QUOTE(TimmY @ 27.11.2008 02:33)
Teskni Wam sie czasem za czyms co bylo kilka lat wczesniej?
chcesz do liceum?
managarm
27.11.2008 14:51
Teskni za papiezem.
QUOTE(Child @ 27.11.2008 14:36)
Za duzi jesteśmy żeby dyskutować z trollowaniem.
Niewinni Czarodzieje
28.11.2008 19:10
Znowu razem.
ta sygnaturke trzeba bedzie do jakiegos tinyurl wrzucic
Czy wyjdę źle kupując małą, tyciusientką listonoszkę za kilkaset złotych?
Niewinni Czarodzieje
28.11.2008 23:33
strzel se setę i kupuj!
Widzisz, problem w tym, że nie piję, więc jedyne co mogę sobie strzelić to parę innych rzeczy, niż setkę.
Ale chyba się rozpieszczę i kupię. A co tam.
Niewinni Czarodzieje
29.11.2008 14:59
vold znowu wczoraj wyszedl, zbeszczescil kosciol jakis (nie wiem jaki), wszystko co TimmY mówi się sprawdza.
miałam dzisiaj próbny test humanistyczny. I znowu się posiłkowałam J.K. Rowling
harolcia
01.12.2008 19:28
jutro mam pisemną część certyfikatu dsd2...
trzymajcie kciuki
haha, mam internet w pracy

no to popracowalam
A ja w komórce! Jakoś straciłam wątek, co sie na wykladzie dzieje...
to juz jest szczyt, zeby w zestawie z drukarką nie było najwazniejszej rzeczy, czyli kabla usb, ktory polaczy ja z komputerem! co za osraństwo!
Opierdziel gościa który ci ją sprzedawał że ci nie powiedział że musisz dokupić. HP nie dokłada kabli do drukarek od chyba 4 czy 5 lat, ale mnie zawsze goście w sklepie męczyli żebym pamiętał że kabel jest not included.
A ja właśnie skończyłam czytać "Muggle Year". Tłumaczenie of kors. 5 dni to czytałam i niby było fajne, i w szkole jedyne o czym myślałam, to mój pokój, komputer i fanfik, to wiecie co? Cieszę się, że to skończyłam. I bynajmniej nie czuję się na Muggle Year II.
Jak się cieszę! Jeszcze parę minut i wiśta sio z roboty do domku!
hahaha ale smiesznie
na facebooku zagaduje do mnie znajoma z roku, co wyjechala na erazmusa do maastrich i pisze mi tak: sluchaj aldona ja tu w maastrich poznalam jedna laske w warszawy, co tez jest na erazmusie i przegladam jej fotki na picassie, miedzy innymi fotki z offa, a tam ty! ty z ekipa!
ja mowie: looo, poka linka
ona mi linka przysyla, ja otwieram album, a tu misiek i najka i mateusz, ewa, marta, potti... sie pytam, co to za kolezanka
a ola mi mowi: a iza karpinska

swiat jest mniejszy niz sie wam wydaje!
Odpowiem jak w podstawówce.
O jaaaacieeee!
QUOTE(em @ 07.12.2008 21:22)
ostatnio stwierdzam to zdecydowanie zbyt często : P
dziewczyna matthew the priesta (o ile coś mi się nie potentego)
o całej sprawie byłem juz poinformowany wcześniej, ale skoro wyszło szydło z worka, to dodam tylko: olaboga!
harolcia
08.12.2008 20:45
wczoraj byłam na koncercie T.Love i mnie nogi bolą, trochę szczęka i głowa... Ale warto było
eh, t-love... kiedy to było
Avadakedaver
08.12.2008 23:50
u mnie - nigdy.
Ludwisarz
09.12.2008 00:13
HELP!
Potrzebuje adresu internetowego KRAKOWSKIEGO portalu.
Portal byl bodajze o kulturalnej stronie miasta.
Portal mial jakas taka smieszna nazwe chyba, co jak "agrafka".
HALP!
Ludwisarz
09.12.2008 02:16
Kulturatka.
PrZeMeK Z.
09.12.2008 11:28
QUOTE(em @ 07.12.2008 22:22)
hahaha ale smiesznie
na facebooku zagaduje do mnie znajoma z roku, co wyjechala na erazmusa do maastrich i pisze mi tak: sluchaj aldona ja tu w maastrich poznalam jedna laske w warszawy, co tez jest na erazmusie i przegladam jej fotki na picassie, miedzy innymi fotki z offa, a tam ty! ty z ekipa!
ja mowie: looo, poka linka
ona mi linka przysyla, ja otwieram album, a tu misiek i najka i mateusz, ewa, marta, potti... sie pytam, co to za kolezanka
a ola mi mowi: a iza karpinska

Dobra, to się zaczyna robić przerażające :]
Wszystkie drogi prowadzą na magiczne.
harolcia
09.12.2008 21:08
QUOTE(Lilith @ 08.12.2008 22:39)
eh, t-love... kiedy to było

