Avadakedaver
07.04.2007 00:01
a po co mam siebie oznakiwać?
QUOTE(Neonai @ 06.04.2007 22:15)
z słowem
luz kojarzy mi się pewne bardzo niekulturalne wyrażenie, które jest masowo rozpowszechniane nawet przez dzieci podstawówki. nie mogę się nim niestety podzielić, nawet w tym temacie. nawet najbardziej tolerancyjne przedstawicielki płci żeńskiej by mi nie wybaczyły.
Ahmed jest bardzo poważnym Hodowcą Wielbłądów, który nie potrafi podchodzić do życia z dystansem. Temat ten jest więc dla niego swoistym kuriozum, gdyż nie potrafi zrozumieć "o co kaman?". Pewne tajemnicze zachowania i wypowiedzi użytkowników MF stanowiazagadkę, której nie potrafi rozwiązać kierując się zdrowym rozsądkiem <drapie się w głowę, intensywnie żując końcówkę długopisu w ustach, po czym stwierdza, że bullshiting ma w sobie pewien dyskretny urok>
żeby joby na biedną Ahmedinkę nie polecialy - to ja zamknalem temat
A po co? Niechże se będzie.
QUOTE(Child @ 07.04.2007 00:17)
żeby joby na biedną Ahmedinkę nie polecialy - to ja zamknalem temat
dziękuję za troskę. publicznego linczu się nie obawiam. Let this shit float on.
I tak już otworzyłem. Choćby po to, żeby se można było tak pogadać.
Avadakedaver
07.04.2007 00:51
jak :> ?
a srak
weźcie nie zamykajcie fajnych tematów
śmieci są na dole, np taki wijatr.
LilienSnape
07.04.2007 01:04
no! ale zamiast jakis wijatr zamknąc to lepiej wiosne.
dobrze, że moge Katona poprosić, żeby mi otworzył
LilienSnape
07.04.2007 01:15
sie gra. sie ma XDD
PrZeMeK Z.
07.04.2007 01:18
Dzięki, Katon. To miłe z Twojej strony.
A ze strony Childa - niemiłe.
Ja wiem, że to Wy tu rządzicie, ale miłe to to nie było. Okeiii, w sumie to Wasze forum.
Wiem, zaraz mi powiecie, że się unoszę niepotrzebnie i że to tylko żarty. Przykro mi, że odbieram to inaczej.
dobra Przemek, ale bez grymasów, zbierzmy siły i stawmy czoła zamykającym fajne tematy! to spisek jest z całą pewnością!
PrZeMeK Z.
07.04.2007 01:22
Jo.
Z tym że co ja mogę.
otóż nalezy uprzejmie zwrócic uwagę, że nasze tematy są fajne z założenia, bo my jestesmy fajni ( znaczy ja i Ty) i zeby nam nie zamykali naszych tematów typu zima, wiosna i inne nabijania postów bo jesteśmy związani z nimi emocjonalnie i duchowo.
LilienSnape
07.04.2007 01:29
prawidłowo. tak właśnie zrobiłby tata muminka. bo trzeba walczyc o swoje ;p
nie zamykajcie tego tematu. bo fajny jest.
i mądre dyskusje są, i metafory i wogóle...
Nie zamykajcie. Niepowtarzalna atmosfera tego tematu juz się może nie powtórzyć
A ze strony Childa - niemiłe.
Ja wiem, że to Wy tu rządzicie, ale miłe to to nie było. Okeiii, w sumie to Wasze forum.
Wiem, zaraz mi powiecie, że się unoszę niepotrzebnie i że to tylko żarty. Przykro mi, że odbieram to inaczej.
Jaaaa Przemek mam nadzieje ze nie bedziesz sie przez ten temat w nocy moczyl.
oj ewa, po tej twojej wypowiedzi to nawet jabym się moczyła!
PrZeMeK Z.
07.04.2007 12:10
Nie chce mi się Wam tłumaczyć, że nie wszyscy są tacy fajni jak Wy i lubią Wasze żarty.
Avada, o tym mówiliśmy.
przemku, nie zauwazylam zeby ktos mowil ze nie jestes "taki fajny jak my" oprocz Ciebie samego.
PrZeMeK Z.
07.04.2007 12:17
Przemek, weź na luz i zdystansuj się
jesteśmy jedną Magiczną Rodziną
i mamy Wielkanoc, radujmy się !!!
PrZeMeK Z.
07.04.2007 12:44
PiSanki.
LilienSnape
07.04.2007 12:53
o jaaaa. nie mam pisanek.
ja tez nie, bo ugotowałam nie te jajka co trzeba.
PrZeMeK Z.
07.04.2007 12:58
LilienSnape
07.04.2007 12:58
hyhy^^ mi to w ogole z glowy wylecialo.
Widzisz Child? Miło się pobawić w dobrego i złego policjanta, kiedy ja jestem tym dobrym =D
a podłoga czeka na umycie...
a na mnie ksiądz w konfesjonale...
a ja wlasnie skonczylam sprzatac. moj pokoj dawno nie pamieta kiedy byl tak czysty.
ja takie gruntowne porządki robię tylko przed Bozymnarodzeniem i wielkanocą. Długo sie tak nie utrzyma
LilienSnape
07.04.2007 13:51
jakos tak lepiej w takim czystym pokoju sie siedzi. bez smieci na biurku. jeszcze tylko odkurzanie XD
właśnie się dowiedziałem, ze mam wyczyścić sztućce, nie no myślałem, ze to juz koniec
a przemek to mi z tymi swoimi pretensjami to Arzta przypomina. tylko ze kurde, Arzt zle skonczyl
Hey, dude, you have some Arzt on you..
ja sie haha zbuntowalam i w pokoju mam przeuroczy syf. zjadlam pasztet rano i mozna powiedziec ze jestem wzglednie szczesliwa. a przynajmniej zaspokojone zostaly moje najpilniejsze egzystencjalne potrzeby.
jak sie zestarzejesz tak jak ja to bedziesz mogl. zaaplikuj sobie tylko jakies trzeszczenie stawow, chore plecy i marudna wybranke :p wszyscy Ci beda wspolczuc i zrezygnuja z namawiania do sprzatania.
ale na razie muszę kończyć odkurzać hlip
LilienSnape
07.04.2007 14:35
ja juz mam to za soba. i ide ogladac priosna. bo jestem delikatnie zacofana i jeszcze nie widzialam ani jednego odcinka;p no .
jestem niefajny. nie umiem prasować. nie chce mi się zmywać podłogi. piszczel mnie boli od wczorajszej gry w piłkę. pratchett i jego 'piąty elefant' czekają na mnie na półce. zjadłem wczoraj pyszną tartę migdałową z budyniem waniliowym, rodzynkami i jabłkami. mam ochotę na więcej, ale już jej nie ma.niefajnie.
a ja koncze kampanie w HoMM5;P
a mi się od dwóch tygodni nie chce obejżeć dema Heroes V
cóż to ten WoW?
No można jeść mięcho! Byłem w kościele, pysszzna kiełbasa
PrZeMeK Z.
07.04.2007 19:47
World of Warcraft.
a przemek to mi z tymi swoimi pretensjami to Arzta przypomina. tylko ze kurde, Arzt zle skonczyl
Ja, w przeciwieństwie do niego, nie zamierzam już udawać, że znam się na czymś, na czym się nie znam.
Z niepokojem obserwuję śladowe ilości sensu obecnego w tym temacie, jak również nieznacznie większe ilości logicznej rozmowy. Oby to jak najszybciej się skończyło.
Świąteczna

dla Was.
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami
kliknij tutaj.
kulturystyka trening na masę