YEEEEAAAAAH! Bedzie kogo młócić :CCC
Misiu daj pokoj bo znow wyjdzie ze jestesmy demony i szatany dla nowicjuszy.
Zakohana w książkach
05.01.2008 23:00
QUOTE(Eva @ 05.01.2008 21:59)
Misiu daj pokoj bo znow wyjdzie ze jestesmy demony i szatany dla nowicjuszy.

a potem beda mowili, ze na starosc spierdzielalem bardziej niz Metallica i Rolling Stones razem wzieci
o jeju demony i szatany xD lubie deomony i szatany xD do panny ZWK to ze jestes prefektem to se dla mnie mozesz wsadzic gdzies a pan adam jest po prostu przerazajacy nie mowiac ze pwel chodzi tera ze mna do kl i o paru jeszcze innych sprawach wiec ja sie go nie boje
Ludwisarz
05.01.2008 23:13
Dziewczyny, jak chcecie sie sobie porozmawiac ze swoim kolega to idzcie na konfernecje gadagadu or smth.
tak się zastanawiam do kogo odnosiło się "Dziewczyny"... ;>
no tak, ale w tej dyskusji jednak bardziej Child się udzielał niż Claudia ;]
Ludwisarz
05.01.2008 23:52
Ale chodzilo o zakohaną oraz Claudie.
Ja rozumiem, ze on jest elo fajny ziomek, jol zwala smieszny smiechowy haha lol, taki nygus-rozrabiaka klasowy zawiadiaka, maciwoda i kiedy by sie nie odezwal to cala klasa ma 'beke'
ale
no kurdez. To w swoim gronie robcie.
PrZeMeK Z.
06.01.2008 00:18
No. Nie zasyfiać mi mojego ulubionego tematu.
Chciałem podać znajomemu adres tego forum, ale po rozważeniu, że a) mam tu link do bloga, którego raczej nie chcę mu pokazywać i b) połaczyłbym w ten sposób życie forumowe i pozaforumowe (czego nie chcę), zrezygnowałem.
Wpadniemy kiedys do Ciebie na impreze, dorwiemy jakis karton od pizzy, namazemy na nim 'magiczne.pl' i 'przemek to przemek' i sprawa sie rypnie!
rany, skąd ja znam ukrywanie adresu forum
PrZeMeK Z.
06.01.2008 00:29
Nie to, że go ukrywam. Ludzie po prostu słyszą "magiczne" i przestają się interesować.
Eva - przypomniał mi się numer, który nam wykręcili znajomi rodziców

Napisali na wieeeelkim arkuszu blachy "POSESJA NA SPRZEDAŻ", dopisali nasz numer telefonu i powiesili to na naszym ogrodzeniu od strony drogi. Kilka telefonów było, głównie od zaskoczonych znajomych
harolcia
06.01.2008 00:32
Widzę, że nie tylko u mnie pojawia się problem, gdy ludzie słyszą 'magiczne'. Dlatego zazwyczaj nazywam "Magiczne" po prostu Forum.
QUOTE(Potti @ 05.01.2008 22:45)
no tak, ale w tej dyskusji jednak bardziej Child się udzielał niż Claudia ;]
statystycznie - nie masz racji :P
ja o magicznym mowie 'wiesz, to moje forum o harrym potterze' i wszyscy robia 'aha, aha'. 'moje' brzmi tak cudnie wieloznacznie