Fakt, Muniek się już trochę postarzał. Ale mimo stanu wskazującego na... zmęczenie, było ekstra ;D
Eeej, za jakiś czas okaże się, że prędzej spotkam znajomych na Magicznym, niż w rzeczywistości
Avadakedaver
10.12.2008 19:02
n-k jest fajna, widzę to na przykłądzie moich rodziców którzy nie mają tam styczności z pokemonami.
mam neta w mieszkaniu!
PrZeMeK Z.
10.12.2008 20:34
Ale masz fajnie!
*zgrzyta zębami z zazdrości*
taa
to odlicz sobie 150 zl w styczniu i 50 zl w kazdym kolejnym miesiacu przez nastepne dwa lata to zobaczymy, czy tak bedziesz zgrzytal
Avadakedaver
10.12.2008 21:13
sama chcialas!
e tam chciałam
mieszkam z centrum jednego z największych miast w Polsce, tak?
więc oczywisty logiczny wniosek z tego założenia jest taki, że żaden dostawca kabli tu nie dochodzi (UPC nam powiedziało, że nie mają tu zasięgu i odmówili dalszej z nami rozmowy, hazel. weeeeeird), bo Śródmieście =/= nowa huta, prądnik czerwony czy kur(d)wanów.
zostają blukonekty, orendż fri czy ajplus. blukonekt jest z tego wszystkiego i tak najtańszy :P
Avadakedaver
10.12.2008 21:37
aa tam. zobacz ile płacą uzależnieni od koki.
QUOTE(em @ 10.12.2008 20:54)
taa
to odlicz sobie 150 zl w styczniu i 50 zl w kazdym kolejnym miesiacu przez nastepne dwa lata to zobaczymy, czy tak bedziesz zgrzytal

Odliczaj sobie takoż 50zl w kazdym miesiacu i miej blukonekta.
QUOTE(Eva @ 10.12.2008 21:06)
taa

toż dokładnie to napisałam - 150 w styczniu za: aktywacje + abo + wyrównanie za grudzien. brr.
harolcia
10.12.2008 22:31
aktywacja -150 zł
abonament - 50 zł
dostęp do internetu - bezcenne
trzeba widzieć same plusy ;P
QUOTE(em @ 10.12.2008 22:19)
QUOTE(Eva @ 10.12.2008 21:06)
taa
to odlicz sobie 150 zl w styczniu i 50 zl w kazdym kolejnym miesiacu przez nastepne dwa lata to zobaczymy, czy tak bedziesz zgrzytal :P
toż dokładnie to napisałam - 150 w styczniu za: aktywacje + abo + wyrównanie za grudzien. brr.
Blukonekta bierzesz? Niech Cie Bog broni i Najswietsza Panienka.... O_O
juz wzielam x_x
ale naprawde, dwa miesiace robilysmy zmasowany research i TU NIE MA NIC INNEGO. tylko tepsa (na ktora sie nie godzi wlasciciel, bo to umowa na linie telefoniczna) albo radio (na ktore nas nie stac, znaczy na antene + aktywacje + cos tam cos tam). no kurde. nie dolujcie mnie jeszcze bardziej.
managarm
11.12.2008 01:09
Z kablowki nic nie bylo? W sumie radio nie takie drogie w porownaniu do BC w zestawieniu rocznym.
Nie wiem jakiego masz deala, moglo to sie przez rok pozmieniac, ale ja rzucam niewybrednym slownictwem na limity transferu, brak mozliwosci sciagniecia czegokolwiek (bo zaraz sie limit wyczerpie i bedzie tempo zolwia), zrywanie polaczen raz po raz (sciany sie trzesly jak sie urwalo 2 min przed zakonczeniem licytacji na allegro) i ladowanie stron trwajace.. za dlugo. I teraz mam mozliwosc fajnego neta za 30zl bez limitow i pierdol, ale oczywiscie UMOWA ktorej zerwanie kosztuje tyle ze cholera jasna.
Avadakedaver
11.12.2008 01:36
moze nasz zbieg okolicznosci nie jest rownie niewiarygodny, ale równie zajebisty:
CODE
Grimmy 0:26:22
lubisz wodke mam nadzieje?
Ja 0:26:38
abstynent jestem
nie moge, no po prostu nie moge
wysiedziec bez niej
Grimmy 0:27:11
nie pierdol mi tu jak na spowiedzi, bedziesz pil czy nie?
Ja 0:27:20
no lekko!!
najlepiej jeszcze miodową
taki smak
Grimmy 0:28:39
o
o kurwa
lubisz luksusa miodowego?
Ja 0:28:53
luksusową?! uwielbiam!!
Grimmy 0:29:01
osz... niech Cię uściskam!
:*:*:**:!
Ja 0:29:06
jajajajjaa!!!!
na zlocie wychlalismy caly zapas sklepu
:D
w sierpniu
- dzien dobry, jest jeszcze luksusowa miodowa, czy juz wam całą wypiliśmy?
- yyy eeee... nie ma już.
z hazel i przemem sie smiejemy z tego do dzisiaj
:D
Grimmy 0:30:08
: DDDDD!
o jaaaa
kurrrde
toc bratnie dusze
:ppp
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami
kliknij tutaj.
kulturystyka trening na masę