Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Nabijanie Postów
Magiczne Forum > Talk Show > Talk Show > Bzziuuummm!!!
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79
Lilith
też chciałam, ale pani w szkole muzycznej dyplomatycznie powiedziała, że mam doskonały słuch do nauki języków. co zresztą jest nieprawdą, ale wtedy jej uwierzyłam i nawet byłam zadowolona.
PrZeMeK Z.
Owco - właśnie w tym sęk, że pewnie nigdy wolnych dwóch lat nie znajdę wink2.gif
Neonai
lol, jak bedziesz robił tego typu wymówki to na pewno nie laugh.gif

ja chce kupic gitare, a potem sie nauczyć grać. obecnie jestem na etapie zarabiania na nią pieniędzy :F
PrZeMeK Z.
Jestem spaczony. Przeczytałem na okładce jakiegoś pisma: "Jan Paweł II: jak odmienił trzy pokolenia Polaków".
Moja pierwsza myśl:
Trzy pokolenia Polaków
Trzech pokoleń Polaków
Trzem pokoleniom Polaków...
Avadakedaver
Owca, jak nigdy nie grałaś to kup sobie z allegro taką za niecałe 200 zł.
owczarnia
A co mam sobie kupić z Allegro i dlaczego?...
Neonai
to chyba miało być do mnie biggrin.gif
Avadakedaver
lol, no. avatar jakoś tak mi się z owcą kojarzy xD
hazel
Rozmowa z gg dziś w biurze:
(z cyklu: rozrywki znudzonych inżynierów)

Paweł: (16:07)
to moze jakis flash mob?
Spider: (16:07)
OK !
Ja: (16:07)
ha!
Grzesiek: (16:07)
ok
Paweł: (16:07)
na jakis znak wszyscy wychodzimy
ale tak od razu
Grzesiek: (16:07)
ja zapodam: slonce wyszlo
a wszyscy wstajac odpowiadaja: kielbaski sa gorace
Spider: (16:07)
3
2
1
0

Udało się.
Wyobraźcie sobie miny pozostałych ludzi w biurze.
PrZeMeK Z.
Ahaha! biggrin.gif
Avadakedaver
OMG
ja bym chcial to widzieć xD
NimfadoraTonks
chcia bzm yobacyzc t roymow w biurye =)
musiaa bz@ fajna
em
1. wciśnij ctrl+shift
2. PROFIT!
Neonai
a dzisiaj była rekonstrukcja bitwy pod Mławą! świetne przedsięwzięcie, szkoda tylko że cały czas lało i przez las parasoli trudno było cokolwiek zobaczyć. za to wczoraj była rekonstrukcja bombardowania Starego Rynku - aktorzy, klimatyczna muzyka, wybuchy - przyznam, że przez dłuższą chwilę ściskało mnie w gardle. człowiek naprawdę zaczyna sobie wtedy - przynajmniej częściowo - zdawać sprawę, jak to było.
ninki_nunk
zabieram się właśnie do pracy... to tak strasznie boli
PrZeMeK Z.
Współczuję, człowiek nie powinien być zmuszany do takiego cierpienia.
MegaUbogiCzlowiek
JESTEM TAK BARDZO UBOGI
Eva
Awadzie znów się nudzi?
Miętówka
Awada jest głodny na moje oko wink2.gif
em
mhm. na bank avada.

...or is it? ;)
Neonai
avadzia jak twoja ręka?
MegaUbogiCzlowiek
NIE MAM DOMU
managarm
Zniszczyli mnie dziś w pracy:

