a ja rzeknę: dyskusje na angielskim na temat 'rewitalizacja budynków' to jest mega porażka.
ja rzeknę: koźlak to zajebiste piwo ;d
byłam dzisiaj na zawodach w kosza

nie umiem grać, ale zawsze to dwie nb do przodu. wygralysmy, wiec ide jutro tez, wiec w sumie mam murowane trzy tygodnie bez wuefu. oł je.
ej jaki lol. siedze w wojewodzkiej w czytelni, nowoczesnosc zawitala do bibliotek, polowa ludzi z laptokami. pietro wyzej jest hot spot, wiec wszyscy w necie siedza.
wszyscy w zasiegu mojego wzroku (pierwsze pomieszczenie i pol drugiego) na naszej-klasie.
PrZeMeK Z.
16.04.2008 17:21
Śmieszy mnie trochę sukces tej strony. Kolejne narzędzie do życia złudzeniami.
masz mało znajomych i dlatego tak mowisz!
zainstalowałam sobie kasperskiego i co chwile kwiczy!!!!
przestał, widać duzo syfu było ;]
pokaz historie z Twojej przegladarki ;>
wow, sama na forum. nawet google jeszcze spia o tej porze.
tez bym spala, tylko d. sie wyprowadza i jakos tak nie wypada.
PrZeMeK Z.
19.04.2008 17:35
Szok
Zupełnym przypadkiem, szukając pewnej emotikonki, zawędrowałem na jakieś katolickie forum. A tam w sygnaturze ktoś o nicku Karola ma w sygnaturze "Dobrze Przemek Z. że jesteś!!"
dementorek
19.04.2008 17:57
pics or it didn't happen
/dem i najka
skrypt [you]. wyswietla nick uzytkownika, ktory akurat wyswietla strone, na ktorej jest ten skrypt.
Przem, logowales sie na tym forum?
PrZeMeK Z.
19.04.2008 18:27
Tak, logowałem się. Faktycznie, jest coś takiego. Powinienem się był domyślić

/dem i najka
Załóżcie sobie osobne konto jak Lilith&Katon :]
ale wrazenie niezapomniane, jak sie to pierwszy raz widzi, nie? :D
PrZeMeK Z.
19.04.2008 18:30
Oj, niezapomniane, niezapomniane

Aż się zacząłem zastanawiać, czy to przypadkiem nie ktoś z Magicznego :]
QUOTE(PrZeMeK Z. @ 19.04.2008 19:30)
Oj, niezapomniane, niezapomniane

Aż się zacząłem zastanawiać, czy to przypadkiem nie ktoś z Magicznego :]
Katolicy na magicznym? Surely you jest

Miętówka
20.04.2008 09:29
pewnie już wszyscy to widzieli, ale i tak wkleję tu link, bo jestem tym zachwycona.
ktoś tak potrafi??
Avadakedaver
20.04.2008 20:34
O_O
http://www.youtube.com/watch?v=2bEoL8PjVFc ahaahhahahahahahahhahahahahahahhahahaha xDDDDDD
nie Child proszę Cię. tylko nie gracjan. chociaż nie na magicznym, awruk!
Tajemnicza
21.04.2008 00:06
Szczyt wszystkiego xD
Avadakedaver
29.04.2008 17:25
ale mam wielki monitor
21-ka jak dla uzytkownikow cad-a?
W biurze jedziemy na 24'
Szkoda tylko, że ja nie mam komputera biurowego :>
24? Chcialbym na tym w fps-a jakiego zagrac
24' panorama to wcale nie jest taki kolos jak by się zawało. Chociaż faktycznie, jak się człowiek przesiądzie z 17', to robi wrażenie.
na panoramie - nie chcialbym
Avadakedaver
30.04.2008 19:32
ja sie po prostu przesiadłem z laptopa 14.5' czy ile to tam ma na moją 19'
Miętówka
01.05.2008 17:20
Moja mama jest zła. Wywaliła 20 moich książek. Same HP. Nie mam już nic. Nic a nic HP. Czuje się, jakby spora część mnie była gdzieś daleko. Jakby cały czas od 23 grudnia 2001 roku do 30 stycznia 2008 roku nie istniało nic. poprostu zamknęłam siebie w tych książkach, a teraz są na śmietniku.
wyrzucanie ksiazek - :FFFFFFFFFFFF [gdzie F dazy do nieskonczonosci]
QUOTE(Miętówka @ 01.05.2008 17:20)
Moja mama jest zła. Wywaliła 20 moich książek. Same HP. Nie mam już nic. Nic a nic HP. Czuje się, jakby spora część mnie była gdzieś daleko. Jakby cały czas od 23 grudnia 2001 roku do 30 stycznia 2008 roku nie istniało nic. poprostu zamknęłam siebie w tych książkach, a teraz są na śmietniku.
ubiłabym.
edit: podala chociaz jeden racjonalny powód, czemu je wyrzuciła? (pyta córka właściciela księgarni, w której domu przelewa się od książek)
PrZeMeK Z.
01.05.2008 19:39
Naprawdę współczuję, Miętówko

