Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Nabijanie Postów
Magiczne Forum > Talk Show > Talk Show > Bzziuuummm!!!
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79
Avadakedaver
a po co mam siebie oznakiwać?
Ahmed
QUOTE(Neonai @ 06.04.2007 22:15)
Ahmed, więcej luzu;p
*

z słowem luz kojarzy mi się pewne bardzo niekulturalne wyrażenie, które jest masowo rozpowszechniane nawet przez dzieci podstawówki. nie mogę się nim niestety podzielić, nawet w tym temacie. nawet najbardziej tolerancyjne przedstawicielki płci żeńskiej by mi nie wybaczyły.

Ahmed jest bardzo poważnym Hodowcą Wielbłądów, który nie potrafi podchodzić do życia z dystansem. Temat ten jest więc dla niego swoistym kuriozum, gdyż nie potrafi zrozumieć "o co kaman?". Pewne tajemnicze zachowania i wypowiedzi użytkowników MF stanowiazagadkę, której nie potrafi rozwiązać kierując się zdrowym rozsądkiem <drapie się w głowę, intensywnie żując końcówkę długopisu w ustach, po czym stwierdza, że bullshiting ma w sobie pewien dyskretny urok>
Child
żeby joby na biedną Ahmedinkę nie polecialy - to ja zamknalem temat
Katon
A po co? Niechże se będzie.
Ahmed
QUOTE(Child @ 07.04.2007 00:17)
żeby joby na biedną Ahmedinkę nie polecialy - to ja zamknalem temat
*

dziękuję za troskę. publicznego linczu się nie obawiam. Let this shit float on.
Katon
I tak już otworzyłem. Choćby po to, żeby se można było tak pogadać.
Avadakedaver
jak :> ?
Lilith
a srak
weźcie nie zamykajcie fajnych tematów
śmieci są na dole, np taki wijatr.
LilienSnape
no! ale zamiast jakis wijatr zamknąc to lepiej wiosne.
Lilith
dobrze, że moge Katona poprosić, żeby mi otworzył biggrin.gif
LilienSnape
sie gra. sie ma XDD
PrZeMeK Z.
Dzięki, Katon. To miłe z Twojej strony.

A ze strony Childa - niemiłe.
Ja wiem, że to Wy tu rządzicie, ale miłe to to nie było. Okeiii, w sumie to Wasze forum.

Wiem, zaraz mi powiecie, że się unoszę niepotrzebnie i że to tylko żarty. Przykro mi, że odbieram to inaczej.
Lilith
dobra Przemek, ale bez grymasów, zbierzmy siły i stawmy czoła zamykającym fajne tematy! to spisek jest z całą pewnością!
PrZeMeK Z.
Jo.

Z tym że co ja mogę.
Lilith
otóż nalezy uprzejmie zwrócic uwagę, że nasze tematy są fajne z założenia, bo my jestesmy fajni ( znaczy ja i Ty) i zeby nam nie zamykali naszych tematów typu zima, wiosna i inne nabijania postów bo jesteśmy związani z nimi emocjonalnie i duchowo.
LilienSnape
prawidłowo. tak właśnie zrobiłby tata muminka. bo trzeba walczyc o swoje ;p
Magya
nie zamykajcie tego tematu. bo fajny jest.

i mądre dyskusje są, i metafory i wogóle...
Zeti
Nie zamykajcie. Niepowtarzalna atmosfera tego tematu juz się może nie powtórzyć
Neonai
aja wycieram kurze.
Eva
A ze strony Childa - niemiłe.
Ja wiem, że to Wy tu rządzicie, ale miłe to to nie było. Okeiii, w sumie to Wasze forum.

Wiem, zaraz mi powiecie, że się unoszę niepotrzebnie i że to tylko żarty. Przykro mi, że odbieram to inaczej.

Jaaaa Przemek mam nadzieje ze nie bedziesz sie przez ten temat w nocy moczyl.
Neonai
oj ewa, po tej twojej wypowiedzi to nawet jabym się moczyła!
Child
osobiscie sie spocilem
PrZeMeK Z.
Nie chce mi się Wam tłumaczyć, że nie wszyscy są tacy fajni jak Wy i lubią Wasze żarty.

