pokaz fajerwerków za oknem xD
Child
Ktoś mi wytłumaczy, po jaką cholerę WKU marnuje mi wolny dzień i wzywa mnie do osobistego stawienia się, skoro mają wszystkie zafajdane papiery, z ktorych wynika, że się do woja nie wybieram?
Neonai
QUOTE(PrZeMeK Z. @ 11.11.2007 01:01)
Mam pytanie: jakiej muzyki może słuchać zbuntowana, w głębi duszy nieszczęśliwa dziewczyna, która chce się wydawać pewna siebie i niedostępna?
Metal czy punk odpadają. Mogą być jakieś konkretne zespoły.

Do opowiadania mi to potrzebne.
*

Od Evy : 'Przemek! Mam! Speedcore!! XD'
PrZeMeK Z.
Taaa XD

Child, dzięki wielkie za Porcupine Tree. Mnie tam się średnio podoba, ale bardzo pasuje. Wystarczająco "miękkie", żeby było wiarygodnie. The Cure też pasuje.
Czemu "Sentimental" trwa ponad 17 minut? O_o

Avalanche - Poets of The Fall i Deftones też się w sumie nadadzą na tę bardziej emo fazę bohaterki. Świetnie.

Jakbyście mogli jeszcze parę zespołów w tych klimatach podać, byłbym wdzięczny. Bez linków, tylko tak, żeby dopisać jej do "playlisty".
Child
Czemu "Sentimental" trwa ponad 17 minut? O_o
'cuz it's Porcupine Tree - teh progressive rock wink2.gif

Swoją drogą - Black Rose Immortal by Opeth to jakies 21 minut wink2.gif
em
kocham zapach mojego nowego portfela.
Child
pustego? ;CCC
em
pytanie retoryczne ;p pustych portfeli nie daje sie w prezencie
PrZeMeK Z.
Jestie - dziękuję za utwory. Niezbyt moim zdaniem pasują, ale niewątpliwie ciekawe do posłuchania.
Avadakedaver
szk.....
bawiłem się przyssawką i teraz mam na czole dziesięć fioletowych kół. jak ja sie pokaze na ulicy?
em
fotke!
Avadakedaver
jak mi kabla do komorki przyslą to pokaze.
właśnie.
zamowilem karte i kabel w ten sam dzien, w tym samym dniu wpłaciłem pieniądze, a karta przyszła wczoraj, kabel nie. blink.
BlackOmen
QUOTE(Avadakedaver @ 15.11.2007 23:23)
szk.....
bawiłem się przyssawką i teraz mam na czole dziesięć fioletowych kół. jak ja sie pokaze na ulicy?
*

Kill yourself!!!11one
GrimmY
QUOTE(Avadakedaver @ 16.11.2007 01:23)
szk.....
*

user posted image
PrZeMeK Z.
Ktoś nagrał się nam na pocztę głosową. A co nagrał? Piosenkę z Monty Pythona "I'm a lumberjack and I'm OK" w wersji pocztówkowej (tzn. piszczącej) O_O
Avadakedaver
user posted image
avalanche
pomacany przez ośmiornicę. prawie że.
hazel
Avada! laugh.gif
em
kominiarka dementi.gif
Avadakedaver
mój genialny plan wypalił.
Mi na to generalnie wystarczy czapka wełniana (mam takącieniutką), ale jakby mi się ktoś na praktykach zapytał po co mam czapkę, to co? dlatego mam genialny argument - bo mi czapka bandaż podtrzymuje. a pod czapką mam cienką warstwę bandażu/bandaża.
a jak ktoś pyta "coś zrobił chińczyku?" to mówię, że mnie napadli i jednemu z bani ściągłem w mordę i mnie teraz boli i mam guza.
Child
mitoman kurde xD
vold
QUOTE(PrZeMeK Z. @ 16.11.2007 18:51)
Ktoś nagrał się nam na pocztę głosową. A co nagrał? Piosenkę z Monty Pythona "I'm a lumberjack and I'm OK" w wersji pocztówkowej (tzn. piszczącej) O_O
*

Piękne biggrin.gif
anagda
A ja się tylko tak wybije i się pochwalę, że w od dnia dzisiejszego jestem legalnym kierowcą cheess.gif
PrZeMeK Z.
Gratuluję! smile.gif
Child
gz hf gl ;p
anagda
QUOTE(Child @ 20.11.2007 20:14)
gz hf gl ;p
*

blink.gif
PrZeMeK Z.
"Greetz, holy fuck, good luck"? tongue.gif
anagda
QUOTE(PrZeMeK Z. @ 20.11.2007 21:05)
"Greetz, holy fuck, good luck"?  tongue.gif
*

WoW. Jaki skrótowiec biggrin.gif
Ale dzieki, dzieki laugh.gif
Child
greetz, have fun, good luck

66,7% skuteczności ;)
em
słowo "sygna" jest głupie. kto to w ogóle wymyślił?
Child
ni wie, pewn kto lubi skró
Golden Phoenix
Nie wiem gdzie się pożalić, to niech będzie tu:

No więc jakiś czas temu uslyszałam 2 piosenki zespołu "30 seconds to mars". Nie powiem, żebym się w nich zakochała czy coś, ale były miłe dla ucha i raz na jakiś czas byłam skłonna je posłuchać. No i dzisiaj niechcący zobaczyłam ich teledysk...
UWAGA, część kulminacyjna: Matko, ten koleś (wokalista rzecz jasna) jest masakryczny. Więcej czarnej kredki to on nie mógł sobie napaćkać wokół oczu. mad.gif Wygląda jak Łowca Gawronów z The Rasmus, a przede wszystkim dla mnie to jest takie mhrrrroczne i emowate. Zawiodłam się, bo moje wyobrażenia były zupełnie inne. Żałuję, że w ogóle to zobaczyłam.

Koniec.

Dziękuję, ulżyło mi wink2.gif
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.