Avadakedaver
11.12.2008 01:49
brakuje tylko gdzies w polowie "mordo ty moja!"
luksusowa? tego no, jakby to ujac... ja burzujskiego absoluta ostatnio preferuje.
PrZeMeK Z.
11.12.2008 08:57
Avada - EPIC WIN!
QUOTE(Eva @ 11.12.2008 00:29)
Nie wiem jakiego masz deala, moglo to sie przez rok pozmieniac, ale ja rzucam niewybrednym slownictwem na limity transferu, brak mozliwosci sciagniecia czegokolwiek (bo zaraz sie limit wyczerpie i bedzie tempo zolwia), zrywanie polaczen raz po raz (sciany sie trzesly jak sie urwalo 2 min przed zakonczeniem licytacji na allegro) i ladowanie stron trwajace.. za dlugo. I teraz mam mozliwosc fajnego neta za 30zl bez limitow i pierdol, ale oczywiscie UMOWA ktorej zerwanie kosztuje tyle ze cholera jasna.
limit mam 1gb wiec jestem swiadoma, ze nie dla mnie filmiki na jutubie, mułki i torrenty. ale w domu mam stałke zajebista i tak sobie bede sciagac, juz tak jade w tym systemie 2.5 miesiaca, wiec spoko luz. przeraza mnie 24miesieczna umowa i przeraza mnie 1500 za zerwanie umowy, ale nie mam zamiaru o tym myslec teraz.
na radio to my na oplaty wstepne nie mialysmy kasy, pamietam, ze dziewczyny powiedzialy stanowcze "nie", to co ja moge =='.
przede wszystkim to musialam miec mozliwosc natychmiastowego sprawdzenia maila, for, wejscia na gadu - wcale nie tyle ze wzgledu na moje osobiste uzaleznienie, co przez bycie w samorzadzie i knie ;).
Tez myslalam, ze mi starczy. Ale jak przychodzi do sciagania jakichs materialow (skany, pdf'y) wyslanych przez kumpla dzien przed kolem to musze isc do kuzynki, bo mialabym po 3 godzinach dopiero i zapchane lacze ;>
moje studia na szczescie tak nie funkcjonuja, materialow do sciagania jest malo :) potrzebny mi byl tylko przeplyw informacji. juz rozkminiam jak wyglada przystosowanie opery do dziala w trybie tekstowym AND BTW to wplynie pozytywnie na moja walke z uzaleznieniem od neta :P
A to luz. Ja dostaje tony papierzysk via mail.
ahahaha opera w trybie tekstowym :D
luksusowa miodowa jest joł! ;d
btw. w poniedziałek mam koło z NORM ISO. NA CHUJ MNIE TEN KAKTUS!?#(&(*!_!!!!11
żebyś wiedział jak się płyty nagrywa.
Pytanie do Ewuni i Katona - na jakich nartkach sie slizgacie?
LilienSnape
12.12.2008 20:27
świetne i zawsze skuteczne sposoby na wyładowanie cholernej złości ?
owczarnia
12.12.2008 20:33
Najlepszy do tego celu jest mąż. Z doświadczenia mówię.
Na Blizzardach! D:
Łomot!
Następny!
QUOTE(Eva @ 12.12.2008 19:51)
Pytanie do Ewuni i Katona - na jakich nartkach sie slizgacie?
ja atomic sl9
a Mateusz na jakichś drewnianych pewnie
Pffff na dynastarach. Znacznie lżejszych i ładniejszych o tych Ewowych. Oczywiście ja wiem, buty jak najwięcej klamer, najlepiej niewygodne, narty jak najcięższe i to jest profesjonalizm i szacun. Ale ja w sumie mam gdzieś, lubię mieć wygodnie a na narty jadę odpoczywać a nie się katować.
ja sie nie katuję, odpoczywam aktywnie!
no ale przyjmuje do wiadomosci, że sa i tacy, którzy lubia sie wozić ;]
i idz spac natychmiast, bo Ci opuchlizna przejdzie na mózg!
:*
Niektorzy maja fun na nartach z promieniem 16m, ja tam jednak wole te z 11 ;>
dzwonie wczoraj do domu
- mamo, przyszly do mnie jakies paczki?
- tak, jedna. cala pobklejona jakimis trupimi czachami...
- awesome, właśnie na nią czekałam!
i w tym momencie mama zaczęła się naprawdę o mnie martwić.
Leci sobie jakas gala boksu na polsacie, wchodzi rębajło z Kenii, a w tle Moonspell.
DAJESZ BAMBO!!!
w sumie, to
to ściągałam jakieś 2 tygodnie.
od czego radzicie zacząć zaznajamianie się z zawartością tej płyty?
akurat na to nie mam ochoty
Avadakedaver
14.12.2008 03:01
JAAAAAAA EJ PROSZĘ BŁAGAM PLEASE wyślij mi tą płytę pocztą, prooooooooszęęęęęę
odeślę z nawiązką
kupiłam choinkę! i lampki i łańcuch i takie śmieszne złote gwiazdki na firanke nawet
harolcia
14.12.2008 23:18
kutwa, święta idą, a tu śniegu nie ma. Nie żeby go jakoś tak strasznie lubiła, ale jak go akurat na Boże Narodzenie nie ma, to tak jakoś głupio