Avada, o tym mówiliśmy.
Neonai
przemku, nie zauwazylam zeby ktos mowil ze nie jestes "taki fajny jak my" oprocz Ciebie samego.
PrZeMeK Z.
Wiem. Przepraszam, że coś mówiłem.

Nieważne, wróćmy do tematu. Tak będzie lepiej.

czarodziej.gif czarodziej.gif czarodziej.gif czarodziej.gif czarodziej.gif czarodziej.gif czarodziej.gif
Lilith
Przemek, weź na luz i zdystansuj się
jesteśmy jedną Magiczną Rodziną biggrin.gif
i mamy Wielkanoc, radujmy się !!! smile.gif
PrZeMeK Z.
PiSanki.
LilienSnape
o jaaaa. nie mam pisanek.
Lilith
ja tez nie, bo ugotowałam nie te jajka co trzeba.
PrZeMeK Z.
laugh.gif
LilienSnape
hyhy^^ mi to w ogole z glowy wylecialo.
Katon
Widzisz Child? Miło się pobawić w dobrego i złego policjanta, kiedy ja jestem tym dobrym =D
Magya
a podłoga czeka na umycie...
Lilith
a na mnie ksiądz w konfesjonale...
Zeti
a ja muszę odkurzać
Neonai
a ja wlasnie skonczylam sprzatac. moj pokoj dawno nie pamieta kiedy byl tak czysty.
Zeti
ja takie gruntowne porządki robię tylko przed Bozymnarodzeniem i wielkanocą. Długo sie tak nie utrzyma
LilienSnape
jakos tak lepiej w takim czystym pokoju sie siedzi. bez smieci na biurku. jeszcze tylko odkurzanie XD
Zeti
właśnie się dowiedziałem, ze mam wyczyścić sztućce, nie no myślałem, ze to juz koniec
Eva
a przemek to mi z tymi swoimi pretensjami to Arzta przypomina. tylko ze kurde, Arzt zle skonczyl tongue.gif

Hey, dude, you have some Arzt on you..

ja sie haha zbuntowalam i w pokoju mam przeuroczy syf. zjadlam pasztet rano i mozna powiedziec ze jestem wzglednie szczesliwa. a przynajmniej zaspokojone zostaly moje najpilniejsze egzystencjalne potrzeby.
Zeti
też bym tak chciał
Eva
jak sie zestarzejesz tak jak ja to bedziesz mogl. zaaplikuj sobie tylko jakies trzeszczenie stawow, chore plecy i marudna wybranke :p wszyscy Ci beda wspolczuc i zrezygnuja z namawiania do sprzatania.
Zeti
ale na razie muszę kończyć odkurzać hlip
LilienSnape
ja juz mam to za soba. i ide ogladac priosna. bo jestem delikatnie zacofana i jeszcze nie widzialam ani jednego odcinka;p no .
Ahmed
jestem niefajny. nie umiem prasować. nie chce mi się zmywać podłogi. piszczel mnie boli od wczorajszej gry w piłkę. pratchett i jego 'piąty elefant' czekają na mnie na półce. zjadłem wczoraj pyszną tartę migdałową z budyniem waniliowym, rodzynkami i jabłkami. mam ochotę na więcej, ale już jej nie ma.niefajnie.
MisieK
a ja koncze kampanie w HoMM5;P
Zeti
a mi się od dwóch tygodni nie chce obejżeć dema Heroes V
Child
grajcie w WoW'a
Zeti
cóż to ten WoW?

No można jeść mięcho! Byłem w kościele, pysszzna kiełbasa
PrZeMeK Z.
World of Warcraft.

a przemek to mi z tymi swoimi pretensjami to Arzta przypomina. tylko ze kurde, Arzt zle skonczyl

Ja, w przeciwieństwie do niego, nie zamierzam już udawać, że znam się na czymś, na czym się nie znam.

Z niepokojem obserwuję śladowe ilości sensu obecnego w tym temacie, jak również nieznacznie większe ilości logicznej rozmowy. Oby to jak najszybciej się skończyło.

Świąteczna nutella.gif dla Was.
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.