To jest po prostu chore. Czemu to zrobiła?
moja dusza edytora skreca sie na sama mysl. takie bestialstwo?! to juz lepiej bylo za darmo do biblioteki oddac, cholera jasna!
nie moge. nie moge zrozumiec po prostu, to przekracza moje pojecie i powinno byc karalne.
PrZeMeK Z.
01.05.2008 20:16
Swoją drogą, moja mama ocaliła kiedyś kilka książek z rąk znajomej, która rozpalała nimi w piecu. A były to pozycje typu "Syzyfowe prace".
Przemek, :x.
ja mam słabe serce, nie mogę o takich rzeczach słuchać.
Miętówka
01.05.2008 20:29
Oto powód: Moja mama uważa, że jest dużo LEPSZYCH książek niż HP i mam się zająć nimi. Mądre, prawda?
i dlatego wyrzuca je na smietnik?
sorry, nie zebym miala cos do twojej mamy, ale takiego k... debilizmu, to ja w zyciu nie slyszalam. nie miesci mi sie w glowie.
PrZeMeK Z.
01.05.2008 20:49
Mnie też nie.
Uproś ją chociaż, żeby oddała te książki do biblioteki czy coś?
O ile te książki jeszcze są na śmietniku. Ale bez urazy Miętówko to jest naprawdę debilizm. "Są lepsze książki" Niewątpliwie, ale i inne metody.
Swoją drogą, pożyczyłem kiedyś koledze mój czwarty tom i już go nie dostałem, ale nie wiem w końcu, co się z nim stało, bo kumpel strasznie kręcił. Udało mi się ustalić ostatecznie, że jego matka albo wyrzuciła książkę z 9 piętra na ulicę albo spaliła. Już po fakcie dowiedziałem się, że to pokolenie Toruń '91
Tajemnicza
02.05.2008 01:26
Wyrzucanie książek - toż to tragedia! Nie wyobrażam sobie wywalenia jakiejkolwiek książki, tym bardziej HP. Co niby jest tak wiele lepsze od HP, że aż trzeba je wyrzucić ><' Współczuje, Miętówko...
Miętówka
02.05.2008 08:24
Ufff... Książki oficjalnie uratowane ze śmietnika!!! Tylko angielska i rosyjska wersja (polską ktoś sobie "pożyczył") ale zawsze lepsze to, niż nic. Nie mam książek w domu, ale wiem, że tam gdzie są (u koleżanki, wielkiej fanki HP, która wariuje ze szczęścia, bo ma angielską wersje w domu

) nikt ich nie tknie. A mama myśli, że śmieciarka je zabrała!
BBC odbiera! BBC odbiera! (mama kupiła nowy telewizor

)
no to gratulacje

A teraz chyba musisz poważnie porozmawiać z Twoją mamą...
PrZeMeK Z.
02.05.2008 10:30
Uf, dobrze, że przynajmniej ktoś będzie miał z tych książek pożytek. Jeszcze raz wyrazy współczucia, Miętówko
Avadakedaver
02.05.2008 11:40
a z bani jej, z bani!
ale nie wiem co mnie bardziej zastanawia - to, że dorosła kobieta wyrzuca książki, czy to że miałaś 20 książek o HP.
czy wsyzscy mają harry'ego od grudnia? ja mam od grudnia 99'.
ja od grudnia 2000, jesli dobrze licze. dostalam na mikolajki i na gwiazdke.
Miętówka
02.05.2008 12:04
Avada, już łumaczę: Miałam 7 części po polsku, 7 po angielsku i 6 po rosyjsku. Teraz moje 7 części po polsku ma ktoś inny, a pozostałe 13 (7 angielskich, 6 rosyjskich) są ukryte u koleżanki.
to tym bardziej nie mieści mi się w głowie wyrzucanie ich. bez przesady, jakby je na allegro wystawiła, to bym jeszcze zrozumiała (pottera po rosyjsku chyba ciężko w Polsce dostać?), ale do śmieci?'
no nie moge.
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami
kliknij tutaj.
kulturystyka trening na masę