Dzisiejszy dzień to bardziej mi wczesną wiosną zalatywał...
QUOTE(em @ 14.12.2008 20:48)
kupiłam choinkę! i lampki i łańcuch i takie śmieszne złote gwiazdki na firanke nawet :mag:
My dzis spedzilismy caly dzien na klejeniu lancucha, robieniu gwiazdek z masy solnej i smarowaniu ich lakierem do paznokci. Nasza choinka jest mega! ^_^
PrZeMeK Z.
15.12.2008 08:57
Ja też chcę!
Zjeździłem wczoraj pół Krakowa, przesiadając się z jednego przypadkowego tramwaju w drugi :]
jestem ascetyczna, w warszawie nie mam choinki

mam za to swieczke o zapachu wiosennych kwiatów ;p nic nie poradze że zima to dla mnie głównie przetrwanie do wiosny ;p
no ja też nie widzę powodu sprzedawania kopert bąbelkowych na poczcie. W ogóle, to co jedno ma do drugiego?
a co ma ten post do wszechistnienia?
coś tam ma, ale w sumie to chyba nie musi skoro to temat 'nabijanie postow'.
Nie ogarniam Cię, drogie dziewczę.
Dokladnie to samo powiedzialem dzis nie jednej
rozniczce ;x
QUOTE(Eva @ 16.12.2008 22:36)
a dziękuję, dziękuję
Avadakedaver
17.12.2008 21:21
QUOTE(PrZeMeK Z. @ 15.12.2008 07:57)
Ja też chcę!
Zjeździłem wczoraj pół Krakowa, przesiadając się z jednego przypadkowego tramwaju w drugi :]
jaaaa to musialo byc sooo magical!
asiatal, czy piszac o kopertach na poczcie nawiazywalas do ascetycznego zachowania najki i jej choinki?
QUOTE(asiatal @ 16.12.2008 23:19)
QUOTE(Eva @ 16.12.2008 22:36)
a dziękuję, dziękuję

widać, że 15 lat
Avadakedaver
17.12.2008 22:11
chill.
ja jestem bardzo chilled

tylko w moim pokoju zbyt chilly :C
nie, nie piję do ascetycznego zachowania najki i jej choinki.
Avadakedaver
20.12.2008 20:04
jea jea jea jea jea!!! po raz pierwszy wystawiam na allegro i ktoś chce kupić!
no, jeszcze kiedys sprzedawalem konto do lineage'a, ale teraz sie bardziej jaram.
Sedziowie [i ruska mafia] wydymali Holyfielda bez mydła ;x
Ludwisarz
21.12.2008 03:35
ruski terminator ftw.
ale rzeczywiscie remis, czterema i jednym to przegiecie.
Polielektrolity anionowe jako efektywne środki zagęszczające wodnych dyspersji kopolimerów akrylowych
Materiały powłokowe z epoksydowych żywic wodorozcieńczalnych modyfikowanych organofiliozowanymi bentonitami
Możliwości modyfikacji betonu polimerami
kto zgadnie, co robie? :>
ić mi stąd z tymi polimerami. Na tydzień przed przerwą świąteczną dostałam 2 (choć w dzienniku figuruje jako 3, dziwne, nie?) z niespodziewanej odpowiedzi właśnie z polimerów. Do teraz mnie to gryzie :/
PrZeMeK Z.
22.12.2008 00:21
QUOTE(em @ 21.12.2008 23:18)
Polielektrolity anionowe jako efektywne środki zagęszczające wodnych dyspersji kopolimerów akrylowychMateriały powłokowe z epoksydowych żywic wodorozcieńczalnych modyfikowanych organofiliozowanymi bentonitamiMożliwości modyfikacji betonu polimeramikto zgadnie, co robie? :>
Beton is confusing, bo cała reszta kojarzy mi się z jednym z tych tajemniczych edytorskich zajęć, równie niepojętych dla laika jak alchemia :]
polimery i żywice ci się z edytorstwem kojarzą? oj masz ci los, ktoś tu podsypiał na chemii w lo :P
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami
kliknij tutaj.
kulturystyka trening na masę