Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Nabijanie Postów
Magiczne Forum > Talk Show > Talk Show > Bzziuuummm!!!
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79
Ludwisarz
QUOTE(MisieK @ 20.06.2008 14:41)
hy. wczoraj mieliśmy w domu red alert w postaci poszukiwania współlokatora/ki bo nasza koleżanka, która od 29tego miała z nami mieszkać dowiedziała się, że zostanie młodą mama. (nie ufajcie wpadce.pl panowie! XD) no ale wszystko dobrze się skonczylo. misiek parę telefonów wykonał i współlokatorka się znalazła.
*

a myslalem, ze skonczy sie:

nasza koleżanka, która od 29tego miała z nami mieszkać dowiedziała się, że zostanie młodą mama. (nie ufajcie wpadce.pl panowie! XD) no ale wszystko dobrze się skonczylo. misiek parę telefonów wykonał i kolezanka jednak mloda mama nie bedzie smile.gif
PrZeMeK Z.
Ja też XD
Eva
roflmao! czarodziej.gif
em
działa działa działa czarodziej.gif
wreszcie. wreszcie z mojego kochanego kanciastego hpka, a nie z jakiegos oblego maxdata z viśtą. yeah!
em
uhm. konkurs: jaki jest najbardziej irytujący dźwięk, jaki może obudzić cię w sobotę o 8 rano?
a) sąsiad robiący remont w swojej kuchni, uparcie wiercący dziury zawsze między 7.30 a 9.00;
b) nastolatki z parteru puszczające na zmianę happysad i system na full, że się ściany trzęsą - o 8.15 (O_O WTF?);
c) ekipa wynajęta przez nadgorliwego sąsiada o donośnym głosie, wycinająca drzewo tuż za oknem przy wtórach kłótni zwolenników i przeciwników wycięcia?

pełen serwis.
BlackOmen
dodaję jeszcze

d) 2jka cyganów łażących pod oknami grając na akordeonach od 8:30
Eva
I kosiareczki, te male reczne golarki smigajace trawniczek od rana!
em
zapewniam, po dzisiejszej pobudce żadna kosiarka nawet nie sprawi, że chrapnę.
Child
domowe pierogi. duzo domowych pierogów :DDD
em
spadaj
ja nie mam za co chleba kupic a ten o pierogach
Eva
Wlasnie zaczelam marzyc o pierozkach z miesem by me mother. Mmmmmmmm.. <takie 'mmm' w stylu Herberta z Family Guy'a jak mysli o mlodych chlopcach)
Ludwisarz
Wlasnie postanowilem nauczyc sie jezyka rosyjskiego.

???
GrimmY
da!
PrZeMeK Z.
Ja też tak postanowiłem.
Byle do studiów.
em
erm Przem, ale ty chyba nie w temacie jesteś, jeśli chodzi o motywacje chłopaków ;)
Lilith
a ja włoskiego
a dzisiaj obudziły mnie ptaszki i Marta wracająca o 6 rano z pracy.
PrZeMeK Z.
QUOTE(em @ 22.06.2008 18:57)
erm Przem, ale ty chyba nie w temacie jesteś, jeśli chodzi o motywacje chłopaków wink2.gif
*

Całkiem możliwe. Ignore me then.
em
nie wiem, może się mylę, może akurat wczorajszy wieczór wyjątkowo spędziłeś przed tv śledząc fascynujący skądinąd pojedynek rosja-holandia :P

mnie moja współlokatorka budzi o 5, otwieraniem okna nad moim łóżkiem.
PrZeMeK Z.
Nie, nie spędziłem smile.gif
Ludwisarz
Ja z tym rosyjskim powaznie.
Musze sie go nauczyc. Tak dodatkowo. Ile to pieniedzy pojdzie... kurde.. Ale warto.

Juz mi tata przez telefon cala cyrylice wytlumaczyl biggrin.gif
em
cyrylicy to ja się migiem na Ukrainie nauczyłam, jak trzeba było żarcie w knajpie zamówić :P
Ludwisarz
user posted image
em
mak to bylo jedyne miejsce, w którym wiedziałyśmy, że dostaniemy jedzenie o takim samym smaku i stopniu strawności, jak na zachodzie, więc było to cudowne miejsce :P.
Child
kurs spawacza brzmi fajnie.

a spawanie w oslonie azotowej to juz kompletny hardkor \m/
Lilith
gdzie sie podział temat o żarciu?
jasny gwint, dieta zdrowotna wg grupy krwi zabrania mi jeść orzechów nerkowca, a to są moje ulubione! i pistacji też! chyba wolę być niezdrowa.
em
tu jest :P
walic diete, ktora zabrania smakolykow!
Child
walic jakakolwiek diete.

