Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Nabijanie Postów
Magiczne Forum > Talk Show > Talk Show > Bzziuuummm!!!
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79
Miętówka
To jest najzwyczajniej niesmaczne.
Wiem, że nie muszę Ci tego mówić.
No, ale w końcu wolność wypowiedzi mamy, czyż nie? biggrin.gif
Claudia_Black
Ha ha!
A ja dziś z Zakohaną byłam w Carrefourze na Zakopiance i spotkałyśmy Tomka z W11 XD
I dostałyśmy autograf na Bravo (na reklamie Garniera) XD
Długopisem, po który biegłam do Empiku i ludzie się na mnie gapili jak na idiotkę XD

Skan
owczarnia
XD
Eva
Co to W11 i co to za tomek?
Claudia_Black
Nie oglądasz W11? xD
Na TVNie idzie o 20:45 biggrin.gif (W dni powszednie biggrin.gif )
A Tomek, to ten taki, co siedzi za biurkiem zawsze prawie biggrin.gif
Eva
Zycie bez telewizora, widze, wychodzi mi na dobre czarodziej.gif No ale tak Bravo zniszczyc? Nie bylo jakiegos zeszytu?
Claudia_Black
Niestety nie miałyśmy nic pod ręką... Tylko Bravo biggrin.gif
I tak po długopis trzebabyło lecieć... Na początku nie chciał pisać, ale zadziałał biggrin.gif

Edit:
Zakohana mnie uczy, jak się uwolnić z chwytu duszącego! biggrin.gif ^^
asiatal
ciekawe, że Tomek z W11 reklamuje damskie mazidła Garniera smile.gif
managarm
Ja chyba musze zmienic forum, jeszcze mnie W11 znajdzie i co.
Avadakedaver
przypomnijcie mi, że mam iść do ''mam talent'' jak bedzie drugi sezon, a zostane panem jutjuba i maxiora, w ogole calego wszechświata.
asiatal
a niby jaki Ty masz talent?
Avadakedaver
Coś się wymyśli, żeby śmiesznie było chociaż smile.gif
pozatym sama frajda zobaczenia wojewodzkiego i chylinskiej na raz <3
PrZeMeK Z.
Avada, ja serio czekałem, kiedy Cię w tym programie zobaczę.
Koniecznie musisz iść.
Eva
Ja moge isc - trzeszcze okiem, spiewam walijskie piesni i tupie noga do rytmu.
abstrakcja
QUOTE(Claudia_Black @ 04.10.2008 14:58)
Ha ha!
A ja dziś z Zakohaną byłam w Carrefourze na Zakopiance i spotkałyśmy Tomka z W11 XD
I dostałyśmy autograf na Bravo (na reklamie Garniera) XD
Długopisem, po który biegłam do Empiku i ludzie się na mnie gapili jak na idiotkę XD

Skan
*

E tam, moje drogie, to jest nic.
Marzenka z Detektywów mieszka w moim mieście.
Zawsze spotykam ją w takich dziwnych miejscach, że szok. ^^
A mama Maćka Friedka to dobra znajoma mojego mamiszonka, o. wink2.gif
...
Chociaż...ja tych programów już daaaawno nie oglądam. Szybko mi się znudziły.
...
A co do "Mam talent"... to żałuję strasznie, że przegapiłam casting w moim mieście, no!
Coś by się wymyśliło, skoro takich świrów przyjmują... to czemu by nie spróbować? ^^ A Wojewódzki mnie wkurzył ostatnio. Jak pojechał temu dziewięciolatkowi i jego matce. Bez przesady no, jakieś granice zachować trzeba. :>
Avadakedaver
linkuj tego wojewódzkiego
owczarnia
Dwunastolatkowi pojechał. Ale też uważam, że nie miał racji, a przynajmniej nie do końca.
owczarnia
Właśnie leci powtórka, btw.
Eva
o co chodzilo?
owczarnia
Oj tam, nic wielkiego. Koleś tańczył obłędnie i Hołownia dobrze mówił, że mały jest luzak i się tym bawi. Jury (w tym Wojewódzki) było innego zdania, że niby zblazowany i się popisuje. Pewno ich dziabnęło, że jest dwukrotnym wicemistrzem eee... chyba świata nawet? W każdym razie w tańcu. Electro czy jak to się tam zwie ten gatunek. No i tyle cheess.gif.

