Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Nabijanie Postów
Magiczne Forum > Talk Show > Talk Show > Bzziuuummm!!!
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79
Zakohana w książkach
Jeszcze Ghasty biggrin.gif

Jak nast tu tak dużo i takie znamienite towarzystwo się w Mieście Królów zebrało, to możeby jakiś zlot zrobić, czy cuś? biggrin.gif

Mogę oprowadzić po Galerii Kazimierz biggrin.gif I zorganizować wycieczkę "po trasie tramwaju 34" laugh.gif

Claudia, powiedz, że jesteś za.
Claudia_Black
Dobra, niech Ci będzie, jestem za.. A ja moge zaprosić na wycieczkę trasą autobusu lini 133 biggrin.gif laugh.gif
Zakohana w książkach
I oczywiście partia ping-ponga w Decathlonie laugh.gif
I gonienie Gołębia (tak, to o tobie [wiesz, że mówię do Ciebie, prawda?])

Dobra, już nie żartuję.
Naprawdę moznaby taki zlot zrobić. Ja bym przyszła na 100%
Claudia_Black
Ja też bym przyszła, bo jak nie, to by mi Zakohana żyć nie dała...
Zakohana w książkach
Że kto, że ja?
Ja jestem niespotykanie spokojny człowiek przecież.
Pan Zostaw-Mój-Cyrkiel jeszcze żyje, to nalepszy dowód jest.
Zeti
Zerowe szanse na moje pojawienie się. Za 3 lata może.
Blisko to jednak pojęcie względne - dwie godziny jazdy.
Claudia_Black
A jest tu jeszcze jakaś Zakohana? Chyba nie tongue.gif I ty wcale nie jesteś spokojna, bo ty mnie bijesz... sad.gif biggrin.gif Niech wszyscy wiedzą, że Zakohana mnie bije, jak ja grzeczna przecież jestem biggrin.gif biggrin.gif
A on żyje, bo... bo... bo żyje biggrin.gif
Zakohana w książkach
Zeti:
coś ty taki pesymista jest? Albo, jeśli wolisz, realista.
Daleko to ma... Przemek, na przykład.
Ja nawet za trzy lata na zlot chętnie pójdę biggrin.gif
O ile Magicznego jakieś Niewybaczalne nie trafi. Albo nie nadejdzie koniec świata. Albo nie dostanę nagłego cynku, że JEDNAK jestem czarownicą i że JEDNAK w Polsce jest jakaś szkoła magii biggrin.gif Albo ktoś mnie zarazi Aversus Fundamentalicus i stwierdzę, że czytanie HP jest zue.
Wszystkie opcje mało prawdopodobne, ostatnia niemozliwa tongue.gif

Claudia:
Że ja cię biję?!
Ranisz moje uczucia, ty niedobra ty!
Poza tym, jak cię mam bić przez GG, co?
Claudia_Black
Po polsku tongue.gif A jak się widzimy, to co jest? Niby spokojnie gadamy, nie? biggrin.gif
Dobra, koniec tematu, bo się ludzie patrzą.. tongue.gif biggrin.gif
abstrakcja
O Boże. A ja sie zamierzałam za 2 lata do Krakowa przeprowadzac. Oj , bede musiala sie nad tym jeszcze mocno zastanowić, hm. ;d
em
oj zastanów się, zastanów. tu katon mieszka.
Zakohana w książkach
abstrakcjo, zaczekaj aż Ghasty się nam pokaże w pełnej okazałości tongue.gif
Wtedy zapewne powtórzysz "O BOŻE" laugh.gif
Claudia_Black
Zakohana, nie prowokuj go tongue.gif biggrin.gif
Lilith
Naika przecież w Warszawie siedzi.
abstrakcja
Nie wiem kto to jest Ghasty, ale sam fakt, ze Katon tam mieszka juz mnie mocno przeraża. :>

Claudia_Black
Ghasty, to taki mój i Zakohanej kolega... Jak zacznie cisnąć tymi swoimi "cudnymi" tekstami, to klękajcie narody...
abstrakcja
ale wiecie co... Krakow jest dużym miastem, nie panikujmy zatem- jakos sie pomiescimy;)
Katon
No nie wiem, nie wiem.
Eva
Katonowi chodzi głownie o to, ze on jest po prostu przeokrutnie i wrecz niewyobrazalnie grubaśny.
Katon
No i agresywny. Nie wiem jak wyglądasz, Abstrakcjo, ale i tak Cię znajdę.
Eva
A jak machnie sadlem to jest w stanie zmiesc pol sukiennic z powierzchni ziemi, o!
em
Dziennik Polski zorganizował z MPK konkurs, kogo z krakowian chcielibyśmy usłyszeć w tramwaju linii 12. zagłosowałam na Turnaua i proszę, dzisiaj dostałam maila:

