Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Nabijanie Postów
Magiczne Forum > Talk Show > Talk Show > Bzziuuummm!!!
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79
Child
Tyle czasu bez internetu? =O
Avadakedaver
mieli, ale blukonekta, wiec zanim im sie house sciagnal to troche trwalo - sila rzeczy musieli żyć tyle czasu.
harolcia
Od zeszłeś środy mam odwolanych część zajęć z powodu awarii ogrzewania w jednej z sal. cheess.gif Dzięki temu kolejny wtorek mam wolny... Im lovin' it...
PrZeMeK Z.
Childzie, Avado... LOL biggrin.gif

Kto chce złożyć na moje konto hojną darowiznę, żebym mógł się wyprowadzić z akademika do jakiegoś bardziej ludzkiego miejsca? Tylko poważne oferty.
em
a ja dzisiaj mialam zebranie komisji w nawojce i chetnie bym tam pomieszkala troche, zwlaszcza na ostatnim, najbardziej wyremontowanym pietrze cheess.gif zreszta, wy tam macie wifi, burzuje!
hazel
QUOTE(PrZeMeK Z. @ 20.10.2009 13:37)
Childzie, Avado... LOL biggrin.gif

Kto chce złożyć na moje konto hojną darowiznę, żebym mógł się wyprowadzić z akademika do jakiegoś bardziej ludzkiego miejsca? Tylko poważne oferty.
*

Napisz, że sponsora szukasz, czy coś, a nie, że darowiznę od razu. Tak to każdy by chciał.

Ja już od dobrych trzech miesięcy szukam jakiegoś fajnego mieszkania, ale chwilowo kiepsko z tym.
Eva
QUOTE(em @ 20.10.2009 22:17)
a ja dzisiaj mialam zebranie komisji w nawojce i chetnie bym tam pomieszkala troche, zwlaszcza na ostatnim, najbardziej wyremontowanym pietrze cheess.gif zreszta, wy tam macie wifi, burzuje!
*

Mówiłam Ci - nie bierz blukonekta. Ja się mojego na dniach pozbywam, mwahaha!
em
oj tam, no jak do wyboru było mieć net i nie mieć neta...
PrZeMeK Z.
A ja wreszcie mam neta! cheess.gif
Maniaczka Lil' Kim
A co, drogi Przemku, nie miałeś go? tongue.gif

Fajny temat dużo postów można nabić wink2.gif
hazel
idz stond
abstrakcja
nie idź, nie daj sięwink2.gif
mi też cały czas mówią, że mam iść, a trzymam się tu już ponad 2 lata tongue.gif
Eva
... co niezmiennie nam tyle radości na popijawach przysparza, oh Abstrakcjo, nigdzie nie idz za żadne skarby =D
abstrakcja
serio? hahaha, nagrajcie mi to kiedyś! (jak mnie będziecie znowu obgadywaćbiggrin.gif)... proszę,proszę, proszę.
(i tak Was wszystkich kocham, bo w sumie to nie widze powodu żeby było inaczej... Wy wiecie smile.gif )
Eva
mru mru mru =*
PrZeMeK Z.
Bo Ty, Abstrakcjo, jesteś yin dla naszego yang, co pozwala utrzymać Wszechświat w równowadze.
abstrakcja
Eva muuuach :*

Przemek i znowu wychodzi na to, że to ja jestem ta zła ? ;p
Phi! : (

PrZeMeK Z.
Szczerze mówiąc nie mam pojęcia, czy to yin jest dobre, czy yang, więc nic takiego nie miałem na myśli smile.gif
matoos
OMG humaniści Yin i Yang nie ma żadnego związku z dobrem i złem to bardziej jak mężczyzna i kobieta niż czarne i białe.
PrZeMeK Z.
Whateva, właśnie o "dopełniającą" funkcję Abstrakcji mi chodziło smile.gif
Avadakedaver
QUOTE(matoos @ 24.10.2009 20:12)
OMG humaniści Yin i Yang nie ma żadnego związku z dobrem i złem to bardziej jak mężczyzna i kobieta niż czarne i białe.
*

w pozycji 69, right? RIGHT?!

