Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Nabijanie Postów
Magiczne Forum > Talk Show > Talk Show > Bzziuuummm!!!
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79
PrZeMeK Z.
Nienawidziłem chemii i nie rozumiałem jej, ale to swoją drogą :] Skojarzenie z edytorstwem było na zasadzie trudne, tajemnicze słowa + Em = edytorstwo tongue.gif
Child
Robisz fakultet z inzynierii i produkcji materiałow budowlanych?

Btw - ja spałem na chemii. I skonczylem z 4 ;c
PrZeMeK Z.
Ja miałem pięć biggrin.gif
em
a ja 6, no ale ja nie spalam

i jak skoncze to wszystko czytac to bede blizej doktoratu niz ktokolwiek z was chyba :P
Child
A wlasnie - czy tylko ja ide z rana na zajecia? :F
em
so it seems
ja sie czuje jakbym miala jutro egzamin cheess.gif (jesli to cie pocieszy)
Child
To mi przypomnialo, ze czesc mojego kierunku jeszcze nie miala okazji poprawiac algebry. A wg pierwszych prognoz trzeci termin mial byc gdzies w srodku pazdziernika D:
Child
Na fali oddalajacego sie but hitmana:

Rzucisz butem w Busha. Uchyli się, ochrona złamie ci rękę.
Rzucisz butem w Putina. Złapie, rzuci, trafi cię między oczy, ochrona cię wyniesie, słuch po tobie zaginie.
Rzucisz butem w Kaczyńskiego. Przeleci nad celem. Ochrona uda, że nic nie widziała.
Rzucisz butem w Obamę. A nie, nie rzucisz, nie zdążysz... zanim spróbujesz, ochrona cię wyniesie a postronni pomyślą, że zasłabłeś.
Rzucisz butem w Hu Jin Tao. Nie rzucisz... telepata z ochrony wyczuje zamiar i ochrona aresztuje ciebie i wszystkich w promieniu 10m.
Rzucasz butem w Juszczenkę. Trafiasz prosto w twarz. Ten oskarża ciebie o bycie agentem Kremla i podważanie niezależności Ukrainy. Zwolennicy Tymoszenki wyniosą cię na rękach.
Rzucasz butem w Nazarbajewa. Uchyla się, podbiega do Ciebie i łoi na kwaśne jabłko z niewielką pomocą ochrony.
Rzucasz w prezydent Indii. Tłum cię linczuje, bo but był ze skóry wołowej.
PrZeMeK Z.
Świetne! biggrin.gif

Kot przesuwa mi głową po pokoju kosz na śmieci. Jakieś sugestie, o co mu chodzi?
asiatal
aaaa!!!! Masz kota? cry.gif
PrZeMeK Z.
Niestety tylko w domu, w akademiku strasznie mi go brakuje sad.gif
Child
Kaca ma i głowe uciska w nadziei, ze to pomoze ;c
em
sobie kupiłam dzisiaj czarodziej.gif
managarm
Ładne. To mi przypomnialo ze musze Evie pomarudzic zeby sobie nowe sprawila.
Eva
QUOTE(em @ 23.12.2008 18:07)

Przesliczne, GDZIE!
PrZeMeK Z.
QUOTE(em @ 23.12.2008 18:07)

I am speechless ohmy.gif
em
u mojego najlepszego optyka w mieście, kołdera. cztery stowki, a w cenie promocja! 30% ciensze szkla w cenie normalnych czarodziej.gif

mam foto na mnie jeszcze ^^

eta: ten producent, kolekcja Bellagio
owczarnia
Cudo! Szkoda, że mam już jedne prawie identyczne (ale nie takie ładne, bo boczków nie mają ażurowych sad.gif(, bobym zaraz leciała szukać czy u nas też mają!
PrZeMeK Z.
Kto by pomyślał, że z tak banalnej rzeczy jak okulary można zrobić coś tak fajnego?
em
user posted image
te są fajne jeszcze, ale u nas u optyka nie było :>
Eva
To juz wiem, na co zbierac. A zastanawialam sie nad soczewkami xd
Eva
QUOTE(Katon @ 23.12.2008 02:28)