Edit: heh, chłopak nawet jest na głównej stronie programu. A tu macie go na wideo.

Edit2: ba, mam nawet jego występ smile.gif.

Moim prywatnym zdaniem dziecko jest nieśmiałe i tyle, a tańcem to pokonuje. Taki sobie sposób znalazło, i bardzo fajny zresztą.
harolcia
A, to on już był w jukendensie
No, chłopak ma talent wink2.gif
owczarnia
Ooo, patrz, nie wiedziałam że był w Jukendensie. Zaraz lecę oglądać.

A mnie Kuba przed chwilą pokazał to. Bombowe jest cheess.gif.

Ludwisarz
Taa, niesmiale. A jak podpisuje tysiace autografow 13 letnim dziewczynom to tez niesmialy?
owczarnia
Autografów nie widziałam. Widziałam za to, że ma trudności z wysławianiem się, woli majtać łapkami. Może być to oczywiście związane z analfabetyzmem, ale jakoś mi się nie wydaje. Dzieciak wygląda, powtarzam wygląda na podstawie dwóch krótkich wystąpień w tv, które widziałam, na fajnego. I tyle . Zanalizowałam (pobieżnie) jakąś tam sytuację z jego udziałem, i tyle.

asiatal
matko jedyna, czas umierać! Do czego to doszło, żeby w Polsce największą oglądalność miały jakieś JOSie, Jukendensy i Mamtalenty razem z Gwiazdytańcząnalodzie i tanieczgwiazdami. I nie, żeby to wszystko było ślepo zerżnięte z Amerykańskiej ramówki. Ba, magiczne forum to ogląda!

o, i ranking gwiazd dający polskim chłopom tematy do fantazji
owczarnia
Ależ to nie jest ślepo zerżnięte, tylko całkiem oficjalnie odkupione smile.gif. Polska edycja, po prostu. I na pociechę Ci powiem, że bynajmniej nie jesteśmy jedyni. Osobiście niewiele oglądam telewizji, ale akurat "Mam talent" to i owszem.

Ślepo zrzyna to Polsat z TVN, jak już przy tym jesteśmy...
Eva
QUOTE(asiatal @ 05.10.2008 18:46)
Ba, magiczne forum to ogląda!
*

Nie, my zagryzamy Miłosza Proustem i sramy marmurem.

nie to, zebym cos miala do Milosza czy Prousta.
Ludwisarz
Masz jakies traumatyczne przezycia zwiazane z marmurem?

asiatal: to sie "format" nazywa

owca: http://0electro0.blog.onet.pl/
Eva
Z Amadeuszem raczej, choc moze nie traumatyczne. Nikt tu cytatow nie dostrzega? :P
owczarnia
Ojej, faktycznie. Znaczy się autografy, nie cytaty... No cóż, dziecko widać tak zwane wystawowe. Tu się ewentualnie mogę zgodzić, zblazowania nie dostrzegam. A wie ktoś czy on w końcu w tym Jukendansie się dostał dalej czy nie? Oglądałam w sumie za każdym razem już tylko końcówki, a i to nieregularnie, więc kompletnie go nie kojarzę. Wygrać w każdym razie nie wygrał.
Zakohana w książkach
Nie dostał się, za młody był.
Ale podobno szanowne jury powiedziało, że jakby był starszy do by go wzięli.
asiatal
a w ogóle to on poszeł.
GrimmY
przyznam, że wśród ogólnej ciulni serwowanej przez wszystkie polskie telewizje 'mam talent' prezentuje się przynajmniej nieźle, ba, nawet kuba mojesutki mnie tak nie wkurdenerwuje jak zwykle.

aha i sprzedawca telefonów który wygrał którąś-tam edycję brytyjską jest pro! (jutubować paul'a pott'a).

owczarnia
pewno słyszeliście? Jeżeli ta dziewczyna nie zrobi kariery, to ja jestem hipopotam.
PrZeMeK Z.
Ten program jest fajny.