http://img134.imageshack.us/img134/2664/zdjcie0899.jpg
Eva
Teraz tylko czekać, aż Cię dopadnie otyłość i zadyszka ;>
Eva
Ograniczenie jedzonka nic Ci nie da, jak ćwiczyć nie będziesz. A bez wuefu nie będziesz, wiem po sobie ;>
owczarnia
Ograniczenie jedzonka da, ale ćwiczyć warto. Niechęć do W-F rozumiem w pełni (śmierdzące szatnie i brudne podłogi, bleee), ale może jakaś przyjemna siłownia się w okolicy znajdzie? Albo czysty basenik?
PrZeMeK Z.
Radzę bardzo pilnować wagi w takim razie, ze sterydami bywa różnie. I mimo wszystko zachęcam do jakiejś aktywności fizycznej smile.gif
managarm
Aktywności fizycznej powiadasz.. hmm.
matoos
Z lekami nowoczesnymi do dermatologii to trzeba uważać, mój brat miał ciężką deprechę w związku z Izotekiem. Nie wiem dokładnie jak środek farmaceutyczny wywołuje u człowieka depresję, ale fakt jest faktem. Także spytaj dermatolożkę-kwiat o śkutki uboczne lepiej wink2.gif
owczarnia
To ja w ramach niestraszenia powiem, że moja koleżanka całe życie żyje z takimi dolegliwościami jak Ty masz (skaza białkowa to się zdaje się nazywało fachowo), plus coś tam jeszcze, co podobno było konsekwencją konfliktu serologicznego jej rodziców (proszę na mnie nie krzyczeć, jeśli głupoty piszę, ja się na tym nie znam ale pamiętam, że tak o tym opowiadała) i jest niezwykle atrakcyjną, cieszącą się olbrzymim powodzeniem wśród facetów, kobietą smile.gif. Już jako dziewczyna wzbudzała spore zainteresowanie, pomimo, że zawsze bez makijażu (uczulenia), często w plamach i z takimi suchymi, podrażnionymi miejscami jak opisujesz na całym ciele, wiecznie ze stosem maści w torbie. A i tak za nią szaleli sto razy bardziej niż za nami, choćbyśmy nie wiem jakie odstawione były smile.gif.
Eva
To mi przypomniało, że muszę się od października na jakiegoś fitnesa zapisać ;)

ale Ty i tak szczuplutka jesteś wink2.gif

No tak nie do końca :P
Miętówka
Mój tegoroczny plan lekcji to zuo.

Ej, czy jest tu może jakaś młodzież szkolna poza mną?
asiatal
Yep.
em
jakieś resztki

also, ja się muszę zapisać na tańce!
ech, tyle planów na POSESJI. jak co sesję...
Eva
Mnie się udzieliło szczęście pierwszowrześniowe i zerknęłam na stronę wydziału sprawdzić, czy jest już plan. No ale oczywiście nie ma. Właściwie zrozumiałe, w tym momencie nie wiadomo by było dla ilu studentów (i grup, siłą rzeczy) trzeba ten plan ułożyć ;)

Ja mam sesję już szczęśliwie za sobą (nie wiem jakim cudem) ale powodzenia Em na Twojej.
asiatal
ale jaja, ale jaja!
Piszą o nas tutaj. Tzn o moim mieście, nie o Was, Magiczni tongue.gif W tym Czersku na pom. to ja mieszkam.

Po 4h bez prądu, zaczynam naprawdę go doceniać.

O jezuuuu, ale się jaram.
Child
Z Bziuma rzeczy są przenoszone wyłącznie w momencie, kiedy poruszają weteranów 4chana - a /b/ w szczegolnosci =P
Eva
Gdyby ktoś chciał pocztówkę ze Szkocji (szaliki Celtic Glasgow trochę za drogie) to tradycyjnie proszę o PMa do mua albo Dana ; )
Child
Dudy plox!
managarm
Hehe, każdy chce dudy, ale to pewnie drogie w pisdu.
em
Kidnap the Sandy Claws,
Tie him in a bag;
throw him in the ocean,
then see if he is sad!
managarm
Danny Elfman nobie.
matoos
The Nightmare Before Christmas (polski tytuł Miasteczko Halloween, polski dubbing: masakryczny).

Scenariusz Tim Burton, reżyseria Henry Selick, muzyka Danny Elfman, jeśli nie oglądałaś tego filmu jeszcze, to idź i obejrzyj ale JUŻ tongue.gif

Also, Jack Skellington is TEH HOTNESS.
Eva
QUOTE(matoos @ 08.09.2009 12:08)

*

user posted image
Srsly? :O To sie dopiero nazywa sikret ajdentity.
matoos
user posted image
Avadakedaver
QUOTE(matoos @ 08.09.2009 12:08)
*

''hotness? it''s so gaaay.''
em
ha, gdyby mojego lapa dalo sie za 60 naprawic, to spiewalabym z radosci
em
ee to nie wystarczylo postawic systemu?

ja mam zawias zlamany
Lilith
jest 17, a u mnie w mieszkaniu już ciemnoooo
idzie ZIMA!
em
o, a w naszej czesci krakowa jeszcze w miare jasno cheess.gif
ale zapadamy z ina
w sen
zimowy
po
wo

li
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.