Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Nabijanie Postów
Magiczne Forum > Talk Show > Talk Show > Bzziuuummm!!!
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79
PrZeMeK Z.
user posted image

Zdrowiej! smile.gif

Swoją drogą koniec świata, uczę się angielskiego od wielu lat i zapomniałem, jak jest cytryna. biggrin.gif Musiałem wpisać to, co pamiętałem z niemca: "Tee mit Zitrone". XD
Potti
dzięki =)
PrZeMeK Z.
Mam już prawie tyle postów co Owczarnia i przeraża mnie to.
Eva
A ja pisze tego posta zeby sprawdzic ile ja mam :d
avalanche
przyrost postów w moim wykonaniu rozkłada się na lata, dekady i wieki.
Child
cienkie bolki jestescie. no Ewa moze nie w kazdym miejscu, ale nie chce sie pochwalic innymi metodami niz tylko slownie ;>
hazel
Dostałam rysunek do obrobienia. Na wczoraj. Nie chciało mi się. Myślę se: e tam, co to jest obrobić rysunek, 15 minut i spokój.

Ale się w końcu wzięłam. Otwieram i co widzę?

To.

Życie jest piękne.
GrimmY
'rzeczy niemożliwe wykonujemy od ręki, na cuda trzeba trochę poczekać'
hasło zagrzewające do pracy w mojej niedawnej robocie.
hazel
O tak, moja praca też będzie 'niedawna' jeśli tego do rana nie skończę :/
Child
przecież na tym rysunku panują chaotyczne warstwy chaosu. jak niby to ma byc obrobione? :X
Potti
nie mogę przestać!
QbaNowy
hazel, mozesz mnie oswiecic co ty z tym rysunkiem musisz zrobic?? blink.gif huh.gif
ja musze dzisiaj obrobic film z osiemnastki brata ale straaasznie mi sie nie chce tongue.gif

nawet nie pytajcie jakie mialem iq w tej grze XD
hazel
hazel, mozesz mnie oswiecic co ty z tym rysunkiem musisz zrobic??
Zrobić tak, żeby rysunek byl czytelny. Zrobilam. Pewnie wywaliłam połowę "bardzo ważnych rzeczy" ale mnie to rybka.
kObra.
: O
Lilith
QUOTE(hazel @ 11.12.2007 04:09)
Dostałam rysunek do obrobienia. Na wczoraj. Nie chciało mi się. Myślę se: e tam, co to jest obrobić rysunek, 15 minut i spokój.

Ale się w końcu wzięłam. Otwieram i co widzę?

To.

Życie jest piękne.
*

o matko boska.
rozumiem, ze to wszystkie otwarte warstwy biggrin.gif
kto Ci zlecil taka paskudna robote?
a ja myslalam o ewentualnej pracy tego typu wink2.gif
hazel
Nie wszystkie otwarte. Niepotrzebne zamknęłam na samym początku. Dałam sobie z tym radę ostatecznie, ale łatwo nie było.

To akurat jest efekt działania programu, jakiegoś szpeja do rysowania klimatyzacji, te wszystkie opisy wstawiane są automatycznie. Póki jest tego mało, to spoko, ale jak kilka przewodów idzie koło siebie, to tak wychodzi właśnie. A rysunek dali mi do obrobienia w biurze, gdzie pracuję.

Jeśli szukasz takiej roboty i jesteś dobra w AutoCADzie, to znam kupę ludzi, co szukają pracowników, najczęściej na umowę-zlecenie, do rysowania tylko, albo nawet przerysowywania, mogę się popytać.
PrZeMeK Z.
- Zeeeeneeek, stań w kolejce do pośredniaka!
- No przecież się loguję na tym Magicznym, loguję...

cheess.gif
MisieK
ja mam projekt z rysunku okrętowego w autokadzie do jebnięcia. dżizask....japierdole.
em
user posted image
MisieK
ejno. skaczemy na stację 24h a tam 45min przerwy. kutfa
Child
rofl ;p
kObra.
Kto tu się duchami cieszymy, dziewczyno droga? O_o
Wstawiłam ten filmik, bo dla MNIE wydawał się ": O"

Pierwsze skojarzenie - BWP.
Potem kolega uświadomił mnie, że to pic i wszystko było wyreżyserowane.
Child
kuffa, zablokowali mi konto na darkwarez ;<

god, save the proxy :C

na szczęscie ban na ip, nie nick [;
Avadakedaver
a mnie zawsze straszą bardzo te historie o dychach, nawet jak fake. dzięki za link.
PrZeMeK Z.
Ja się strasznie boję jakiegokolwiek ludzkiego głosu puszczonego od tyłu. O piosenkach już nie mówiąc. Nie wyrabiam po prostu.