Jestem jedyną osobą z mojego pokoju w akademiku, która nie zna białoruskiego. Czy tam ukraińskiego. Dziwnie.
kObra.
Mam pracę. Mam oxfordy.
Nic mi więcej nie potrzeba. cheess.gif
Claudia_Black
Jak się idzie do szkoły, to można zobaczyć wiele ciekawych bilboardów...

user posted image

xDD
Neonai
ej nie, bo ten Kamil Kucharzewski wpadł na scenę z głupią miną i zaczął od "jestem dwukrotnym wicemistrzem świata i mam puchar świata w electric boogie i blablabla" , więc mu powiedzieli, żeby nie gwiazdorzył. tańczy super, ale zrobiłby o wiele lepsze wrażenie, gdyby pokazał trochę skromności. pewnie mu wszyscy naokoło trąbią jaki jest wspaniały i w końcu mu się poprzewracało w głowie.
kObra.
I jak tańczy, to mu się coś dziwnego z twarzą dzieje.
Nawet oglądałam ostatnio teledysk z jego głównym udziałem.
abstrakcja
Wiecie...
Może trochę zarozumiały to on jest, racja, przynajmniej TAKIE SPRAWIA WRAŻENIE. Kwestia wychowania , podejścia rodziców.

Z resztą trudno o jakąkolwiek opinię na czyjś temat po usłyszeniu jednego zdania wypowiedzianego przez tego kogoś. Które na pewno miał przygotowane w głowie już przed występem. To jest dziewięciolatek, kurde. Wchodzi cały rozpromieniony, że teraz wszystkim pokaże jaki to on nie jest zajebisty, a tu jakiś facet o kilkadziesiąt lat starszy przygasza go tekstem, którego ten Kamil za pewne nawet nie zrozumiał. Pewnie zrobiło mu się przykro. A widzieliście minę jego matki po tej wrednej aluzji Kuby do niej? Poza tym pytanie 'Czy dzieci Cię lubią?' też było zupełnie nie na miejscu i zupełnie niepotrzebne.
Ja wszystko rozumiem, ale oczernienie go na oczach całej Polski na pewno mu nie pomoże... ani w karierze, ani w rozwiązaniu swojego problemu. Nie tędy droga. On ma z resztą dopiero dziewięć lat... Bez przesady...
Neonai
nie dziewięć, a jedenaście. poza tym jeny, nawet jakby miał dziewięć, to do tego czasu się niby nie mozna nauczyć, czym jest skromność? jury pokazało jaką postawę gani a jaką pochwala i nie widzę w tym nic złego, to co powiedzieli najwyżej da jemu (i może jego matce) do myślenia, ale psychiki na pewno nie skrzywi. a przykro to mu się jeszcze nieraz w życiu zrobi, bo gdy jest się najlepszym to kiedyś się w końcu pojawia ktoś lepszy.
owczarnia
Dwanaście. A jury to moim zdaniem gul skoczył i tyle wink2.gif. Dziecko mowę powitalną miało przygotowaną, ułożoną i przećwiczoną, jak wszyscy. Przynajmniej nie zgrywał skromnisia, co to za jazda jakaś jest, żeby ja nie wiem, udawać że się nie jest w czymś dobrym jak się jest? Dzisiaj takie czasy, na rozmowę kwalifikacyjną o pracę jak się idzie też trzeba o swoich plusach nawijać. Inne pokolenie. Zresztą, chłopak podał tylko fakty same przecież, o autografach na przykład nic nie wspomniał cheess.gif.

A z twarzą nic mu się nie dzieje, mimika taka taneczna. Część złudzenia.

Tekstów zaś Kubusia i Chylińskiej to on zdaje się w ogóle nie zrozumiał. Podobnie zresztą jak oni nie skumali, że dziecko nie tyle robi show, ile autentycznie tym tańcem żyje.
Katon
Ja wiem, że takie czasy, ale maga mnie wku...a to co ten dzieciak zrobił, w sensie takie gadki. Miałem szadenfrojnde jak go gasili. A pewnie sam byłem takim samym mały bucem.
asiatal
a ja właśnie jestem z rodzicami w Wa-wie i odwiedzamy siostrę w akademiku smile.gif Oczywiście - akademik chwilowo wolny - starsi śpią a ja grzebię w jej laptopie biggrin.gif
Miętówka
Ej, jakiego psa ma Zeti?
Avadakedaver
O___o
PrZeMeK Z.
Korzystam z Sieci w pralni! happy.gif
em
uczelnia uczy nas kraść internet jak profesjonaliści! cheess.gif
Lilith
a Awadzia ma słodkie loczki!
em
to ja spadam do krakowa. chryste, dzisiaj łacina!
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.