Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Nabijanie Postów
Magiczne Forum > Talk Show > Talk Show > Bzziuuummm!!!
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79
Avadakedaver
najpierw musisz się nauczyć że creative to zło!
matoos
QUOTE(Avadakedaver @ 15.03.2009 02:46)
*

++ z zastrzeżeniem że tylko te rzeczy które wymagają jakichkolwiek sterowników. Głośniki creative z drugiej strony są spoksik.
hazel
Ależ ja to wiem doskonale, i w tym leży właśnie sedno problemu - bo, pomimo że wiedziałam, to i tak kupiłam tą nieszczęsną kamerkę.
PrZeMeK Z.
Dzięki szybkiej reakcji na ogłoszenie w internecie, nie wydawszy ani złotówki stałem się właścicielem książek na temat literatury (w tym "Renesansu" Ziomka) o łącznej wartości w przybliżeniu 230 złotych biggrin.gif
Avadakedaver
QUOTE(matoos @ 15.03.2009 11:49)
QUOTE(Avadakedaver @ 15.03.2009 02:46)
*

++ z zastrzeżeniem że tylko te rzeczy które wymagają jakichkolwiek sterowników. Głośniki creative z drugiej strony są spoksik.
*

co do pierwszej czesci sie zgadzam, co do drugiej sie nie wypowiadam, bo nie mialem nigdy smile.gif wolalem nie ryzykowac i mam logitecha.
em
QUOTE(PrZeMeK Z. @ 15.03.2009 18:44)
Dzięki szybkiej reakcji na ogłoszenie w internecie, nie wydawszy ani złotówki stałem się właścicielem książek na temat literatury (w tym "Renesansu" Ziomka) o łącznej wartości w przybliżeniu 230 złotych :D
*

:o
fajnie!
Child
QUOTE(PrZeMeK Z. @ 14.03.2009 22:06)
Graffiti z toalety w pewnym lokalu:

Wybij okna! Anarchizuj!

Poniżej:

Wyłam okiennice! Archaizuj!
*

Z toalety na pg:

W zyciu sa piekne tylko chwile

dopisek:

gdy dymaja cie goryle
Neonai
grono zmieniło lejaut - co za zrzynka z fejsbuka..
em
właśnie dostałam wiadomość na gg
hehe a fejsbuk zmienił lejałt ze dwa dni temu też
epidemia!
PrZeMeK Z.
A Kraków jak zmienił lejałt! Na deszczowo-szary.

"Lejałt". Brr.
abstrakcja
sie macie ludzie wink2.gif
Avadakedaver
QUOTE(abstrakcja @ 10.01.2009 13:44)
Siemacie ludzie biggrin.gif
*

Neonai
Przemek, w Warszawie ten sam lejaut.
PrZeMeK Z.
Widocznie odgórnie wprowadzili, na cały kraj.
Muchomorek
Dowody na to ze szkoła jest filmem xDD
Geografia- Discovery Channel
WF- Szkoła przetrwania
Religia- Dotyk anioła
Chemia- Szklana pułapka
Matematyka- 5*5
Historia- Sensacje XX-wieku
język polski- Magia liter
Lekcja muzyki- Jaka to melodia
Lekcja wychowawcza- Na każdy temat
Przerwa- 997
Test- Milionerzy
Poprawka- Stawka większa niż zycie
Pan konserwator- MacGyver
Wycieczka szkolna- Ostry dyżur
Wyrwanie do odpowiedzi- Totolotek
Wywiadówka- Z Archiwum X
Wakacje z rodzicami- Familiada
Dyrekcja- JAG Wojskowe Biuro śledcze
Dozorca/woźny- Strażnik Teksasu
Informatyk- Johny Mnemonic
Korytarz w szkole- Ulica Sezamkowa
Powrót taty z wywiadówki- Wejście smoka
Plan lekcji- Telenowela (co tydzień to samo i nudne)
uczeń na dywaniku u dyrektora-Wywiad z wampirem
Szkoła- świat wedlug Kiepskich

A ja se takie coś wkleiłam xD xD
asiatal
coś do dupy to.
i co robią tam wakacje z rodzicami? Bo chyba nie każdy tak jak ja, ma rodziców, nauczycieli.
harolcia
Właściwie to stare to to i nie modne i do niczego nie podobne...
Lilith
gdzie on tam młody na tym 'młodym' zdjęciu...
Eva
Nie do końca wiem gdzie to napisać, ale chciałam się pochwalić, ze mi dziś wykładowca pożyczył pierwszą część Pottera po Walijsku - Harri Potter a Maen yr Athronydd czarodziej.gif Rozdział pierwszy - Y Bachgen Ddaeth Drwyddi, hihi ^.^
PrZeMeK Z.
QUOTE(Eva @ 24.03.2009 22:37)
Nie do końca wiem gdzie to napisać, ale chciałam się pochwalić, ze mi dziś wykładowca pożyczył pierwszą część Pottera po Walijsku - Harri Potter a Maen yr Athronydd czarodziej.gif Rozdział pierwszy - Y Bachgen Ddaeth Drwyddi, hihi ^.^
*

Ale fajnie!
Lilith
masakra, brzmi jak słowa czytane od tyłu.
Eva
Słownik w łapę i jak tylko znajdę chwilę czasu to spróbuję przeczytać ;)
LilienSnape
nie ma basha.
zamkneli.
koniec swiata.
Eva
Ke? Oba stoja i maja sie calkiem ok z tego co widze.
em
QUOTE(http://bash.org.pl)
serwis bash.org.pl zamknięty

Z przyczyn od nas niezależnych zmuszeni zostaliśmy zamknąć serwis.

