Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Nabijanie Postów
Magiczne Forum > Talk Show > Talk Show > Bzziuuummm!!!
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79
PrZeMeK Z.
Prima Aprilis czy zły dzień, Demku? :]
dementorek
swiat ujrzal mego padawana.

... dywana
... dywana
... dywana
Lilith
matko boska
Eva
No i wydalo sie. Admin jest gejem* jar.gif

* teraz pytanie tylko ktory!
Neonai
ogorki..stopa...Avada!
PrZeMeK Z.
W ogóle coś się psuje na forum ostatnio. Jakieś zgrzyty, złośliwości... Nie wiem, co się z nami dzieje.
Katon
Bez przesady. Nie takie rzeczy się działy. Na tyle osób siedzących tu tak dużo trudno, żeby zgrzytów nie było. Jakbyście się powyżywali w dyskusjach światopoglądowych to potem bylibyście zen ze zmęczenia, ale wam się nie chcę, więc musicie odreagowywać na takich jakichś podpierdółkach.
avalanche
dziwni jesteście. tyle chciałam napisać.
Katon
Gratuluję refleksu. Po 2017 postach zauważyłaś.
Neonai
aj Katą, nie każdy potrafi się siłowąć w dyskusjach światopoglądowych :c
Katon
No już już, żartowałem przecież. Jestie się siłuje, a i tak potem ma jeszcze energię, żeby się mścić wielką stopą.
PrZeMeK Z.
QUOTE(Katon @ 05.03.2008 19:00)
Bez przesady. Nie takie rzeczy się działy. Na tyle osób siedzących tu tak dużo trudno, żeby zgrzytów nie było. Jakbyście się powyżywali w dyskusjach światopoglądowych to potem bylibyście zen ze zmęczenia, ale wam się nie chcę, więc musicie odreagowywać na takich jakichś podpierdółkach.
*

No ale ostatnio się to jakby nasila, takie przynajmniej odnoszę wrażenie. Ludzie mówią o odchodzeniu (Child, Em)...
Mam nadzieję, że sytuacja się poprawi.
avalanche
nie musisz być złośliwy Katon.
Lilith
ej dajcie spokój, już se nawet pożartować nie można bo się wszyscy obrażają.
generalnie proponuję wszystko zwalić na pogodę - śnieg zaczął sypać i w ogóle 3/4 populacji jest nieszczęśliwa.
dobrze, że należę do tej 1/4 biggrin.gif
Eva
Niektorym po prostu strasznie brak dystansu i potem odstawiaja takie burackie akcje, jakich przyklad mielismy wczoraj. No coz, ze tak powiem nieco po szkocku, lojf!
Katon
Ale no taka spina zapanowała, że o matko. Teraz to się już nakręcacie. A każdy się jakby boi powiedzieć, że w sumie to Demkowi należy się opierdol, więc chyba ja wyartykułuję i tą tezę i ten opierdol...

UWAGA! Adminie, nie rób sobie z nas takich żartów, bo są średnio zabawne, a dla niektórych wręcz porażające. Żeby nam to było ostatni raz.

i już.
dementorek
teraz ja mam admina biggrin.gif

/najka
Eva
in a slightly literal meaning jar.gif
Katon
To mi nie przeszkadza.
Avadakedaver
QUOTE(Eva @ 05.03.2008 19:15)
Niektorym po prostu strasznie brak dystansu i potem odstawiaja takie burackie akcje, jakich przyklad mielismy wczoraj. No coz, ze tak powiem nieco po szkocku, lojf!
*

o lol, jak w filmie normalnie biggrin.gif
i komu tu brakuje dystansu?
nie można powiedzieć "o boże ale to głupie i wkurzające" i koniec?
a tutaj wiara rozmyśal o forumowych samobójstwach i takie tam...
Syriusz_Black
A Dan jest gejem XD - zobaczcie temat na FG XD XD XD
Child
QUOTE(Avadakedaver @ 05.03.2008 21:56)
QUOTE(Eva @ 05.03.2008 19:15)
*

o lol, jak w filmie normalnie biggrin.gif
i komu tu brakuje dystansu?
nie można powiedzieć "o boże ale to głupie i wkurzające" i koniec?
a tutaj wiara rozmyśal o forumowych samobójstwach i takie tam...
*

hipokryta :F
PrZeMeK Z.
Przeniosłem Wam dyskusję muzyczną na Kulturę.
Miętówka
cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif
Claudia_Black
Zakohana w książkach prosiła, żebym wam wszystkim przekazała pozdrowienia od niej, ponieważ tęskni za magicznym...
harolcia
O, jak miło smile.gif Podziękuj jej i pozdrów też biggrin.gif
Claudia_Black
Oczywiście biggrin.gif

Edit :
Zakohana wyraziła swoją radość : "xD"
kObra.
A gdzie to wybyła Zakohana?
Claudia_Black
Zakohana wybyła na Zieloną Szkołę do Sianożęt...
harolcia
Eh... niektórzy to mają dobrze. Też bym chciała gdzieś wybyć. Może niekoniecznie na Zieloną Szkołę, ale gdziekolwiek z klasą biggrin.gif
Zeti
Oj, morze, nagrała mi na sekretarkę taki fajny szum. Nigdy nie byłem nad morzem. Ale może kiedyś pojade nad morze. Najpierw nasze. A później to marzą mi się wody oblewające Sydney...

Aylet
a czemu jej tu nie ma.
Child
^_- ?

nuuuuda na forum. moze jakas rozpierducha? xD
Neonai
ha-ha.
harolcia
'Trzeba zrobić ściepę narodową i kupić bombę atomową. " dementi.gif
Child
jestem tanszy w utrzymaniu xP
hazel
Child - ekologiczne, tanie, niezawodne i podręczne narzędzie masowej zagłady.
Child
polemizowałbym, czy aby podręczne ;)
dementorek
Malkavian - portable chaos.
Child
Misiek idziesz do hajfa na Dzien Pi[wa]? ;c
PrZeMeK Z.
Według Wikipedii mam urodziny w Święto Lotnictwa :]
A Wy?
em
Święto Przewodników i Ratowników Górskich
poza tym dzielę urodziny z: Martinem Lutrem, Fryderykiem Schillerem, Zofią Nałkowską, Pawłem Jasienicą, Tadeuszem Kudlińskim (autorem najlepszego podręcznika do wiedzy o teatrze w pigułce), Michaiłem Kałasznikowem, Ennio Morricone, Lwem Rywinem, Neilem Gaimanem i Brittany Murphy.
Rysiek_Kowal
A ja w dzień rozpoczęcia festiwalu w Woodstock.
Child
mam malo popularny dzien i swieta sie nie dorobiłem :F

za to urodziłem się 'razem' z Munkiem i Garfunkelem ;c
PrZeMeK Z.
A ja z Goethem, Agatą Wróbel i Shanią Twain! biggrin.gif
MisieK
Misiek idziesz do hajfa na Dzien Pi[wa]? ;c

Miałem to w planach, ale nie załatwiłem sobie darmowych browców, a przy moim obecnym stanie finansowym w takim wypadku nie mam po co iść na Dzień Pi[wa], bez Piwa;p
Child
czyli nie tylko ja ciągne od ostatniego piatku na 5 dychach ;p
Neonai
za rzadki sos do spaghetti mi sie zrobił był.
GrimmY
mąką go!

wypada mi dzień działacza kultury i drukarza. hm, kewl ^^
matoos
Dziś 3/14, Dzień PI

Pozdrawiam wink2.gif
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.