Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Nabijanie Postów
Magiczne Forum > Talk Show > Talk Show > Bzziuuummm!!!
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79
Golden Phoenix
Ja miałam na I roku ok. 20x1,5h i powiem, że były dni i wieczory, gdy się nudziłam wink2.gif
PrZeMeK Z.
Mam świnkę morską o imieniu Stefan. Krótko po zakupieniu i ochrzczeniu stworzenia tym mianem stwierdziliśmy, że to samiczka. Imię zostało.
Dziś znajoma ze sklepu zoologicznego stwierdziła, że to jednak samiec.

Imię znów pasuje. biggrin.gif
Kit_fan
Hej, ja też mam świnkę morską, tyle że samiczkę (na pewno! wink2.gif ). To są bardzo inteligentne stworzenia. Już jest z nami od dobrych kilku lat, a nadal się zdarza, że mnie czymś zadziwi. Śmieszne są te jej kwiki i inne niezidentyfikowane dźwięki, zwłaszcza podczas pory karmienia biggrin.gif ! Pozdrowienia dla Stefana smile.gif
Eva
hurra hurra czarodziej.gif
PrZeMeK Z.
Swoją drogą, mało rzeczy na świecie jest tak zajebistych jak posiadanie świnki morskiej o imieniu Stefan biggrin.gif Te spojrzenia, gdy o tym mówisz - bezcenne.
Eva
Jakbym miala kota to bym go nazwala Świrek.
hazel
Jak chcesz, to mogę Ci podarować jednego z moich biggrin.gif
PrZeMeK Z.
I ja, i ja! Na chwilę obecną mam ich siedem.
hazel
Ja też tyle mialam, ale udało mi się kilka oddać. Teraz zostały tylko trzy, w tym jeden do oddania, a dwie kocice gotowe do dalszego rozrodu. Swoją drogą, muszę przejść się do weterynarza, wysterylizować je, bo powtórki z rozrywki z siedmioma kotami nie zniosę.
Eva
a macie jakies rude? :p
hazel
siostrę mam rudą, ale to się chyba nie liczy?
PrZeMeK Z.
Mam rudę żelaza w klasie od gegry.
Eva
ale ja chce rudego koootaaaa ;C
Child
Garfield? :C
Lilith
ja mam, ale nie oddam
o.
PrZeMeK Z.
To jest słodkie.
Eva
EWAAAAAAAAAAAA BEDE RYCZEC PRZEZ CIEBIEEEE!!! ;CCCC
Lilith
przyjedz do Krakowa, to dam Ci pogłaskać wink2.gif
PrZeMeK Z.
Bobra ^^
PrZeMeK Z.
k...., nienawidzę moich kumpli z klasy. :/
Przysłali mi filmik z dziewczyną srającą do szklanki blink.gif

Porzygam się zaraz.
PrZeMeK Z.
Też chcę nowy.
Avadakedaver
a co to za śmierci w Japonii?
Lilith
przez ciągle siedzenie przy komputerze bez ruchu, zatoru można dostać.
no a poza tym z wyczerpania.
Golden Phoenix
Była też taka sytuacja, że ktoś w Chinach chyba, grał w Tibie tak dlugo bez odrywania się, że zmarł z wyczerpania :]
Avadakedaver
ałć!
a najgorsze jest to (napiszę na biało rzeby się ktoś nie zrzygał) że TIBIA to najgorsza gra na całym świcie, jak ginąć to za WoWa albo za Lineage'a! ale nie za Tibię, k....!
Golden Phoenix
Odruch wymiotny gwarantowany biggrin.gif

Ja nie znam żadnej, ale jakoś mi nie żal wink2.gif
Eva
WoWa nie znasz? APAGE APAGEE!
Golden Phoenix
Nie znam. Możesz mnie uświadomić biggrin.gif
Eva
<WoW fr33k mode on>
edukuj sie i wstydu nie przynos xD
user posted image
FOR THE HORDE!
<WoW fr33k mode off>
Avadakedaver
http://img57.imageshack.us/img57/1245/shot000114sa.jpg

a oto lineage bez antyalisingu czy jak to tam sie pisze.
Golden Phoenix
Ależ dbacie o moją edukację biggrin.gif

Tylko coś się obawiam, że mój komputer-staruszek nie dał by sobie rady z tym grami;)
GrimmY
QUOTE(Avadakedaver @ 27.09.2007 09:08)
http://img57.imageshack.us/img57/1245/shot000114sa.jpg

a oto lineage bez antyalisingu czy jak to tam sie pisze.
*

o karwa. a myślałem, że to w ragnaroku są zabawne itemy ;P
Avadakedaver
QUOTE(Golden Phoenix @ 27.09.2007 10:42)
Ależ dbacie o moją edukację biggrin.gif