.
o, nie wiedziałam, ze Przemek ma bloga ;]
PrZeMeK Z.
06.01.2008 01:00
Oj
najlepiej oba.
no ewentualnie video blog, ale szalu wtedy nie ma
Ja tam sie magicznego nie wstydze. Znajomi wiedza, a jak robia dziwne miny to informuje ze siedze tu od dzieciaka i kocham was nad zycie bo jestescie tacy super.
Majspejs to miejsce spotkań pedofili
studentix, nasza klasa, myspace, facebok, etc.
ile jeszcze?:F
Ja mam na wiekszosci z tych portali jakies twory - studentix, nasza-klasa, photoblog, ownlog, majspejs, last.fm, deviantart.. Tylko fotki.pl nie mam i fejsbuka ;p
a wiecie, że gdy jakiś miesiąc temu chyba trzeci raz przeczytałam HPiKF to się skapnęłam, że zwierciadło "Ain Eingarp" to od tyłu trzeba przeczytać? Eeeeeh....
Nie jest tak źle. Ja się zorientowałam dopiero, gdy przeczytałam twojego posta.
gdybym nie przeczytała kodu da vinci to i tak bym nie wpadła na to. po prostu teraz to ja widzę same zakodowane informacje.
PrZeMeK Z.
09.01.2008 20:45
Ja za pierwszym razem się domyśliłem. Po prostu litery "Ein" na kilometr pachniały mi napisanym od tyłu "nie"
heh.... też czytałem da Vinci ale mi jakoś to do głowy nie przyszło... dzięki za info!
hyh. ja mam tak raczej po loście niż po hp, ale jak teraz oglądam doctora who i łapię story arci po czterech odcinkach, to siostra sie na mnie denerwuje. i twierdzi, ze ja zamiast sie cieszyc nowym odcinkiem, wszedzie szukam teorii spiskowych.
PrZeMeK Z.
09.01.2008 21:48
QUOTE(em @ 09.01.2008 21:00)
hyh. ja mam tak raczej po loście niż po hp, ale jak teraz oglądam doctora who i łapię story arci po czterech odcinkach, to siostra sie na mnie denerwuje. i twierdzi, ze ja zamiast sie cieszyc nowym odcinkiem, wszedzie szukam teorii spiskowych.
A ja podczas oglądania specjalnie nic nie wyłapuję, tylko dopiero po fakcie się nad wszystkim zastanawiam. Swoją drogą w Loście da się odgadnąć fabułę pojedynczego odcinka, ale już fabuły sezonu/zwrotów akcji - nijak :]
no to w doctorze masz przecież odwrotnie

i chyba łatwiej przez to.
ale bez spoilerów, płytka w drodze :>.
Z ciekawości policzyłam i wyszło mi, że na forum jest 2187 użytkowników, którzy nie napisali ani jednego posta
avalanche
18.01.2008 23:11
nazwiska i telefony! dopadniemy ich
Zakohana w książkach
19.01.2008 12:15
Widzieliscie?
W "Eureko ja to wiem" byli przedstawiciele z Dolnego Śląska i wygrał chłopak ze specjalizacją "Harry Potter"
(swoją drogą, pytania były tak proste, że nawet te u nas w temacie "Zagadki" są o niebo trudniejsze)
Ale jego zaklęcie mnie zmiażdżyło.
"Eurekus, ja to wiedzus!"
O, lol spoko, specjalizacja HP?
Jakie były te pytania?
Zakohana w książkach
19.01.2008 12:45
Słyszałam tylko trzy (za późno tacie pilota zabrałam)
pytania po pięć pkt:
1.Przyjaciele Harry'ego Pottera nazywają czarnoksiężnika Lorda Voldemorta Sam...
2. Syriusz Black, ojciec chrzestny Harry'ego, spędził trzynaście lat w Azkabanie, który jest...
Pytanie za 10 pkt:
Jak nazywa się hipogryf na którym lata Harry Potter?
Jak nazywa się hipogryf na którym lata Harry Potter?
Nieprecyzyjne pytanie przeinaczające treść książki. Sugeruje to, że Harry cały czas używa Hardodzioba do latania.
Przecież te pytania niemożebnie łatwe były!
A teraz przyznać się, kto nie wie

I co? Ten chłopak znał odpowiedzi? Bo pytania były naprawdę banalne.
jeżeli by nie znał, to musiałby być naprawdę tepy...
Hermiona1900
19.01.2008 13:06
O LOL...ale pytania mu dali - szok, takie trudne...czy ktoś z was zna odpowiedzi??
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami
kliknij tutaj.
kulturystyka trening na masę