gdyby kiedykolwiek jakis dietetyk zobaczyl co jem, to zszedlby z powodu migotania komor przechodzacych w ostry zawal [;
Eva
A ja sobie zjem rybnego kotleta, hehehe. 4 kosztowaly tylko 3 zl i sa niskokaloryczne! I kupilam sobie dzis majonez light (bo ma 300kcal mniej od zwyklego), mleko 0,5% i slodzik. Joł, jaka bede light.
em
mleko 0.5%? no wiesz? u nas w spożywczaku są takie 0%. pójdzie ci w boczki, zobaczysz.
Lilith
Ewa, daj spokoj, po prostu nie jedz słodyczy i chleba.
słodzik jest niezdrowy a mleko 0,5 to nie mleko tylko jakies siki.
Child
si. liczy sie tylko mleko 3,2%

i 40 domowych pierogow, ktore jeszcze sie ostalo [;
Eva
Nie jem slodyczy a chleb to ja widze tylko jak Dany przyjedzie bo mu mama dala xD Nawet masla u mnie w domu nie ma :P Ja po prostu mam chubby genes wiec musze sie truc sacharyna i robic dziwne rzeczy z tymi przyrzadami do miesni ud.
Child
to u Ciebie w lodowce jest cos poza swiatlem? xD

bo te pare jajkow na krzyz z jakims pomidorem sie nie liczy
Eva
Pewnie ze jest. Dany przywozi xD
Child
/rofl
Ludwisarz
/kartofl
Child
/pyra
BlackOmen
QUOTE(Eva @ 22.06.2008 22:09)
A ja sobie zjem rybnego kotleta, hehehe. 4 kosztowaly tylko 3 zl i sa niskokaloryczne! I kupilam sobie dzis majonez light (bo ma 300kcal mniej od zwyklego), mleko 0,5% i slodzik. Joł, jaka bede light.
*

słodzik = shit t! Wyrzuć to w cholerę! Mówi Ci to osoba będąca na technologii żywności user posted image
em
jaa, jaka burza była :O rozwaliło mi termometr :(
PrZeMeK Z.
U mnie po ostatniej burzy zaginęły dwa małe kotki.
Mówię poważnie.
em
ojej, jak maluchy, to mogły zaginąć faktycznie :(
PrZeMeK Z.
No sad.gif I teraz już nie mam żadnego kota (dorosła kotka zaginęła parę tygodni wcześniej). sad.gif
harolcia
Ojej...sad.gif Szkoda...
Mogę Ci Przemku jakiegoś podesłać, w okolicy się kilka małych znajdzie.

W ogóle dzisiaj widziałam bezpańskiego kota bez ogona. Wybrakowany egzemplarz dementi.gif
em
moja koleżanka ma na opisie właśnie, że odda kotki
ale musiałbyś je przewieźć z gorzowa chrzanowskiego do mazewa, to chyba kawałek.

ale to smutne, co piszesz.
hazel
Oddam Ci moje! Wychowane są, rzadko gryzą i sikają do kuwety smile.gif
PrZeMeK Z.
Dzięki za oferty, ale chyba sam jakoś znajdę nowego kota smile.gif Może zabiorę sąsiadom małego, którego im parę dni temu oddaliśmy - średnio go chcieli wziąć, a ród by nie wymarł (małe kotki, które zaginęły, były już trzecim pokoleniem tej samej kociej rodziny).

Hazel - nasze koty były podwórkowe :]
Ludwisarz
Ja zastalem burze rano.
To znaczy klade sie spac po czwartej rano, slysze jakis huk - mysle, pewnie smieciarka. A nagle szum. Niesamowite uczucie, burza o brzasku. Wyjrzalem sobie na chwile przez okno, Warszawa bardzo ospale budzila sie do zycia, niebo mialo lekko zielonkawy kolor, deszcz lal a blyskawice szalaly. Az w koncu usnalem, by obudzic sie 3 godziny pozniej w pelnym sloncu :)
BlackOmen
Dla tych co nie będą mogli się doczekać czy idzie do nich jakaś burza czy nie:

http://www.startsidan.org/burza.php
owczarnia
QUOTE(BlackOmen @ 23.06.2008 09:09)
słodzik = shit t! Wyrzuć to w cholerę! Mówi Ci to osoba będąca na technologii żywności user posted image
*

O, bardzo dobrze że się trafia taka osoba. W czym nie ma cukru, osobo? Potrzebuję informacji na temat tego co, do jasnej cholery, mogę w końcu jeść cry.gif.
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.