Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Nabijanie Postów
Magiczne Forum > Talk Show > Talk Show > Bzziuuummm!!!
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79
Neonai
QUOTE(TimmY @ 27.11.2008 02:33)
Teskni Wam sie czasem za czyms co bylo kilka lat wczesniej?
*

chcesz do liceum?
managarm
Teskni za papiezem.
matoos
QUOTE(Child @ 27.11.2008 14:36)
I foresee flamzorz
*

Za duzi jesteśmy żeby dyskutować z trollowaniem.
Niewinni Czarodzieje
Znowu razem.
Child
ta sygnaturke trzeba bedzie do jakiegos tinyurl wrzucic
kObra.
Czy wyjdę źle kupując małą, tyciusientką listonoszkę za kilkaset złotych?
Niewinni Czarodzieje
strzel se setę i kupuj!
kObra.
Widzisz, problem w tym, że nie piję, więc jedyne co mogę sobie strzelić to parę innych rzeczy, niż setkę.
Ale chyba się rozpieszczę i kupię. A co tam.
Niewinni Czarodzieje
vold znowu wczoraj wyszedl, zbeszczescil kosciol jakis (nie wiem jaki), wszystko co TimmY mówi się sprawdza.
asiatal
miałam dzisiaj próbny test humanistyczny. I znowu się posiłkowałam J.K. Rowling biggrin.gif
harolcia
jutro mam pisemną część certyfikatu dsd2...
trzymajcie kciuki tongue.gif
Lilith
haha, mam internet w pracy biggrin.gif
no to popracowalam wink2.gif
em
A ja w komórce! Jakoś straciłam wątek, co sie na wykladzie dzieje...
Lilith
to juz jest szczyt, zeby w zestawie z drukarką nie było najwazniejszej rzeczy, czyli kabla usb, ktory polaczy ja z komputerem! co za osraństwo!
matoos
Opierdziel gościa który ci ją sprzedawał że ci nie powiedział że musisz dokupić. HP nie dokłada kabli do drukarek od chyba 4 czy 5 lat, ale mnie zawsze goście w sklepie męczyli żebym pamiętał że kabel jest not included.
asiatal
A ja właśnie skończyłam czytać "Muggle Year". Tłumaczenie of kors. 5 dni to czytałam i niby było fajne, i w szkole jedyne o czym myślałam, to mój pokój, komputer i fanfik, to wiecie co? Cieszę się, że to skończyłam. I bynajmniej nie czuję się na Muggle Year II.
kObra.
Jak się cieszę! Jeszcze parę minut i wiśta sio z roboty do domku! cheess.gif
em
hahaha ale smiesznie
na facebooku zagaduje do mnie znajoma z roku, co wyjechala na erazmusa do maastrich i pisze mi tak: sluchaj aldona ja tu w maastrich poznalam jedna laske w warszawy, co tez jest na erazmusie i przegladam jej fotki na picassie, miedzy innymi fotki z offa, a tam ty! ty z ekipa!
ja mowie: looo, poka linka
ona mi linka przysyla, ja otwieram album, a tu misiek i najka i mateusz, ewa, marta, potti... sie pytam, co to za kolezanka
a ola mi mowi: a iza karpinska cheess.gif

swiat jest mniejszy niz sie wam wydaje!
Katon
Odpowiem jak w podstawówce.

O jaaaacieeee!
Neonai
QUOTE(em @ 07.12.2008 21:22)
*

ostatnio stwierdzam to zdecydowanie zbyt często : P
Child
kto? ;x
em
dziewczyna matthew the priesta (o ile coś mi się nie potentego)
Ahmed
o całej sprawie byłem juz poinformowany wcześniej, ale skoro wyszło szydło z worka, to dodam tylko: olaboga!
Lilith
ale martwota.
harolcia
wczoraj byłam na koncercie T.Love i mnie nogi bolą, trochę szczęka i głowa... Ale warto było biggrin.gif
Lilith
eh, t-love... kiedy to było wink2.gif
Avadakedaver
u mnie - nigdy.
Ludwisarz
HELP!

Potrzebuje adresu internetowego KRAKOWSKIEGO portalu.
Portal byl bodajze o kulturalnej stronie miasta.

Portal mial jakas taka smieszna nazwe chyba, co jak "agrafka".
HALP!
Ludwisarz
Kulturatka.
PrZeMeK Z.
QUOTE(em @ 07.12.2008 22:22)
hahaha ale smiesznie
na facebooku zagaduje do mnie znajoma z roku, co wyjechala na erazmusa do maastrich i pisze mi tak: sluchaj aldona ja tu w maastrich poznalam jedna laske w warszawy, co tez jest na erazmusie i przegladam jej fotki na picassie, miedzy innymi fotki z offa, a tam ty! ty z ekipa!
ja mowie: looo, poka linka
ona mi linka przysyla, ja otwieram album, a tu misiek i najka i mateusz, ewa, marta, potti... sie pytam, co to za kolezanka
a ola mi mowi: a iza karpinska cheess.gif

*

Dobra, to się zaczyna robić przerażające :]
kObra.
Wszystkie drogi prowadzą na magiczne. cheess.gif
harolcia
QUOTE(Lilith @ 08.12.2008 22:39)
eh, t-love... kiedy to było wink2.gif
*

Fakt, Muniek się już trochę postarzał. Ale mimo stanu wskazującego na... zmęczenie, było ekstra ;D

Eeej, za jakiś czas okaże się, że prędzej spotkam znajomych na Magicznym, niż w rzeczywistości tongue.gif
kObra.
Gorzej, niż n-k.
matoos
Or is it?
Avadakedaver
n-k jest fajna, widzę to na przykłądzie moich rodziców którzy nie mają tam styczności z pokemonami.
em
mam neta w mieszkaniu! czarodziej.gif
PrZeMeK Z.
Ale masz fajnie!

