I na tym polega urok tego tematu, i tego subforum.
hazel, pięknie to ujęłaś xD
aaaa. kocham bigos mamy i pasztet babci.
QUOTE(Child @ 29.12.2007 11:25)
Miałam kiedyś taką samą sytuację. No, podobną. Jakoś w zeszłym roku bilety podrożały - z 1,20 na 1,25 ulgowe i z 2,40 na 2,50 normalne. Miałam w domu stary bilet normalny za 2,40, wiec pojechałam na nim jako na ulgowym. Pokazałam kanarowi, to najpierw się przywalił, że on jest nieważny, bo za tani. Wtedy pokazałam legitkę i się zaczęło. Mniej więcej tak samo. Tylko że w moim przypadku kanar próbował się "dogadać" a ja nie wykazywałam chęci, i w końcu zmiękł i mnie puścił.
ja mój też
cieszmy sie waszym szczesciem ;d
A ja mój, zwłaszcza że przypomina mnie przy okazjach kiedy coś mnie chlaśnie i znów zapuszczam włosy. Średnio raz, dwa w roku niestety.
Zakohana w książkach
30.12.2007 17:13
A pod moim blokiem banda... no dobra, grupa chłopców puszcza fajerwerki...
I to nie byle jakie:
Fajerwerki z Biedronki
I ja też lubię mój avatar
więc uważaj bo niektóre z nich mogą z lekka skręcić... np. w twoje okno
Zakohana w książkach
30.12.2007 18:32
no właśnie...
jeszcze się idiotyczne fajerwerki rozbryzgują naprzeciwko moich okien
JA SIĘ BOJĘ
PrZeMeK Z.
31.12.2007 00:37
Śliczny avatar, Zakohana w książkach

Em, Nai - tyż śliczne

Wczoraj była moja druga rocznica pobytu na tym forum!
Golden Phoenix
31.12.2007 01:09
Przemek, congratulations

i kolejnych 20 lat na forum
20 lat? Toz to wiecej niz ma polski internet

Hmmm... zapomnialem o swojej rocznicy. Na starosc pamiec juz nie ta :C
Ja mam chyba jakos w kwietniu, ale napisze tego posta i sie upewnie xD
ja też nie kojarzę. chyba listopad 2004. i zawsze przegapiam swoją rocznicę.
eta: uu, a jednak grudzień. trzy lata i 10 dni, wow.
PrZeMeK Z.
01.01.2008 01:21
Dopiero skończył się lokalny pokaz fajerwerków.
I mówcie co chcecie, ale tak fajnie jak u nas to nigdzie nie wyglądało.

Jedna wieś przestawała na chwilę strzelać - zaczynała druga. Można było każdą bez trudu zlokalizować. Nawet z odległego o 3 kilometry miasta niektóre fajerwerki doleciały tak wysoko, żebym dał radę je zobaczyć
Zakohana w książkach
01.01.2008 01:57
A ja się poparzyłam zimnym ogniem
Jeszcze się koleżanki ze mnie śmiały, że ja jestem zdolna w tę drugą stronę
Poparzyć się zimnym ogniem... fakt, śmiesznie brzmi
Kur... czy naprawdę z żadnej ze 15475 sieci taksówek w Krakowie nie ma wolnej taksówki? Zadzwoniłam pod kilkanaście numerów i wszędzie mi odpowiadają, że sorry, ale nie mają nic wolnego.
A po zimnym ogniu mam bliznę na łokciu :>
Taksówki? Mnie podwiózł do domu jakiś gość, znajomy znajomego siostry znajomej mojego szefa - za butelkę piwa.
Dawno nie klepałem w myśli zdrowasiek z taką prędkością - gościu prowadził jak szaleniec.
Chhyba po drodze zmówiłem cały różaniec. Włącznie z tajemnicami światła
ja k.... byłem w laczkach na stacji benzynowej po flaszke. najblizsza czynna była 15 kilosów, 3 godziny w plery. tak 4-7 ;p
PrZeMeK Z.
01.01.2008 14:52
A ja nigdzie nie byłem, ale z Doctorem Who i nowym The Lost Experience to był najlepszy Sylwester, jaki pamiętam.
a myslalem, ze w kategorii co ogladamy na sylwka, nikt Evy i Empa ogladajacych battlecostam galactica nie przebije xD
PrZeMeK Z.
01.01.2008 16:51
Ić stond :]
PrZeMeK Z.
01.01.2008 17:39
Znaczy co, wódką się pochlapałem znów? :]
a wiecie ze jak dziś nadmuchałem balona to wybuchną ognim?XD
PrZeMeK Z.
01.01.2008 21:16
Dwa dni temu znalazłem sobie lodowisko na zamarzniętym stawku na pobliskiej łące.
Ale fajnie!
Napisałbym coś o pękającym lodzie, ale nie będę stresował ;)
PrZeMeK Z.
01.01.2008 22:14
Jakby miał pęknąć, to przez te trzy dni już by pękł.
A ten stawek ma w najgłębszym miejscu z półtora metra głębokości :]
alez kasiu, ja ciebie bardzij

