Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Nabijanie Postów
Magiczne Forum > Talk Show > Talk Show > Bzziuuummm!!!
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79
Zeti
I na tym polega urok tego tematu, i tego subforum.
QbaNowy
hazel, pięknie to ujęłaś xD
Child
http://polskalokalna.pl/wiadomosci/podkarp...wierzyc,1029666

dobrze, ze jezdze na calorocznym-niewidocznym :C
MisieK
aaaa. kocham bigos mamy i pasztet babci.
hazel
QUOTE(Child @ 29.12.2007 11:25)
http://polskalokalna.pl/wiadomosci/podkarp...wierzyc,1029666

dobrze, ze jezdze na calorocznym-niewidocznym :C
*

Miałam kiedyś taką samą sytuację. No, podobną. Jakoś w zeszłym roku bilety podrożały - z 1,20 na 1,25 ulgowe i z 2,40 na 2,50 normalne. Miałam w domu stary bilet normalny za 2,40, wiec pojechałam na nim jako na ulgowym. Pokazałam kanarowi, to najpierw się przywalił, że on jest nieważny, bo za tani. Wtedy pokazałam legitkę i się zaczęło. Mniej więcej tak samo. Tylko że w moim przypadku kanar próbował się "dogadać" a ja nie wykazywałam chęci, i w końcu zmiękł i mnie puścił.
em
lubię mój nowy avatar.
Neonai
ja mój też biggrin.gif
Child
cieszmy sie waszym szczesciem ;d
matoos
A ja mój, zwłaszcza że przypomina mnie przy okazjach kiedy coś mnie chlaśnie i znów zapuszczam włosy. Średnio raz, dwa w roku niestety.
Zakohana w książkach
A pod moim blokiem banda... no dobra, grupa chłopców puszcza fajerwerki...
I to nie byle jakie:
Fajerwerki z Biedronki tongue.gif

I ja też lubię mój avatar biggrin.gif
QbaNowy
więc uważaj bo niektóre z nich mogą z lekka skręcić... np. w twoje okno wink2.gif
Zakohana w książkach
no właśnie...
jeszcze się idiotyczne fajerwerki rozbryzgują naprzeciwko moich okien cry.gif

JA SIĘ BOJĘ biggrin.gif biggrin.gif
PrZeMeK Z.
Śliczny avatar, Zakohana w książkach smile.gif

Em, Nai - tyż śliczne smile.gif

Wczoraj była moja druga rocznica pobytu na tym forum! czarodziej.gif holiday.gif
Golden Phoenix
Przemek, congratulations czarodziej.gif i kolejnych 20 lat na forum smile.gif
Child
20 lat? Toz to wiecej niz ma polski internet tongue.gif

Hmmm... zapomnialem o swojej rocznicy. Na starosc pamiec juz nie ta :C
Eva
Ja mam chyba jakos w kwietniu, ale napisze tego posta i sie upewnie xD
em
ja też nie kojarzę. chyba listopad 2004. i zawsze przegapiam swoją rocznicę.

eta: uu, a jednak grudzień. trzy lata i 10 dni, wow.
PrZeMeK Z.
Dopiero skończył się lokalny pokaz fajerwerków.

I mówcie co chcecie, ale tak fajnie jak u nas to nigdzie nie wyglądało. smile.gif Jedna wieś przestawała na chwilę strzelać - zaczynała druga. Można było każdą bez trudu zlokalizować. Nawet z odległego o 3 kilometry miasta niektóre fajerwerki doleciały tak wysoko, żebym dał radę je zobaczyć smile.gif
Zakohana w książkach
A ja się poparzyłam zimnym ogniem cry.gif

Jeszcze się koleżanki ze mnie śmiały, że ja jestem zdolna w tę drugą stronę
Poparzyć się zimnym ogniem... fakt, śmiesznie brzmi biggrin.gif
hazel
Kur... czy naprawdę z żadnej ze 15475 sieci taksówek w Krakowie nie ma wolnej taksówki? Zadzwoniłam pod kilkanaście numerów i wszędzie mi odpowiadają, że sorry, ale nie mają nic wolnego.

A po zimnym ogniu mam bliznę na łokciu :>
matoos
Taksówki? Mnie podwiózł do domu jakiś gość, znajomy znajomego siostry znajomej mojego szefa - za butelkę piwa.

Dawno nie klepałem w myśli zdrowasiek z taką prędkością - gościu prowadził jak szaleniec.