Abstrakcjo. Jest conajmniej wiele filmików przedstawiających reprezentację forum magiczne.pl pijących alkohol itp. Mało tego - są one w sieci! i to na youtube!
Eva
Grono moich ukochanych znajomych uwielbia zamordowałaś moją piosenkę o myciu patelni, tak btw.
Avadakedaver
haha biggrin.gif
jak to weszło na youtube to spędziłem 2h na rozszyfrowywaniu słów, bo to dość kiepskiej jakosci jest. powinniście nagrać to w wersji studyjnej.
Maniaczka Lil' Kim
Ja mam iść, hazel? Jakoś mi się nie chce... tongue.gif Posłucham się abstrakcji biggrin.gif
em
tak, ty
Eva
Od razu uprzedzam, na bziumie posty wliczają się do ilości postów, więc sobie nie ponabijasz.
Maniaczka Lil' Kim
Trudno się mówi, za bardzo mnie to nie interesuje. Mogę być i mugol.
hazel
Abstrakcjo. Jest conajmniej wiele filmików przedstawiających reprezentację forum magiczne.pl pijących alkohol itp. Mało tego - są one w sieci! i to na youtube!
Avado, nie wiesz, co czynisz. Prawdopodobnie.
Child
Ryczałtowo dementuje wszystko, co z nimi zwiazane.
abstrakcja
Za późno cheess.gif

A tak btw, to kto to śpiewa ? (się znaczy , o tej patelni)
PrZeMeK Z.
No jak to kto? Estiej.
abstrakcja
"No jak to kto?"
no, a skąd mam wiedzieć? ;p
em
no jak nas tak kochasz i siedzisz tu uparcie juz tyle lat, to w ogole nie powinno byc pytania *rolleyes*
abstrakcja
ale Wy mnie nie kochacie;p i nigdzie mnie nie zapraszacie;p
Eva
Ach, nie masz w sobie tego ziarenka talentu przyzwoitego net stalkera.
Avadakedaver
no i nie pokazałaś nam jeszcze jak wyglądasz, to jak mamy ci wysłać zaproszenie.
abstrakcja
to muszę być niedość, że przyzwoita, to jeszcze ładna? ;p za wysokie macie wymagania. ;p
PrZeMeK Z.
Czy ja wiem? Piękno to wszak pojęcie abstrakcyjne.
owczarnia
Wstydzilibyście się.
Eva
... tak romansować publicznie. Oj oj oj.
PrZeMeK Z.
Nie widzę niczego, czego mógłbym się wstydzić. A znam się trochę na tym.
Avadakedaver
QUOTE(abstrakcja @ 25.10.2009 15:55)
to muszę być niedość, że przyzwoita, to jeszcze ładna? ;p za wysokie macie wymagania. ;p
*

no dobra, wystarczy przyzwoita. ale jak okazesz sie jeszcze ladna, to nie dosc ze dostaniesz zaproszenie to jeszcze powiemy ci gdzie i kiedy sie odbedzie.
abstrakcja
QUOTE(Avadakedaver @ 25.10.2009 19:43)
QUOTE(abstrakcja @ 25.10.2009 15:55)
*

no dobra, wystarczy przyzwoita. ale jak okazesz sie jeszcze ladna, to nie dosc ze dostaniesz zaproszenie to jeszcze powiemy ci gdzie i kiedy sie odbedzie.
*

ale tak czy siak nie spełniam pierwszego warunku. nie jestem przyzwoita.;p

poza tym ... gdzie i kiedy się odbędzie to chyba powinno być na zaproszeniu.;p chyba, że chcesz mi wysłać pustą kartkę?;p
Child
QUOTE(Eva @ 25.10.2009 12:57)
Ach, nie masz w sobie tego ziarenka talentu przyzwoitego net stalkera.
*

LURK MOAR?
matoos
MURK LOAR!
Eva
Murk murk murk.

WoW ftw!
Avadakedaver
nie bedzie zaproszenia.
GrimmY
QUOTE(Eva @ 26.10.2009 01:13)
Murk murk murk.

WoW ftw!
*

rglrlmrmggll
PrZeMeK Z.
Nie nabijajcie!
ninki_nunk
Koleś który jest hardkorem i babciówa której urywa od internetu są z Myślenic zapraszam na zwiedzanie słynnego bloku czarodziej.gif
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.