Dziękujemy wiernym czytelnikom za bycie z nami przez prawie pięć lat.
hazel
o_O

Może się szykują na 1. kwietnia?
Eva
Purkła!
Claudia_Black
Kocham, gdy ludzie się biją centralnie pod moim oknem, policja przyjeżdża dopiero po 10 minutach, a karetka po 20... :/
harolcia
cóż... życie :]

kocham te wiosenne kichanie i prychanie z naliczaniem sekundowym. Mój stoliczek w pokoju zawalony chusteczkami, syropkiem, kropelkami, tabletkami i innymi chemikaliami.
Nie ma co, wiosnę czuję pełnym nosem dry.gif
asiatal
u mnie wiosna objawia się tym, że przesypiam średnio 3/4 doby :]
abstrakcja
A ja jestem chora ... Budzę się i tak se myślę "kurna,coś jest nie halo, ja mam chyba gorączkę" patrzę a tam 39 stopni Celsjusza na termometrze ... I w ogóle żyć nie umierać... Muszę iść do lekarza (tfu)... :/
A wiosny jak nie było tak nie ma.

em
wiosna objawia się przejściem śniegu w deszcz. przynajmniej za moim oknem.
PrZeMeK Z.
Po dwóch dniach bezskutecznych prób zmuszenia Windowsa do działania i wizycie w serwisie komputerowym, gdzie padła Standardowa Odpowiedź Administratora nr 1 ("U mnie działa"), komputer po prostu się uruchomił. I działa.
Muchomorek
U mnie wiosna objawia się wielkim mrozem. Potem jest gorąco jak cholera.... i o zgrozo nadpobudliwe dzieci, które wrzeszczą coś w stylu "ja nie chce iść do szkoły wole zostać w domu" i grają w piłkę na krótkich spodenkach i rękawku przez co mi prawie szybę w pokoju wybyli... żyć nie umierać... dry.gif
Avadakedaver
ja od czwartku w krotkich spodniach i o krotkim rekawku pomykam, rano jest kiepsko jak sie tak idzie do szkoly, tak okolo 7, bo na dworze okolo 8 stopni, ale za to jak sie wraca to nie ma gorączki w gaciach. no i pierwszy jestem ktory tak chodzi biggrin.gif
asiatal
a ja odwrotnie. Chodzę całą jesień, całą zimę (może z wyjątkiem 3 dni) i przedwiośnie w tej samej kurtce. A jak się teraz tak gorąco zrobiło, to jakoś zawsze albo zapominam o wzięciu innej kurtki albo jest już tak późno, że nie mam czasu na fatygowanie się do szafy i odgrzebywanie jej spośród wieszaków.

Avada, skojarzyło mi się z Jacobem z Twilight smile.gif
Miętówka
Kurcze... Kiedy skończy się mania na Twilight?
Już wiem! Kiedy zekranizują New Moon.
Jesli już o New Moon mowa, to oto, co jest napisane w Wikipedii na temet znaczenia tytułu:
QUOTE(Wikipedia)
Tytuł odnosi się do najciemniejszej fazy Księżyca, co ma wskazywać na to, że "Księżyc w nowiu" opowiada o najciemniejszym okresie w życiu Belli Swan. Po ukazaniu się "księżyca w nowiu" można sądzić, że Edward jest ukazany jako księżyc, a tytuł wskazuje na to, iż Edwarda nie "widać" przez większą część powieści.

I Bella przeżyyyyyyyyywaaaaaaaaa i przeżyyyyyyyyywaaaaaaaaa... i przeżywa. A kiedy czytelnik ma jej już po dziurki w nosie, pojawia się ON. No i wszystko nagle staje się jasne i świetliste.
Koniec.

A dzisiaj ciepło jest! I nie spadła jeszcze ani jedna kropla deszczu!
I dostałam dzisiaj piłką od piłki nożnej w głowę... Tak, to dopiero życie...
PrZeMeK Z.
Widziałem dziś chłopaka z koszulką opatrzoną napisem: "Przepraszam, że żyję! To się więcej nie powtórzy!". Chcę taką biggrin.gif
Ludwisarz
A ja sobie wczoraj w sklepie spożywczym zemdlałem.
I karetka nawet była!
Neonai
ale jak to, ale czemu?
Eva
:C

co jest!
managarm
Promocja na lecha byla?
Avadakedaver
lol
hazel
Avada, pamiętasz, jak się śmiałam z Ciebie, że Ci kot naszczał na monitor?
No, to już nie będę.
Ku&%a
Avadakedaver
szybko wycieraj i dokładnie, bo wyskoczą ci martwe piksele.
hazel
Too late.

Co więcej, najwidoczniej zalany monitor powoduje jakieś zwarcie, gdyż sfajczyła się jeszcze płyta główna. Na szczęście cały czas mówimy o kompie Elki biggrin.gif
Child
http://eu.blizzard.com/en/jobs/web-polisheditorialist.html

Kto mnie naumie tego całego httpowania tak na tu i teraz? D:
Quizer
QUOTE(Child @ 24.04.2009 19:52)
http://eu.blizzard.com/en/jobs/web-polisheditorialist.html

Kto mnie naumie tego całego httpowania tak na tu i teraz? D:
*

Czytaj Pan ze zrozumieniem.

Brands: Battle.net & Blizzard (excluding World of Warcraft)

Nie warte zachodu =PP
Child
Oh snap!

Ale i tak 'pracuje dla Blizzarda' brzmi niezle =P

Hmmm... na gieema bym sie nadawał xD
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.