Chhyba po drodze zmówiłem cały różaniec. Włącznie z tajemnicami światła wink2.gif
MisieK
ja k.... byłem w laczkach na stacji benzynowej po flaszke. najblizsza czynna była 15 kilosów, 3 godziny w plery. tak 4-7 ;p
PrZeMeK Z.
A ja nigdzie nie byłem, ale z Doctorem Who i nowym The Lost Experience to był najlepszy Sylwester, jaki pamiętam. smile.gif
Child
a myslalem, ze w kategorii co ogladamy na sylwka, nikt Evy i Empa ogladajacych battlecostam galactica nie przebije xD
PrZeMeK Z.
Ić stond :]
Neonai
zapachniało Misiem : P
PrZeMeK Z.
Znaczy co, wódką się pochlapałem znów? :]
MisieK
a wiecie ze jak dziś nadmuchałem balona to wybuchną ognim?XD
Neonai
tez cie kochamy misiu ;*
Child
paliwo rakietowe? xD
PrZeMeK Z.
Dwa dni temu znalazłem sobie lodowisko na zamarzniętym stawku na pobliskiej łące.
Ale fajnie! biggrin.gif
Child
Napisałbym coś o pękającym lodzie, ale nie będę stresował ;)
PrZeMeK Z.
Jakby miał pęknąć, to przez te trzy dni już by pękł.
A ten stawek ma w najgłębszym miejscu z półtora metra głębokości :]
MisieK
alez kasiu, ja ciebie bardzij biggrin.gif :*
tyryryryry czopa miliardlecia biggrin.gif
Child
karnawał trwa!
em
był u mnie dzisiaj ksiądz po kolędzie.
i powiedzcie mi, jak to możliwe; wyjeżdżam na studia do obcego miasta, mieszkam na osiedlu, na którym nie mieszka i nie mieszkał nikt z moich znajomych i nieznajomych, mój blok obsługiwany jest przez parafię, o której nigdy nie słyszałam, a po kolędzie przychodzi ksiądz, który okazuje się być najlepszym przyjacielem z wojska mojego katechety z liceum.
Eva
tez bym sobie policzyla ale kiepska z matmy jestem ^_^"
Ludwisarz
Evo: em nie pisala nic o prawdopodobienstwie.
Pytala - jak to mozliwe.

Ja odpowiem: jest to mozliwe, bowiem ksieza nie sa na stale przypisanie do swoich parafii i czesto kuria wysyla ich nawet poza obszar pierwotnego wojewodztwa. Jest to praktyka dosc czesta, dlatego jest duzym prawdopodobienstwem opisana sytuacja.
Zabawniej by bylo, gdyby to Twoj katecheta Cie odwiedzil.

A od kiedy ksieza sluza w wojsku, w sensie robia za poborowych? Never heard of.
Eva
a ja odpowiem ze chyba mi sie tematy pomieszaly albo cos w ten desen bo sie w tym momencie autentycznie pogubilam xD co nauka robi z ludzkim umyslem..
em
ksiądz nie był pierwszej młodości, mój katecheta też nie. tego nie roztrząsam, po prostu reakcja księdza na nazwisko Pietrasina zwaliła moją współlokatorkę z nóg. ale prawda, gdyby ksiądz Piotr przyszedł do mnie po kolędzie, to chyba aż tak szybko by się nie skończyła cheess.gif.

ps. wiem, na jakiej zasadzie księża podróżują między parafiami. może faktycznie powinnam była spytać raczej o prawdopodobieństwo niż "jak to możliwe", bo powiało sposobem.
Ludwisarz
Zartuje przeciez, spokojnie smile.gif czarodziej.gif
owczarnia
Skajpa ze zainstalowałam. Jakby kto był zainteresowany, jestem pani_fuzlakowa. No.
Atina
Mam 1h na raport z angielskiego, ale tak mi się nie chce.... cóż tu począć?
PrZeMeK Z.
Się zmusić i napisać.

Piszę tego posta z czytelni biblioteki w Grajewie :] Czekam od wpół do trzeciej na 18.30, bo mamy próbę poloneza.
Czasem mieszkanie w Mazewie sux.

Edit: Owieczko, w jakich godzinach Cię złapać można? :]
abstrakcja
Głowa mnie boli.
owczarnia
QUOTE(PrZeMeK Z. @ 04.01.2008 16:41)
Owieczko, w jakich godzinach Cię złapać można? :]
*

Popołudniami zwykle i wieczorami smile.gif.
Ghasty
Siemano biggrin.gif
Zeti
Kraków dominuje ma MF.
em
e tam. wcale że nie, główny dominator nie jest z krakowa.
Zeti
No dobra, ale tak: Ty w Krakowie, Katon, Lilith, Neonai, Hazel, Zakohana, Claudia, z Karkowa. Z okolic (względnie) parę osób: Katarn, ja
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.