znalazlam tylko to, alternatywa jest taka czapeczka ale za 160zl wiec chyba odpada xd w ogole uwazam ze cena z Twojego linka jest dosc sensowna.
Atina
Oooo... jak się świątecznie zrobiło smile.gif
Avadakedaver
frankowi dziekujcie smile.gif
GrimmY
franek, joł!
Neonai
za chwilę na HBO Harry Potter i Zakon Feniksa , ten na którym Hazel w kinie wysypała popkorn (uwielbiam to wspominać).
asiatal
na HPiZF byłam dwa razy, chyba w odstępie tygodnia i za każdym razem tak gdzieś w połowie mi się zachciało siku, a wiadomo, że przecież nie wyjdę, żeby stracić film. I tak siedziałam i tylko: "Dobra, to teraz jeszcze tylko poleca do ministerstwa, potłuką się, Syriusz umrze i siiiiiiiiiiiiiiiiikuuuuu". Teraz to bym poszła do tego kibla.
Eva
QUOTE(Neonai @ 29.12.2008 18:23)
za chwilę na HBO Harry Potter i Zakon Feniksa , ten na którym Hazel w kinie wysypała popkorn (uwielbiam to wspominać).
*

A "Czy jest moze jeszcze jakas... niższa pólka?" xD
Claudia_Black
Ja na HPiZF byłam trzy razy... I trzy razy wyszłam na tym samym momencie... xD
asiatal
hepi ńju jiiiirrr!!!!!! ^^
Avadakedaver
Tak, my też nie mamy życia towarzyskiego.
Avada, Przemek Z. & Hazel.
asiatal
ależ my z Naruto mamy życie towarzyskie
em
A rada ode mnie: jesli nie macie ochoty, nie idźcie na impreze tylko dlatego, ze alternatywą jest samotny wieczor z lekturami na Oswiecenie. Czlowiek nie bawi sie wtedy ani troche lepiej. Pozdro z komórki, ppl with no social life wink2.gif
Verita
wszystkiego najlepszego w nowym roku, oby ten był lepszy niż poprzedni smile.gif

hm.. em, różnie bywa.... ja nie chcąc za bardzo iśc na impreze całkiem dobrze się na niej bawiłam.
em
Taka byla moja rada. Twoja moze byc inna smile.gif
Czwarta nad ranem... Moze sen przyjdzie? Moze mnie odwiedzisz?
LilienSnape
no i szczesliwego nowego magiczni czarodziej.gif
Verita
dzięki em wink2.gif xD

wygląda na to, że niektórzy będą dopiero wstawać jak ja z pracy wracać będę wink2.gif
Avadakedaver
Post z forum xkcd z dnia 31.12.2008

Faranya wrote:
Tomorrow is another day.

bbctol wrote:
It is, in fact, another year.

To wyszperałem ja, Przemek :]
Katon
Merry Neu Anno!
harolcia
Szczęśliwego, Nowego czarodziej.gif
( z małym spóźnieniem, ale zawsze wink2.gif )
em
alez dzisiaj szalone ilosci gosci na forum... caly dzien srednio 30 osob siedzi rolleyes.gif
em
pół roku, nastepny zasilacz sie zepsul. oh snap.
Child
All hail. Moj jeszcze ani razu nie dostal zadyszki, a chodzi dzien w dzien o wiele za dlugo
Eva
QUOTE(em @ 04.01.2009 00:31)
pół roku, nastepny zasilacz sie zepsul. oh snap.
*

Ja pod koniec lata kupilam drugi, teraz robie wplate za kolejny. Ou dżeskuita. -_-
matoos
Co wy kurna robicie z tymi zasilaczami, używacie ich zamiast pasków klinowych czy jak?
em
uwierz lub nie, ale nie robie tego specjalnie
szybkie google search komunikatu, ktory wywala moj laptop przy przelaczaniu sie na baterie sugeruje jednak, ze walnelo gniazdko, nie zasilacz, co daje mi pewna nadzieje, ze wtyczki nie psuja sie od samej mojej obecnosci w pokoju.
Ludwisarz
Zjebcie mnie ze pol dnia takimi glupotami sie zajmowalem a nie uczylem sie niemieckiego:

http://www.youtube.com/watch?v=u4cuFq4TxAA
harolcia
fajnie cheess.gif

a tak na serio : o Ty zły i okrutny i leniwy chłopięciu !!
LilienSnape
obrzydliwy dzień. obrzydliwy tydzień. i szkoła też.
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.