Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Nabijanie Postów
Magiczne Forum > Talk Show > Talk Show > Bzziuuummm!!!
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79
Atina
A ja walczę o jędrniejsze uda! czarodziej.gif

Ale mi się nie chce...
Czy jeśli facet mówi, że nie widzi zmiany na gorsze, chociaż jest, to kłamie czy tylko stara się być miły? wink2.gif
em
jedno nie wyklucza drugiego

geez, jak gorąco... a jakbym się obcięła na chłopaka, byłoby mi chłodniej?
owczarnia
QUOTE(TimmY @ 26.06.2008 18:02)
Bylem dzis w Smyku i doznalem tam traumatycznego przezycia.

LAKTATOR.

OBRZYDLIWA IDEA.
*

Why, might I ask?

QUOTE(em @ 26.06.2008 19:13)
*

Nie, do tego musiałabyś urodzić się Owcą, której zawsze i wszędzie jest zimno. Nawet podczas upału. Aczkolwiek nie ma czego zazdrościć, zapewniam. W domu 27 stopni, a ja w skarpetach śpię.
Eva
Ja walcze o jedrniejsze uda walczac z tym :
user posted image

I nie, to nie jest wibrator xD
em
motyyylek
leży w szafie w ośw i się kurzy cheess.gif
Eva
Ja mojego zaraz odpalam i stocze ta nierowna walke o piekne uda. A jak sie nie uda to kupie sobie takie majtki od kolan do szyi xD
Miętówka
QUOTE(Eva @ 26.06.2008 18:25)
A ja Requiem Mozarta tongue.gif
*

Moja mama twierdzi, że Reqiem jest bardzo radosny.
Ja jakoś tego nie czuję.
No ale moja mam ma bzika na punkcie Mozarta. Mam drugie imnię po jego żonie (Konstancja). Pewnie bym tak miała na pierwsze, ale jak się urodziłam, to miałam krzywy nos, i mama(głupio mi pisać: RODZICE) pomyślała, że "To głupio, żeby Konstancja (imienniczka żony najlepszego kompozytora w dziejach biggrin.gif ) łaziła po świecie z krzywym nosem." I zostałam Katarzyną. Jak ktoś do mnie mówi "Kasia" to mam ochotę zabić.
Z drugiej strony, gdybym była chłopcem, to pewnie byłabym Amadeuszem, albo Wolwgangiem smile.gif. Ale pewnie byłabym dumna. Z Konstancji jestem wszyscy w szkole, łącznie z nauczycielami) tak na mnie mówią.
em
wolfgangiem
graliśmy kiedyś w kateo ilustrację teatralną requiem... mam nawet dvd z tego

patrzę na stos lektur do staropolskiej i stwierdzam: jak zdam boro, obcinam się.
Eva
Ja bylam kiedys na mszy lacinskiej podczas ktorej grano Requiem. Mmmmm. Btw Festiwal Mozartowski teraz w Wawie no nie?
PrZeMeK Z.
QUOTE(em @ 26.06.2008 20:13)
*

user posted image
em
QUOTE(ja)
jak zdam boro, obcinam się.

o tak.
harolcia
QUOTE(em @ 26.06.2008 22:29)
QUOTE(ja)

*

Często cytuję samego siebie. To dodaje pieprzu mojej konwersacji.
                                                                                    M. Samozwaniec

Tak mi się skojarzyło cheess.gif
Tajemnicza
Krótkie włosy mam do 2 lat i nie żałuję obcięcia. Im krócej, tym chłodniej smile.gif dzisiaj właśnie byłam u fryzjera i zdecydowanie to poczułam.
Od dzisiaj mam je jeszcze czerwone xD
Eva
Pokazuj, jutro ide do fryzjera i potrzebuje inspiracji.
Tajemnicza
Nie ma co pokazywać, bo moje włosy to najprostsza fryzura na świecie tongue.gif
Psze smile.gif
Ludwisarz
QUOTE(em @ 26.06.2008 22:29)
QUOTE(ja)

o tak.
*

Tak to ja sie moge obciac!

podpisano: Front Na Rzecz Wlosow Dlugich (Ale Tylko Tych Na Glowie)
em
Timmy, chyba mi nie życzysz, żebym oblała, co? :>
PrZeMeK Z.
Popieram Front z całego serca!
em
się dwaj mądrzy znaleźli, kurde, obaj z krótkimi włosami. noście se kudły do ramion w taką pogodę jak dzisiaj i WTEDY mi mówcie, że się mam nie obcinać.
Tajemnicza
Dziewczyna powinna nosić długie włosy jak najdłużej, bo krótkie postarzają strasznie [odezwała się dry.gif ] Potem już się nie da tak łatwo wrócić do wcześniejszej długości i można żałować tongue.gif
PrZeMeK Z.
Ej, no co ja poradzę, że długie ładniejsze smile.gif
em
ale. ja. nie. mam. długich. włosów.
źle wyglądam w za długich, zaczynają się robić płaskie i oklapnięte, poza tymk jest mi goraco, wypadaja... no dramat, dramat.
Eva
Przemek, to ja Ci sie nie podobam z moja fryzura? :C