*zgrzyta zębami z zazdrości*
em
taa
to odlicz sobie 150 zl w styczniu i 50 zl w kazdym kolejnym miesiacu przez nastepne dwa lata to zobaczymy, czy tak bedziesz zgrzytal tongue.gif
Avadakedaver
sama chcialas!
em
e tam chciałam
mieszkam z centrum jednego z największych miast w Polsce, tak?
więc oczywisty logiczny wniosek z tego założenia jest taki, że żaden dostawca kabli tu nie dochodzi (UPC nam powiedziało, że nie mają tu zasięgu i odmówili dalszej z nami rozmowy, hazel. weeeeeird), bo Śródmieście =/= nowa huta, prądnik czerwony czy kur(d)wanów.
zostają blukonekty, orendż fri czy ajplus. blukonekt jest z tego wszystkiego i tak najtańszy :P
Avadakedaver
aa tam. zobacz ile płacą uzależnieni od koki.
Eva
QUOTE(em @ 10.12.2008 20:54)
taa
to odlicz sobie 150 zl w styczniu i 50 zl w kazdym kolejnym miesiacu przez nastepne dwa lata to zobaczymy, czy tak bedziesz zgrzytal tongue.gif
*

Odliczaj sobie takoż 50zl w kazdym miesiacu i miej blukonekta.
em
QUOTE(Eva @ 10.12.2008 21:06)
taa
*

*

toż dokładnie to napisałam - 150 w styczniu za: aktywacje + abo + wyrównanie za grudzien. brr.
harolcia
aktywacja -150 zł
abonament - 50 zł
dostęp do internetu - bezcenne

trzeba widzieć same plusy ;P
Eva
QUOTE(em @ 10.12.2008 22:19)
QUOTE(Eva @ 10.12.2008 21:06)
taa
to odlicz sobie 150 zl w styczniu i 50 zl w kazdym kolejnym miesiacu przez nastepne dwa lata to zobaczymy, czy tak bedziesz zgrzytal :P
*

*

toż dokładnie to napisałam - 150 w styczniu za: aktywacje + abo + wyrównanie za grudzien. brr.
*

Blukonekta bierzesz? Niech Cie Bog broni i Najswietsza Panienka.... O_O
em
juz wzielam x_x
ale naprawde, dwa miesiace robilysmy zmasowany research i TU NIE MA NIC INNEGO. tylko tepsa (na ktora sie nie godzi wlasciciel, bo to umowa na linie telefoniczna) albo radio (na ktore nas nie stac, znaczy na antene + aktywacje + cos tam cos tam). no kurde. nie dolujcie mnie jeszcze bardziej.
managarm
Z kablowki nic nie bylo? W sumie radio nie takie drogie w porownaniu do BC w zestawieniu rocznym.
Eva
Nie wiem jakiego masz deala, moglo to sie przez rok pozmieniac, ale ja rzucam niewybrednym slownictwem na limity transferu, brak mozliwosci sciagniecia czegokolwiek (bo zaraz sie limit wyczerpie i bedzie tempo zolwia), zrywanie polaczen raz po raz (sciany sie trzesly jak sie urwalo 2 min przed zakonczeniem licytacji na allegro) i ladowanie stron trwajace.. za dlugo. I teraz mam mozliwosc fajnego neta za 30zl bez limitow i pierdol, ale oczywiscie UMOWA ktorej zerwanie kosztuje tyle ze cholera jasna.
Avadakedaver
moze nasz zbieg okolicznosci nie jest rownie niewiarygodny, ale równie zajebisty:

CODE

Grimmy 0:26:22
lubisz wodke mam nadzieje?
Ja 0:26:38
abstynent jestem
nie moge, no po prostu nie moge
wysiedziec bez niej
Grimmy 0:27:11
nie pierdol mi tu jak na spowiedzi, bedziesz pil czy nie?
Ja 0:27:20
no lekko!!
najlepiej jeszcze miodową
taki smak
Grimmy 0:28:39
o
o kurwa
lubisz luksusa miodowego?
Ja 0:28:53
luksusową?! uwielbiam!!
Grimmy 0:29:01
osz... niech Cię uściskam!
:*:*:**:!
Ja 0:29:06
jajajajjaa!!!!
na zlocie wychlalismy caly zapas sklepu
:D
w sierpniu
- dzien dobry, jest jeszcze luksusowa miodowa, czy juz wam całą wypiliśmy?
- yyy eeee... nie ma już.
z hazel i przemem sie smiejemy z tego do dzisiaj
:D
Grimmy 0:30:08
: DDDDD!
o jaaaa
kurrrde
toc bratnie dusze
:ppp
GrimmY
teraz tylko wyzdrowieć!
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.