:*
tyryryryry czopa miliardlecia
był u mnie dzisiaj ksiądz po kolędzie.
i powiedzcie mi, jak to możliwe; wyjeżdżam na studia do obcego miasta, mieszkam na osiedlu, na którym nie mieszka i nie mieszkał nikt z moich znajomych i nieznajomych, mój blok obsługiwany jest przez parafię, o której nigdy nie słyszałam, a po kolędzie przychodzi ksiądz, który okazuje się być najlepszym przyjacielem z wojska mojego katechety z liceum.
tez bym sobie policzyla ale kiepska z matmy jestem ^_^"
Ludwisarz
03.01.2008 01:18
Evo: em nie pisala nic o prawdopodobienstwie.
Pytala - jak to mozliwe.
Ja odpowiem: jest to mozliwe, bowiem ksieza nie sa na stale przypisanie do swoich parafii i czesto kuria wysyla ich nawet poza obszar pierwotnego wojewodztwa. Jest to praktyka dosc czesta, dlatego jest duzym prawdopodobienstwem opisana sytuacja.
Zabawniej by bylo, gdyby to Twoj katecheta Cie odwiedzil.
A od kiedy ksieza sluza w wojsku, w sensie robia za poborowych? Never heard of.
a ja odpowiem ze chyba mi sie tematy pomieszaly albo cos w ten desen bo sie w tym momencie autentycznie pogubilam xD co nauka robi z ludzkim umyslem..
ksiądz nie był pierwszej młodości, mój katecheta też nie. tego nie roztrząsam, po prostu reakcja księdza na nazwisko Pietrasina zwaliła moją współlokatorkę z nóg. ale prawda, gdyby ksiądz Piotr przyszedł do mnie po kolędzie, to chyba aż tak szybko by się nie skończyła

.
ps. wiem, na jakiej zasadzie księża podróżują między parafiami. może faktycznie powinnam była spytać raczej o prawdopodobieństwo niż "jak to możliwe", bo powiało sposobem.
Ludwisarz
03.01.2008 02:04
Zartuje przeciez, spokojnie
owczarnia
04.01.2008 02:57
Skajpa ze zainstalowałam. Jakby kto był zainteresowany, jestem pani_fuzlakowa. No.
Mam 1h na raport z angielskiego, ale tak mi się nie chce.... cóż tu począć?
PrZeMeK Z.
04.01.2008 17:41
Się zmusić i napisać.
Piszę tego posta z czytelni biblioteki w Grajewie :] Czekam od wpół do trzeciej na 18.30, bo mamy próbę poloneza.
Czasem mieszkanie w Mazewie sux.
Edit: Owieczko, w jakich godzinach Cię złapać można? :]
abstrakcja
04.01.2008 18:34
Głowa mnie boli.
owczarnia
04.01.2008 18:53
QUOTE(PrZeMeK Z. @ 04.01.2008 16:41)
Owieczko, w jakich godzinach Cię złapać można? :]
Popołudniami zwykle i wieczorami

.
Siemano
e tam. wcale że nie, główny dominator nie jest z krakowa.
No dobra, ale tak: Ty w Krakowie, Katon, Lilith, Neonai, Hazel, Zakohana, Claudia, z Karkowa. Z okolic (względnie) parę osób: Katarn, ja
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami
kliknij tutaj.
kulturystyka trening na masę