Tajemnicza - z tymi wlosami nadajesz sie o wiele bardziej na koncerty na ktore chodze :D
PrZeMeK Z.
Powiedziałem "ładniejsze", co sugeruje, że i w krótszych może być ładnie. Zależy komu i w jak krótkich.
Tobie ładnie.
Eva
Czyli w ktorej fryzurze mi ladniej? :>
Tajemnicza
Prawda, koncert byłby idealnym tłem dla tego koloru tongue.gif ale u mnie w mieścinie cicho sza. Mieli coś zorganizować a tu nic.
źle wyglądam w za długich, zaczynają się robić płaskie i oklapnięte, poza tym jest mi goraco, wypadaja... no dramat, dramat

Właśnie dlatego ścięłam tongue.gif
PrZeMeK Z.
QUOTE(Eva @ 27.06.2008 00:45)
Czyli w ktorej fryzurze mi ladniej? :>
*

W obu smile.gif
W krótkiej nie widziałem cię na żywo, trudno oceniać.
Eva
Widziales mnie na zywo w obydwu ;)
PrZeMeK Z.
*desperacko szuka kolejnej wymówki*
Dobranoc!
owczarnia
QUOTE(Tajemnicza @ 26.06.2008 23:20)
Dziewczyna powinna nosić długie włosy jak najdłużej, bo krótkie postarzają strasznie [odezwała się  dry.gif ] Potem już się nie da tak łatwo wrócić do wcześniejszej długości i można żałować tongue.gif
*

Hm. Z tego co mi wiadomo (i z tego co mówią fryzjerzy), jest dokładnie odwrotnie. Odkąd ścięłam włosy, wszyscy twierdzą że wyglądam jakby mi odjęto dziesięć lat. Zresztą kilka razy w życiu ścinałam z długich na krótkie i za każdym razem komentarz był taki sam: "wyglądasz jak dziewczynka" smile.gif.

To kwestia doboru fryzury - w takim na przykład natapirowanym hełmie zawsze wygląda się staro, czy to długim czy krótkim.

A tak w ogóle, to co Wy wiecie o kudłach... Myślicie, że "owca" to się skąd wzięła?...
Neonai
mi zawsze mowili ze im kobieta starsza, tym krotsze powinna miec wlosy. moja mama z kolei sobie ukochała mnie w takich włosach sięgających brody, które nosiłam w gimnazjum i na początku liceum, a które robiły mnie bardziej pyzatą niż jestem naprawdę. dlatego teraz noszę długie, ale i tak mi plumka że ładniej mi w krótszych.
Avadakedaver
ŻA-DNE-GO OB-CI-NA-NIA WŁO-SÓW NA KRÓ-TKO PRZEZ DZIE-WO-JE!!!!!!!
em
pff.
Miętówka
Hahaha
matoos
Popieram, kobieta z dłuższymi włosami zawsze ładniejsza niż kobieta obcięta na chłopaka.
avalanche
Nai - nasze mamy by się dobrze ze sobą zgadały biggrin.gif

moje znowu niedługo zaczną sięgać do pasa ohmy.gif
em
no to moze nie chlopaka... ale na pewno na krocej niz mam, przy tej temperaturze nie do wytrzymania. kto nie wierzy, zapraszam, zapuszczajcie.
Child
ja tam przez wakacje zawsze mam przydlugie wlosy i nie narzekam
MisieK
ŻA-DNE-GO OB-CI-NA-NIA WŁO-SÓW NA KRÓ-TKO PRZEZ DZIE-WO-JE!!!!!!!

.
matoos
Educate yourself:

http://gizmodo.com/5019908/ten-reasons-why...a-isnt-that-bad

tongue.gif
Eva
Przyciemnilam i przycielam.
Miranda
No i dobrze!
Koniec z seksistowskimi pogladami co do kobiecych wlosow.
Brzydko wygladaja w krotkich kobiety brzydkie. I TYLE. :F
Miętówka
Kobiety brzydkie wyglądają i w długich brzydko.

.,?!;:"'{}[]()!@#$%^&*!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I co wy na to??
PrZeMeK Z.
QUOTE(Miranda @ 27.06.2008 15:08)
No i dobrze!
Koniec z seksistowskimi pogladami co do kobiecych wlosow.
Brzydko wygladaja w krotkich kobiety brzydkie. I TYLE. :F
*

To raczej oczywiste.
em
a ładnemu we wszystkim ładnie!
ev, poka poka
Tajemnicza
Właśnie, zaprezentuj się smile.gif
W moim przypadku krótkie włosy mnie postarzyły tongue.gif zależy od człowieka =)
Eva
Nie mam zadnego aparatu fajnego, najwyzej cos komorka moge zakombinowac
owczarnia
Kombinuj, nie truj. Wszyscy chcą zobaczyć!
harolcia
Przestańcie, kurcze, bo się głupio czuję...
W zeszłym roku ścięłam włosy i wszyscy (prócz 2 osób dry.gif) twierdzą, że mi niby lepiej...
A i problemów jest mniej z krótkimi włosami. Wiem, że niby bardziej kobiece są te długie, no ale - IMO wszystko zależy od fryzury. No.

Eva- zaprezentuj się...
Tajemnicza - świetny kolor biggrin.gif
em
jak widać z powyższych odpowiedzi, siła sugestii w narodzie
choćbyś nie wiem jak dobrze wyglądała w krótkich włosach, facet zawsze powie, że w długich byłoby lepiej.
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.