Child, sygnatura idealna :]
Avadakedaver
QUOTE(PrZeMeK Z. @ 18.12.2007 16:36)
Ja się strasznie boję jakiegokolwiek ludzkiego głosu puszczonego od tyłu. O piosenkach już nie mówiąc. Nie wyrabiam po prostu.

Child, sygnatura idealna :]
*

ewa ma małego!

a syriuszka se zwiększyła pompką xDDDDDDDDD
Lilith
uważam, ze to chamstwo, ze ja nie mogę pisać w seksie, a inni mogą.
Neonai
ewa kobieta uciemiezona..:C
PrZeMeK Z.
Dowód na to, że spędzam za dużo czasu w internecie: zgadzając się pójść na studniówkę do koleżanki z Białegostoku (100 km ode mnie), w ogóle zapomniałem o fakcie, że muszę tam jakoś dojechać. Kiedy sobie uświadomiłem, że będę musiał zapłacić za jakiś pociąg czy autobus, by tam dotrzeć, bardzo się zdziwiłem - no bo skoro mogę w kilka sekund skontaktować się z tą koleżanką na gg czy tak samo pogadać z Avadą, to jaki problem stanowi odległość? :]

Często tak mam.
kObra.
AAAAAAAAAAAAAA!
Zaraz się posram. Jutro mam egzamin. ;((
PrZeMeK Z.
Trzymam kciuki, kObro.
Avadakedaver
a jam sie dzisiaj zapisał.

ej. kot mnie kopnął właśnie O_o
Katon
O, zapomniałem się w ogóle tu pochwalić, że niecały miesiąc temu zdałem i już je MAM.
avalanche
prawko! czarodziej.gif
Lilith
nooo, teraz to on mnie wozi ;]
Lilith
ej w ogole to o co w tym chodzi?? biggrin.gif
Child
temu botu cos sie pogibało tongue.gif
Avadakedaver
gadałem z nim, mnitor mu szwankuje wec drukuje.
hazel
Własnie udało mi sie zainstalować windę bez wpisywania cd-keya blink.gif

To znaczy wpisałam raz, wypiepszył, ze serial jest niepoprawny, chociaż sprawdziłam i był wpisany dobrze, i do tego jeszcze całkiem legalny. Doszłam do wniosku, że coś mu się popierdoliło, więc resetnełam kompa. Po resecie instalacja zaczęła się od nowa (to już było dziwne...), doszła do momentu, gdzie pyta o nazwę komputera i dane, potem strefę czasową itd. Bez żądania seriala. Winda się zainstaowała i nawet nie chce się aktywować (znaczy nie wyskoczyło okienko o konieczności aktywacji).

Strejńdż...

Child
dziwne, z piratami takich dziwolągów nie ma :P
kObra.
No, k***a mać. Oblałam. Na placu. A na ćwiczeniach szedł mi najlepiej.
Co za shit. Kupiłam sobie visolvit na pocieszenie. Następne podejście 13.02.08r. godz. 6.
avalanche
a na czym dokładnie oblałaś?
kObra.
Jedno koło mi wyjechało troszku poza linię.
Child
i tak lepiej niz moja tyczka przypłaszczona do ziemi wink2.gif
kObra.
xD
Czyli nie jestem odosobniona w zdawaniu "któryś" raz. ;]?
Child
Czekam na drugie podejscie
kObra.
Ja się nastawiłam na to, że będę tak długo zdawać, aż zdam. ;P
Avadakedaver
a ja normalnie sie zapisałem na kurs.
Child
a da sie nienormalnie? :P
Avadakedaver
no pewnie. i ja sie chyba właśnie nienormalnie zapisałem, bo w poznaniu, a w szamotułach jest trzech czy czterech kolesiów.
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.