Tylko coś się obawiam, że mój komputer-staruszek nie dał by sobie rady z tym grami;)
*

1000 mhz i 256 mb ram wystarczy żeby chodziło bez zacięcia ;]

a zabawne itemy są, jak np młot zadający 0dmg ale wydawający dziowne dźwięki. albo gitara którą zabija sie drzewo żeby wypadało jakieś fajne bonusy.
różne takie małe ziemniaczki.
hazel
Oj tak, jeśli chodzi o lineage'a to pomysły twórców mnie czasami rozpiepszały.
Golden Phoenix
1000 mhz i 256 mb ram wystarczy żeby chodziło bez zacięcia ;]

A Celeron 800 mhz i ram 256 ? :>
PrZeMeK Z.
Mieszkasz w muzeum?
Golden Phoenix
Uprzejmię proszę o niekrytykowanie mojego kochanego kompa biggrin.gif
Ostrzegałam, że to staruszek.

A tak poza tym, to ja go potrzebuję głównie dla internetu, komunkacji i napiasania czasem czegoś w Wordzie i wydrukowania. I ta rolę pełni świetnie. Gry jakoś mnie nie ciągną, więc nie potrzebuję niczego lepszego wink2.gif
PrZeMeK Z.
No akurat więcej RAMu by ci nie zaszkodziło do tych celów.
Też mam 256 tongue.gif
Golden Phoenix
Ha! A mi wypominasz! biggrin.gif

Tak szczerze mówiąc, to ja nie wiem czy gdziekolwiek można kupić jeszcze takie karty RAM, żeby pasowały do mojej starej płyty głównej wink2.gif A nawet jeśli można, to po co, skoro wszystko mi działa tak jak chcę i nie muli?
Eva
kurde ja mam ramu 512 i jeszcze mi malo. a tu prosze, normalnie jestem elita - BITCHIN!!
Avadakedaver
a jo mom giga ramu. i 3,4 procek.
a pamietam jak mialem 166 mhz i 32 ram, pojemnosc dysku 1,7. i wtedy mój kumpel miał commandos'a 2 który zajmował 2,2 gm czyli 500 mb wiecej niz ja mialem dysk.
hazel
hehe, pierwszy komp, którego parametry poznałam miał procek 333MHz, 64MB ramu i dysk 2,5GB i był to wtedy szał pał normalnie.

Teraz mam 2GB ramu, celerona 3,2 i 450 GB dysku. Myślę nad zmianą procka, ale powstrzymuje mnie konieczność zmiana płyty głównej.
em
erm. ja od jakiś dziesięciu lat "pracuję" na kompie intel pentium II 350 MHz, RAM w tej chwili to 128 + standardowe 64, dysk 60GB, grafika integra, wyprodukowana w czasach, kiedy nikt o wspomaganiu 3D nawet nie słyszał, a napęd nie potrafi wypalić nędznego CD-R. i żyję. i nawet XP śmiga.
hazel
Moja siostra kupiła jakiś rok temu za grosze kompa: procek 900MHz, 512 ramu, dysk 80GB i też mówi, że jej nic lepszego nie potrzeba. Ale to zależy od tego, co kto autentycznie robi na komputerze. Podejrzewam, że jeśli używałabym sprzętu tylko do internetu i słuchania muzyki, to nie myślałabym nawet nad ładowaniem w niego kasy.
GrimmY
he, prawdziwe kombajny macie w domu, bo ja do dzisiaj czasami korzystam (stare gierki;) ze swojego pierwszego komputera - 486dx2 66 MHz (w trybie turbo 100MHz, tak był kiedyś taki przycisk na obudowie spowalniający obroty procesora żeby nie działał za szybko wink2.gif do tego zawrotne 8mb ram, bez cd (dokupiony w 97ym roku;p) i dysk 256 mb. ha, to jest sprzęt dopiero!
em
przebiłeś mnie dementi.gif
Avadakedaver
do muzełóm!
PrZeMeK Z.
Grimmy wszystkich przebił.

Aczkolwiek jeśli działa, czemu nie wykorzystywać?

Ja by chiał RAMu więcej, żeby się San Andreas nie cięło, jak raz na miesiąc chcę sobie dla zabawy pograć.
Cóż, Mahjongg też fajna sprawa :]
Avadakedaver
mahjong to gra w której myszka pod wodzą mojej mamy ani razu się nie zatrzymała aż do wyklikania ostatniego klocka.
jesli o tym samym mowimy.
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.