QUOTE(mail z dziennika polskiego)
Dzien dobry! Milo mi zakomunikowac, ze znalazla sie Pani posrod dziesieciu wylosowanych osob, ktore w nagrode za udzial w konkursie otrzymuja gadzety "Dziennika Polskiego" i MPK. Po dobior nagrody zapraszamy od poniedzialku (7 I) w godz. 9 - 16 w sekretariacie redakcji (Krakow, ul. Wielopole 1, III pietro); prosze przyjsc z dowodem tozsamosci. Dziekuje za udzial w konkursie i pozdrawiam, Malgorzata Mrowiec, "Dziennik Polski"
Eva
Dostaniesz tramwaj ^_^
em
łiiiiii czarodziej.gif
matoos
QUOTE(em @ 05.01.2008 02:32)
Dziennik Polski zorganizował z MPK konkurs, kogo z krakowian chcielibyśmy usłyszeć w tramwaju linii 12. zagłosowałam na Turnaua i proszę, dzisiaj dostałam maila:

*

A kogo usłyszycie w tramwaju? Znaczy w sensie że nazwy przystanków będzie wam wymienial czy śpiewał po prostu?
Katon
Szkoda, że musisz być osobiście, bo w napływie pozytywnych wibracji odebrałbym Cie tą nagrodę =)
em
chodziło i te super-mega-hiper nowoczesne tramwaje, co jeżdżą na linii 12 i 8 i jakiś facet czyta w nich nazwy przystanków z głośników. ale nie wiem, kto w końcu wygrał, nie mogę informacji w necie znaleźć :/
abstrakcja
QUOTE(Katon @ 05.01.2008 00:08)
No i agresywny. Nie wiem jak wyglądasz, Abstrakcjo, ale i tak Cię znajdę.
*

I po drodze będziesz zabijał każdego człowieka ubranego na zielono i w glanach? tongue.gif To zanim mnie znajdziesz mogą Cię daaaawno zaaresztować. wink2.gif <ulga>
asiatal
em, a może Turnaua dostaniesz?
em
byłoby fajnie. ale obawiam się, że nie da sobie przykleić do czoła loga mpk.
stawiam na kubek, ołówek/długopis, koszulkę, najnowszy dziennik polski. i breloczek w kształcie tramwaju.
hazel
I uścisk dłoni prezesa.
em
koniecznie.
Lilith
przeczytałam 'gazety' zamiast 'gadżety' i zaczelam sie zastanawiac, czym sie tak jaracie ;]
QbaNowy
dopóki ktoś nie napisał o ołówku i kubku też żyłem w tej niewiedzy wink2.gif
Ludwisarz
Gwoli scislosci:

Katon nie mieszka w Krakowie.

hahahahhahahahahahahahaha
MisieK
ej no nie smiej sie z Katona.

bauahahahahahahahahahahaha XDDDDDDDDDD !!!!!!111jeden1
em
lol ale w miejscowosci na k ;p.
abstrakcja
to się zdecydujcie w końcu ;p
Lilith
spokojna głowa, w przyszłym roku zamieszka.
JA wam to mówie ;]
Eva
No raczej, co to za frontmen co nie mieszka w Krakowie?
Ludwisarz
- Mateusz!
- Co?
- Fajny masz sweter!
- No..
- Skąd dojezdasz?

czarodziej.gif
Eva
- Fajny sweter, gdzie kupiłeś?
- Nie powiem.

;p
Ghasty
siemano to ja ten wielki gahsty xD
Claudia_Black
No i się zaczyna...
Ghasty
co sie zaczyna??ja jestem grzeczny xD co musze zrobic zeby miec inna range ??wink2.gif
Eva
QUOTE(Ghasty @ 05.01.2008 22:11)
siemano to ja ten wielki gahsty xD
*

Hmm. No i?
Zakohana w książkach
Napisać jakieś posty poza Bziumem. Tylko na temat, oki?
Nie będziemy sie tu z Claudia za ciebie wstydzić.

P.S
Od kiedy jesteś wielki, co?
Ghasty
no i nic po prostu jestem :| a co do panny zakochanej w ksiazkach po pierwsz na pewno bedziecie sie za mnie wstydzic xD po drugie jestem wielki a mzoe niee ??tongue.gif
Zakohana w książkach
Niepowiedziałabym.
Rzeklam, możecie się rozejść.

P.S
Jeszcze raz napiszesz moj nick przez CH, to zostaniesz... no nie wiem... coś wymyslę, w każdym razie tongue.gif
(chcę podkreślić, że to się tyczy tylko Ghasty'ego. Co do reszty, to się czepiać nie będę. Tak, uwzięlam się na niego)
Ghasty
zakochana w ksiazkach i co pobijes zmnie ?? xD ty po0dobno spokojna jestes tongue.gif
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.